×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky Kiotos

Položky 129 až 160 z celkom 446

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos COX 039 Extra Long Flesh 50cm

    Prahnete po niečom dlhom? Toto dildo s dĺžkou 50 cm má hladký povrch a dostane sa až do vašich hlbokých útrob. Vďaka silnej prísavke ho pohodlne pripevníte napríklad na dlaždičky alebo na vaňu a kvalitný tzv. Liquid silikón si obľúbite pre jeho pružnosť a zdravotnú nezávadnosť. Radujte sa z nových pôžitkov!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Šaliete zo stimulácie bradaviek? Ánooo! Tak si poďte užiť tieto vzrušujúce stimulátory bradaviek so šikovnými skrutkami. Na pohľad sú naozaj skvostné, majú guľatý tvar a pozor majú aj ostré zúbky a skrutky, ktoré utiahnete, ako práve chcete. Vychutnajte si napätie, bolesť a zmyselnú milosť a nemilosť skrz bradavky.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Pevná oceľová tyč určená na spútanie rúk aj nôh od značky Kiotos. Tyč disponuje očkami a karabínami, ku ktorým sa prirobia odolné kožené putá na zápästie a členky, ktoré sú súčasťou balenia. Putá majú čierno-červenú farbu a pre pohodlné nosenie sú mierne polstrované. Naháňajú sa vám hlavou všemožné fantázie, ktoré by sa dali s tou tyčkou vykonávať? Nečakajte a vdýchnite im život, teraz alebo nikdy!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 75

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Objavte nové análne zážitky! S touto pomôckou zažijete zmyselné roztváranie análneho otvoru. Zasuňte 3 hroty a otáčajte maticou, kým sa zadok neotvorí tak, ako budete chcieť. Rozťahovaciu pomôcku môžete použiť aj vaginálne! Vyrobená je zo 100% hladko leštenej nerezovej ocele.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Big Lips Penis Gag Black

    Budete mať s týmto štetcom úsmev na tvári? No, skôr budete mať malé didlo v tvare penisu v ústach a výrazné pery cez svoje ústa! Jedno je však isté, bude ticho a bude vzrasto!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Masturbator Dildo Butt Skin

    Nástroj ultimátneho potešenia - Kiotos Dildo Butt! Táto hračka je navrhnutá tak, aby vám za všetkých okolností poskytla ohromujúci zážitok a intenzívne vzrušujúce pocity. Je to masturbátor a dildo zároveň, vyrobené z vysoko kvalitného TPE materiálu, ktorý je skvele mäkký a pružný, takže verne napodobňuje skutočnú kožu. Vkĺznite dovnútra a objavte úžasnú stimulačnú textúru, ktorá vás svojimi vyvýšeninami a hrbolčekmi vezme do raja.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 62 Glow in the Dark

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 60mm

    Chcete ten najkrajší veľký kolík na svete? Vyberte si BIG-S z kvalitnej nerezovej ocele. Jeho lesklý povrch je vskutkuúchvatný a jeho robustné telo zas vzrušujúce. Koncová silikónová slúži ako pohodlná a praktická rukoväť, ktorá zapadne medzi vaše zadok ako uliata. Vaše análne zážitky budú ešte úžasnejšie, tak si ich užite.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 27

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum či zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jednaveľkáslasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Hračka, ktorá vás rozdrví, ohromí a rozhodne nesklame.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos COX 039 Extra Long Black 50cm

    Prahnete po niečom dlhom? Toto dildo s dĺžkou 30 cm má hladký povrch a dostane sa až do vašich hlbokých útrob. Vďaka silnej prísavke ho pohodlne pripevníte napríklad na dlaždičky alebo na vaňu a kvalitný tzv. Liquid silikón si obľúbite pre jeho pružnosť a zdravotnú nezávadnosť. Radujte sa z nových pôžitkov!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone P-Spot Anal Lock

    Kinky pomôcka z kolekcie Kiotos pre vaše divoké hry. Tento P-spot Anal Lock je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Špeciálny dizajn tejto hračky sa skladá z vajíčka s priemerom 2,9 cm a krúžku s priemerom 4,5 cm, avšak silikónový materiál je flexibilný a prispôsobíte si ho. Doprajte si ho do svojej zbierky a objavujte nové možnosti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Táto klietka cudnosti je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Jej použiteľná veľkosť je 6 až 8 cm a na vnútornej strane má 2 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 17

    Popisok pripravujemeNudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Butplug Masturbator 2 in 1 Skin

    Ako asi naložíte s týmto kolíkom a masturbátorom zároveň? Obľúbite si viac prenikanie do rozkošného zadočku v základni hračky alebo budete zbožňovať nosenie kolíka za svojimi zadnými dvierkami? Či to bude tak či onak, túto hračku budete mať radi pre jej možnosti aj hebkosť kvalitného TPE materiálu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 45

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jednaveľkáslasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos COX Triple Cox Flesh

    Nie jedno, nie dve, ale hneď 3 dildá pripevnené spoločne k plochej základni! Majú nádherný realistický vzhľad a doprajú vám trojitý prienik, trúfnete si naň? Vyrobené sú zo 100% vysoko kvalitného PVC materiálu, ktorý je mäkký, pružný a realistický.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Black

    Vždy ste sa chceli vzdať kontroly sám nad sebou a prísť o možnosť dotýkať sa svojho penisu a dosiahnuť erekciu? Polapte vtáčika do klietky! Táto kvalitná plastová Chastity Cage disponuje 3 krúžkami rôznych veľkostí a tiež dôležitým kovovým zámkom a dvoma kľúčikmi pre vašu pani. Splňte si svoje sny!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Chcete ho naozaj zamknúť a zabrániť mu sa vyslobodiť? Táto luxusná klietka vám to umožní! Jedná sa o kvalitný produkt značky Kiotos z prekrásnej nerezovej ocele, ktorý sa prispôsobí veľkosti penisu vďaka rôzne veľkými krúžkom. Povrch je hladký a aj dlhodobé nosenie bude teda pohodlné. Lapte vtáčika do klietky, zamknite a prevezmite moc nad jeho vzrušením.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Rose Silicone Anal Plug Pink

    ružičkou. Vyrobený je z vysoko kvalitného mäkkého a pružného silikónu, ktorý je hygienický a pohodlný na používanie. Hrajte tie najzaujímavejšie hry s týmto kolíkom s koncovou ružou!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Hľadáte účinný a zároveň skvelo vyzerajúci erekčný krúžok? Tento skvost čiernej farby je vyrobený z kvalitného hliníka a je pohodlný na nosenie. Má plochý tvar a príjemne zaoblené hrany a poskytne vám dlhšiu a silnejšiu erekciu, ktorá poteší vás aj váš náprotivok. Vyskúšajte ho, či už ste začiatočník alebo skúsený nositeľ krúžkov na penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Mega Stainless Steel Dildo Slightly Curved

    Hľadáte luxusné veľké dildo, ktoré by vám vydržalo pokojne celý život? Vyberte si Kiotos Mega Stainless Steel Dildo Slightly Curved z prvotriednej nerezovej ocele. Poskytne vám absolútnu slasť a poláskate s ním ako G-bod, tak prostatu. Disponuje perfektným zakrivením, užiť si s ním môžete v páre aj o samote.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Tento dilatátor je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je určený na sounding, teda na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Jemné hrbolčeky sľubujú intenzívnu stimuláciu a materiál zase ľahkú údržbu. Odvážte sa skúsiť doteraz nepoznané!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Sleeve 03

    Nudia vás návleky, ktoré realisticky pripomínajú ľudský penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild a návlekov na penis ako je tento. Zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 73 Glow in the Dark

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Úchvatný penis plug z nerezovej ocele s nevšedným tvarom háčika a inšpirovaný slávnym superhrdinom v čiernej farbe! Akonáhle si ho vložíte do penisu, zaplavia vás nielen úžasné pocity, ale tiež sa budete radovať z toho, ako skvele táto pomôcka vyzerá. Je potrebné ešte spomenúť, že plug je dutý, takže aj spermie sa ľahko dostanú von!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel Double

    Luxusné dúhové ozubené koliesko s 2 kolesami. Je oveľa intenzívnejšia ako iné pomôcky tohto typu, ale bude záležať hlavne na vás, aký tlak na partnerovu pokožku vyviniete. Vyrobený je zo 100% nerezovej ocele prvotriednej kvality. Zaviažte svojmu náprotivku oči a prechádzajte mu po koži, stimulácia nervov bude maximálna!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos COX 038 Extra Long Flesh 40cm

    Prahnete po niečom dlhom? Toto dildo s dĺžkou 40 cm má hladký povrch a dostane sa až do vašich hlbokých útrob. Vďaka silnej prísavke ho pohodlne pripevníte napríklad na kachličky alebo na vaňu a kvalitný tzv. liquid silikón si obľúbite pre jeho pružnosť a zdravotnú nezávadnosť. Radujte sa z nových zážitkov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Krúžok pre Shibari zväzovanie. Je rozdelený na 3 segmenty, ktoré vám otvoria dvere k nekonečným možnostiam zväzovania. Vyrobený je z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je dostatočne robustný na to, aby jeho použitie bolo absolútne bezpečné.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Bondage Hook - Bondážny hák 40mm

    Rovnako ako iné výrobky od obľúbenej značky Kiotos, tak aj tento účinný hák je vyrobený zo 100% nerezovej ocele, čo zaručuje najvyššiu kvalitu, aká len môže byť na trhu dostupná.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 446

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.