×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky Kiotos

Položky 97 až 128 z celkom 446

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 70mm

    Chcete ten najkrajší veľký kolík na svete? Vyberte si BIG-S z kvalitnej nerezovej ocele. Jeho lesklý povrch je vskutkuúchvatný a jeho robustné telo zas vzrušujúce. Koncová silikónová slúži ako pohodlná a praktická rukoväť, ktorá zapadne medzi vaše zadok ako uliata. Vaše análne zážitky budú ešte úžasnejšie, tak si ich užite.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone 6 Anal Beads

    Korálikový náhrdelník pre váš análik! Táto šestica rôzne veľkých guľôčok je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu, ktorý si obľúbite na prvý dotyk. Koráliky vám doprajú veľmi príjemné a vzrušujúce pocity, ktorým sa len tak nič nevyrovná. Vyskúšajte ich, stoja za to!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Rounded Double-ended Steel Dildo

    Hľadáte kvalitné a pôvabné dildo na celý život? Vsaďte na toto dildo vyrobené z prvotriednej ocele! Aby vás neprestalo len tak baviť, má oba konce použiteľné, jeden z nich tvorí 5 guľôčok a druhý koniec má tvar klasického análneho kolíku. Objavte s ním vzrušenie skryté v análi alebo vo vagíne!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Najradšej by ste svoj nadržaný submisívny náprotivok zviazali do vreca? No, ako sa páči! Táto zvieracia kazajka splní vaše túžby, o ktorých sa vám možno ešte ani nezdalo. Vyrobená je z vysoko kvalitného PVC materiálu, ľahké sa oblieka, zapína sa na zips, a ešte ide stiahnuť pomocou popruhov. K dispozícii sú 2 dýchacie otvoryna nos, takže aj bezpečnosť je zaručená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Stainless Steel Claw Scratcher

    Hľaďte na toto úchvatné škrabátko z vysoko kvalitnej nerezovej ocele! Dostanete sa s ním aj na ťažko prístupné miesta a svoj náprotivok ním poškriabete pokojne po celom tele. Zaoblená rukoväť vám perfektne padne do ruky a vy budete držať BDSM doplnok, ktorý po koži prejde ako mačacie či tigrie pazúr.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 42

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jednaveľkáslasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 10mm

    Krása a elegancia vyžarujúce z nerezovej ocele dali vzniknúť tejto dômyselnej pomôcke určenej na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je hladká, kvalitná a zakončená slzičkou, na ktorú nadväzuje telo s priemerom 3 mm. Nechajte sa zlákať kvalitným doplnkom na sounding z prekrásneho materiálu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Vibrating Aluminium LED Buttplug Medium

    Zažiarte príťažlivosťou! S týmto vibračným análnym kolíkom to pôjde ľahko, jeho základňa totiž svieti LED RGB svetlami. Okrem svetla sa môžete tešiť aj na sexy vibrácie, medzi ktorými budete prepínať cez diaľkové ovládanie. Kolík je vyrobený z prémiového hliníkového a ocelového materiálu, je pohodlný na zavádzanie a príjemný na nosenie. Vychutnajte si jeho chladivý dotyk a presvieťte svoje intímne chvíle.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 18

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 32

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos COX 044 Silicone Flesh

    Lahodné dildo, ktoré budete milovať! Je tvrdé ako skutočný penis a jeho krásny šupinkovitý tvar vás bude príjemne stimulovať. Využite tiež silnú koncovú prísavku, použite ju v kombinácii s obľúbeným strap-onom a kombinujte ho len s lubrikantmi na vodnej báze, pretože je vyrobené z kvalitného a pekného silikónu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Plastic Adjustable Chastity Device

    Hneval váš otrok a máte pocit, že si zaslúži väzenie? Uväznite a uzamknite jeho penis do tejto plastovej klietky, v ktorej za žiadnych okolností nestvrdne. Je vyrobená z ľahučkého plastu, ľahko sa čistí a je vhodná aj na dlhodobé nosenie, pri ktorom nepôjde pod oblečením vôbec vidieť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Čím odzbrojiť a zároveň ozdobiť žaluď? Skúste tieto silikónové krúžky! Bude skrášľovať špičku vášho penisu a vykúzli vám úsmev na tvári. Ich nosenie si zamilujete a verte, že takéto prstienky sa skvele hodia aj ako darček!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Buckle Ring with Leash

    Potrebuje si na vodítko pripnúť penis svojho neposlušného náprotivku? Stačí mu nasadiť tento erekčný krúžok z PU kože a ako obojok pre penis a pripnúť k nemu reťazové vodítko. Jednoducho zacvaknite karabínu a ide sa!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel 5 Wheels

    Luxusné dúhové ozubené koliesko s 5 kolesami. Je oveľa intenzívnejšia ako iné pomôcky tohto typu, ale bude záležať hlavne na vás, aký tlak na partnerovu pokožku vyviniete. Vyrobený je zo 100% nerezovej ocele prvotriednej kvality. Zaviažte svojmu náprotivku oči a prechádzajte mu po koži, stimulácia nervov bude maximálna!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Chcete dodať neprekonateľný rozmer svojim análnym hrátkam? Tento análny kolík z prvotriednej chirurgickej ocele vám dá okúsiť pocit naplnenia aj pocit otvárania. Po jeho vložení do análu môžete pomocou páčiek kolík roztiahnuť a poriadne utiahnuť! Myslíte svoje análne hry vážne? Ak áno, nemal by vám tento luxusný výrobok chýbať!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Anchor Anal Plug Set Black

    Hľadáte sadu análnych kolík, ktorá by vám otvorila dvere na análne potešenie? Táto sada od Kiotos obsahuje 4 úžasné análne kolíky z kvalitného hebkého silikónu. Zamilujete si ich na prvý dotyk, sú totiž úžasne mäkké a príjemné a ocenia ich predovšetkým začiatočníci a začiatočníčky.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Luxury Bondage Set with Case Burgundy

    Nádherná BDSM sada v luxusnom vínovom prevedení! Nájdete v nej všetko, do ako správna Mistress alebo správny Majster potrebujete. Všetko je uložené v praktickom a diskrétnom puzdre pripomínajúce cestovnú tašku alebo kufrík, a je navyše vybavené pútkom pre ľahký úchop.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Zombie Dildo Beast 34

    Nudí vás obyčajné dildá a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Zombie vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý pripomínajúci monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Zbláznili ste sa do soundingu? S týmto plugom budú vaše vzrušujúce zážitky ešte intenzívnejšie. Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele vysokej kvality. Má korálkový tvar a koncovú časť pre jednoduchú manipuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Ribbed Penis Shinny Flesh XL

    Úchvatné dildo s vysoko stimulačnou textúrou! Je nádherne lesklé zlato-telové a nič sa mu nevyrovná. Vyrobené je z kvalitného silikónu, do ktorého sa zbláznite na prvý dotyk rovnako ako do jeho extra rozmerov, ktoré potešia zadoček alebo vagínu!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 65

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Harness with Dildos Set Black S/M/L

    Kto bude mať dnes veľa? Budete to ONA, kto bude zmyselne prenikať? Všetko je možné! Táto sada vám umožní vymeniť si role. Stačí si obliecť pohodlný postroj a pridať k nemu mäkké a dômyselné zakrivené dildo? Vyberte si malé, stredné alebo veľké.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 44

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jednaveľkáslasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Sleeve 14

    Nudia vás návleky, ktoré realisticky pripomínajú ľudský penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild a návlekov na penis ako je tento. Zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Forced Orgasm Belt

    Kožený pás pre vynútený alebo nechcený orgazmus! Tento praktický doplnok je kompatibilný so všetkými masážnymi hlavicami o štandardných rozmeroch, má prispôsobivú nastaviteľnú dĺžku a disponuje krúžkami na pripevnenie pút.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 66

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Keď klietka na penis, tak už teda pekná a kvalitná! Napríklad ako je táto pripomínajúca hada, ktorá vášmu otrokovi obmedzí slobodu, ktorú si rovnako nezaslúži. Do tejto kovovej klietky ho uzamknete a zabránite mu ta dosiahnuť erekciu a spokojnosť. Je to vo vašich rukách, držte si svojho otroka pekne pod zámkom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Sleeve 09

    Nudia vás návleky, ktoré realisticky pripomínajú ľudský penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild a návlekov na penis ako je tento. Zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    7 trpaslíkov z nerezovej ocele s priemerom od 5 do 11 mm. Sú ideálni nielen pre začiatočníkov, ktorých láka objavovať fetiš a možnosti stimulácie penisu. Ich prevedenie je duté, takže umožňujú priechod telesných tekutín a ich korálikové spracovanie vám poskytne intenzívnu stimuláciu. Tak skúste so svojím penisom niečo nové.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Clear

    Vždy ste sa chceli vzdať kontroly sám nad sebou a prísť o možnosť dotýkať sa svojho penisu, aj dosiahnuť erekciu? Polapte vtáčika do klietky! Táto kvalitná plastová Chastity Cage disponuje 3 krúžkami rôznych veľkostí a tiež dôležitým kovovým zámkom a dvoma kľúčikmi pre vašu pani. Splňte si svoje sny!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Lid Head Harness Gag Black

    Vyzerá nebezpečne, čo? A to je presne účel! Tento postroj na hlavu je iba pre tých, ktorí vedia, čo chcú a ako to docieliť. Má špeciálny ústny kolík na špunt. Na hlavu sa ľahko a pohodlne nasadzuje a vyzerá jednoducho super brutálne!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 446

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.