×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky hladký

Položky 129 až 160 z celkom 3888

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Womanizer Golden Moments

    Chcete to najlepšie? Golden Moments je dvojica tých naj erotických hračiek na trhu v luxusnom čiernom prevedení so zlatými detailmi. V pohľadnej krabičke nájdete Womanizer Premium pre ohromujúcu bezdotykovú stimuláciu klitorisu a dychberúce orgazmy a tiež We Vibe Churus pre nezbedné párové hry. Vychutnajte si neprekonateľnú slasť a objavte erotické šťastie!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • XLsucker Digital Penis Pump - Digitálna vákuová pumpa

    XLsucker Digital je vákuová pumpa s digitálnym tlakomerom a priehľadným valcom so stupnicou, vďaka ktorej budete môcť sledovať, ako váš penis naberá mohutné rozmery.

    87,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Dilator Urethra Vibrator - Vibračný silikónový uretrálny dilatátor Čierna

    Čierny dilatátor so 7 úrovňami vibrácií od značky You2Toys. Vyrobený je z príjemného a predovšetkým flexibilného silikónu s polyuretánovým povlakom, ktorý je úplne hygienický a zaručí vám jednoduchú a pohodlnú manipuláciu. Batérie sú súčasťou balenia.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Diskrétne, hravé a kvalitné, presne také je toto vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie! Užívať si s ním môžete sólo alebo môžete ovládač zveriť svojmu partnerovi či partnerke. Vajíčko je dobíjacie cez USB, čo je veľmi praktické, a je vyrobené z kvalitného silikónu platinovej triedy.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Tri Ring Cock Cage - Erekčný krúžok

    Špeciálny trojitý erekčný krúžok pre mužov na penis a semenníky.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Gia Black

    Túžite po silných vibráciách, ale nemôžete sa rozhodnúť, či si zaobstaráte vibračnú hlavicu alebo vibrátor? Lush Gia je riešenie! Je to elegantná hračka, ktorá je z jednej strany vibrátor pre G-bod a z druhej strany vibračná hlavica. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a samostatné ovládanie pre každý koniec. Vychutnajte si ju z oboch strán.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Transparentná

    Extra silný erekčný krúžok, s ktorým bude váš penis väčší a silnejší. Vyrobený je z vysoko flexibilného materiálu FLEX TPR, ktorý sa natiahne až do 5x väčšej veľkosti. Neprichádza s ním na trh nik iný ako obľúbená značka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Small

    Čo si ozdobiť svoj análik niečím dúhovým a ligotavým? Rainbow Booty Jewel je kvalitný análny kolík elegatnej čiernej farby s klasickým tvarom a prekrásnym koncovým drahokamom vo farbách dúhy. Je z prvotriedneho silikónu a je tak hodvábne hebký na dotyk a zároveň bezpečný pre telo. Úplne MUST HAVE!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Breathable Ball Gag - Roubík

    Náhubok patrí k základnej výbave pre S/M sex. Je mimoriadne vzrušujúce, keď vám váš pán alebo pani dá tento kolík z tvrdého plastu.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Silicone Stretchy Cock Rings Set Black 4 pack

    Hľadáte hračku, s ktorou bude zábava, a ešte vám pomôže s erekciou a dopraje vám intenzívnejšie orgazmy? Dajte šancu tejto štvorici krúžkov! Majú rôzne veľkosti a tvary, takže si ich môžete prispôsobiť svojim aktuálnym preferenciám. Ich použitie je veľmi jednoduché a efektívne! Doprajte si silnejšiu erekciu a lepšie vrcholy!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer 1

    Satisfyer 1 je to, po čom túži každá moderná žena. Jedná sa o dokonalý stimulátor klitorisu, ktorý využíva technológiu bezdotykovej stimulácie pomocou účinných tlakových vĺn. Najnovšia verzia obľúbeného Satisfyeru zaručuje intenzívnejšie, rýchlejšie a viacnásobné orgazmy, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Metal Butt Plug 150CLR - Análny šperk Strieborná/Transparentná

    Nádherný análny kolík z lešteného hliníka s ešte nádhernejším koncovým krištáľom nie je nič iné ako šperk, ktorý elegantne a príťažlivo ozdobí váš zadoček. Keďže je vyrobený z hliníka, reaguje na teplotu a môžete ho ľahko zahriať alebo naopak ochladiť v chladničke či v studenej vode. Má cibuľovitý tvar, ktorý spája dômyselnú stimuláciu s eleganciou, a vzniká tak jedinečná a neodolateľná erotická pomôcka pre všetkých vášnivých milovníkov análu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realistixxx Silicone Extension 5cm

    Snívate o dlhšom penise a maximálne výdrži? S týmto návlekom bude vaše prianie vypočuté! Má pôvabný realistický tvar s výrazným žaluďom a žilkami a predĺži vaše mužstvo o úžasných 5 centimentrov! Zároveň podporí výdrž, poskytne vám oporu a príjemný tesný pocit. Win-win pre vás i vašu partnerku!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Čierna

    Pre všetkých, ktorým nestačí výkon klasických vibrátorov, je určený tento model masážnej hlavice Bodywand. Je špeciálne vytvorená za účelom vysokého výkonu v dĺžke 25 centimetrov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Vďaka 3 výkonným motorom je Satisfyer Curvy Trinity 4 vyrobený zo silikónu všestranne použiteľnou erotickou hračkou. Túto hračku pre potešenie je možné použiť ako vibrátor tlakovej vlny na položenie a pre bod G, ktorý vás prekvapí intenzívnymi vibráciami a pulzujúcimi tlakovými vlnami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2 Purple

    Nič nenapodobňuje skutočný sex tak ako vibrátory so schopnosťou prirážania! Túto schopnosť má aj nový prírastok do rodiny ToyJoy - Magnum Opus. Jeho povrch je z hebkého pôvabného fialového silikónu, má neuveriteľnú dĺžku 31 centimetrov, vie nielen prirážať, ale tiež vibrovať a intenzitu si môžete voliť diaľkovým ovládačom. Nechajte sa poriadne uspokojiť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Duálne stimulujúca luxusná hračka, ktorú budete milovať! Hračky od Lelo sa neustále posúvajú a tie najviac top veci, ktoré súčasný erotický trh ponúka. Ak chcete to najlepšie, tak rozhodne chcete Lelo. Poďte sa zoznámiť s Enigmou. Je to luxusná hračka, ktorá poteší G-bod aj klitoris a poskytne vám naozaj nadpozemský orgazmus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Snívate o zmyselnej stimulácii jedným prstom? S týmto prstovým vibrátorom je všetko možné! Má príjemne textúrovanú hlavu a ponúkne vám 9 intenzívnych vibračných režimov. Jeho tvar je dômyselne zakrivený, aby s ním šlo pohodlne zacieliť na klitoris, kde bude dráždiť citlivé nervové zakončenia, ale nakuknúť s ním môžete aj dovnútra. Objavujte sama svoje vášne alebo sa hrajte aj s partnerom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Purple

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie, We-Vibe sú majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebude chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anal Thrusting Plug with Remote Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní v anále? S Paloqueth Anal Thrusting plug sa vaše želanie stane skutočnosťou. Rozsah jeho ťahu je 1 cm a skrz bezdrôtový diaľkový ovládač budete môcť pridať tiež vibrácie. Užite si novú úroveň vášho zadečkového potešenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Brighty

    Pretty Love Bright je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Double Loop Cock Ring Black

    Táto dvojitá erekčná slučka si vezme do parády váš penis aj semenníky! Ak sa ňou vyzbrojíte, získate ešte dlhšiu a pevnejšie erekciu a tiež možnosť byť kreatívny v používaní tejto pomôcky. Uťahujte, škrtajte a užívajte si nekonečné sexuálne potešenie ako svoje, tak svojej partnerky!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Trilogy Orgasm Balls

    Guľôčky Trilogy majú úplne ideálnu váhu na posilnenie svalov panvového dna.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CalExotics Silicone Dilator Kit - Sada silikónových vaginálnych dilatátorov 5ks

    Sada jemne ružových luxusných dilatátorov, ktoré pomáhajú ženám obnoviť vaginálnu pevnosť, pohodlie a komfort.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Silicone Ball Gag - Silikónový kolík s koženým remienkom Čierna

    Kvalitný silikónový roubík s pevným koženým remienkom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Novelties Black Mont 360° Water Flow

    Chcete si byť istí, že je váš análik naozaj čistý? Vezmite si na pomoc túto análnu sprchu, ktorá sa jednoducho namontuje namiesto sprchovej hlavice. Oproti podobným produktom má viac otvorov pre priechod vody a má tieto otvory tiež po stranách. Pripravte sa na análne vyvádzanie!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Njoy Medium Pure Plug

    Chcete pre seba vždy ľan to najlepšie? Pokiaľ áno, tak si z dostupných análnych kolíkov vyberiete práve tento od Njoy. Vyrobený je z kvalitnej nerezovej ocele, ktorá vás dopraje príjemný pocit plnosti, a ešte pred použitím môžete ľahko zahriať alebo ochladiť. Otvorte luxusnú krabičku a potešte sa pohľadom na tento nezbedný kolík, ktorý vo vás prebudí žiaru presne tam, kde slnečno nesvieti!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Stále hľadáte spôsob, ako prekonať diaľku medzi vami a vašou priateľkou? Zoznámte sa s Carlom, masturbátorom, ktorý váš poteší príjemnou funkciou zahrievania a, samozrejme, šikovnými vibráciami. Jeho telo je stlačiteľné a zároveň vnímavé - čím hlbšie zasuniete, tým budú vibrácie intenzívnejšie. Potešte sa pri dlhých osamelých večeroch.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Quest - Vibrátor na prostatu Čierna

    Quest je váš nový sprievodca svetom vzrušujúcich objavov. Veľmi rýchlo k nemu získate dôveru a taktiež vám prinesie kontrolu na ceste k novému potešeniu.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Fascinate Čierna

    Vibe Therapy Fascinate - venušine guličky sú vyrobené z hypoalergénneho 100% lekárskeho silikónu a sú úplne zaliate, preto nie je možné akékoľvek priľnutie nečistôt či baktérií.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Amethyst Rain Butt Plug - Sklenený análny kolík

    Glas Amethyst Rain Butt Plug je sklenený análny kolík s elegantným tvarom a jemným ružovým nádychom. Uvoľnite sa a prežívajte intenzívnejšie orgazmy ako kedykoľvek predtým.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Arthur - Wave vibrátor

    Rozvlňte sa s masážnym strojčekom, ktorý vás vo vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 3888

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.