×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky masážne

Položky 97 až 128 z celkom 266

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • PalmPower Wand Massager

    Pocíťte ultimátnu silu najpredávanejšej masážnej hlavice Palmpower Wand Massager a zažite všetky jej povzbudzujúce, silné a relaxačné schopnosti, vďaka ktorým je celosvetovo tak obľúbená.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najobľúbenejšia masážna hlavica na svete! A toto je jej najnovšia verzia, ktorá sa oproti tej minulej líši možnosťou dobíjania cez USB kábel, takže ju pri používaní nemusíte mať zapojenú do siete.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sa skladá zo 4 vymeniteľných najpredávanejších výrobkov zo silikónu. Rabbit vibrátor, análny vibrátor, vibrátor s tlakovými vlnami a masážny vibrátor vám prinesú maximálnu rozmanitosť a všestrannú stimuláciu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Lavender

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte si radosť sama, alebo ju darujte niekomu, na kom vám skutočne záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Silver

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to proste chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Hľadáte najžiarivejšiu hviezdu medzi vibračnými hlavicami? VIM od Fun Factory vyniká hneď v niekoľkých odhľadoch. Poskytne vám čistú silu, ktorá vie hoci bzučivo dráždivá aj nežne jemná. VIM sa pýši technicky pokročilým výkonným motorom a nemôže sa dočkať až vám dá okúsiť svoje dunivé vibrácie. Poďte sa o tejto hračke dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Štýlové ženy potrebujú aj štýlové erotické pomôcky! Elegantná kolekcia hračiek Bloom vyniká prekrásnym dizajnom a tiež účinnou technológiou. Ponúkne vám 5 úžasných vibračných režimov a 5 intenzít, medzi ktorými budete prepínať prejdením prsta po lístočkoch v dolnej časti hračky. Zamatovo hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a stuha na oči, ktorá je súčasťou balenia, vám ukáže nový spôsob, ako prebudiť svoju erotickú fantáziu. Nechajte sa zvádzať touto pôvabnou a pôsobivou hračkou.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Shiatsu Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Vive Shiatsu premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a dynamickým tvarom, ktoré vám ukáže nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nami Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Nami premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami a 4 nástavcami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Pre bezkonkurenčné upokojujúce alebo intímne masáže sólo alebo v páre. Tento dobíjací vibrátor v štýle masážnej hlavice je v balení s 3 praktickými nástavcami. Má príjemne flexibilnú a silne vibrujúcu hlavu, ergonomický dizajn a dlhú rukoväť, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky miesta, ktoré potrebujete rozmasírovať či potešiť. Vyberte si z 3 nástavcov a užite si podľa svojich prestav.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojitá stimulácia a mimoriadne ohromujúci orgazmus? So Spottym RC to nebude žiadny problém! Na trh s ním prichádza značka Nomi Tang a oproti jeho predchodcovi ho obohatila o diaľkový ovládač aj schopnosť pohyblivej hlavy otočiť sa až o 360°. Telo tohto stimulátora obsahuje dva motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe. Prvý z nich bude skrz otáčajúcu sa hlavu láskať vašu prostatu a druhý sa prostredníctvom vibrácií pohrá s vašou hrádzou. Vďaka ergonomickému tvaru si môžete byť istí presným zacielením, dychberúcim výkonom a neuveriteľným orgazmom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Zoznámte sa s jednou z najsilnejších masážnych hláv, ktoré kedy videl svet. MyMagicWand disponuje super výkonným motorom a ponúka hneď niekoľko spôsobov, ako jej funkcie využiť. Môžete s ňou stimulovať svoje erotogénne zóny a zažívať naozaj dychberúce orgazmi, ale tiež s ňou môžete masírovať ztuhnuté či boľavé svaly a uľaviť si tak od napätia a od bolesti. Bude skvelým pomocníkom nielen pre ženy, ale i pre mužov.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand MensWand Black

    Prvá masážna hlavica špeciálna navrhnutá pre mužov! Tento kompaktný masér, dobíjací cez USB kábel, má úžasne flexibilný krk, takže s ním pohodlne vyviniete ako menší, tak väčší tlak, a ľahko sa dostanete na všetky miesta vášho tela. Vyskúšajte tiež viacúčelový nadstavec vhodný pre sólo jazdu, ale aj predohru alebo ako doplnok k orálnemu sexu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Helix Remote Vibrating Egg Purple

    Toto nie je obyčajné vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, toto je vibračné vajíčko Helix s diaľkovým vibračným ovládačom! Textúrované vajíčko bude milovať vnútro vašej vagíny a ovládač si obľúbi predovšetkým klitoris. Vychutnajte si 7 vibračných nastavení, prvotriedny hodvábne hebký silikón a roztočte to s vaším priateľom pokojne aj na verejnosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Prostate Massager

    Dovoľte tomuto stimulátoru roztočiť sa vo vašom anále, pohrať sa s vašou prostatou a ukázať vám nebo zvané orgazmus. You2Toys Prostate Massager je stimulátor s výrazným otáčavým žaluďom, vrúbkovaným povrchom a 5 režimami stimulácie. Vyrobený je z plastu a silikónu, takže má hodvábne hebký povrch a zároveň je bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom drobného koráliku. A chcete ešte niečo viac? Pre 10x P sa pre vás tiež rozvibruje a to v takej rýchlosti, ktorú si vyberiete skrz diaľkový ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladkaná úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? P-Bender môžete ohnúť do ľubovoľnej polohy a na svoje si príde aj vaša hrádza, a to vďaka zmyselným vibráciám, ktorých intenzitu si budete diktovať skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Chcete zažiť neuveriteľnú rozkoš? Budete na to potrebovať tiež neuveriteľnú vibračnú pomôcku, ktorou je presne táto PalmPower Extreme! Na prvý pohľad má jedinečný tvar, vďaka ktorému sa vám bude pohodlne držať. Hlava z prémiového silikónu je dostatočne široká a flexibilná, takže sa s ňou dostanete všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si všetkých 7 intenzívnych vibračných funkcií!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto krabičku so 7 okienkami, z ktorých každé sľubuje úžasný zmyslový zážitok. 7 je aj počet dní v týždni, tak poďte zažiť ten najviac sexy týždeň vášho života, ľutovať nebudete!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Zažite intenzívnu pulzujúcu masáž nad i pod vodou s touto veľmi výkonnou hlavicou. Poďte smelo otvoriť dvere novým zážitkom, pocitom a vnemom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Vibračná hlavica nemusí byť vždy nutne ťažká a veľká, aby plnila svoj účel a Aida je toho dôkazom. Táto malá, hodvábne hebká vibračná hlavička vám poskytne 10 silných vibračných režimov, pohodlne vám padne do ruky a vďaka vodotesnosti s vami pôjde pokojne aj do vane alebo do sprchy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Double Take 10X Double Penetration Vibrating Strap-on Harness Black

    Chcete dávať, ale aj brať? Toto dvojité vibračné dildo bude tešiť ako svoju nositeľku, ktorá oblečie postroj, tak jej náprotivok, ktorým môže byť muž aj žena, pretože druhé dildo je tvarované tak, aby pošteklilo bod G i prostatu. Rovnoprávnosť existuje a táto hračka sľubuje vzrušenie pre oboch partnerov, tak poďte preskúmať 3 rýchlosti a 7 vibračných vzorov duálnych motorov!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    Skúšali ste už zmyselné vzrušovanie na verejnosti? Žiadna pomôcka na to nie je tak ideálna ako vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie. Vajíčko Secret Delight však môžete ovládať aj hlasom! A hrať sa s ním nemusíte len vonku, spríjemní totiž aj milostné chvíľky v spálni. Vyskúšajte niečo nové a vzrušujte sa na povel!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Prahne vaša prostata po niečom intenzívnom a neuveriteľne príjemnom? Tento stimulátor na ňu bude vzrušujúco klopať, kým vám nepríde otvoriť dychberúci orgazmus. Zároveň bude jeho vonkajšia časť zmyselne vibrovať na vašu hrádzu a na vás bude len diktovať si silu stimulácie skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Všestranná, výkonná a elegantná, taká je táto masážna hlavica. Jej mocné vibrácie vás budú masírovať na citlivých intímnych miestach, ale tiež po celom tele, kde uvoľní svalové napätie. Tmavo fialové prevedenie hlavice s akcentmi z ružového zlata tvoria dohromady nádherný vibračný kúsok s intenzívnou silou. Objavte ju!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    Vzrušujúca hra, ktorá nemá hranice! Obľúbená Doxy Die Cast prichádza v novom dobíjacom prevedení, avšak nestráca svoju silu. Očarí vás nielen svojim super intenzívnymi vibráciami, ale tiež pôvabným čiernym kovovým telom a hebkou silikónovou hlavou, to všetko ukryté v praktickom a diskrétnom hliníkovom pudzre. Objavte vzrušujúce uspokojenie so silnou masážnou hlavicou Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Všestranný a celosvetovo obľúbený mužský stimulátor teraz v Luxe sade! Octopuss Pulse je obľúbenou oscilačnou hračkou, ktorá vyniká nezameniteľnými funkciami, a úplne sa odlišuje od všetkých ostatných pánskych hračiek na trhu. V tejto sade okrem samotného stimulátora nájdete i praktický ovládací náramok, s ktorým si budete dokonalé oscilácie užívať ešte o niečo viac.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 predstavuje presne to, po čom už dlho túžite! Je to luxusná erotická pomôcka s 2 použiteľnými koncami - masážna hlavica z jednej strany a vibrátor so zacielením na bod G zo strany druhej. Dva motory, prvotriedny silikón, ohromujúci výkon a nezabudnuteľné chvíle slasti. Urobte si dobre.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Spark Silicone Plug Large Carbon Fiber

    Silikónový análny kolík s tým najelegantnejším dizajnom všetkých čias! Posuňte svoje análne hry na novú úroveň štýlovým spôsobom a obohaťte svoju zbierku hračiek o tento kolík prvotriednej kvality. Počujete, ako vaše zadné vrátka volajú po tomto kolíku? Tak ich vypočujte!

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Paris Kegel Ball Purple

    Chcete vytrénovať svaly panvového dna a navýšiť tak svoje sexuálne potešenie? Zahryznite sa do tohto jabĺčka, ktoré vám pravidelným nosením vo vašej vagíne pomôže dosiahnuť váš cieľ. Navyše v sebe skrýva kovovú guľôčku, ktorá bude pri prudkých pohyboch narážať do stien a veľmi príjemne vás stimulovať. Skúste silu maximálnych orgazmov vďaka posilnenému panvovému dnu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Vzrušujúce útok na prostatu! Tento ergonomicky tvarovaný análny vibrátor je jednoducho skvelý! Ľahko s ním zacielite presne tam, kde sa nachádza vaša prostata a budete ju stimulovať spôsobom, ktorý vás čoskoro privedie k vrcholu. Mäkká silikónová membrána v špičke vám dopraje pulzujúce impulzy o 10 režimoch.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Legend Massager - Masážna hlavica Fialová

    Legend je masážne zariadenie so stopercentnou stimulačnou silou. Jemný na dotyk, moderný dizajn, jemná flexibilita, hladká rukoväť zaručuje skvelý zážitok. Má sedem vzrušujúcich funkcií, rôzne rýchlosti vibrácií a dá sa nabiť cez USB.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 266

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.