×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vodeodolné G-spot

Položky 33 až 64 z celkom 143

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je šikovný, elegantný a multifunkčný vibrátor, ktorý by nemal vašej pozornosti uniknúť. Ukrýva v sebe silu, ladnosť, luxus a kopec orgazmov, ktoré sa vo vás chystá prebudiť. Jeho ergonomický tvar vám zaručí jednoduchú manipuláciu a 2 super silné motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe, vám zas sľubujú dokonalú stimuláciu. Dráždite svoj klitoris, G-bod alebo bradavky a vychutnajte si funkciu zahrievania. Angel je tu preto, aby uspokojil všetky vaše potreby!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sa skladá zo 4 vymeniteľných najpredávanejších výrobkov zo silikónu. Rabbit vibrátor, análny vibrátor, vibrátor s tlakovými vlnami a masážny vibrátor vám prinesú maximálnu rozmanitosť a všestrannú stimuláciu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Silicone Vibrating Girth Enhancer with Remote Control Black

    Chcete svojmu náprotivku ponúknuť extra obvod, a ešte si spoločne užiť dunivé vibrácie? Takto to jedine s touto šikovnou hračkou na diaľkové ovládanie! Ponúkne vám 8 vibračných vzorov a 2 rýchlosti a na vašom penise bude držať vďaka 2 pružným krúžkom. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženy a kvety to je neodmysliteľná kombinácia! Kvety vykúzlia úsmev na tvári a sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Ale ktorá kvetina je tá naj? Máme súkromný tip, že to bude práve táto zmyselná ruža od Paloqueth. Všetky rozpaky z erotických pomôcok sú tie tam, z tejto ruže srší romance a láska. Navyše sa postará o klitoris aj o vnútornú časť vagíny a ho mäkký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Fialová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Revolver II Vibrating Strapless Strap On Dildo

    Zažite intenzívne vzrušenie a užite si spoločné intímne chvíle oveľa viac než kedykoľvek predtým. Ide o jedinečnú hračku pre vás i vašu partnerku či partnera zároveň, okúste jej príjemné vibrácie a nekonečné možnosti potešenia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Chcete sa cítiť ako kráľovná? Tak si vyberte kráľa medzi vibrátormi! Tento v sebe skrýva 2 výkonné motory, láska klitoris vibráciami a zároveň zmyselne priráža. Nechajte sa pohladkať hodvábne hladkým silikónom a objavte 10 vzrušujúcich nastavení prírazov a vibrácií!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Objavte dvojitú penetráciu, o ktorej sa vám ani nesnívalo! Orgasmis Double Do je jedinečné dvojité dildo a šikovný vibrátor v jednom! Má dva rôzne konce a motory, ktoré vám zaistia vibrácie v 9 režimoch na jednej strane a vzrušujúce prirážanie opäť v 9 režimoch na strane druhej. Vyskúšajte, ako je dildo úžasne ohybné a pohrajte sa s ním podľa svojich predstáv!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Atlas Pink

    Malý, ale šikovný, vzrušujúci a vibrujúci, taký je Pretty Love Atlas. Jeho použitie je úplne jednoduché, stačí stlačiť tlačidlo. Hebký silikón a výrazná hlava budú to pravé pre vaše vzrušenie a dômyselné zakrivenie si užije predovšetkým bod G. Nájdite svoj pravý uhol a hrajte sa so sebou tak, ako nikdy predtým!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Zoznámte sa s kráľovnou, je talentovaná, má vytriebený vkus a samozrejme šarm. Zalo Queen vyniká jedinečnou inovatívnou technológiou PulseWave, ktorá vášmu bodu G dopraje intenzívne vzrušujúcu stimuláciu. Odhaľte nekonečne slastné zážitky a okrem stimulácie bodu G technológiou PulseWave si užijete funkciu zahrievania, intenzívne vibrácie, ovládanie cez aplikáciu, prekrásny kryštál Swarovski a sanie klitorisu či bradaviek pomocou nadstavca. Čo viac si už len my ženy môžeme priať?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 predstavuje presne to, po čom už dlho túžite! Je to luxusná erotická pomôcka s 2 použiteľnými koncami - masážna hlavica z jednej strany a vibrátor so zacielením na bod G zo strany druhej. Dva motory, prvotriedny silikón, ohromujúci výkon a nezabudnuteľné chvíle slasti. Urobte si dobre.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo vždy posúva hranice a prináša tie najkvalitnejšie luxusné erotické hračky! Zoznámte sa s novinou menom Enigma. Svojou schopnosťou stimulácie poteší bod G i klitoris a vezme vás až tam, kde zažijete nadpozemský orgazmus!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Vibračná hlavica inšpirovaná mocnými egyptskými faraónmi! Vydáva silné vibrácie sústredené do hlavy, takže vám poskytne intenzívnu a priamu stimuláciu. Jej funkcie si zamilujú nielen vaše citlivé miesta, ale aj unavené a boľavé svaly po celom tele. Zbavte sa stresu, zrelaxujte sa a urobte si dobre s touto luxusnou masážnou hlavicou.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Hľadáte potešíte, ktorý vás nikdy nesklame? Tento nežne ružový krásavec má obe použiteľné strany a presne vie, po čom túžite. Pocítite s ňou nárast vášne, pretože vás bude láskať 7 vibračnými funkciami v dvoch motoroch. Dosiahnite vďaka jeho všestrannému tvaru svojich vytúžených vrcholných výšin!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Evolved G-Gasm Delight Ružová

    Hladký vibrátor s dômyselným zakrivením mieriaci priamo na bod G. Užite si ohromujúci orgazmus, ktorý dosiahnete len stimuláciou tohto zázračného miesta pomocou tej najideálnejšej hračky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Chcete si so svojím náprotivkom užiť zmyselnú predohru, a ešte vzrušujúcejšie milovanie? Táto sada je vytvorená špeciálne pre páry a ich všestranné potešenie. Obsahuje vibračný stimulátor lákavého tvaru s ovládaním cez náramok v tvare hodiniek a vibračný krúžok na praktické diaľkové ovládanie. Zažite spoločne novú úroveň slasti!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Váš osobný tréner panvového dna! Kegel Rejuve je ešte múdrejší, než očakávate. Je vybavený vysoko citlivými viacbodovými senzormi, ktoré detekujú aj tú najjemnejšiu svalovú silu. Šikovná aplikácia Magic Kegel APP vám potom na mieru ponúkne tréningové kurzy, zhodnotí váš pokrok a poradí vám, ako najlepšie zlepšiť svoje ženské zdravie pomocou posilňovania svalov panvového dna.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Snívate o takmer realistickom vibrátore pre skutočne ohromné orgazmy? S Dorcel Real vibrátorom popustíte uzdu svojej vášnivej fantázii naplno! Zaflirtuje si s vami skrz 7 vibračných nastavení a 4 režimy intenzity presne tak, aby ste dosiahli svoje ciele v podobe vrcholov potešenia.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Zoznámte sa s kráľovnou, je talentovaná, má vytriebený vkus a samozrejme šarm. Zalo Queen vyniká jedinečnou inovatívnou technológiou PulseWave, ktorá vášmu bodu G dopraje intenzívne vzrušujúcu stimuláciu. Odhaľte nekonečne slastné zážitky a okrem stimulácie bodu G technológiou PulseWave si užijete funkciu zahrievania, intenzívne vibrácie, ovládanie cez aplikáciu, prekrásny kryštál Swarovski a sanie klitorisu či bradaviek pomocou nadstavca. Čo viac si už len my ženy môžeme priať?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Lelo vždy posúva hranice a prináša tie najkvalitnejšie luxusné erotické hračky! Zoznámte sa s novinkou menom Enigma. Svojou schopnosťou stimulácie poteší bog G i klitoris a vezme vás až tam, kde zažijete nadpozemský orgazmus!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou LikeTrue Slidy Sliding-Skin Realistic Dual Layer Dildo 8" Brown

    Je pre vás skutočnosť a dôveryhodnosť pri výbere dilda na prvom mieste? Like True realistické didlá vám zamotajú hlavu! Sú koncipované pre intenzívne autentické potešenie, majú úžasnú textúru, dokonalé krivky a jedinečné detaily. Najlepšia je však ich dvojitá posuvná vrstva, vďaka ktorej sú flexibilné, príjemné na používanie a má posuvnú „vonkajšiu kožu“. Použite koncovú prísavku a užite si aj hads-free hrátky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister predstavuje dokonalú kombináciu vibrácií a nového rotačného systému. Ponúkne vám teda trojrozmerné rotácie, vďaka ktorým sa sama bude krútiť od rozkoše! Vychutnajte si úžasné dráždenie bodu G i klitorisu zároveň s touto silnou a šikovnou pomôckou!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Silné vibrácie v rôznych intenzitách skryté v ružovom potešiteľovi na diaľkové ovládanie! Zoznámte sa s CalExotics G Spout Arouserom s tvarom, ktorý rozumie vašim potrebám. Jediným stlačením tlačidla si užijete dokonalé šteklenie kedykoľvek a kdekoľvek. Vyberajte si z 12 funkcií vibrácií s rôznymi intenzitami a vzormi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Vibrátor v štýle králika s viacrýchlostnými vibráciami. Stimulujúce drážky a výrazný žaluď poskytujú maximálne potešenie. Prísavka znamená, že je možná aj zábava bez použitia rúk a že je hračka tiež kompatibilná s postrojmi. Bunny Deluxe je vodeodolný, a preto ho možno používať vo vani alebo sprche.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Faust Purple

    Milujete zo všetkého najviac orálny sex? S týmto stimulátorom ho budete môcť mať pokojne každý deň, jeho šikovný jazýček sa vám bude dôsledne venovať hneď o 12 režimoch. Až budete chcieť niečo iné, stačí ho otočiť a vychutnať si vibrácie vo vnútri vagíny cielené na G-bod. Váš najlepší milenec vo vašej ruke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bogey Pink

    Túži váš bod G po potešení? Doprajte mu ho s vibrátorom Pretty Love Bogey, ktorého špička je navrhnutá presne tak, aby vám pomohla dosiahnuť na toto miestočko slasti. Má neuveriteľných 10 vibračných nastavení a jedno ovládacie tlačidlo. Dostaňte sa na absolútny vrchol a užite si celú cestu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Niečo ako najkrajší chlapec z chlapčenskej kapely. Niečo ako prírodná krása. Niečo viac. Vibrátor Mystim Terrific Truman je silný, atraktívny, diskrétny a dokonalý. Jedine s ním vo vás explodujú orgazmické emócie vďaka dvom motorom, dômyselnému tvaru a hodvábnemu materiálu. Prijmite pozvanie k orgazmickému tancu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Velvet Purple

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G je prekrásny elegán, ktorý vás bude dvojito stimulovať. Je vybavený novou modernou technológiou, ktorá má svedomie pohyb koncovej časti a prináša dokonalú stimuláciu G-bodu. Tieto unikátne pulzácie vám otvoria dvere do nového sveta vzrušenia. A aby toho nebolo málo, tak My-G pridáva ešte lahodné sanie klitorisu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Timo Black

    Moderný výkonný vibrátor pre vašu absolútnu slasť! Timo bude stimulovať váš klitoris i g-bod zároveň, lebo v sebe ukrýva hneď 2 výkonné motory s 10 intenzívnymi funkciami. Vyberte si z vibračných a pulzujúcich režimov to pravé pre vás a užite si dotyk hebkého a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 143

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.