×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory hladký

Položky 97 až 128 z celkom 150

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Friend with Benefits Vanessa Davis Realistic masturbator

    Milujete pôvabné prsnaté krásavice? V tom prípade budete milovať aj Vanessu, ktorá premení všetky vaše vášnivé túžby na skutočnosť. Je ako živá, skvele hebká a dokonale mäkká. Jej vnútorná textúra vás počas penetrácie bude príjemne stimulovať a TPR materiál sa prispôsobí vášmu rytmu. Obľúbite si viac jej análik alebo vagínu? Milujte oba otvory rovnako!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Chcete, aby bola vaša masturbácia perfektná a dokonalá? Masturball je horúcou novinkou na trhu a ponúkne vám nielen vibrácie, ale tiež funkcie kompresie, čo znamená, že masturbátor bude váš penis vzrušivo stláčať. Vnútorné senzory zaisťujú senzáciu pri každom pohybe a Masturball sa prispôsobí takmer všetkým veľkostiam. Nechajte sa unášať modernou pomôckou!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

    Snívate o nádhernej Romi Rain len pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej fotkou a tiež získate 1500 kreditov pre použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu zmyselnému kúzlu a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Túžite na začiatku zimy po niečom príjemne hrejivom pre váš penis? Tento pôvabný masturbátor je pripravený sa pre vás ohriať až na 40 °C aj poláskať váš penis vzrušujúcimi vibráciami. Jedná sa o moderný produkt, takže nie je prekvapením, že sa dobíja cez USB kábel. Je vodotesný a vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Orb Strong Orange Crash

    To najlepšie pre váš penis? Jedine masturábor Tenga! Tento najnovší model vás bude ešte intenzívnejšie stimulovať vďaka vnútorným guľôčkám a ďalším detailom, ktorý z neho robí neuveriteľne príjemnú hračku. Zároveň iste oceníte kvalitné a príjemné materiály a moderný vzhľad. Zverte sa masturbátoru Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Hannes Neo

    Ovládnite svoje telo a tiež myseľ s Hannesom Neo od Svakom! Je to šikovná erotická hračka, s ktorou preskúmate svet najmodernejšieho interaktívneho potešenia. Je totiž ovládateľný cez aplikáciu, ktorá vám dokonca umožní synchronizovať sa s online 2D obsahom. Alebo nechajte svojho partnera či partnerku, aby ho ovládal/az druhého konca sveta užite si novú úroveň sexu na diaľku.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Masturbator Telescopic and Rotation Function Rita

    Zverte svoje potešenie moderným technológiám a vychutnajte si vzrušujúce prírazy na vlastný penis! S týmto inovatívnym mastrubátorom dostanete na výber zo 7 režimov a 3 rýchlostí teleskopickej funkcie a rotácií. Jeho okrúhly otvor privíta vaše prirodzenie absolútne príjemným materiálom a textúrované vnútro vám dopraje dokonalú stimuláciu. Praktické veko zaisťuje hygienické skladovanie a neupútava pozornosť zvedavých oči.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Voy Black

    Chcete niečo viac? Chcete to najlepšie? Chcete Arcwave Voy! Je prémiový kompaktný masturbátor z prvotriednych materiálov, ktorý sa prispôsobí vašim požiadavkám a poteší vás chytrou technológiou. Upravte si jeho tesnosť a vychutnajte si vzrušujúcu cestu, ktorej cieľom bude dokonalý orgazmus.

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Chcete zažiť dychberúce nasávanie a vzrušujúce vibrácie zakončené omamným vyvrcholením? Na to budete potrebovať pomocnáka menom Rebel! Je to masturbátor so 4 režimami vibrácií a 3 režimami sania so samostatným ovládaním. Vychutnajte si aj vnútornú stimulačnú textúru z hebkého TPE materiálu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Značka Toro, ktorá sa zameriava na sexuálne pomôcky pre mužov, práve prichádza s týmto erektívnym masturbátorom, ktorý je určený na koncentrovanú stimuláciu. Jeho malé rozmery sú ideálne na dráždenie žaluďa a tvar kvetu sa vlastne hodí aj na hnevanie akejkoľvek inej časti tela. Je skvele flexibilný a jeho silný motor vám ponúkne 10 vibračných funkcií.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Cheap Thrills The Three Way Skin

    Realizujte svoje vzrušujúce mokré sny s týmto masturbátorom The Three Way. Jeho obojstranný dizajn vám poskytne to najlepšie z oboch svetov a ponúkne vám realistickú vagínu aj anál. Jeho jedinečná stimulačná textúra vás rozparádi na zbláznenie. Materiál mastrubátora je príjemne mäkký a pružný a pripomína skutočnú kožu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Handjob Stroker

    Chcete si spríjemniť svoju honbu za orgazmom? Vyskúšajte túto dômyselnú pomôcku z kolekcie Boners, ktorá je z veľmi mäkkého a pružného TPE materiálu. Vnútornú vrúbky vás budú stimulovať každým pohybom a vy to už nikdy nebudete chcieť inak!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Yoni Glowing Super Soft Silicone Pink

    Túžite po ešte uspokojivejších zážitkoch pri masturbácii? Táto ružová silikónová vagína je tu preto, aby presvietila vaše honenie a dodala mu grády. Do ruky vám padne ako uliata a je tak mäkká a hebká, že sa z nej zbláznite na prvý dotyk. Nenechajte ju dlho čakať, vnesie do vášho života svetlo ohromujúcej vášne!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow A.I. Silicone Vagina Sleeve Brown

    Vymeniteľná silikónová vložka pre Autobllow AI so vstupom v tvare vášnivej vagíny.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    Tá najlepšia sólová zábava s funkciou zahrievania, vibráciami, saním a impulzmi dobu F. Tento masturbátor je perfektný pre všetkých, ktorí snívajú o intenzívnych orgazmoch či dokonca trpia erektilnou dysfunkciou. Jeho vnútorný mäkký návlek má úžasné vzrušujúce drážky, ktoré diely svojmu špeciálnemu tvaru vytvárajú pri prenikaní realistické pocity sania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM380 Sleeve

    Náhradný vnútorný TPE rukáv pre masturbátor Leten SM380.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Vzrušujúca vibračná hračka na špičku vášho penisu. Tento čierny masturbátor poteší váš žaluď zmyselnými vibráciami a tiež vnútornými stimulačnými výstupkami. Ponúkne vám hneď 10 vibračných režimov, medzi ktorými si budete vyberať prostredníctvom diaľkového ovládača, ktorý je s hračkou prepojený. Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator je vyrobený z kvalitného silikónu s polyuretánovým povlakom a ABS, neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EU REACH.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    Poď ma poriadne plesknúť! Áno, Tiana chce nielen plesknúť, ale chce aj váš penis. Je neuveriteľne realistická, krásna a tiež vibračná. Má 2 vzrušujúce otvory, z ktorých dostanete na výber a vyberať budete môcť aj z rôznych vibračných úrovní. Revolučný materiál X5 vás dostane do kolien, je totiž tak skutočný. Ste pripravení sa zamilovať na prvý dotyk?

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow A.I. Silicone Mouth Sleeve White

    Vymeniteľná silikónová vložka pre Autobllow A.I. so vstupom v tvare vášnivej pusinky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hot Rod Heating rod

    S touto čarovnou tyčinkou počas chvíľky zahrejete svoj obľúbený Mystim masturbátor na príjemnú realistickú teplotu. Je ideálny pre masturbátory Opus a do zhruba 3 minút sa zahreje na 45 °C. Navyše sa tiež ľahko čistí, pretože je z plastu, má funkciu automatického vypnutia a USB port. Tak si užite zmyselné teplo vo vašom Mystim Opus masturbátore!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Pussy Masturbator

    Diskrétne, pôvabná a príjemná vagínka ukrytá v čiernom puzdre je ideálna pre všetkých, ktorým už nestačí len ich vlastná ruka, a chcú okúsiť trochu viac. Vnútorná stimulačná textúra bude báječne vzrušujúca a možnosť vybrať vnútorný rukáv uľahčuje čistenie. Poďte si užiť zážitok, ako by sa váš penis nachádzal v naozajstnej vagíne!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Turbo Stroker

    Čo si z bežného robenia si dobre urobiť neuveriteľný zážitok? Private Tubro Stroker je hrejivý masturábor s moderným dizajnom a maximálne uspokojujúcou pulzujúcou schopnosťou. Vnútorná textúra bude pre váš penis realistická, vonkajšia časť ergonomická a 6 vibračných režimov a 3 pulzujúce vás vezmú na vrchol neuveriteľne zmyselným spôsobom. Doprajte si to naj!

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0594814 Black

    Viete, že aj uspokojovanie osamote môže byť super a prinášať lahodné orgazmy? Tento inovatívny čierny masturbátor premení vaše súkromné intímne chvíľky pre okamihy naplnené nezabudnuteľnou slasťou. Vie nielen vibrovať, ale tiež hodiť, a tieto funkcie si môžete spustiť naraz alebo každú zvlášť. Život je príliš krátky na to, aby ste si to robili len rukou.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    Rozvibrujte váš penis s tým úžasným krúžkom s jedinečným tvarom! Nasadzuje sa na penis a na semenníky, takže perfektne drží. Podporí a posilní vašu erekciu a zároveň vám vďaka mini vibrátoru dopraje vibrácie, ktoré si bude užívať aj váš náprotivok. Zamilujte sa do príjemného pružného materiálu a objavujte nové zážitky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Alexis King Realistic Masturbator

    Milujete pôvabné pičinky? V tom prípade budete milovať aj Alexis, ktorá premení všetky vaše vášnivé túžby na skutočnosť. Je ako živá, skvele hebká a dokonale mäkká. Jej vnútorná textúra vás počas penetrácie bude príjemne stimulovať a TPR materiál sa prispôsobí vášmu rytmu. Obľúbite si viac jej análik alebo vagínu? Milujte oba otvory rovnako!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiiroo Onyx+ 3x Replacement Sleeves Tight Fit

    Pokiaľ sa vo svojom obľúbenom masturbátore Kiiroo Onyx chcete cítiť o niečo tesne, vhod vám prídu tieto návleky Tight Fit. Sú exkluzívne navrhnuté pre Kiiroo Onyx 1, 2 a + a ich vnútorná stimulačná textúra vás určite omámi, pretože vás nezabudnuteľne stlačí. Urobte si v Onyxe pohodlie a prispôsobte si ho svojej veľkosti a túžbam.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Clipex Adjustable Male Masturbator with Clip System Black

    Toro vie, čo muži chcú! Ponúka im pokročilé technológie ukryté v moderných a účinných erotických pomôckach, ktoré premenia všednú masturbáciu na nezabudnuteľný zážitok. Do Toro kolekcie patrí aj Clipex, pohodlný a flexibilný masturbátor z prémiového silikónu, ktorý sa už nemôže dočkať vášho penisu. Objavte vzrušujúce vibrácie, optimálny úchop a dokonalé potešenie!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Chcete si naplno užívať svoje intímne chvíle sebalásky? V tom prípade potrebujete niečo viac, než len šikovnú pravačku! Tento stlačiteľný masturbátor z hebkého a kvalitného silikón je značka ideál. Ponúkne vám 6 vibračných rytmov a 3 rýchlosti, je skvele mäkký a môžete ho stlačiť a zvýšiť tak tlak na penis alebo ho ponechať voľne. A to nie je všetko! Vybavený je funkciou zahrievania, takže vám v ňom bude príjemne za všetkých okolností.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Najlepšia hračka po potešení priamo na špičke penisu. Tento Glans masturbátor od značky Rebel vás prekvapí tým, aký je kompaktný a zároveň šikovný. Ukrýva v sebe hneď 2 motory a je pripravený stimulovať žaluď a uzdičku vďaka jemným bodkám a drážkam. Vyberte z 10 vibračných režimov a objavte slastnú rozmanitosť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM400 Sleeve

    Náhradný vnútorný TPE rukáv pre masturbátor Leten SM400.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Jayla de Angelis Pussy Skin

    Ako si svoje chvíle sebalásky urobiť krajšou? Čo si k nim prizvať sexi pornohviezdu Jayla de Angelis? Tesnú vagínu tejto sladkej šťabajzny v celej svojej kráse nájdete vo vnútri pokrokového masturbátora Private. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si s Jaylou de Angelis užijete skvelé pocity. Zoznámte s ňou vaše mužstvo a už nikdy nebude chcieť inú!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Alexa Tomas Pocket Pussy

    Pôvabná jemnučká vagína prekrásnej Alexy Thomas môže byť iba vaša! Tiež túto seňoritu jednoducho zbožňujete? Napokon ju môžete mať len pre seba! Jej vagína je skvele pružná a vy si v nej budete pripadať ako v skutočnej Alexe. Pohodlne padne do ruky, je príjemne mäkká a realistická, stlačte jej a užite si jej tesnosť, bude to skutočná orgazmická radosť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 150

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.