×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky bezdrôtový vibračné klitoris

Položky 129 až 160 z celkom 175

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rocks-Off Cocktail Black

    Máte chuť na lahodný koktelj plný potešenia a vášne? Tento Coctail bol navrhnutý pre maximálne spoločné uspokojenie, je výkonný a ukrýva v sebe hneď dva motory, takže poteší análik i vagínu zároveň. Nechať si ho v sebe môžete aj počas sexu, keď bude zmyselne dráždiť penis pri prenikaní. Zatvorte oči a vychutnajte si zamatový dotyk silikónu a tvar hračky, ktorý počúva vaše telo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Elegantný, pružný, výkonný, vibrujúci, milujúci a šťastný, presne taký je tento vibračný krúžok so stimulačným zajačikom na klitoris. A viete, čo je najlepšie? Budete ich milovať obaja, lebo bude tešiť vás oboch. Posilní totiž erekciu a zároveň flexibilnými uškami poláska pri milovaní klitoris. Navyše si budete silu vibrácií diktovať skrz ovládač. Milujte sa ešte intenzívnejšie!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Panty Vibe Red

    Tento prémiový vibrátor za skvelú cenu sa uhniezdi vo vašich nohavičkách a tešiť vás bude kedykoľvek a kdekoľvek. Jeho efektívny zakrivený dizajn sa prispôsobí vašim intímnym kontúram a pohrať sa s ním môžete aj pri chvíľach sebalásky alebo pri predohre. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládania!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Vibrátor, ktorý splní čo sľúbi! Užijete si s ním vo dvojici aj o samote. Tešte sa na inovácie, nové zážitky, radosť a vzrušenie. A ak vám to v poslednej dobe v posteli veľmi neklape, tak žiadne strachy, tento vibrátor vášeň zase prebudí!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj toto elegantné a romantické vibračné vajíčko so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje vzrušujúce dráždenie, silu vibrácií si budete voliť skrz diaľkový ovládač a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným vajíčkom s neodolateľnými funkciami.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Toto nie je len tak nejaký krúžok, je to skvost z hodvábne hladkého silikónu so stimulačnou časťou navyše. Pomôže vám k pevnejšej a dlhšej erekcii a vychutnáte si s tým silné vibrácie mierené priamo na hrádzu. Nechajte sa zlákať 3 vibračnými rýchlosťami a 4 vzormi vibrácií.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Vychutnajte si prepojenie a synchronizujte svoje pocity! S Fuse je všetko možné, a to aj na diaľku. Je totiž vybavený Bluetooth technológiou, vďaka ktorej budete svoje zážitky zdieľať na diaľku s partnerom. Vstavaná senzorová technológia umožňuje obojsmerné ovládanie pripojených zariadení (v prípade, že váš náprotivok bude vlastniť masturbátor od Kiiroo) a celú akciu tak môže ovládať ktokoľvek z vás. LED kontrolka vám bude poskytovať svojim svietením spätnú väzbu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento šikovný vibrátor spestrí vaše erotické hry. Je flexibilný a prispôsobí sa vašim požiadavkám tak, že bude pri milovaní alebo predohre dráždiť buď g-bod, alebo klitoris. Užite si ešte zmyselnejší sex a trebárs aj spoločné orgazmy!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Hľadáte spôsob ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohatenú o technológiu Lock-N-Play. Stimulátor bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho kĺzal tam, kde je potrebný, a tam účinne vykonával svoje poslanie. Jedná sa o perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a odovzdáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Predstavte si, že by ste si mohli dopriať silné a diskrétne vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek! Kde by ste to skúsili prvýkrát? V nudnej práci alebo na horúcom rande? Na prechádzke so psom? Do vašich fantázií vám hovoriť nemôžeme, ale čo môžeme, je predstaviť tento ergonomicky tvarovaný vibrátor cieliaci na G-bod a súčasne stimulujúci klitoris. Vychutnajte si 10 vibračných režimov, ktoré budú len a len vaše, a to kedykoľvek a kdekoľvek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Hľadáte spoločné šťastie? S týmto jedinečným krúžkom, ktorý myslí na všetko, ho máte na dosah ruky. Vaša erekcia s ním bude dlhšia a pevnejšia. Jeho vibrácia poteší klitoris aj penis. Takáto zábava bude smyslná a nekonečná! Viete, ako skončí? Společným výstupom na vrchol, ach!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love Distance Range Vibrating Egg App Controlled

    Ste pripravení na zmyselné a vzrušujúce zážitky? Toto vibračné vajíčko Love Distance Range je perfektnou hračkou pre vášnivé páry. Je vyrobené z príjemného a bezpečného silikónu, má pohodlný ergonomický tvar, takže zapadne do vagíny ako uliate, a ovláda sa cez aplikáciu v telefóne. Diskrétne sa bavte kdekoľvek a kedykoľvek!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Hľadáte spoločné šťastie? S týmto jedinečným krúžkom, ktorý myslí na všetko, ho máte na dosah ruky. Vaša erekcia s ním bude dlhšia a pevnejšia. Jeho vibrácie poteší klitoris, na ktorý vrúbkovaná časť perfektne zacieli. Takáto zábava bude zmyselná a nekonečná! Viete, ako skončí? Spoločným výstupom na vrchol, ach!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    Vzlietnite s vibrujúcim silikónovým motýlikom v nohavičkách! Je to jedna z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, možno práve preto, že si s ňou môžete užívať aj na verejnosti? S pomocou pohodlných postrojov si zaistíte dokonalé priľnutie na váš klitoris, a či ovládač zveríte svojmu náprotivku alebo si ho necháte pre seba, bude záležať len a len na vás.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Black

    Ste pripravený na vzrušujúce potešenie a uspokojenie kdekoľvek a kedykoľvek? Toto šikovné vibračné vajíčko sa stane vašou najobľúbenejšou hračkou ako v posteli, tak napríklad aj na prechádzke. Má zamatovo jemný povrch a silné vibračné funkcie. Uchopte ovládač, alebo ho zverte svojmu náprotivku a s vajíčkom vo vagíne sa vydajte na zmyselnú cestu za vzrušením.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor vás ohromí dokonalou duálnou stimuláciou pre vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Uvoľnite sa, odhoďte zábrany a nechajte sa unášať dech vyrážajúcimi orgazmami!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Foreplay Enhancer Mint

    Chcete párovú hračku, s ktorou vaše všedné milovanie dostane šťavu? Tento stimulátor zasiahne všetky citlivé miesta a nebudú na to potrebné ruky. Súčasťou balenia je aj návlek na časť, ktorá sa stará o klitoris, ktorý vytvorí extra mikro vibrácie. Je to jednoducho všetko, čo potrebujete pre super sexy noc!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Remote Controlled Massager Pink

    Kompaktný vibrátor na diaľkové ovládanie, s ktorým si užijete hromadu zábavy! Je možné ho nosiť diskrétne kdekoľvek a kedykoľvek v nohavičkách alebo ho nasadiť na prst a láskať sa na miestach, kde to máte rada. Alebo budete skôr skúmať a objavovať? S 12 vibračnými režimami je všetko možné!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Zmyselný dotyk a dráždenie v úrovni, ktorú si sama vyberiete? Luxusný vibrátor Je Joue Due sa postará o váš G-bod i klitoris a nastavíte si ho tak, aby zodpovedal jedinečným kontúram vášho tela. Potom už len postačí spárovať ho s aplikáciou a vychutnávať si vzrušujúce chvenie, ktoré bude pomaly, ale isto prechádzať v omamné uspokojenie.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    Neseďte v kúte a začnite si užívať život so všetkým, čo k tomu patrí vrátane orgazmických okamihov. Pomôže vám k tomu tento šikovný vibrátor do nohavičiek. Má dokonalý tvar, stimulujúci textúru a magnetické krídelká, vďaka ktorým bude držať na mieste. Vyberte si z 10 vibračných režimov ten naj práve pre vás alebo ovládač zverte svojmu priateľovi či priateľke!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Silikónový model Satisfyer Twirling Joy stimuluje pomocou cirkulujúcich vibrácií všetky erotogénne zóny, napríklad klitoris, pysky ohanbia alebo prsné bradavky. Vibrácie je možné ovládať cez ovládací panel alebo aplikáciu Satisfyer Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Purple

    Potešte sa príjemnými vibráciami kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť! Táto nová vylepšená verzia vibračného vajíčka Ocen Breeze má ešte silnejší motor a výkonnejšie funkcie! Ocen Breeze 2.0 je vibračné vajíčko z vysoko kvalitného silikónu, ktoré vás bude podpichovať vibráciami o 10 režimoch, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača . Zverte tento ovládač partnerovi a nechajte ho prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne aj na verejnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Butterfly Strap-On Purple

    Dosiahnite veľkého O bez toho, aby ste museli pohnúť prstom! Ultimate Butterfly Strap-On vám ponúkne 10 explozívnych vibračných režimov, ktoré je možné ovládať pomocou praktického bezdrôtového diaľkového ovládania. Hrajte sa sólo alebo s partnerom, doma alebo vonku!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotačný králičí vibrátor s prísavkou a vodotesným diaľkovým ovládaním s dosahom 10 metrov. Chcete modernizovať svoju kúpeľňu? Zoznámte sa s Whir-Pulse vibrátorom s diaľkovým ovládaním, ktorý je určený predovšetkým na používanie vo vani, sprche, vírivke, bazéne, či kdekoľvek inde!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Vzrušujúca stimulácia kedykoľvek a kdekoľvek! Táto pôvabná a kvalitná hračka sa uvelebí vo vašej vagíne a nohavičkách a bude vás tešiť vždy a všade. Nosiť ju môžete pri prechádzkach, domácich prácach, tanci či nakupovaní. Funguje na bezdrôtové diaľkové ovládanie, ktoré môže zostať vo vašej ruke alebo ho môžete zveriť do rúk svojmu náprotivku.

    109 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor vás ohromí dokonalou duálnou stimuláciou pre vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Uvoľnite sa, odhoďte zábrany a nechajte sa unášať dych vyrážajúcimi orgazmami!

    189 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi je pôvabný a hladký vibrátor do nohavičiek, ktorý s vami pôjde všade, kam budete chcieť! Vďaka lesklému magnetu pohodlne drží na spodnom prádle a ani sa nepohne. Vyrobený je z kvalitného a príjemného silikónu a ponúkne vám 3 rýchlosti vibrácií a 7 vibračných rytmov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC Slim Panty Vibrator Red

    Chcete sa vzrušovať kedykoľvek a kdekoľvek? Ukryte si do nohavičiek tohto potešiteľa a majte svoje sexi tajomstvo. Je plochý, anatomicky tvarovaný a poteší vulvu, klitorisu aj análik zároveň. Môžete ho nosiť jednoducho v nohavičkách a použiť aj vo vode, je totiž vodotesný.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Chcete zažiť skutočnú slasť v nohavičkách? Tento šikula sa trasie, pulzuje a vibruje! A to kedykoľvek a kdekoľvek, je totiž tichý a diskrétny. Má zavádzaciu časť v tvare penisu, ktoré roztrasie k vašej slasti, ak tomu tiež vibrujúce jemne textúrované rameno pre potechu klitorisu. Vyberajte zo 7 režimov chvenia a 7 režimov vibrácií pomocou diaľkového ovládača!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Na svoje si príde prostať aj G-bod! Záleží iba na vás, ako budete tento vibrátor používať. V oboch prípadoch sa bude starať ako o jeden z citlivých vnútorných bodov, tak o vonkajšie erotogénne zóny. Vibračnú časť na konci základne si vezme do parády buď klitoris, alebo hrádzu. Vyberte si z 10 vibračných režimov v 2 výkonných motoroch pomocou diaľkového ovládača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 175

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.