×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Automatické masturbátory

Položky 129 až 160 z celkom 231

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    Moto Bator X zintenzívni vaše pôžitky! Ohromí vás totiž silným piestovým ťahom a poskytne vám dokonalý zážitok. Predstavuje dokonalú senzačnú vzrušujú búrku, ktorú si prispôsobíte svojim potrebám! Pripravte sa na ťahy mäkkého texturovaného rukávu, ktorý vás maximálne poteší!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Mini Handheld Milker

    Zo všetkého najviac na svete milujete zmyselné sanie vášho penisu? Táto malá, avšak mocná a výkonná diskrétna masturbačná hračka bude počúvať vaše túžby. Vyrobená je z pružného, priehľadného a kvalitného TPE materiálu a vďaka koncovému krúžku bude pekne držať. Do malého otvoru zasuňte mini vibrátor a potom sa chopte ovládač a diktujte si úrovne sania a vibrácií!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Zažite maximálne potešenie s týmto inovatívnym masturbátorom! Je to hračka pre náročných, technická vymoženosť so schopnosťou vibrácií a autentických prírazov. Vyberte si z 10 a 10 funkcií pre širokú škálu vnemov.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Štyri, tri, dva, jedna, štart! Odpočítavanie je na konci a tá najzmyselnejšia raketa všetkých čias s vami práve štartuje, aby vás vzala do nového vesmíru rozkoše! Tak nasadať!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Spinjob Oral Sex Stimulator

    Vitajte v budúcnosti, ktorý pozná recept na šťastie! Je ním tento moderný a technologicky vyspelý masturbátor. Dokonale simuluje orálny sex a robí ho ešte lepším, než ho poznáte od svojej bývalej. Disponuje totiž rotáciami o 3 rýchlostiach a príjemnou vnútornou textúrou. Ťažko sa to popisuje, musíte to skúsiť na vlastnom penise!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Ruku na srdce, orálnemu sexu sa nič nevyrovná! Súhlasíte? Dajte šancu tomuto saciemu masturbátoru od prvotriednej značky Lovebotz, aby vám ukázal, že on to vie zo všetkých najlepšie! Okrem sania o 3 režimoch vám ponúkne ešte 3 rýchlosti vibrácií a 5 vibračných vzorov a tiež funkciu zahrievania, aby vám teplíčko, ako v skutočnej pusinke! Ak pre seba chcete to najlepšie, tak určite chcete Auto Milker!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Snívate o nádhernej Jessice Drake len pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej fotkou a tiež získate 1500 kreditov pre použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu zmyselnému kúzlu a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Existuje niekto, kto by nemal rád orálny sex? A čo sa vám vybaví, keď sa povie vyššia úroveň orálneho sexu? Hurricane od Jamyjob je hračka budúcnosti, ktorá vám ukáže, ako má správny orálny sex vyzerať. Objavte jeho moc a podľahnite dokonalosti najlepšieho orálu ever!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Kto by nemiloval orálny sex a uspokojenie, ktorému sa nič nevyrovná? Kto by nemiloval nový Autoblow 2 Extra Tight? Realistické pocity vďaka technológii piatich pružiniek z guličiek s pohybom hore a dole si vezmú do parády váš penis a pevne ho obopnú, lebo nový Autoblow 2 je o 50% tesnejší než predchádzajúci model. Čakajú vás ešte intenzívnejšie a lepšie orgazmy. Nechajte svoje ruky oddýchnuť si, Autoblow 2 ich k svojej práci potrebovať nebude.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Rozpáľte svoje zmysly úžasne autentickým erotickým zážitkom s masturbátorom Pretty Love Sienna! Ponúkne vám 3 úrovne sania a 12 omamných vibračných režimov pre stimuláciu tých najcitlivejších častí penisu. Vnútorný textúrovaný rukáv má mäkké vrúbky a záhyby pre príjemné potešenie a určite si obľúbite aj funkciu chytrej pamäte, ktorá si zapamätá vaše obľúbené nastavenia. A to nie je všetko, pripojte priložené slúchadlá a vychutnajte si slastné stonanie a dráždivý sex talk!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Ultra Realistic Milker Masturbator Pro

    Jedine s touto hračkou budú vaše chvíle sebaukájania maximálne dokonalé! Auto Milker saje, stláča a vibruje tak, aby vám poskytol ten najuspokojivejší zážitok a nové pocit. Vnútorná časť je ultra realistická, mäkká a skvele pružná, jedná sa totiž o vysoko kvalitný TPE materiál bezpečný pre telo. Užite si 3 režimy sania, 3 režimy stláčania a 10 režimov vibrácií!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Snívate o nádhernej Ase Akire iba pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej podpisom a tiež získate 1500 kreditov na použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu, zmyselnému čaru a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Užite si realistický zážitok so všetkým vrátane vášnivého stonania a nemravných slov s týmto hovoriacim masturbátorom od Pipedream! Okrem vášnivého stonania vám ponúkne 20 sexy fráz a 10 rôznych vibračných režimov, táto kombinácia očarí nielen váš penis, ale aj vašu myseľ! Doprajte si nový level masturbácie a nechajte si od Talk Back Super Storek prehovoriť do duše, k vášmu srdcu a predovšetkým k vášmu penisu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Páni, vyberáte masturbátor? Tak sa zastavte pri Otouch Deven! Predstavuje úplne všetko, na čom pri výbere záleží. Je vyrobený z bezpečného silikónu a ABS, je pohodlný a šetrný k životnému prostrediu. Ponúkne vám 6 frekvenčných vibračných režimov a tiež schopnosť zahrievania. Vďaka vodotesnosti IPX6 sa ľahko čistí a dobíja sa cez USB. Objavte aj ďalšie detaily!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FPPR Electric Blowjob Stroker

    Chcete sa nechať poriadne vyfajčiť kedykoľvek budete mať náladu? S týmto jedinečným masturbátorom okúsite svoj najlepší orálny sex zas a znova. Je príjemne mäkký a bude rozmaznávať váš penis vzrušujúcou textúrou. K tomu pridá ešte 6 výkonných režimov, ktoré autenticky napodobňujú pocit fajčenia. Chopte sa ho a už nič vám nebude brániť v tom, aby ste si užívali maximálne potešenie, a to pokojne aj v kúpeľni, masturbátor je totiž plne vodotesný.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Potrebujete svoje uspokojenie nielen cítiť, ale aj vidieť? Práve pre vás je tu War Wolf! Je to čiastočne priehľadný masturbátor, ktorý prináša divoký vizuálny zážitok a nielen to. Má mäkkú vnútornú textúru, ktorá poškodí váš penis počas každého ťahu a funkcia prírazových pohybu je vskutku omamná. Vychutnajte si bezkonkurenčný orgazmický aj vizuálny zážitok!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Parádna kuřbička aj príjemné teplo! Masturbátor 01 od Wyne vám pohodlne padne do ruky a vzruší vám svojou textúrou aj tvarom vagíny. Ponúkne vám 5 vibračných režimov v 3 rýchlostiach, 3 sacie režimy, a funkciu zahrievania až na 42 °C. Váš penis bude ako v raji. Každá z funkcií má svoje vlastné ovládanie a vy ich tak môžete medzi sebou ľubovoľne kombinovať. Tak zasuňte a preneste sa do vlastného sveta slasti - len vy a Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ 3x Replacement Sleeves

    Trojica náhradných mäkkých vnútorných rukávov pre váš obľúbený masturbátor Kiiroo Onyx (model 1, model 2, model +). Výmena rukávu je rýchla a jednoduchá a vy si s novým kúskom budete môcť opäť užívať nezabudnuteľnú stimuláciu vďaka jedinečnej vnútornej textúre a príjemnému materiálu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow A.I. Silicone Vagina Sleeve White

    Vymeniteľná silikónová vložka pre Autobllow A.I. so vstupom v tvare vášnivej vagíny.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Chcete si svoje sólo zážitky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si k nim tento masturbátor od značky Rebel s 2 vzrušujúcimi funkciami, vie sať aj vibrovať. Ponúkne vám 3 režimy sania a 6 režimov vibrácií pre zmyselnú rozmanitosť. Jeho ovládanie je veľmi jednoduché a vnútorná časť je nielen príjemne mäkká, ale aj posiata masážnymi bodmi a drážky. Až budete hotoví, vnútornú časť stačí jednoducho vytiahnuť a vymyť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Xone App Controlled Masturbator

    Chcete okoreniť svoj sexuálny život? Zoznámte sa s Xone, interaktívnym masturbátorom, ktorý vám poskytne dych vyrážajúce a úchvatné zážitky či už sa budete hrať sám alebo v páre. Za všetkým stojí funkcia pohybu hore o dole o 10 režimoch, ktoré uspokoja všetky vaše potreby a taktiež možnosť prepojiť mastubátor s aplikáciou SyncMo, v ktorej v reálnom čase zažite erotické videá na vlastný penis!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow AI Ultra Pussy Sleeve Skin

    Viete, že váš Autoblow AI Ultra je takmer nesmrteľný? Vďaka širokej ponuke vymeniteľných vložiek nehrozí poškodenie tej najcitlivejšej časti prístroja. Teda jasne, že hrozí, ale môžete si jednoducho zaobstarať úplne novú, a dokonca si môžete vybrať medzi rôznymi otvormi, vnútornými textúrami a odstínmi pleti. Bude vašou voľbou táto sexy vagínka?

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Chcete si chvíle sám so sebou užívať naplno? Prizvite si Pulsar a nechajte ho robiť svoju saciu prácu! Je to moderná erotická pomôcka s 3 režimami sania a 4 režimami vibrácií. Je vyrobený z vonkajšej časti z pevného ABS a z vnútornej z príjemného TPE materiálu. Urobte sa Pulsarom dobre, úžasne a skvelo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Ste moderný muž a milujete technicky pokročilé vymoženosti? Zažite novú dych vyrážajúcu úroveň potešenia s výkonným prirážajúcim masturbátorom Bionic! Dopraje vám vskutku omamné zážitky z masturbácie a jeho funkcie si prispôsobíte svojim potrebám Tešte sa tesnú vnútornú textúru, 7 funkcií intenzívnych prírazov a taktiež turbo tlačidlo pre okamžitú slasť.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Masturbácia bez práce! Táto jedinečná hračka je založená na automatickom a pravidelnom pohybe tam a späť pre skutočne autentické zážitky! Disponuje aj silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Nastavte si ho, do akého uhla budete potrebovať, zapnite si funkciu stonania a užite si vzrušujúci a realistický zážitok!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Snívate o lahodnom saní vášho údu? S touto jedinečnou modernou hračkou ho môžete mať kedykoľvek si spomeniete! Ponúkne vám hneď 5 výkonných sacích režimov ak tomu 7 vibračných vzorov. Zamilujte sa do realistického tvaru vagíny, futuristického dizajnu a vnútornej stimulačnej textúry.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CM04 je úžasne diskrétny a ponúkne vám vzrušujúci rotačný špirálovitý pohyb v troch rýchlostiach. Budete to mať radšej doprava alebo doľava? Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blowcast Wingman Plus Automatic Masturbator

    Pozor, predstavujeme inovatívne BLOWCAST! Je inšpirovaný vášňou a jeho cieľom je premeniť vaše erotické fantázie na skutočnosť. Wigman PLUS vám dopraje jedinečne vzrušujúci zážitok vďaka hladeniu / naháňaniu nahor a tiež príjemné dráždenie masážnymi perličkami. Disponuje výkonným motorom a taktiež mäkkým textúrovaným návlekom. Nečakajte a objavte pocity ako nikdy predtým.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Novinka od obľúbenej značky Tenga, Flip Zero 0 vás nechá burácať na vlnách vibrujúceho vzrušenia! Elegantné puzdro v sebe ukrýva stimulujúcu elastickú textúru a tiež dve očarujúce vibračné centrá. Gyrosensor („rukoväť“) umožňuje pohodlné ovládanie smeru a rýchlosti jednoduchým náklonom ruky. Okrem vibrácií sa môžete tešiť aj na zmyselné rotácie. Zažite pocity ako nikdy predtým s touto luxusnou hračkou!

    739 €

    459 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Ste moderný muž a milujete technicky pokročilé vymoženosti? Zažite novú dych vyrážajúcu úroveň potešenia s výkonným sacím a vibračným masturbátorom Bionic! Dopraje vám vskutku omamné zážitky z masturbácie a jeho funkcie si prispôsobíte svojim potrebám Tešte sa tesnú vnútornú textúru, 4 intenzívne funkcie sania a 7 funkcií vibrácií!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Rotating Masturbator

    Zverte svoj penis rotujúcim mäkkým výstupkom a doprajte mu intenzívnu masáž! Tento praktický rotačný masturbátor do Rebel s otočnou vnútornou mäkkou časťou dovedie vašu masáž až do šťastného konca. Chceli by ste to vyskúšať? Veľa práce to stáť nebude, masturbátor je automatický.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

    Snívate o nádhernej Romi Rain len pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej fotkou a tiež získate 1500 kreditov pre použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu zmyselnému kúzlu a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 231

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.