×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Automatické masturbátory

Položky 97 až 128 z celkom 231

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    Ako si to urobiť lepšie než len rukou? Tento masturbátor pojme váš penis a bude ho hýčkať magickým pohybom hore a dole v kombinácii s rotáciami pre maximálne potešenie. Aby bol váš zážitok vskutku autentický, môžete zapnúť aj vášnivé stonanie. Nechajte si to urobiť nekonečne príjemne a vierohodne!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Dokonalá hračka pre všetkých, ktorí majú penis! Volá sa Viggo a aj keď možno na prvý pohľad vyzerá trochu obyčajne, rozhodne obyčajný nie je. Má tie najlepšie vlastnosti, ktoré ocení každý penis. Z vonkajšej časti je skvele diskrétny a vo vnútri má super realistický textúrovaný TPE návlek pre maximálne vnemy. K tomu pridáva ešte 3 úžasné funkcie, ráčte ich objaviť.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Vacuum Gyro Roller

    Zmyselné sanie a otáčanie v jednej hračke, ktorá je výplodom moderných technológií! Vaše chvíľky slasti budú teraz ešte intenzívnejšie, pretože takto novinka od prestížnej značky Tenga presne vie, po čom túžite. Kombinácia riadenej rotácie a zmyselného nasávania je presne to, čo potrebujete k svojej spokojnosti, tak sa nechajte uniesť.

    579 €

    459 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    Prístroj pre vaše maximálne uspokojenie! Heating Suck Machine je masturbátor, ktorý bude vaše mužstvo nasávať v 6 režimoch a poteší ho tiež vibráciami v 9 režimoch. Aby bol váš pôžitok ešte realistickejší a príjemnejší, zapnite funkciu zahrievania, vďaka ktorej sa vnútro masturbátora počas chvíľky zahreje na telesnú teplotu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Leten! Tento XL dobíjací masturbátor pre mužov sa pýši funkciami, ktoré vám zaistia intenzívny nezabudnuteľný orgazmus! Má 5 rôznych rýchlostí, 5 programov a tiež funkciu zahrievania. Navyše úžasná schopnosť realistického stonania urobí vaše chvíľky sebalásky neuveriteľne autentickými. Podľahnite modernej technológii a užite si na maximum!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 06 Masturbator Dual Motor Vibrating, Sucking & Moaning Function

    Vibračné vyfajčenie, pevné zovretie a sexy stonanie, s týmto masturbátorom vám bude skutočne nádherne. Ukrýva v sebe 2 motory, ktoré potešia váš penis 10 intenzívnymi vibračnými režimami a 7 režimami omamného sania. Jedinečná je tiež tlaková funkcia 2 tlakových vzduchových vankúšikov, ktoré variabilne zovrú penis o 7 režimoch. Pripojte slúchadlá alebo počúvajte stonanie nahlas, táto chvíľa je len vaša!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Rotuje, masíruje a vibruje tak, že už to nikdy nebudete chcieť inak. Tento dobíjací masturbátor s 3 funkciami od You2Toys kombinuje rotácie, funkciu ťahu v spodnej časti s vibráciami v hornej časti. To znamená, že sa o váš penis postará tak intenzívne a precízne, že objavíte tie najlepšie vrcholy!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    Predstavujeme masturbátor Ninja2 od značky Otouch. Je to luxusná hračka v diskrétnom púzdre s úplne tichým chodom. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a tiež nafukovaciu komoru, ktoré sa podľa vašich prianí zväčší. Zasuňte do mäkkého textúrovaného silikónu a potrénujte svoju výdrž aj erekciu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Alex Neo 2

    Páni, chcete zo seba dostať úplne všetko a urobiť z každej vašej masturbácie nezabudnuteľný zážitok? Novšia verzia obľúbeného masturbátora Alex Dark Blue pohltí váš penis svojim realisticky hebkým materiálom, bude intenzívne prirážať a vezme vás do sveta splnených fantázií. A nie je všetko! Najnovším vylepšením je moderné ovládanie cez aplikáciu umožňujúcu zábavné interaktívne funkcie.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    Chcete niečo viac? Chcete výkonnú modernú pomôcku, ktorá vaše masturbačné chvíľky premení na nezabudnuteľné zážitky? Je na čase objaviť výkonný Elite Moto Milker! Jeho funkcia prerušovaného ťahu vás dostane do kolien. Vychutnajte si dokonalú búrku pocitov a prispôsobte si funkcie svojej aktuálnej nálade.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    Najnovšia verzia COBRA Libre II je hračka pre náročných mužov. Ked váš penis pevne obopne mäkká silikónová pusinka COBRY II, tak vaším telom prestúpi skvelý pocit vzrušenia.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Snívate si o nádhernej Lise Ann len pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej podpisom a tiež získate 1500 kreditov, ktoré môžete použiť na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu zmyselnému kúzlu a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Zažite intenzívne potešenie vďaka výkonným vibráciám a úžasným sacím schopnostiam. Rozmaznávajte svoj penis a dajte mu to, po čom túži. Spojenie vibrácií a sania na špičke penisu sľubuje dokonalé vzrušenie a silný orgazmus, nemyslíte? Elite Tip Teazer Power Pump je horúca novinka od značky Pipedream a verte, že bola vyvinutá presne tak, aby vám poskytla koncentrované potešenie.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Victoria June

    Nádherná prsnatá bruneta Victoria je jednou z najžiadanejších hviezd v porno odbore. A viete čo? Teraz môže byť vaša! Zaujíma vás, aký by to s ňou ani bolo? Spárujte úžasný masturbátor FeelVictoria so super moderným KEONom a nebudete sa môcť diviť, aké úchvatne skutočné to bude!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Tornax Advanced Masturbator with Thrusting Movement

    Toro vie, čo muži chcú! Ponúka im pokročilé technológie ukryté v moderných a účinných erotických pomôckach, ktoré premenia všednú masturbáciu na nezabudnuteľný zážitok. Do Toro kolekcie patrí aj Tornax – masturbátor s teleskopickou funkciou. Zažite s ním silnú stimuláciu, ktorá bude maximálne príjemná!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Snívate sa o sexi prdelce, ktorá sa bude vášnivo chvieť? Nič vám neurobí tak dobre ako táto Elite Milk Me Silly Mega zadnice! Váš penis si v nej užije to najintenzívnejšie a najrealistickejšie dráždenie ever. Je obrovská a vybavená 2 výkonnými motormi, ktoré vibrujú a masírujú súčasne. Vyberte si z 5 funkcií rotácií a 5 vibrácií pre neskutočne vzrušujúce pocity.

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Rád ste svojím pánom a strojcom svojho šťastia? S Power-Bator si nastavíte potešenie, ako budete chcieť. Vyberte si úroveň ťahov, sexi stonanie i zahriatie. Jedinečná technológia dostane vaše intímne chvíľky na novú úroveň. Vychutnajte si to podľa svojich predstáv!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Milujete to pusou? Moto Stroker bude vaša nová láska! Disponuje totiž funkciou automatického pohybu a vibrácií a vaše ruky si tak budú môcť konečne oddýchnuť. Vychutnáte si 5 rôznych vibračných režimov a prírazy vo 2 vzrušujúcich režimoch. Nájdite dokonalý rytmus a oddajte sa realistickým ústam, ktoré vás vyložene pohltia!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP01 je úžasne diskrétny a ponúkne vám 10 vzrušujúcich rotačných funkcií a 5 sacích funkcií. Okrem toho si istotne obľúbite funkciu zahrievania, ktorá celý zážitok ešte podporí. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Najnovšia verzia masturbátoru Leten, ktorý urobí všetku prácu za vás. Jeho jedinečná technológia tzv. samozaťahovania nahradí mechanickú ručnú prácu a vďaka extra silnému motoru si môžete užívať až 380 ťahov za minútu. Futuristický dizajn modelu X-9 bude príjemný vášmu oku, rovnako ako funkcie tejto pomôcky budú príjemné vášmu penisu. Odnímateľný rukáv z TPE materiálu zaručuje hygienickosť masturbátoru, pretože ho môžete ľahko vyňať a umyť. Vďaka priloženému náradiu rukáv potom pohodlne vrátite do požadovanej polohy.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CM05 je úžasne diskrétny a ponúkne vám hneď 3 rôzne nastavenia sania a 3 rýchlosti pohybu, ktorý stimuluje prirážanie. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentický pocit.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 premení vašu masturbáciu v nezabudnuteľné zážitky, a to od žaluďa až po semenníky. Je totiž vybavený špeciálnym stimulátorom na semenníky, a okrem toho vám ponúkne zmyselné a silné sanie, ktoré vás skutočne ohromí. Bude to búrka senzačných pocitov! Prispôsobte si ho svojim osobným a aktuálnym prevenciám a vychutnajte si to s ním na maximum!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    Vaša sebaláska dostane nový rozmer takej úrovne, že len ťažko jej bude môcť niečo konkurovať. Použite lubrikant a potom sa už o nič nestarajte, teleskopický pohyb bude váš penis hýčkať a dopraje mu maximálne potešenie a to aj vďaka funkcii zahriatia. Vyskúšajte 7 rôznych programov, 3 rýchlosti a podporte autentickosť zážitku stonaním.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Pyro Advanced Thrusting, Rotating and Moaning Masturbator

    Snívate o intenzívnych zážitkoch? Vaše sny vám dokáže splniť jedine tento masturbátor s 2 neuveriteľne silnými motormi. Ponúkne vám funkciu prírazov a rotácií, ktoré vychádzajú z pokročilej technológie, akú svet ešte nevidel. Vyberte si zo 7 funkcií prírazov a rotácií alebo aktivujte funkciu Turbo, ktorá vám okamžite dopraje tú najväčšiu silu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Zbožňujete funkcie svojho Milkera? S týmto nadstavcom ho budete milovať ešte viac! Jeho textúrovaný povrch bude ešte väčšmi stimulovať váš penis a pružná guma, ktorá nadstavec lemuje, zaručuje dokonalé tesnenie a realistické ťahy. Tento valec pohltí celý váš úd a bude ho nasávať dômyselne a účinne, až kým sa nedotknete dychberúceho vrcholu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Cumera Thrusting & Rotating Camera Masturbator

    Čo hovoríte na túto kameru? Pozor, nie je to kamera, ale Cumera, revolučný automatický masturbátor s dvojakou funkciou. Jeho jedinečný dizajn vám ponúkne 2 použiteľné konce a vo vnútri vás uvíta super stimulačná textúra. Nechajte sa očariť 7 funkciami vibrácií a 7 funkciami intenzívnej rotácie a prírazov.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Chcete, aby bola vaša masturbácia dokonalým zážitkom? S Fap-O-Matic to presne tak bude! Ponúkne vám výkonné prerušované sanie spôsobujúce vzrušujúce ťahy. Bude to dokonalá búrka pocitov pri intenzívnych sólo hrách, ktoré prispôsobíte svojej aktuálnej nálade. Vychutnajte si automatické ťahy okolo vášho penisu, ktoré budú simulovať prirážanie a dostaňte sa na tie najlepšie vrcholy.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Kto by nemiloval orálny sex a uspokojenie, ktorému sa nič nevyrovná? Kto by nemiloval nový Autoblow 2 Extra Tight? Realistické pocity vďaka technológii piatich pružiniek z guličiek s pohybom hore a dole si vezmú do parády váš penis a pevne ho obopnú, lebo nový Autoblow 2 je o 50% tesnejší než predchádzajúci model. Čakajú vás ešte intenzívnejšie a lepšie orgazmy. Nechajte svoje ruky oddýchnuť si, Autoblow 2 ich k svojej práci potrebovať nebude.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Milujete deep throat? A kto nie! Tento unikátne navrhnutý masturbátor má realistický tvar hrdla a je vyrobený z materiálu Fanta Flesh, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočnej ľudskej pokožky. Ste pripravení na najlepšiu fajku vášho života?

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Automatic Realistic Masturbator with 4D Textured Sleeve 6 Rotating Massage Functions

    Masturbácia nemusí mať len nudný scenár, v ktorom hrá hlavnú rolu vaša pravá ruka. Vy ste režisér a pokiaľ do hlavnej role obsadíte tento jedinečný automatický masturbátor, vyhráte Oscara! Sila rotačného motora vás dostane do kolien a funkcia orgazmu na jedno kliknutie je tá najlepšia rýchlovka. Vyberte si zo 6 rotačných nastavení, ľubovoľne zvyšujte intenzitu a všetko kontrolujte cez LED displej.

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 231

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.