×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory hladký

Položky 65 až 96 z celkom 150

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Private Hot Bombshell To Go

    Tá pravá tu pre vás bude kedykoľvek budete potrebovať. Tá pravá môže práve táto kompaktná vagína Private Hot Bombshell vhodná nielen na cesty. Pomôže vám urobiť si dobre kedykoľvek a kdekoľvek, má diskrétny dizajn, realistické vnútorné prevedenie a do ruky padne ako uliata. Chcite to najlepšie, chcite svojou pravú potěšiteľku.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Hedy Magic Shiver

    Hedy je štýlové vajíčko ukrývajúce v sebe pánsky masturbátor, ktorý je vyrobený z veľmi mäkkého a príjemného TPE materiálu a vyniká výrazne stimulujúcou textúrou. Vďaka jeho cestovnej veľkosti ho môžete mať stále pri sebe, oživiť svoje chvíľky sebalásky a užiť si realistické a vzrušujúce pocity. Hedy je vďaka svojmu dizajnu ideálnym darčekom pre akéhokoľvek muža.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand MensWand Black

    Prvá masážna hlavica špeciálna navrhnutá pre mužov! Tento kompaktný masér, dobíjací cez USB kábel, má úžasne flexibilný krk, takže s ním pohodlne vyviniete ako menší, tak väčší tlak, a ľahko sa dostanete na všetky miesta vášho tela. Vyskúšajte tiež viacúčelový nadstavec vhodný pre sólo jazdu, ale aj predohru alebo ako doplnok k orálnemu sexu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Snívate o nádhernej Ase Akire iba pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej podpisom a tiež získate 1500 kreditov na použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu, zmyselnému čaru a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Shona River Pornstar Pussy

    Ako si svoje chvíle sebalásky urobiť krajšími? Čo takto si k nim prizvať ikonickou pornohviezdu Zhonu River? Vagínu tejto nepoctivého modrookého dievčaťa v celej svojej kráse nájdete vnútri pokrokového masturbátora Private. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si so Zhonu River užijete báječné pocity. Zoznámte s ňou vaše mužstvo a už nikdy nebude chcieť inú!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Snívate o lahodnom saní vášho údu? S touto jedinečnou modernou hračkou ho môžete mať kedykoľvek si spomeniete! Ponúkne vám hneď 5 výkonných sacích režimov ak tomu 7 vibračných vzorov. Zamilujte sa do realistického tvaru vagíny, futuristického dizajnu a vnútornej stimulačnej textúry.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Kiara Summer Realistic Masturbator

    Milujete pôvabné krásavice? V tom prípade budete milovať aj Kiaru, ktorá premení všetky vaše vášnivé túžby na skutočnosť. Je ako živá, skvele hebká a dokonale mäkká. Jej vnútorná textúra vás počas penetrácie bude príjemne stimulovať a TPR materiál sa prispôsobí vášmu rytmu. Obľúbite si viac jej análik alebo vagínu? Milujte oba otvory rovnako!

    379 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Skutočné potešenie? Ozajstná slasť? Kedykoľvek? Áno! Áno! Áno! Pulse Solo Essential v8m ukáže úplne nový svet masturbácie a jeho všestranný dizajn poteší úplne každý penis. Či už vám bude stáť alebo nie, pulzujúca technológia vás rozvášni a naštartuje. Ťažko to popisovať, vyskúšajte ho a zmeňte svoj život.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

    To najlepšie pre váš penis? Jedine masturbátor Tenga! Tento najnovší model vás bude stimulovať ešte intenzívnejšie vďaka vnútorným guľôčkám a ďalším detailom, ktoré z eho robia neuveriteľne príjemnú hračku. Zároveň iste oceníte kvalitný a príjemný materiál a moderný vzhľad. Zverte sa masturbátoru Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Jalome Masturbator 3 in 1 Vagina, Mouth and Breast

    Nie ste horniak ani dolniak a jednoducho milujete koziská aj vagínu? To všetko, a ešte pusinku k tomu vám ponúkne tento jedinečný polorealistický mastrubátor. Vyrobený je z úžasne hebkého a mäkkého materiálu, ktorý môžete akokoľvek stláčať a hladkať. Doprajte si všetko, čo máte rád!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Black

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, či ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky Manta udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Tarra White Legend Pussy

    Ako si svoje chvíle sebalásky krajšie? Čo takto si k nim pozvať legendárnu českú MILFKU Tarru White? Vagínu tejto neposlušnej ryšavky v celej svojej kráse nájdete vo vnútri pokrokového masturbátora Private. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si s Tarrou White užijete skvelé pocity. Zoznámte s ňou vaše mužstvo a už nikdy nebudete chcieť inú!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Keon Multifunctional Pillow

    Svojho Keona už dávno máte a nemôžete si jeho funkcie vynachváliť? V tom prípade nie nemal vašej pozornosti uniknúť tento multifunkčný vankúš, ktorý bude spolupracovať s vašim automatickým mastrubátorom a pomôže vám získať správny uhol pre ešte lepšie zážitky! Keona k nemu ľahko a rýchlo pripevníte a nebudete sa stačiť čudovať, akú príjemnú zmenu zvládne urobiť jeden vankúš!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Trinity Rose Realistic Masturbator

    Milujete pôvabné prdelky? V tom prípade budete milovať aj Trinity, ktorá premení všetky vaše vášnivé túžby na skutočnosť. Je ako živá, skvele hebká a dokonale mäkká. Jej vnútorná textúra vás počas penetrácie bude príjemne stimulovať a TPR materiál sa prispôsobí vášmu rytmu. Obľúbite si viac jej análik alebo vagínu? Milujte oba otvory rovnako!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ 3x Replacement Sleeves

    Trojica náhradných mäkkých vnútorných rukávov pre váš obľúbený masturbátor Kiiroo Onyx (model 1, model 2, model +). Výmena rukávu je rýchla a jednoduchá a vy si s novým kúskom budete môcť opäť užívať nezabudnuteľnú stimuláciu vďaka jedinečnej vnútornej textúre a príjemnému materiálu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Diego Sans Sex Machine

    Značkový masturbátor pre mužov na svet priviedla obľúbená americká firma Fleshlight, aby potešila mužov svojimi úžasnými erotickými pomôckami. Ani u Fleshjackov nechýba kvalitný a patentovaný materiál, ktorý je takmer na nerozoznanie od skutočnej ľudskej kože. Využívať ho môžete nielen na masturbáciu, ale tiež na natrénovanie vašej výdrže alebo ako spestrenie milovania v páre.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Brick

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Zasuňte do dychtivých úst, kedykoľvek budete potrebovať! Courtney má vždy pusinku otvorenú a vyplazený jazýček, ktorý sa nemôže dočkať, až po ňom budete šantiť svojím penisom. Zároveň môžete tiež použiť mini-vibrátor a vychutnať si túto realistickú kratochvíľu obohatenú o vibrácie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow 2+ Sleeve B - Výmenná vložka veľkosť B

    Výmenná vložka pre Autoblow 2+ veľkosť B.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MAN.WAND Pump One

    Páni, hľadáte niečo, čo vám konečne urobí nekonečne dobre? Pozrite sa na tento elegantný a skvostný masturbátor z hodvábne hebkého a mäkkého silikónu. Okrem úžasných 3 sacích režimov vám tiež ponúkne 7 vibračných režimov, otepľovaciu funkciu a vnútornú stimulačnú textúru si jednoducho zamilujete! Potešte sa!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Všestranný a celosvetovo obľúbený mužský stimulátor teraz v Luxe sade! Octopuss Pulse je obľúbenou oscilačnou hračkou, ktorá vyniká nezameniteľnými funkciami, a úplne sa odlišuje od všetkých ostatných pánskych hračiek na trhu. V tejto sade okrem samotného stimulátora nájdete i praktický ovládací náramok, s ktorým si budete dokonalé oscilácie užívať ešte o niečo viac.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men All In Clear

    Ak vás nebaví robiť veci polovičato, robte ich naplno. Pomôže vám k tomu tento transparentný masturbátor s 3 komorami, sľubujúcimi senzáciu. Vnútorné tvary a textúry sú navrhnuté tak, aby boli realistické, tak nečakajte a vyskúšajte ho na vlastnom penise!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Main Squeeze Warming Accessory

    Máte to radi príjemne hrejivé? V tom prípade by vám nemal chýbať tento zahrievací pomocník, ktorý behom pár chvíľ zahreje váš obľúbený Squeeze masturbátor. Zapojte ho pomocou USB koncovky k ľubovoľnému zdroju a v priebehu iba 8 minút nahrejte svoju pomôcku až na 37 °C. Vďaka tomuto otepleniu si môžete so svojím masturbátorom užiť ešte realistickejšie pocity a prežitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    Neveríte, že existuje erotická hračka, ktorá vám splní každé prianie? Tak verte, v dnešnej dobe je všetko možné! Na trh prichádza jedinečný automatický Gonex, masturbátor v tvare vagíny s futuristickým dizajnom a jednoducho použiteľným ovládacím panelom s LED svetielkami. Ponúkne vám omamnú funkciu rotácií a pohybov hore a dole, ktorý pripomínajú prírazy. A pretože je potrebné stimulovať všetky zmysel, na svoje príde aj váš sluch vďaka funkcii stonania.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Chcete si svoje sólo zážitky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si k nim tento masturbátor od značky Rebel s 2 vzrušujúcimi funkciami, vie sať aj vibrovať. Ponúkne vám 3 režimy sania a 6 režimov vibrácií pre zmyselnú rozmanitosť. Jeho ovládanie je veľmi jednoduché a vnútorná časť je nielen príjemne mäkká, ale aj posiata masážnymi bodmi a drážky. Až budete hotoví, vnútornú časť stačí jednoducho vytiahnuť a vymyť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Yoni Glowing Super Soft Silicone Blue

    Túžite po ešte uspokojivejších zážitkoch pri masturbácii? Táto modrá silikónová vagína je tu preto, aby presvietila vaše honenie a dodala mu grády. Do ruky vám padne ako uliata a je tak mäkká a hebká, že sa z nej zbláznite na prvý dotyk. Nenechajte ju dlho čakať, vnesie do vášho života svetlo ohromujúcej vášne!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow A.I. Silicone Vagina Sleeve White

    Vymeniteľná silikónová vložka pre Autobllow A.I. so vstupom v tvare vášnivej vagíny.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Original Tube

    Ako si svoje chvíľky sebalásky urobiť peknejšími? Stačí si pozvať kvalitný masturbátor od značky Private. Jeho obal v sebe skrýva realistickú vagínu pre vašu maximálnu spokojnosť. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si užijete úžasné pocity. Zoznámite vaše mužstvo s pôvabnou vagínou v masturbátore Private a už nikdy nebudete chcieť inú!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Chcete dať nový zmysel vašim chvíľkam sám pre seba? Zaobstarajte si tento masturábor a radujte sa z vylepšení! Ponúkne vám funkciu prírazov a rotácií o 10 rýchlostiach, a pretože tie najlepšie zážitky vychádzajú zo stimulácie všetkých zmyslov, má aj hlasovú funkciu. Vstúpte do nového sveta potešenie.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Classic Masturbator Silver

    Men Classic je elegantn7 masturbátor na stimuláciu celého penisu. Materiál vymeniteľného rukávu, pripomínajúci kožu, pôsobí na dotyk veľmi realisticky a plusové body si tento masturbátor pripisuje tiež za diskrétny design.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Hot Chocolate Nicoles Kitty Chocolate

    Ahoj, volám sa Nicole a som vaša nová najmilšia pičinka. Som pružná, zmyselne mäkká a vo vnútri ako živá, teplučká a texturovaná. Rýchlo sa zahreje na vašu telesnú teplotu a bude váš penis príjemne stimulovať. Som na dotyk tak hebká, poďte si ma pohladkať a užiť si so mnou!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Pixel

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 150

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.