×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky bezdrôtový vibračné klitoris

Položky 33 až 64 z celkom 175

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Preleťte sa na krídlach vzrušujúceho motýlika, ktorý si pohrá s vaším bodom G. Ovládajte jeho funkcie sama, alebo odovzdajte kontrolu svojmu partnerovi, vibrácie sa totiž volia skrz diaľkový ovládač, ktorého dosah je 10 metrov. Kolená sa vám síce roztrasú skrz stimuláciu bodu G, ale pevné objatie si bude užívať aj vonkajšia časť vašej kvetinky, tak do toho - poďte lietať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Môže byť ešte niečo viac než trojitá stimulácia, a to kedykoľvek a kdekoľvek? Táto hračka od GoGasm je vibrátor vhodný aj na prechádzku pre všetky 3 vaše citlivé body. Guľôčka sa uvelebí v análiku, vibrátor bude slastne priasť vo vagíne a placatý stimulátor bude našepkávať klitorisu. Tak uchopte ovládač a vyber si to, na čo máte chuť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Revolúcia a nové možnosti. Absolútna rozkoš a najmodernejšie technológie. Smart aplikácia a dychberúca stimulácia klitorisu. Elegantný dizajn vhodný aj na cesty. Ráčte sa zoznámiť so Safisfyerem Love Triangle, ktorý sa ovláda cez aplikáciu! Objavte nekonečné možnosti, ako si byť blízko so svojím partnerom hoci aj na druhom konci sveta, alebo ako sa urobiť v rytme svojej obľúbenej piesne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Chcete skúsiť so svojím náprotivkom v posteli niečo nové? Skúste tento párový vibrátor, ktorý poteší vás oboch. Je silný, výkonný, príjemný na dotyk a vybavený 2 motormi. Volá sa Bruno, je na diaľkové ovládanie a môžete ho pri milovaní zaviesť do pošvy, kde bude vibráciami dráždiť vnútro vagíny, aj penis a z vonkajšej časti si jeho vibrácie bude užívať klitoris. Poďte zistiť viac!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Viete, že vaše milovanie môže byť ešte vzrušivejšie? Stačí si k nemu prizvať tento šikovný krúžok, ktorý poláska penis aj klitoris. Vďaka stiahnutiu bude penis o niečo citlivejší a jeho erekcia bude dlhšia a orgazmus intenzívnejší. Dámy zas totálne prepadnú vibráciám cieleným na klitoris a okolie počas prenikania. Vychutnajte si tie najlepšie zážitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Pivot - Vibračný krúžok

    Vstúpte do ringu a objavte nový svet intímneho potešenia. Pivot od We-Vibe poskytuje pohodlie, stabilitu a predovšetkým nekonečné vzrušenie a ohromujúci orgazmus. Použite ho počas sexu, bude fungovať ako erekčný krúžok a vaša erekcia tak bude oveľa silnejšia. Zároveň bude stimulovať partnerkin klitoris intenzívnymi vibráciami, ktorých úroveň si sami nastavíte.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Napadlo vás niekedy pohrávať sa s vibrátorom na verejnosti? Táto hračka k tomu priamo nabáda! Zapadne do vás ako uliata a svoje vibrácie bude smerovať ako na bod G, tak na klitoris. Jej intenzita je voliteľná skrz ovládač, ktorý si môžete ponechať, alebo ho zveriť partnerovi. Užite si vzrúšo na prechádzke, na párty, kdekoľvek!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Pre spoločné vyvrcholenie! Táto párová hračka kombinuje krúžok na penis a semenníky s flexibilným vibrátorom a stimulátorom klitorisu. Po tom, čo sa krúžky nasadia na penis a semenníky, usadí sa plochý vibrátor so stimulačnou textúrou na penise a bude spríjemňovať prenikanie. Dámy, nebojte sa, vďaka vlnitému stimulátoru si na svoje príde aj klitoris. Zrátané, podčiarknuté – toto bude omamná stimulácia pre všetkých!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaše malé vzrušujúce tajomstvo! Toto nie je len tak nejaký rúž dokonalého odtieňa, je to vzrušujúci vibrátor ovládateľný cez aplikácie. Noste ho neustále v kabelke a buďte pripravená na milostné dobrodružstvo, ktoré môže číhať na každom rohu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Chcete sa nechať povoziť na vlnách vzrušenia? A kto by nechcel!? Táto inovatívna vibračná podložka s 2 motormi a 2 anatomicky tvarovanými stimulačnými hrbolčekmi vás rozvlní na zbláznenie a rozpáli cez funkciu zahrievania až na 55 °C. Bude stimulovať vagínu aj anál 7 vibračnými režimami a tiež šikovným integrovaným vibro-jazykom so 7 lízacími režimami, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládania. Tak položte podložku na stoličku a ráčte sa posadiť.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Eidolon

    Absolútnym hitom a najnovším fenoménom, čo sa erotických hračiek týka, sú bezpochyby také pomôcky, ktoré môžete buď vy alebo váš partner ovládať na diaľku prostredníctvom aplikácie. Magic Motion Eidolon je výnimočný v tom, že vám poskytuje stimuláciu oboch najcitlivejších bodov na ženskom tele, a to bodu G a klitorisu.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Fugu Red

    Hľadáte hračku, ktorá by vám robila spoločnosť, zatiaľ čo bude váš partner preč, alebo vám poslúžila aj pri vašich spoločných hrách? Magic Motion Fugu je hebké, textúrované vibračné vajíčko, ktorého funkcie sa dajú cez aplikáciu ovládať odkiaľkoľvek! A čo viac, môžete si s ním vyraziť i večer von a nechať sa jeho vibráciami rozpáliť na vášnivú noc, ktorá bude nasledovať doma. Takže, kto prevezme kontrolu nad vibráciami a bude vajíčko ovládať?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex White

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Užite si dokonalú atmosféru s novým Club Vibe 3.OH, ktorý reaguje na hudbu! Vďaka svojej diskrétnej veľkosti ho môžete mať v nohavičkách kedykoľvek a kdekoľvek. Je tichý, ľahký a vybavený 3 režimami potešenia. Za zmienku tiež stojí dobíjacia, zabudovaná batéria a bezdrôtové diaľkové ovládanie s integrovaným mikrofónom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Snehobiele nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť "kúzelným" prsteňom, ktorý by vám bola i Arabela závidela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Venus Pink

    Premýšľate, čo so životom? Pozvite si doň túto pôvabnú hračku! Môžete sa s ňou pohrávať osamote aj v páre, záleží, či si necháte ovládač vy sama alebo ho zveríte svojmu partnerovi či partnerke. INYA vás dostane svojim výkonom, pohodlným nosením, vzrušujúcou stimuláciou aj hebkým a kvalitným silikónom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznať duálne stimulujúcimi vibráciami a nafukovacím telom. Spojte dve zmyselné funkcie podľa svojich prianí a ovládajte vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Secret Clit Pink

    Chcete vibrujúceho kamaráta, ktorý vás bude počúvať na povel? Dorcel Secret Clit pre vás nebude len vibrovať vo vnútri vagíny, ale postará sa aj o klitoris a okrem vibrácií vám ponúkne tiež zmyselné zahrievanie až na 45 °C. Ovládajte svojho nového potešiteľa skrz diaľkový ovládač a užite si predovšetkým funkciu ovládania hlasom.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    Túžite po prvotriednej hračke pre zmyselné potešenie? Kolekcia 3some splní vaše priania a do vášho života prinesie jedinečné sexuálne zážitky a intenzívne orgazmy. S Double Ecstasy môžete dvojitú extázu zažiť hneď dvoma spôsobmi, pretože ho môžete použiť na súčasnú stimulácii vnútornej časti vagíny a klitorisu, alebo na stimuláciu vagíny a análu zároveň. Čo vyskúšate prvé?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Vďaka praktickému magnetu drží model Sexi Secret diskrétne v nohavičkách a stimuluje klitoris svojím ergonomickým tvarom a intenzívnymi vibráciami. Pomôcku dopĺňa príjemný a šetrný silikón a možnosť ovládania cez aplikáciu Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Aké je najväčšie bohatstvo v živote? Je to vzrušenie, vášeň, potešenie, uspokojenie a kvalitný orgazmus. Zamilujte sa do OhMiBod, ktorý je stále dokonalejší a obľúbenejší a bude vaším najcennejším pokladom. Jeho čaro spočíva v tom, že ho môžete prepojiť s mobilnou aplikáciou a ovládať jeho funkcie pokojne aj z druhého konca sveta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret sa dá pomocou praktického magnetu pohodlne upevniť v nohavičkách, kde potom diskrétne stimuluje klitoris pomocou silných vibrácií. Táto pomôcka zo silikónu sa dá ovládať cez aplikáciu alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento dvojitý vibračný krúžok na diaľkové ovládanie. Túžite po intenzívnejšom milovaní? S týmto krúžkom budú vaše priania vypočuté!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    Máte chuť na lahodný koktejl plný potešenia a vášne? Tento Coctail bol navrhnutý pre maximálne spoločné uspokojenie, je výkonný a ukrýva v sebe hneď dva motory, takže poteší análik a vagínu zároveň. Nechať si ho v sebe môžete aj počas sexu, keď bude zmyselne dráždiť penis pri prenikaní. Zatvorte oči a vychutnajte si zamatový dotyk silikónu a tvar hračky, ktorá počúva vaše telo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Vaše vzrušujúce tajomstvo v nohavičkách! Oblečte si zmyselné ružové čipkované tangá, ukryte do nich výkonný mini vibrátor a ovládač prenechajte svojmu náprotivku. Už vám hlavou beží konkrétny scenár? Áno! S touto súpravou premeníte každú príležitosť na vzrušujúci sexi zážitok, ktorý nemôže skončiť inde než v posteli.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 175

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.