×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky lesklé

Položky 65 až 96 z celkom 322

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Playhouse Fine Stimulation Plug S Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento plug na stimuláciu prostaty vás očarí svojim ergonomickým tvarom, ktorým vám predvedie skutočne príjemnú masáž prostaty. Rozmaznávajte sa!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Stay-Put Harness

    Hľadáte cenovo dostupný postroj na splnenie všetkých vašich fantázií? Tento vychytaný kúsok Stay-Put je ideálny predovšetkým pre nováčikov. Vyrobený je z mäkkého neoprénu, ktorý nedráždi pokožku a je príjemný a elegantný. Nylonové popruhy si budete môcť nastaviť podľa vašej veľkosti a do o-krúžku na kovových západkách vložíte svoje obľúbené dildo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Flow+Bulb Pleasure Steel Wand Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Táto sexi pomôcka bude vašim sprievodcom pri vnútorných prieskumoch. Hodí sa na hľadanie a dráždenie G-bodu, prostaty alebo akéhokoľvek iného miesta. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Vac Rack

    Nebezpečne vzrušujúci a nekonečne intenzívny, taký je Vac Rack od Mistera B. Dajte svojim latexovým hrátkam nový rozmer, zostavte rám a do latexového vreca vopchajte svojho otroka. Potom jednoducho pomocou vysávača odsajte vzduch a vytvorte zmyselné vákuum pre ešte zmyselnejšie zážitky. Toto tu ešte nebolo a my vieme, že to budete milovať!

    549 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bizarre Bird Cage

    Chrómová klietka cudnosti od obľúbenej značky Kiotos.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Rose Gold Medium

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrajších análnych kolíkov na svete! Má láskyplnú rose-gold farbu a zakončený je ružovým iskrivým kamienkom v tvare srdiečka. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Weighted Steel Butt Plug M Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík s prekrásnym koncovým kamienkom vás očarí svojim klasickým tvarom v kombinácii s eleganciou, vďaka ktorej budí dojem vzácneho šperku. Rozmaznávajte sa kvalitnou ocelovou hračkou!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto mini vibračnú hlavičku bude zbožňovať váš klitoris a vďaka ergonomickej rukoväti sa s ňou pohodlne dostanete všade, kam potrebujete. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Mini Metal Butt Plug Anal Pleasure Pink S

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi? Tento prekrásny elegantný kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej slitiny a vo svojej základni má lesklý kamienok, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a blysnite sa s týmto análnym šperkom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Weenie Locker Chastity Cage

    Je váš penis pomerne malý a potrebujete klietku, ktorá by mu padla? Práve ste ju našli! Je vyrobená z luxusnej nerezovej ocele a jej súčasťou je odnímateľný dutý uretrálny dilatátor. Nesmie chýbať ani visiaci zámok, ktorý zabráni možnosti úniku!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Aluminium Handle Buttplug Blue Gem

    Análne kolíky môžu byť skvostné a nádherné! Tento hladký a elegantný kolík je vyrobený z lesklého hliníku a jeho základňu zdobí malý drahokam. Okrem toho základňa pohodlne zapadne medzi zadok a umožňuje tak aj dlhodobé nosenie, pri ktorom sa budete cítiť sexi a elegantne.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2851474 Black

    Lesklý a neuveriteľne provokatívny outfit! Tieto krátke šaty bez rukávov od značky Black Level sú vyrobené výhradne z lesklého čierneho vinylu a zdobia ich pružné sieťované vložky po oboch stranách. Pozornosť určite upúta aj stojačik s prackou a krásne zvýraznený dekolt. Ďalšie 3 pracky zdobia aj prednú časť, cez ktorú sa pne zips.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Massive Steel Butt Plug L Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík vás očarí svojim relatívne štíhlym tvarom a dlhou dĺžkou. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Extreme Anal Spreader Device

    Objavte nové análne zážitky! S touto pomôckou zažijete zmyselné roztváranie análneho otvoru. Zasuňte hroty a otáčajte matický, kým sa zadok neotvorí tak, ako budete chcieť. Rozťahovaciu pomôcku môžete použiť aj vaginálne! Vyrobená je zo 100% hladko leštenej nerezovej ocele.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Metal Butt Plug ET128PNK Gold-Pink

    Hľadáte láskyplný a elegantný šperk pre vašu milovanú princeznú? Darujte jej ružový drahokam v tvare srdca v nádhernom zlatom análnom kolíku a bude vás zbožňovať ešte viac. Vďaka svojmu tvaru a zúženej špičke zapadne do jej análiku ako uliaty a hliníkový materiál jej bude príjemný aj z toho dôvodu, že sa dá ochladiť v chladničke, alebo naopak zahriať v teplej vode.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Pink Gem Glass Anal Plug Set

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tieto skvostné análne kolíky symbolizujú krištáľovú čistotu, nekonečný šarm a podmanivú vášeň. Vyrobené sú z vysoko kvalitného skla, ktoré môžete pred použitím zahriať či ochladiť, a zakončené sú ligotavým ružovým kamienkom. Noste ich ako šperk, ktorý vám v zadočku bude super príjemný.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bondage Scarf Black

    Viete, že keď jeden z 5 zmyslov obmedzíte, tak tie ostatné zvýraznite? Pri sexe sa s tým dá vyložene čarovať! Zakryte si oči touto krásnou lesklou šatkou a užijete si všetky pôžitky ešte intenzívnejšie. Tento jednoduchý trik si v posteli proste zamilujete!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Duvet Cover - Vinylový povlak na perinu

    Lakovaný, čierny povlak zo silnejšieho vinylu, ktorý vašu perinu bezpečne ochráni pred rôznymi tekutinami!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Red

    Pripravení na klzké radovánky? Táto vinylová plachta razom premení vašu posteľ na vzrušujúce ihrisko! Oceníte ľahké čistenie, nech už ho upatláte čímkoľvek. Chcete olej, penu, litre lubrikantu alebo vari spermií? Poďte si hrať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    Iba pre tých, ktorí sa neboja extrému! Mister B Extreme CBT je nebezpečná multimučiaca hračka pre váš penis aj semenníky. Je to také all-in-one zariadenie, ktorého súčasťou je aj nevyhnutný análny kolík. Vaša nová najlepšia hračka vo vašej CBT zbierke!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Mask Shiny Wet Look Black

    Divoká maska, ktorá odhalí iba vaše oči a ústa! Vyrobená je z nádherného veľmi lesklého wet look materiálu, ktorý je príjemne pružný, pekne padne a je pohodlný na nosenie. Okolo krku je všitý elastický lem a celkové prevedenie masky je prekvapivo kvalitné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Ribbed Pleasure Steel Wand Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Táto sexi pomôcka má taký tvar, aby ste s ňou pohodlne dosiahli na G-bod, prostatu alebo na akýkoľvek iný citlivý bod, ktorý bude vyžadovať trochu škádlení. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Vibrating Egg

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Toto vibračné vajíčko disponuje diaľkovým ovládačom, takže ho môžete ukryť vo svojom lone, ovládač zveriť partnerovi a užívať si pokojne aj na verejnosti. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet White

    Pripravení na klzké radovánky? Táto vinylová plachta razom premení vašu posteľ na vzrušujúce ihrisko! Oceníte ľahké čistenie, nech už ho upatláte čímkoľvek. Chcete olej, penu, litre lubrikantu alebo vari spermií? Poďte si hrať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AfterDark Blackgem Metalic Butt Plug with Black Jewel Size L

    Pôvabný análny šperk s koncovým černým kamienkom. Bude sa vynímať vo vašom zadočku a zmyselne ho zdobiť. Vyrobený je z kvalitného a trvanlivého materiálu, ktorý nebude vášmu telu nijako nepríjemný. Experimentujte a nazerajte na svet erotickým videním.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Bordeaux

    Pripravení na klzké radovánky? Táto vinylová plachta razom premení vašu posteľ na vzrušujúce ihrisko! Oceníte ľahké čistenie, nech už ho upatláte čímkoľvek. Chcete olej, penu, litry lubrikantu alebo vari spermií? Poďte si hrať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Beaded Plug

    Potrpíte si na krásnych veciach? Tento análny kolík vás očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má vzrušujúci guľôčkovitý tvar a praktickú základňu. A viete, čo je najlepšie? Rozvibruje sa pre vás v 10 rôznych úrovniach, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Satin Ribbon Set

    Aké vzrušujúce je nemať nad sebou kontrolu, nemyslíte? Vyskúšajte to s touto nežnou sadou 5 saténových stúh na zviazanie. Lesklá tkanina bude príjemná pre vaše oči a pokožku a mierne skosené konce elegantne dotvoria efekt mašle. Užite si zmyselné otroctvo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Twilight Booty Jewel Medium

    Milujete šperky? Tento krásny dúhový kolík s ligotavým kamienkom v základni budete tak milovať tiež! Má elegantný tvar pre ľahké zavádzanie a príjemné nosené a čarokrásny dúhový kamienok v rozšírenej základni. Vyrobený je z hliníka, je hladký na dotyk a bezpeční pre telo. Dodajte svojom análnemu dobrodružstve očarujúce a farebný nádych.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Mini Metal Butt Plug Anal Pleasure Blue S

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi? Tento prekrásny elegantný kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej slitiny a vo svojej základni má lesklý kamienok, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a blysnite sa s týmto análnym šperkom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Black and White Fox Tail Anal Pleasure L

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi a roztomilým zároveň? Tento prekrásny kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej sliatiny a vo svojej základni má hebučký líščí ocko, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami a možno vás aj trošku štekliť. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a rozdelujte sa s týmto análnym chvostíkom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 70mm

    Chcete ten najkrajší veľký kolík na svete? Vyberte si BIG-S z kvalitnej nerezovej ocele. Jeho lesklý povrch je vskutkuúchvatný a jeho robustné telo zas vzrušujúce. Koncová silikónová slúži ako pohodlná a praktická rukoväť, ktorá zapadne medzi vaše zadok ako uliata. Vaše análne zážitky budú ešte úžasnejšie, tak si ich užite.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 322

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.