×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá

Položky 129 až 160 z celkom 243

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Hung System Uncut Dildo Black

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a účinných díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť a užiť si tak veľa zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Žilnaté dildo Uncut s výraznou predkožkou je vyrobené v Európe z príjemného TPE materiálu bez obsahu ftalátov. Trúfate si naň?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size S Black

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Balls vás zvedie svojim progresívnym dizajnom, ktorý tvorí 3 guličky podobné veľkosti pre intenzívnu stimuláciu. Každá korálka vás poteší dávkou vzrušenia, tak neváhajte a užite si slasť centimeter po centimetri!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Huge 10" Dildo Chocolate

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia působí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žalúd, žilky a pôvabné varlaty. Pripevnite koncovú prísavku na kachličky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Real Love Dildo 8.5 Inch Flesh

    Realistických dild nie je nikto dosť! Tento pôvabný silikónový štramák s pevným vnútorným jadrom a špeciálnym vonkajším materiálom Silexpan vám bude plniť každé želanie. Chcete tvrdšieho? Ochlaďte ho v chladničke! Alebo by ste radšej mäkšieho? Šupnite ho na pár minút do mikrovlnky! Teplotné hrátky si zamilujete rovnako ako i všetky vzrušujúce zážitky, ktoré vám toto dildo dopraje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo King-Size Damocles Black

    Milujete veľké a realistické hračky? Toto dildo si tiež zamilujete! Vyrobené je z kvalitného PVC materiálu a pochádza z Európy. Je bezpečné pre telo, ľahko sa čistí a kombinovať ho môžete s lubrikantmi na vodnej aj silikónovej báze. Podľahnite svojim túžbam a naplňte ich rovnako, ako seba naplníte týmto dildom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy King Size Realistic Bitch Fist 12" Flesh

    Milujete fisting? Táto ruka to miluje tiež a jej zaťatá päsť sa nemôže dočkať, až sa napchá za vaše zadné dvierka. Vyzerá ako živá, čo ju robí úplne pôvabnou a jej kĺby sľubujú maximálne vzrušenie. Užite si pohodlné zavádzanie a vysoko kvalitné PVC materiál bez obsahu ftalátov.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Avant D3 Summer Fling

    Láskyplné farebné dildo ručne vyrobené presne tak, aby vám prinášalo radosť a zároveň bolo elegantné a moderné. Jeho tvar je príjemne ergonomický a silikón, z ktorého je vyrobené, je nielen hodvábne hebký, ale aj úplne bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty. Toto pôvabné dildo je zakončené silnou prísavkou a je kompatibilné s postrojmi.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size S Metallic Lilac

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA12 Lifelike Silicone Dildo Quick Air Flesh 17cm

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si úžasné realistické dildo na análne alebo vaginálne prenikanie z báječne hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň pružný. Má Quick Air koncovku a v kombinácii s vašou šukacou mašinou vás vyložene donút zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného, lepšieho sveta!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Addiction Fantasy Addiction Unicorn 18cm Purple

    Vstúpte do sveta splnených fantázií s týmto nádherne sfarbeným dildom pripomínajúcim jednorožca. Jeho jedinečný tvar so spirálovitou textúrou a koncovou hlavou vás prenesie do inej dimenzie. Ľan počkajte, až sa dotkneme hedvábne hladkého silikónu, to sa začnú diať divy!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Smooth Dong Easy-Lock 19cm Black

    Stelesnenie potešenia a pohodlia! Toto pôvabne tvarované dildo od Hidden Desire s Easy-Lock koncovou je vyrobené z prvotriedneho silikónu, ktorý je skvele mäkký a pružný a prináša tak pocity, ktorým jednoducho nemožno odolať. Či ste začínajúci alebo ostrieľaný milovník či milovníčka, tento 20 cm zázrak vám zaručí nezabudnuteľný zážitok!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 4 8.5" Black

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s pamäťovým efektom, vďaka ktorému vydrží zahnuté tak, ako si ho nastavíte. Materiál je navyše teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí zmäkne a v nízkych teplotách stvrdne. Poďte sa milovať divoko!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 6" Cock with Balls Tan

    Snívate o dilde, ktoré bude dokonalou, realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože a žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doteraz mohli len predstavovať. King Cock je tiež vybavený silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu, a je kompatibilný so strap-onmi. Je vyrobený z materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a samozrejme je i bezpečný pre telo, hypoalergénny a neobsahuje ftaláty.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Brown

    Túžite celým svojim telom po pôvabnom realistickom dilde? Splnenie vašich snov je na dosah s týmto Silicone Studs dildóm! Zaistí vám intenzívne vzrušujúci zážitok, pretože působí extrémne autenticky, je skvele flexibilný a zakončený silnou prísavkou. Vychutnajte si jeho textúru, pôvabné varlatky a každý jediný sexy zážitok, ktorý vám dopraje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA11 Dual Layer Silicone Dildo KlicLok Pink 17.5cm

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si úchvatný realistický ružový penis z báječne hebkého silikónu a s pevným vnútorným jadrom. Má KlicLok koncovku a donúti vás zalapať po dychu pri jednom orgazme za druhým. Nechajte sa ním uniesť do iného lepšieho sveta!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr.Skin 18 Inch Double Dildo Chocolate

    Pustite doktora dovnútra! Toto dvojité dildo s vami bude skúmať vzrušenie hlbokých aj partnerských hrátok. Vychutnávajte si jeho dĺžku alebo oba konce zároveň. Dokonale vytvarované detaily v podobe žaluďov a žiliek v kombinácii s mäkkým povrchom a pevným jadrom pôsobia super realisticky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Glow-In-The-Dark Confetti Stars Liquid Silicone Dildo 17cm

    Snívate o dildu s jedinečným vzhľadom a vlastnosťami? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do nej aj toto hviezdičkové dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a jeho vnútorné hviezdičky vedia žiariť v tme. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Fantasia Phoenix Teal

    Či už si pod slovom Phoenix vybavíte čokoľvek, tento konkrétne Phoenix je tu pre vaše potešenie! Má jedinečný postupne sa rozširujúci tvar a jeho cieľom sú vaše vzrušujúce pocity. Luxusné spracovanie s dôrazom na stimuláciu dalo vzniknúť tejto flexibilnej a vizuálnej pôvabnej pomôcke, ktorej tvar budete milovať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Nebula Model 11 Dildo Borosilicate Glass 16x3cm Pink

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto nádherným skleneným dildom! Má jemný korálkovitý tvar, ktorý vytvára príjemnú stimuláciu pri análnom aj vaginálnom prenikaní. Doprajte si nádhernú a luxusnú erotickú pomôcku a vyskúšajte aj sexy teplotné hrátky.

    37,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Clear 8" Cock with Balls

    Priezračné a pôvabné! Toto dildo z transparentného materiálu zvýši vaše pôžitky vďaka svojmu realistickému spracovaniu. Je príjemne flexibilné, nezapácha a ľahko sa čistí. Navyše disponuje koncovou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom a rovnom povrchu. Nechajte si splniť fantázie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 9" Cock Flesh

    Snívate o dilde, ktoré by vypadalo ako pravý penis a zvládalo aj hard hrátky? Prestaňte snívať a prezrite si kráľa medzi dildami – King Cocka. Jeho vzhľad je dokonalý, má perfektne vytvarované žilky aj žaluď a působí úplne realistickým dojmom. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a dildo sa vďaka nej hodí aj pre strap-ony. Pozerajte sa do jeho autentického vzhľadu a kvalitného materiálu

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 43

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, taktiež sú produkty z luxusnej rady sklenených dild a análnych kolíkov Incicles, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Little Hurricane Thrusting Realistic Dildo with Remote 19cm Skin

    Snívate o skutočných zážitkoch? Zverte svoje potešenie prirážajúcemu dildu Paloqueth, ktoré vie aj zmyselne vibrovať. Pobozkajte ho na žaludi a nechajte ho odviesť prvotriednu vzrušujúcu prácu vďaka 5 rôznym režimom prirážania a rotácií a 7 režimov vibrácií. Zamilujete si ho!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Glass G-Spot Glass Wand

    Jedine s týmto dildom budú vaše análne hry pripomínať romantickú nočnú oblohu plnú hviezd... Teda len do tej doby, než si celú tú oblohu strčíte do vagíny. Firefly Glass Wand je zvodné, tajomné, hravé a nevšedné dildo s tvarom na zasiahnutie bodu G a je vyrobené z prvotriedneho borokremičitého skla, ktoré v sebe obsahuje svietiace čiastočky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Vibrating Realistic Cock 8" with Scrotum Skin

    Pôvabné realistické dildo, ktoré sa sotva niečo vyrovná! Jeho vzhľad dokonale kopíruje skutočný penis, povšimnite si sfarbenie, žaluď a starostlivo vymodelované žilky. Disponuje vibráciami, silnou prísavkou a je vyrobené z príjemnej gumy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dark Crystal Black DC22 Dildo 22cm

    Čierne vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal. Očarí vás svojím tvarom i rozmermi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Size Queen Dildo 10 Inch Turquoise

    Už dlho snívate o kvalitnom realistickom dilde? Size Queen si zamilujete na pohľad, na dotyk i na pocit. Má dokonale autenticky vymodelovaný tvar vrátane žaluďa a žiliek a je zakončené účinnou prísavkou. Splňte si svoje sny s týmto sexi pôvabným dildom krásnej farby!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Curious Five 5" Platinum Silicone Dildo Purple

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Bold Big Boy 10" Dildo Pink

    Hľadáte realistického a veľkého kamaráta? Dildo Au Naturel je vo vnútri pevné a na povrchu mäkké a jemné, čo vytvára skutočne autentický efekt. Silná koncová prísavka vám umožní pripevniť ho na akýkoľvek hladký povrch a vychutnávať si tak prenikanie bez použitia rúk. Zamilujte sa do realistického dilda sexy ružovej farby!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Curve Novelties C-Thru Jock Dong with Balls 8" Clear

    Šťavnaté, ručne vyrobené, číre dildo pre maximálne potešenie. Má realisticky tvarované detaily a tiež masívne semenníky pre skutočne autentické zážitky. Či už s erotickými pomôckami začínate, alebo sa s nimi tešíte už dlho, verte, že vás toto dildo bude doslova plne uspokojovať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo King-Size Hand Small Black

    Milujete trochu väčšie a predovšetkým realistické hračky? Teraz môžete konečne podľahnúť svojim fantáziám a nechať sa naplniť až po okraj. Prestaňte snívať, poďte s hračkami z kolekcie Dinoo King Size svoje sny žiť! High five!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Bold Big John 11" Dildo Pink

    Hľadáte realistického a veľkého kamaráta? Dildo Au Naturel je vo vnútri pevné a na povrchu mäkké a jemné, čo vytvára skutočne autentický efekt. Silná koncová prísavka vám umožní pripevniť ho na akýkoľvek hladký povrch a vychutnávať si tak prenikanie bez použitia rúk. Zamilujte sa do realistického dilda sexy ružovej farby!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 243

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.