×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky lesklé

Položky 97 až 128 z celkom 322

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • NS Novelties Rear Assets Rose Gold Heart S Pink

    Potrpíte si na šperkoch a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrásnejší análny kolík ever! Má elegantnú rose-gold farbu, pochrómovaný povrch a je zakončený romantickým srdiečkom s trblietajúcim sa ružovým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie a bezkonkurenčný dizajn!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LatexWear Latex Lingerie Set Black

    Viete, čo je isté? Že latexové obliečky sú tie najviac sexi kúsky! Táto súprava spodnej bielizne je vyrobená iba z latexu najvyššej kvality a padne vám ako druhá koža. Použitý latex je veľmi pružný, takže je zaručené pohodlné padnutie. Zlaďte súpravu s ďalšími doplnkami a staňte sa nezabudnuteľne vzrušujúcou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Ring Black

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje sa priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte, aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Advanced Cone Butt Plug Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík vás očarí svojim stupňovitým tvarom, ktorým vám predvedie skutočne príjemnú stimuláciu. Rozmaznávajte sa!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Hardware Premium Steel Joy Stick L

    Perfektná pomôcka na dokonalú stimuláciu prostaty! Steel Joy Stick disponuje tvrdou koncovou guličkou na príjemné zavádzanie, vyberanie a hlavne dráždenie. Vyberte si vhodnú veľkosť priamo pre vás, či už ste začiatočníci alebo skúsení objavitelia vzrušujúcich možností prostaty!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hosed 19 Inch Graduated Bead Anal Snake

    Zoznámte svoj análik s guľôčkami, aké ešte nevideliko! Hosed 19 inch je 8 hladkých guľôčiek odstupňovaných podľa veľkosti, ste pripravení začať s análnym tréningom? Táto flexibilná hračka je tu pre začiatočníkov aj pokročilých, začnite s mini guľkou s číslom 1 a pocíťte víťazstvo, až vo vašom zadočku bude aj guľka číslo 8!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Purple

    Pripravení na klzké radovánky? Táto vinylová plachta razom premení vašu posteľ na vzrušujúce ihrisko! Oceníte ľahké čistenie, nech už ho upatláte čímkoľvek. Chcete olej, penu, litre lubrikantu alebo spermií? Poďte si hrať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Chcete dodať neprekonateľný rozmer svojim análnym hrátkam? Tento análny kolík z prvotriednej chirurgickej ocele vám dá okúsiť pocit naplnenia aj pocit otvárania. Po jeho vložení do análu môžete pomocou páčiek kolík roztiahnuť a poriadne utiahnuť! Myslíte svoje análne hry vážne? Ak áno, nemal by vám tento luxusný výrobok chýbať!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Chcete spoznať svoje limity? Toto závažie na semenníky na to bude priamo ideálne! Zemská príťažlivosť bude pracovať a odolný kovový materiál si vyberie svoju daň. Zvládnete aj pridanie koncových guľôčok na retiazky? Vyskúšajte, kam až môžete zájsť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Predstavte si dokonalú kombináciu intenzívnych vibrácií a jemného zahrievania. Páči sa vám to? S týmto super krásnym vibrátorom sa vám to páčiť bude za všetkých okolností! Poskytne vám nebeské zážitky a svojim ombre dizajnom vás ohromí na prvý pohľad. Vychutnajte si 12 vibračných rýchlostí a teplíčko z hliníkového materiálu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Dog Mask

    Skroťte si svojho psa a ukážte mu, kto je tu pánom. Psia hlava s ušami, ňufákom a zipsom cez papuľu, ktorý je možné otvoriť. K dispozícii je tiež D-krúžok v prednej časti, za ktorý svojho psíka môžete pripevniť napríklad k vôdzke.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Zbláznili ste sa do soundingu? S týmto plugom budú vaše vzrušujúce zážitky ešte intenzívnejšie. Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele vysokej kvality. Má korálkový tvar a koncovú časť pre jednoduchú manipuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Pisa Butt Plug with LED Lights Silver

    Nechajte váš zadoček žiariť! S análnym kolíkom Pisa to pôjde ľahko. Vďaka svojmu tvaru sa jednoducho zavádza, hliníkový materiál parádne reaguje na teplotu, ale najlepšie sú rozhodne 3 LED svetla v základni! Vyberte si z 3 režimov svietenia a urobte si v spálni párty, v ktorej hlavnú úlohu bude mať svietiaci kolík Pisa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Rose Gold Large

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrajších análnych kolíkov na svete! Má láskyplnú rose-gold farbu a zakončený je ružovým iskrivým kamienkom v tvare srdiečka. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Shimmering Gem Anal Plug Set Silver

    Nech sa váš milostný život blyští vzrušením! Táto sada hladkých a pevných análnych kolíkov má nádherný trblietavý vzor, ktorý bude zdobiť váš zadoček za všetkých okolností. Tvar kolíkov je príjemný na nosenie, lebo sa zmyselne zužujú a ľahko sa zavádzajú. Objavte všetky 3 veľkosti a potrénujte svoje zadné vrátka!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Red Rose Analplug Small

    Čo tak darovať svojej drahej trochu netradičnú kvetinu? Ženy kvety milujú a tento prekrásny kolík je zakončený nádhernou ružou. Navyše je vďaka svojim rozmerom ideálny pre začiatočníkov, takže s ním môžete odhaliť príjemné tajomstvo análneho vzrušenia. Kolík je z hliníka, má elegantnú striebornú farbu a možno ho zahriať či ochladiť. Tak nečakajte a potešte svoju partnerku nezabudnuteľnou červenou ružou!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    7 trpaslíkov z nerezovej ocele s priemerom od 5 do 11 mm. Sú ideálni nielen pre začiatočníkov, ktorých láka objavovať fetiš a možnosti stimulácie penisu. Ich prevedenie je duté, takže umožňujú priechod telesných tekutín a ich korálikové spracovanie vám poskytne intenzívnu stimuláciu. Tak skúste so svojím penisom niečo nové.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Ridged Anal Dildo

    Potrpíte si na krásne veci? Toto dildo vás očaruje! Ma dva zmyselne tvarované konce a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Jeden koniec pripomína análny kolík a druhý tvorí 5 vzrušujúcich guľôčok na sexi vyvádzanie. Vyskúšajte tiež teplotné hry a pred použitím dildo zahrejte či ochlaďte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Fitted Sheet - Prestieradlo s gumičkou pre uchytenie na matrac Čierna

    Plachta je učená predovšetkým na hry s erotickými olejmi a na ďalšie mokré hry. Vinyl Fitted Sheet je navyše vybavený pružným lemovaním pre dobré uchytenie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Mini Metal Butt Plug Anal Pleasure Pink M

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi? Tento prekrásny elegantný kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej slitiny a vo svojej základni má lesklý kamienok, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a blysnite sa s týmto análnym šperkom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Hung Tyran RR38 Black

    Hračka pre všetkých milovníkov hardcore, atribút, ktorým sa budete môcť pýšiť, dildo plniace fantázie, taký je Dinoo Hung Sly! Jeho rozmery sú neuveriteľné a jeho výhodou je kompatibilnosť s Hung system.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Mini Metal Butt Plug Anal Pleasure Red S

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi? Tento prekrásny elegantný kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej slitiny a vo svojej základni má lesklý kamienok, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a blysnite sa s týmto análnym šperkom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Rear Assets Multicolor Small Rainbow

    Potrpíte si na šperky a chcete jeden aj pre svoj análik! Toto je snáď najkrásnejší análny kolík ever! Je dúhovo zafarbený, odľahčený s pochrómovaným povrchom a koncovým dúhovým trblietavým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie a bezkonkurenčný dizajn!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    Toto dildo Steel Double Header vám vďaka svojmu miernemu zakriveniu nachystá extrémne príjemné zážitky! Jeho ergonomický design si zamilujete rovnako ako novú úroveň elegancie, ktoré dildo predstavuje. Vychutnajte si ho osamote aj v páre!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos Anal Spreader Device

    Objavte nové análne zážitky! S touto pomôckou zažijete zmyselné roztváranie análneho otvoru. Zasuňte 3 hroty a otáčajte maticou, kým sa zadok neotvorí tak, ako budete chcieť. Rozťahovaciu pomôcku môžete použiť aj vaginálne! Vyrobená je zo 100% hladko leštenej nerezovej ocele.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AfterDark Heart Shaped Butt Plug Silver/Purple Size S

    Láskyplný análny šperk s koncovým kamienkom v tvare srdiečka. Bude sa vynímať vo vašom zadočku a zmyselne ho zdobiť. Vyrobený je z kvalitného a trvanlivého materiálu, ktorý nebude vášmu telu nijako nepríjemný. Experimentujte a nazerajte na svet erotickým videním.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Štýlovú submisívnu hru okúsite len vtedy, ak si necháte vtáka zamknúť do elegantnej lesklej klietky. Jej robustný dizajn vám sadne tak, že vaše mužstvo vytvaruje do dokonalých tvarov. Vďaka otvorom nezabraňuje fyziologickým potrebám, vetrá a je vhodná aj na dlhodobé nosenie. Tak nečakajte, začnite brať svoju submisivitu vážne!

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Tight Grabber Black

    Flexibilný a pohodlný TPR krúžok z dielne Mister B. Zapadne do vášho každodenného života ako posledný článok skladačky, chytí vás a nepustí. Môžete ho používať rôznymi spôsobmi, nosiť ho na penise alebo na semenníkoch. Bol vyrobený v Európe a vďaka svojej pružnosti sa rád prispôsobí vaším potrebám.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 60mm

    Chcete ten najkrajší veľký kolík na svete? Vyberte si BIG-S z kvalitnej nerezovej ocele. Jeho lesklý povrch je vskutkuúchvatný a jeho robustné telo zas vzrušujúce. Koncová silikónová slúži ako pohodlná a praktická rukoväť, ktorá zapadne medzi vaše zadok ako uliata. Vaše análne zážitky budú ešte úžasnejšie, tak si ich užite.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Massive Steel Butt Plug M Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík vás očarí svojim klasickým tvarom, ktorý je vždy stávka na istotu. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Butt Plug With Diamond Jewel Black S

    Prenádherný análny kolík neprehliadnuteľne ozdobí váš análik! Je navrhnutý pre štýlové a sexy potešenie vašich zadných vrátok a vyrobený je z luxusného zlatého hliníka. Najpôvabnejšia je na ňom základňa, do ktorej je umiestnený ozdobný kamienok. Buďte očarujúce a nechajte svoj zadoček zmyselne čierno žiariť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Real Simple

    Elegantný, diskrétny, výkonný! Tento vibrátor má všetko, čo potrebujete a chcete. Jeho výkonný motor vám ponúkne 10 rýchlostí vibrácií. Skúsenou špičkou presne zamierite na citlivé miesta a štýlový lesklý čierny chrómový povrch bude príjemne kĺzať. Vezmite si ho so sebou pokojne aj na cesty, je drobný a krásny!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 322

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.