×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky masážne

Položky 65 až 96 z celkom 266

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto mini vibračnú hlavičku bude zbožňovať váš klitoris a vďaka ergonomickej rukoväti sa s ňou pohodlne dostanete všade, kam potrebujete. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Vibrating Ring & Plug 595853 Black

    Chcete zažiť potešenie dva v 1, ktoré bude dvojnásobne intenzívnejšie? Táto dômyselná pomôcka prepojí váš penis s vašou prostatou, ktorú zároveň poláska 10 výkonnými vibračnými režimami. Mini vibrátor sa dá zo silikónového obalu vybrať a dobíja sa cez USB kábel. Objavte silnú dvojitú rozkoš!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Šikovný potešiteľ pre pánov, ktorý sa postará o penis aj prostatu. Tento análny vibrátor z kolesa Anal Fantasy Elite poteší všetky citlivé miesta. Jeho efektívne zakrivená špička svojou funkciou pohybu dômyselne poklepe na prostatu a erekčný krúžok tento zážitok ešte navýši. 2 motory s 10 vibračnými režimami sú tu len pre vás a vašu spokojnosť!

    109 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, preto je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka menšej veľkosti je ideálna na cestovanie a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Túžite nielen po zmyselnej intímnej masíži, ale tiež po uvoľneni svalov na celom tele? Masážna hlavica Paloqueth je navrhnutá tak, aby splnila všetky vaše masážne sny. Jej zamatovo hebká hlava vám ponúkne 5 výkonných rýchlostí a 10 vibračných režimov. Majte ju po ruke a uvoľnite sa po každom náročnom dni.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavice s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Blue

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú totiť majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolúte vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú tak omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez nej. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Ponorte sa do hlbokej noci as týmto magickým masážnym prístrojom od Pretty Love. Jeho kúzelné vibrácie budú masírovať váš klitoris až do hypnotického tranzu, ktorý bude naplnený úžasnými orgazmickými pocitmi, ktorými sa nebudete môcť nabažiť. A čo viac, súčasťou balenia sú aj 2 nástavce, takže svojich milencov môžete ľubovoľne striedať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Really Ample Ribbed Penis Sheath

    Poriadna erekcia a poriadny obvod? Vaše prianie sa stáva rozkazom pre tento dômyselný návlek na penis. Vášmu penisu dodá šírku so zaujímavou vonkajšou textúrou, ktorou potešíte svoju partnerku či partnera pri každom prieniku. Navyše penis príjemne stiahne, čím podporí erekciu. Poďte do akcie zoširoka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx I Love You

    Hľadáte ideálny darček pre svoju lásku? Práve ste ho našli! Tento láskyplný sáčok dá vášmu náprotivku najavo, čo k nemu cítite. Nájdete v ňom totiž vzrušujúce doplnky, s ktorými si užijú aj tí, ktorí zostali doteraz erotickými pomôckami nepobozkaní. Spoznajte novú úroveň romantických emócií a pohrajte sa spolu nežným, avšak vzrušujúcim spôsobom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Chcete si natrénovať dokonalý sexuálny výkon a zároveň si užiť intenzívne orgazmy? Tento dobíjací stimulátor prostaty a hrádze je prepojený s erekčným krúžkom, takže si do parády vezme všetky vaše citlivé miesta. Užite si 10 výkonných vibračných režimov, stimulačné drážky a tiež ovládanie cez diaľkový ovládač, bude to jazda!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Masáž alebo masturbácia? Nemôžete sa rozhodnúť? Táto hračka vám bude nápomocná k obidvom a okrem zmyselných vibrácií vám dopraje aj vzrušujúce prirážanie a tiež jedinečnú funkciu zahriatia. Načúvajte svojmu telu a vždy mu doprajte presne to, po čom zrovna túži!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Nechajte sa rozmaznávať týmto šikovným masérom a vibrátorom v jednom. Poteší vás pomocou zmyselných valčekov, vďaka ktorým vo vaše telo bude zmietať slasťou. Chcete viac? Vibrátor z druhej časti vás poláska na tých najcitlivejších miestach, presne tam, kde sa nachádza G-bod. Použite Fireball na uvoľnenie svalov a zmiernenie bolesti na celom tele, ale aj na vzrušujúce uspokojenie.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Prajete si masáž celého tela alebo radšej intenzívnu stimuláciu klitorisu? S touto čiernou masážnou hlavicou si užijete oboje. Má pre vás nachystaných 24 vibračných režimov, ktorými vás dostane do extáze, tak do úplného relaxu. Tak poďte si to urobiť pekné a príjemné.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto vibračnú hlavicu bude zbožňovať nielen váš klitoris, ale jej hlboké vibrácie si zamilujú aj vaše unavené svaly na celom tele. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Chcete niečo viac? Niečo dvojnásobného? Chcite 7x P-Gyro! Svojimi vibráciami bude dômyselne dráždiť vašu hrádzu a ešte lepšie budú jedinečné krúživé pohyby, ktoré ani ľudský prst nezvládne. Tvar stimulátora je premyslený a materiál príjemný a kvalitný. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Dobíjacia masážna hlavice s pôvabným tvarom. Okúste dokonalé vzrušenie a jedinečnú silu tejto luxusnej hračky. Vyrobená je z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám hneď 10 úrovní vibrácií. Jej ergonomický tvar zaručuje ľahkú manipuláciu a vodotesné prevedenie zase hrátky v sprche.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibračná hlavica inšpirovaná mocnými egyptskými faraónmi! Vydáva silné vibrácie sústredené do hlavy, takže vám poskytne intenzívnu a priamu stimuláciu. Jej funkcie si zamilujú nielen vaše citlivé miesta, ale aj unavené a boľavé svaly po celom tele. Zbavte sa stresu, zrelaxujte sa a urobte si dobre s touto luxusnou masážnou hlavicou.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, kedy je vaša prosta intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? S Pre 7x P MILKER si na svoje príde aj vaša hrádza a to vďaka zmyselným vibráciám, ktorých intenzitu si budete diktovať skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Táto masážna hlavica vám pomôže zmierniť svalovú stuhnutosť, zvýšiť krvný tlak a zlepšiť celkové zdravie mäkkých tkanív tela. A viete čo? Poteší s ňou aj tie najcitlivejšie miesta na vašom telu. Vyniká inovatívnou technológiou, vďaka ktorej vám ponúkne až 12000 otáčok za minútu, budete sa cítiť ako v rukách skúseného maséra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Chcete potešiť klitoris alebo rozmasírovať unavené svaly? S touto mini vibračnou hlavicou od Satisfyer je všetko možné! Má praktickú zaoblenú špičku, rovný tvar a elegantný vzhľad. Vďaka odpruženej hornej časti je jej hlava úplne flexibilná a prispôsobí sa vašim prianiam. Vychutnajte neuveriteľne silné vibrácie a masáž celého tela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Ste náročná a neuspokojíte sa len tak s niečím, pretože vždy chcete to najlepšie? Presne pre vás je tu nový Lelo Ora 3, ktorý vám ukáže skutočnú 100% blaženosť. Jeho moderná technológia PreMotion využíva pevný a presný rotačný pohyb a vzrušujúci hrbolček sa otáča a vibruje. Je lepší než jazyk, je intuitívny, je dokonalý. Vyskúšajte ho a už to nikdy nebudete chcieť inak!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Láka vás skúmanie vašej močovej trubice zvnútra? Skúste to s týmto plugom, ktorý je príjemne hladký a pohrá sa s vašimi nervovými zakončeniami v močovej trubici pre vibrácie v 20 úrovniach. Skosená špička zaručuje ľahké zavádzanie a diaľkový drôtový ovládač i USB dobíjanie zase jednoduché ovládanie. Nenechajte svoju močovú trubicu dlho čakať na tento druh vášne!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Snívate o elegantnej masážnej hlavici s ohromujúcimi silnými vibráciami? Táto pôvabná hračka vás priamo nadchne! Ponúkne vám hneď 3 rýchlosti vibrácií a intenzívnu pulzujúcu funkciu. Jej ergonomicky zakrivený tvar bude počúvať vaše telo a kvalitné ABS v kombinácii s jemným silikónom vám zabezpečí maximálne pohodlie.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Large

    Milujete šperky? Tento kolík ozdobí váš análik trblietajúcim sa kamienkom a vy sa zmyselne rozžiarite. Kolík je vyrobený z hodvábne hladkého silikónu, ktorý je nielen príjemný, ale tiež bezpečný pre telo. Je vhodný preňho i pre ňu a má pohodlný tvar. Vyzbrojte sa šperkom s pridanou potešujúcou hodnotou.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Precíťte vzrušenie všade, kde len môžete s týmto stimulátorom od Dream Toys, ktorý bude nielen vibrovať na váš citlivý p-bod, ale tiež sa zachytí za penis a semenníky. Zvýši tým erekciu na maximum a na vás bude si už len vziať do ruky ovládač a nadiktovať si takú silu vibrácií, po ktorej práve túžite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Smart Dream II with Remote

    Vaše erotogénne zóny pripomínajú púšť túžiacu po oceáne potešenia? Doprajte im slastné vibrácie tohto bezdrôtového vibračného vajíčka! Pohladí váš bod G, ale na svoje si s ním príde aj klitoris. Silikón, z ktorého je vyrobené, predstavuje vrchol hebkosti a čo je najlepšie - jeho vibrácie sú naozaj výkonné a vášňou tak zaplaví aj tú najsuchšiu vagínu. Tak čo, budete sa s ním hrať len doma, alebo ho v sebe ukryjete a vyrazíte von?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Uvoľnite sa, relaxujte a možno aj explodujte. Dokonalý masážny či stimulačný zážitok vám dopraje iba táto XR Brands masážna hlavica. Jej diamantová textúra vám poskytne intenzívnu masáž a na rukoväti, ktorá vám pohodlne padne do ruky, budete ľahko prepínať medzi 8 vzormi a 3 úrovňami sily. Nájdite uspokojenie a úľavu. Konečne ...

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Užite si nové vlny potešenia s týmto intenzívnym masérom! Vďaka špeciálnemu tvaru a silnému motoru vo vnútri je táto Super Power zbraň ideálna pre tých, ktorí majú radi silnejšie vibrácie. Nechajte hlbokú silu zasiahnuť správne miesto, zatiaľ čo sa ohybná hlava zakriví podľa tvaru vášho tela. Masér dokáže účinne znížiť svalovú stuhnutosť a bolestivosť, zvyšuje prietok krvi a zlepšuje zdravie mäkkých tkanív tela.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibruje, pulzuje, saje, tepe a klope! Tento vibrátor vám splní všetky priania. Môžete ho použiť na masáže celého tela alebo ním dráždiť intímne partie. Jeho oba konce sú použiteľné, z jednej strany je to flexibilná masážna hlavica s nástavcom na sanie alebo bez nástavca na poklepávanie. Z druhej strany je ergonomicky zakrivený vibrátor s ohybnou špičkou. Vyskúšajte všetky 3 funkcie o 10 režimoch!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 266

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.