×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky hladký

Položky 65 až 96 z celkom 3888

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Men Heat Vibration

    Satisfyer Men Heat Vibration je vybavený inovatívnou funkciou vyhrievania, ktorá vám poskytne neuveriteľne realistický zážitok. Funkciu vyhrievania si môžete v 3 krokoch nastaviť na teplotu až 40 stupňov Celzia a nechať sa príjemným teplom v tuneli lásky unášať na vlnách slasti. Keď v extáze zatvortíe oči a necháte sa doviesť až k samotnému vrcholu rozkoše, v okamihu zabudnete, že ide len o pomôcku! Neveríte? Tak ju vyskúšajte!

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Amor Čierna

    AMOR, vyrobený zo 100% silikónu, upúta svojím aerodynamickým, veľmi elegantným a zároveň realistickým tvarom. Je prispôsobivý a bez ostrých hrán, ľahko sa udržiava a je hypoalergénny.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator - Elektrostimulačný vibrátor Čierna

    Vaše dosiaľ nesplnené erotické sny a predstavy sa stávajú skutočnosťou. Na trh vstupuje vibrátor, ktorý v jednom veľmi elegantne prevedenom prístrojmi kombinuje vibrácie a elektrickú stimuláciu bez nežiaducich drôtov a káblov.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Triple Teaser Strapless Strap-On Fialová

    Silikónové nasadzovacie strap-less dildo s análnym kolíkom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bradley

    Hodvábne hladké a pôsobivo ružové vibračné vajíčko s báječnými 12 vzrušujúcimi funkciami. Zverte svojmu partnerovi do rúk ovládač a dovoľte mu prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne i na verejnosti. Užite si s Pretty Love Bradley kopec zábavy za prijateľnú cenu a okoreňte tak svoje milostné hrátky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Amor Ružová

    AMOR, vyrobený zo 100% silikónu, upúta svojím aerodynamickým, veľmi elegantným a zároveň realistickým tvarom. Je prispôsobivý a bez ostrých hrán, ľahko sa udržiava a je hypoalergénny.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim John e-stim butt plug

    Hladký, kovový, zužujúci sa análny kolík od obľúbenej značky Mystim. Určený je predovšetkým na elektro-stimuláciu a v jeho špičke nájdete oddelený kladný aj záporný pól. Bude vo vás tak vyvolávať mäkké mravčenie, ale pokojne aj rytmické pulzovanie, záleží len na vás, aké tempo si zvolíte. Jedno je však isté, pocity, ktoré zažijete, budú dokonalé! Objavte nové, neočakávane úžasné orgazmy!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Ring

    Tento posvätný artefakt láska váš penis, ale čo s ním potom vykonáte s partnerkou, je všetko, len nie nevinné! So Satisfyerom Ring dostane váš penis poriadny upgrade, aby vám i vašej partnerke poskytol dlhé okamihy vzrušenia. Tento malý obšťastňovač nachádza využitie pri spoločnej milostnej hre a prinesie vám obom úžasnú rozkoš! Okrem toho stimulátor klitorisu dráždi po stlačení tlačidla jej klitoris v 10 intenzívnych vibračných režimoch.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Satin Love Mask - Saténová maska na oči

    Vytvorte si vzrušujúcu atmosféru s čiernou koženou maskou na oči od Fetish Fantasy.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    Viete, čo znamená spojiť príjemné s užitočným? Je to vzrušujúca stimulácia prostaty, s ktorou si nielen užijete slastné orgazmy, ale tiež si zaistíte účinnú prevenciu rakoviny prostaty. Poloqueth Prostate Massager bude výborným pomocníkom pri tejto zábavke, pretože má dva silné motory, ktoré sa postarajú o prostatu i o hrádzu. Tak uchopte ovládač a poďte urobiť niečo pre svoje zdravie i potešenie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Inovatívne Rrrolling Pleasure vás hneď dvakrát rozmazná intenzívnymi vibráciami a pohybujú sa guličkou v špičke. Zažite intenzívnu stimuláciu bodu G so zakriveným dizajnom a jemnou drážkovou štruktúrou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O RingO 2 Blue

    Dvojitý erekčný krúžok pre dvojnásobné vzrušenie! V jeho jednoduchosti je krása a sila. Obopne váš penis a semenníky a pripraví vám tak ešte intenzívnejší pôžitok. Bude vyzerať sexi a zároveň účinne posilní a predĺži vašu erekciu. Krúžok RingO 2 predstavuje veľa muziky za málo peňazí, vyskúšajte ho a nechajte sa presvedčiť.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Stimulátor prostaty - luxusná masážna erotická pomôcka. Stimuluje vašu prostatu, tak aj oblasť pod semenníkmi. Veľmi príjemné vibrácie vás budú dráždiť skutočne dokonale.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Euro Pump - Vákuová pumpa

    Pump Word Euro vákuová pumpa bola vyvinutá pre maximálne výsledky. Každým stlačením pumpičky bude penis väčší a pevnejší.

    26,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Nipple Sucker Pair in Shiny Purple - Prísavky na bradavky

    Bradavky sú veľmi citlivá erotogénna zóna mnohých žien, a preto by bolo chybou podceňovať ich stimuláciu. Títo prísavky z gélového materiálu sú tá pravá pomôcka na tento účel.

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25mm

    Hush 2 je druhá generácia výkonného análneho kolíku, ovládaného cez aplikáciu v telefóne. Zaujíma vás, čo všetko dokáže a aký vlastne je? Oproti svojmu predchodcovi je o niečo viac elegantný, má hladký dizajn a je veľmi pohodlný na krátke i dlhé nosenie. Vyskúšajte to s ním v pohodlí domova alebo pokojne aj na verejnosti, bude vaším vzrušujúcim tajomstvom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Triple Bead Anal Plug Purple

    Chcete potešiť svoje zadné vrátka? Nechajte do nich vstúpiť tento pôvabný kolík tvorený z 3 guľôčok. Je úžasne mäkký a flexibilný a jeho zmyselnosť objavíte už pri zavádzaní. Svojím tvarom, veľkosťou a bezpečnostnou základňou je vhodný i na dlhodobé nosenie. Urobte si zadočkovú radosť!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Quantum Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Quantum je luxusne vyzerajúci mini vibrátor s veľmi silnými ale tichými vibráciami. Jeho tvar a veľkosť ho jednoznačne posúvajú do diskrétnych erotických pomôcok, ktoré môžu byť všade s Vami - doma, na cestách i na dovolenke.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Všetko, čo potrebuje v jednej jedinej praktickej sade za naozaj sympatickú cenu. Základ sady tvorí hladký vibrátor, na ktorý si nasadíte jeden z 3 nadstavcov. Ďalej Complete Lovers Kit obsahuje venušine guľôčky, análne koráliky a erekčný krúžok. Tieto fialové hračky sľubujú nekonečnú zábavu pre oboch partnerov a vzrušenie, ktoré len tak neomrzí.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca je univerzálny vibrátor umožňujúci ovládanie cez aplikáciu, s ktorou môže byť váš milenec v rovnakej miestnosti, ale aj pokojne na druhom konci sveta. Vibrátor Esca môžete tiež jednoducho prepojiť s ďalšími Kiiroo produktmi a užívať si interaktívne zážitky so svojím milým. Nie je toto snáď budúcnosť erotických hračiek? Koncová svetelná LED dióda je synchronizovaná s vibráciami a poskytuje vizuálnu spätnú väzbu vášmu partnerovi. Spôsobov ako sa s Esco hrať je nekonečne veľa, vyskúšajte ich všetky!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Chcete od svojej novej masážnej hlavice úplne všetko? Jednoducho absolútny jackpot, čo sa týka sily a funkcií? Domi 2 je tá pravá, ktorú ste potrebovali spoznať, aby ste konečne dosiahli svoje šťastie! Je o niečo menšia než väčšina jej kolegýň, ale práve to ju robí pohodlnou a praktickou na manipuláciu. Jej batéria má super dlhú výdrž, jej krk je dokonale pružný a jej technológia umožňuje ovládanie cez aplikáciu. Potrebujete vedieť viac? Čítajte ďalej a zoznámte sa s Domi 2 Mini!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 2

    Luxusné sklenené dildo Icicles No. 2 - čarovná, univerzálna erotická pomôcka, ktorú je možné používať análne aj vaginálne. Takto elegantný predmet je súčasne ivhodným - nenápadne vzrušujúcim erotickým darčekom.

    41,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Girls Mia Malkova LVL UP

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je nič prekvapujúce. Jedná sa totiž o skutočný odliatok vagíny z dokonalého materiálu Super Skin, ktorý patrí obľúbenej pornoherečke Mia Malkova. Celosvetovo obľúbené Fleshlighty vynikajú svojím realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Skladom

  • The F-Machine Gigolo Fuck Machine - Profesionálny šukací stroj

    Štýlový, elegantný, sofistikovaný a sexy. Nie často by ste tieto slová použili na opis stroja, ktorý je navrhnutý tak, aby Vás pretiahol. Avšak F-stroj vyvinuli laboratória vo Veľkej Británii a ukázali svetu to, čo sa predtým považovalo za nemožné. Vďaka najmodernejším technológiám Vám teraz môžeme predstaviť vášho nového osobného robotického šukacieho gigola.

    769 €

    649 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Duo Bordeaux

    Vychutnajte si dokonalú stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň s dômyselnou hračkou od jednej z najobľúbenejších značiek na trhu - Womanizer. Duo bude bezdotykovo, pomocou technológie Pleasure Air, tešiť váš klitoris a okrem toho bude druhá zakrivená časť vibrovať presne na váš G-bod. Tento orgazmus bude bezkonkurenčný!

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Gleaming Love Plug Silver Set

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete taký aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrajšia sada análnych kolíkov ever! Sú elegantne strieborné a zakončené skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si ich tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolíky aj zahriať alebo ochladiť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret Pink

    Vďaka širokej, plochej základni sa dá model Top Secret z jemného silikónu nosiť diskrétne a pohodlne i mimo domov. Hlboké, silné vibrácie jeho objemného drieku sa navyše dajú ovládať cez aplikáciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro Traveler

    Zoznámte sa s vaším novým elegantným spoločníkom na cesty do krajín nesúcich meno orgazmus. Či už si s ním budete užívať doma alebo kdekoľvek inde, bude vás tešiť jeho luxusný vzhľad, magnetický uzáver, ale predovšetkým špičková funkcia bezdotykovej stimulácie klitorisu pomocou tlakových vĺn. Vďaka svojmu dychberúcemu dizajnu a ohromujúcej technológii sa jedná o prvotriednu hračku, ktorá vyčarí každej žene nielen úsmev na tvári, ale aj pocit raja v intímnej oblasti.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vĺn alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Goldplay Blob M

    Milujete análnu stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlbšie hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Suck-O-Mat 2.0

    Úžasné vyfajčeníčko kedykoľvek sa vám zachce? Je tu nová verzia obľúbeného masturbátora Suck-O-Mat! Je úžasne silný, výkonný a ponúkne vám až 200 sacích impulzov za minútu! Takto extrémne realistickú simuláciu orálneho sexu ste ešte nezažili! Nechajte sa vyfajčiť a vyberte si takú rýchlosť, ktorá splní vaše aktuálne požiadavky.

    619 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 3888

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.