×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vodeodolné G-spot

Položky 65 až 96 z celkom 143

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš G bod a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvolní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba triešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgee Classic Fialová

    Nájdite ho. Bod G. Tento masážny prístroj špeciálneho tvaru vás tam zavedie. Zaoblený na tom správnom mieste, vychutnáte si ultimátne potešenie znovu a znovu.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Rechargeable IJOY Strapless Strap-on LV430103 Flesh

    Strapless Strap On pre začiatočníkov i skúsených milovníkov. Poteší vás vibračnou funkciou, ktorú budete diktovať cez diaľkový ovládač. Láskať bude svoju nositeľku a jej náprotivok a zameria sa hlavne na G-bod. Vyberte si z 3 rýchlostí a 7 funkcií vibrácií.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor v štýle "rabbit" bude cielene dráždiť G-bod, ale zároveň aj klitoris. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s duálnou stimuláciou tých najcitlivejších bodov na ženskom tele.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Chcete potešiť všetky citlivé body na svojej kvetinke? Nechajte tohto zajačika, aby ich ochutnal! Bude neúnavne prirážať, guľôčky pod žaluďom budú rotovať a menšie ramienko bude vzrušujúco vibrovať na váš klitoris. Ružový First Thuster vás vezme v orgazmickom náručí až do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Máte rada skutočných chlapov? V tom prípade sa vám bude veľmi páčiť Real Deal Neal! Vo svojom sexi tele ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel. Vychutnajte si jeho vzrušujúci dizajn aj funkcie!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Partner Box 3

    Užívajte si zmyselnú zmenu pri milovaní - so Satisfyer Partner Box! Box obsahuje párový vibrátor Double Joy, slipový vibrátor Sexy Secret a krúžok na penis Royal One, pričom všetky sú kompatibilné s aplikáciou Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Rabbit Pink

    Veľa zábavy za málo peňazí? A prečo nie! Aj cenovo dostupné hračky môžu byť kvalitné, rovnako ako tento vibrátor od ToyJoy. Funky Rabbit je zábavný, silný a má pôvabnú farbu. Disponuje stimulátorom klitorisu a vyrobený je zo 100% silikónu, ktorý je príjemný na dotyk. Vychutnajte si jeho 4 vibračné režimy a 3 úrovne rýchlostí.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Satin G-Gasm Fialová

    Obľúbený vibrátor so zacielením na G-bod je teraz ešte lepší! Jeho vývojári mu pridali 10 unikátnych funkcií, ktoré vašu stimuláciu ešte zintenzívnia a vy sa prepadnete blahom až tam, kde sa nachádza váš G-bod.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvojitá a trojitá stimulácia pre páry aj jednotlivcov! Tento extrémne flexibilný dvojitý vibrátor na diaľkové ovládanie sa stane vašou obľúbenou erotickou pomôckou. Ponúkne vám 10 vibračných režimov v každom svojom konci a vie tak stimulovať vonkajšie aj vnútorné hotspoty veľmi sexy spôsobom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic My G Pink

    My-G je prekrásny elegán, ktorý vás bude dvojito stimulovať. Je vybavený novou modernou technológiou, ktorá má svedomie pohyb koncovej časti a prináša dokonalú stimuláciu G-bodu. Tieto unikátne pulzácie vám otvoria dvere do nového sveta vzrušenia. A aby toho nebolo málo, tak My-G pridáva ešte lahodné sanie klitorisu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 vyrobený zo silikónu poskytuje extra hlbokú stimuláciu bodu A. Vibrátor so stimulujúcou drážkovanou štruktúrou vás bude rozmaznávať 2 motormi s ergonomickým rovným hriadeľom a úzkou, flexibilnou špičkou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Date Night Set

    Dokonalá dvojka pre vás oboch! Vychutnajte si funkcie vibrátora najvyššej kvality a pridajte vibračný krúžok Pivot. Táto exkluzívna darčeková sada slúži na to, aby ste z predohry i sexu vyťažili maximum. Skúmajte svoje vášne a túžby!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Pomocník pre skutočný orgazmus! Real Vibration M je pôvabný vibrátor z veľmi príjemného silikónu, s ktorým popustíte uzdu svojej fantázii. Je mierne realistický a ponúkne vám 7 intenzívnych funkcií a 4 režimy intenzity. Flirtujte s ním a dosiahnite vrcholy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Partner Box 2

    Partnerský box od Satisfyer umožní ešte väčšiu zábavu pri milovaní: S partnerským vibrátorom Double Joy a krúžkom na penis Royal One si zmyselné vibrácie užijú obaja partneri. Obe hračky je možné ovládať pomocou aplikácie Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Čo je potrebné ku šťastiu? Vibrátor Bess! Pohodle vám padne do ruky a ponúkne vám tu najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždi vibráciami silného motoru s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku proste chcete!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Volá sa LiLie a je príjemne tenký a flexibilný. Práve vďaka svojej tenkosti sa dostane všade a nebude prekážať ani pri sexe, keď bude môcť vibráciami dráždiť klitorisu. Jeho hladký povrch z platinového silikónu ešte zvýši dychberúce pocity zo zmyselných zážitkov. Potešte sa, zaslúžite si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Chcete zmeniť svoj sexuálny život k lepšiemu? Vyskúšajte toto Shove vibračné vajíčko zo silikónu najvyššej kvality s úchvatnou povrchovou úpravou. Okrem klasických vibrácií vás poteší funkciou prírazov, čo je veľa wow! Vďaka tomuto pohybu hore a dole vám ukáže super vzrušujúcu úroveň stimulácie a bude len na vás, či si diaľkové ovládanie necháte vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Dômyselný tvar tohto vibrátora a prvotriedne funkcie sľubujú jediné - dokonalý orgazmus! Volá sa Sonnet Vibe a je navrhnutý tak, aby každý zážitok s ním bol maximálne dychberúci. Vie nielen intenzívne vibrovať na G-bod, ale tiež dráždiť klitoris skrz funkciu nasávania. Chcete ho? Chcete a my to chápeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco je prekrásny duálne stimulujúci vibrátor, ktorý bude robiť radosť každej žene! Sú silu totiž sústredia do dvoch ramien z pevného a mierne pružného silikónu, ktoré budú láskať vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Ukrýva v sebe 2 silné motory pre hlboké vibrácie. Vychutnajte si s nežným Cocem chvíle sama pre seba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Snívate o silných a intenzívnych orgazmoch? Vaše prianie je rozkazom pre vibrátor Celestial Love. Je zmyselne hravý a vybavený 2 motormi. Prvý z nich sa venuje vaginálnej stene a druhý prinášanie blažené potešenie pre klitoris. Pripravte sa na ohromujúce vzrušenie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Satisfyer A-Mazing 2 vyrobený zo silikónu poskytuje extra hlbokú stimuláciu bodu A. Vibrátor so stimulujúcou drážkovanou štruktúrou vás bude rozmaznávať 2 motormi s ergonomickým rovným hriadeľom a úzkou, flexibilnou špičkou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Zoznámte sa s Vice, farebným vibrátorom pre trojnásobné potešenie! Jeho krivky budú rozumieť vášmu telu a zasiahnu všetky dôležité miesta. Vice je silný a šikovný, poláska G-bod, klitoris i vaše zadné vrátka a ukáže vám neuveriteľný svet zmiešaných orgazmov. Nechajte si to urobiť dobre a pozvite do svojho života pôvabnú, farebnú hračkou so zmyselnými funkciami.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružový králičkovitý vibrátor ukrývajúci v sebe mocné rotujúce guličky! Zažite doposiaľ nepoznané vzrušenie a nechajte sa unášať jedným orgazmom za druhým. Enchanted Bunny je váš nový erotický pomocník s jemným silikónovým povrchom, zabudovanou dobíjacou batériou a s 12 dobrodružnými funkciami. Užite si s ním jedinečnú duálnu stimuláciu a podľahnite nekonečnému uspokojeniu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    To najlepšie pre vás a vaše potešenie? Tento „králik“ od Dorcel vás nikdy nesklame! Jeho neuveriteľne flexibilná bude súčasne láskať váš G-bod aj klitoris. Jeho silné vibrácie a textúrovaný povrch vám zaistia chvíle intenzívneho potešenia. Pridajte k tomu ešte funkciu zahrievania pre horúce pocity a vydajte sa objavovať sexuálne dobrodružstvo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Ružová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sonnet Black

    Dômyselný tvar tohto vibrátora a prvotriedne funkcie sľubujú jediné - dokonalý orgazmus! Volá sa Sonnet Vibe a je navrhnutý tak, aby každý zážitok s ním bol maximále dychberúci. Vie nielen intenzívne vibrovať na bod G, ale tiež dráždiť klitoris skrz funkciu nasávania. Chcete ho? Chcete, a my to chápeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Uvoľnite telo i myseľ a doprajte si potešenie, ktoré potrebuje každá z nás. Nebudete na to sama, parťáka vám bude robiť tento pôvabný fialový elegán, ktorý sa bude sústrediť hlavne na váš g-bod. Disponuje funkciou poklepkávania, je dômyselne zakrivený a úžasne flexibilný. Špička dosahujúca na g-bod je príjemne mäkká a vybavená stimulujúcou textúrou. Objavte silu 2 motorov, zamilujte si 7 vibračných režimov a tiež 3 režimy pulzujúceho poklepkávania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    S 2 výkonnými motormi, zakriveným, ergonomickým tvarom a úzkou, flexibilnou špičkou, rozmaznáva Satisfyer A-Mazing 1 bod A a poskytuje nezvyčajne hlbokú stimuláciu. Silikónový povrch je obzvlášť pružný.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je vhodný pre všetky páry, ktoré chcú spoločne zažiť vzrušujúce dobrodružstvo. Balenie obsahuje párový vibrátor Satisfyer Double Joy a slipový vibrátor Sexy Secret, ktoré je možné ovládať pomocou aplikácie Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Petite Twister Pink

    Čo takto vyskúšať vzrušujúce rotácie v kombinácii s vibráciami a dostať sa tak až do siedmeho neba? Inya Petite je rotačný vibrátor realistického spracovania, ktorý vás ohromí svojím vzhľadom a tiež 7 vibračnými režimami. Potešte sa ním, bude tu pre vás,  kedykoľvek budete potrebovať!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 143

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.