×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory texturovaný

Položky 97 až 128 z celkom 290

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Soft

    Objevte nový rozmer masturbácie! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga má špeciálnu strukturu a poskytne vám tiež neuveriteľné sanie, pokiaľ zakryje vzduchový otvor v dobrej časti. Užite si dych vyrážajúce potešenie a silne stimulujúce design.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Keith Haring Party

    Masturbátor s revolučným konceptom. Limitovaná edícia Keith Haring s novými textúrami.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Zbožňujete funkcie svojho Milkera? S týmto nadstavcom ho budete milovať ešte viac! Jeho textúrovaný povrch bude ešte väčšmi stimulovať váš penis a pružná guma, ktorá nadstavec lemuje, zaručuje dokonalé tesnenie a realistické ťahy. Tento valec pohltí celý váš úd a bude ho nasávať dômyselne a účinne, až kým sa nedotknete dychberúceho vrcholu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Double Hole Cup Ultra Size

    Neodolateľná predstava sa stane skutočnosťou. Užite si oba otvory. Ten "zadný" je neuveriteľne úzky, zatiaľ čo ten "predný" jemne obopne váš penis Teraz aj v XXL veľkosti.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Stroker Masturbation Sleeve White

    Tento masturbátor vám bude rozumieť! Je príjemne mäkký a pružný, takže sa prispôsobí vašej veľkosti a jeho textúrované vnútro vás bude láskať na zbláznenie. Je ideálny pre všetky veľkosti, pretože má oba konce otvorené a hodí sa pre skúsených i úplných začiatočníkov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Štyri, tri, dva, jedna, štart! Odpočítavanie je na konci a tá najzmyselnejšia raketa všetkých čias s vami práve štartuje, aby vás vzala do nového vesmíru rozkoše! Tak nasadať!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Ruku na srdce, orálnemu sexu sa nič nevyrovná! Súhlasíte? Dajte šancu tomuto saciemu masturbátoru od prvotriednej značky Lovebotz, aby vám ukázal, že on to vie zo všetkých najlepšie! Okrem sania o 3 režimoch vám ponúkne ešte 3 rýchlosti vibrácií a 5 vibračných vzorov a tiež funkciu zahrievania, aby vám teplíčko, ako v skutočnej pusinke! Ak pre seba chcete to najlepšie, tak určite chcete Auto Milker!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga 3D Module

    Tenga 3D Module, to je nový krok do budúcnosti masturbácie. Táto kreatívne vytvorená vagína pre najlepšie uspokojenie mužskej potreby sa radí medzi popredné výrobky pre mužskú masturbáciu na trhu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    Vaša sebaláska dostane nový rozmer takej úrovne, že len ťažko jej bude môcť niečo konkurovať. Použite lubrikant a potom sa už o nič nestarajte, teleskopický pohyb bude váš penis hýčkať a dopraje mu maximálne potešenie a to aj vďaka funkcii zahriatia. Vyskúšajte 7 rôznych programov, 3 rýchlosti a podporte autentickosť zážitku stonaním.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Vulva Caramel

    Jeden z najžiadanejších masturbátorov konečne tiež u nás! Je to nádherná replika vulvy s uzatvoreným koncom a úžasnou vnútornou stimulačnou textúrou. Pohodlne padne do ruky a tiež sa ľahko čistí. Zamilujte si realistické pocit, o ktorých snívate.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Wavy II

    Chcete zažiť ešte viac potešenia a slasti? Vymeňte svoju holú pravačku za toto revolučné vajíčko! Ukrýva v sebe flexibilný masturbátor so vzrušujúcou zvlnenou vnútornou textúrou, ktorá vás rozparádi až k zblázneniu. Okúste niečo viac!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim MasturbaTIN Swirl Girl

    Urobte si to lepšie ako rukou! Vo vnútri tejto plechovky sa ukrýva zázrak, ktorý dokonale napodobní skutočnú mušličku! Swirl Girl má textúru, ktorá vás bude báječne stimulovať, a verte, že s MasturbaTin si užijete veľa vzrušenia za málo peňazí!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga 3D Pile

    Tenga 3D Pile, to je nový krok do budúcnosti masturbácie. Táto kreatívne vytvorená vagína pre najlepšie uspokojenie mužskej potreby sa radí medzi popredné výrobky pre mužskú masturbáciu na trhu.

    45,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Hexa

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA51 Thrusting Masturbation Cup with 9 Frequency Vibration KlicLok

    Diaľkové ovládanie už nie je len pre ženy, pošlite odkaz, nechajte svojho partnera ovládať vaše zariadenie, nech ste kdekoľvek - z tisíc míľ ďaleko alebo dokonca na verejnosti! Nechajte svojho muža užiť si maximálne vzrušenie.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Rozpáľte svoje zmysly úžasne autentickým erotickým zážitkom s masturbátorom Pretty Love Sienna! Ponúkne vám 3 úrovne sania a 12 omamných vibračných režimov pre stimuláciu tých najcitlivejších častí penisu. Vnútorný textúrovaný rukáv má mäkké vrúbky a záhyby pre príjemné potešenie a určite si obľúbite aj funkciu chytrej pamäte, ktorá si zapamätá vaše obľúbené nastavenia. A to nie je všetko, pripojte priložené slúchadlá a vychutnajte si slastné stonanie a dráždivý sex talk!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Masturbator Egg Fierce

    Páni, ste znudení svoju vlastnú pravačkou a pokukujete, čím by ste si mohli svoje chvíle sebalásky vylepšiť? Vyskúšajte masturbátor ukrytý v tomto vajíčku od prestížnej značky Satisfyer! Je báječné flexibilný, extrémne pružný a postará sa o stimuláciu celého penisu. Tak neváhajte Svoju dlaň vybaviť tymto textúrovaným pomocníkom a Objavte NOVÚ úroveň masturbácie!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Silky White

    Nechajte sa pohltiť špirálovitým, rebrovaným tvarom a dynamickým saním nového Tenga Flexu. Vyrobený je z najmodernejšieho poddajného materiálu, má špeciálne rebrovaný plášť, vďaka ktorému si užijete tzv. spinningovú stimuláciu. Ak počas používania zakryjete vzduchový otvor v hornej časti, užijete si dokonalé sacie pocity.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Chcete, aby bola vaša masturbácia dokonalým zážitkom? S Fap-O-Matic to presne tak bude! Ponúkne vám výkonné prerušované sanie spôsobujúce vzrušujúce ťahy. Bude to dokonalá búrka pocitov pri intenzívnych sólo hrách, ktoré prispôsobíte svojej aktuálnej nálade. Vychutnajte si automatické ťahy okolo vášho penisu, ktoré budú simulovať prirážanie a dostaňte sa na tie najlepšie vrcholy.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Kendra Life Size Vagina with Ass

    Kendra vám ponúkne svoju vagínku a anál a vy do nej budete môcť prenikať kedykoľvek sa vám zachce. Tento skvost je vyrobený z mäkkého a príjemného materiálu, ktorý sa podobá na skutočnú pokožku. Súčasťou balenia je DVD so 16 hodinami erotických videí s Kendrou, tak na čo ešte čakáte? Vezmite si Kendru za ženu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Keith Haring Soft Tube Cup

    Sila zovretia, ktorú riadite vy! Pocit úplnej kontroly. Sami si určujete intenzitu stimulácie menším či väčším stlačením masturbátoru. Limitovaná edícia!

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Sleeve Lusty Tongues

    Lusty Tongues je vymeniteľná vnútorná vložka pre váš obľúbený Satisfyer Men. Vďaka svojim pružným stenám zmyselne pohltí váš penis a bude simulovať nezabudnuteľný orálny sex. Vychutnajte si divoké vyvrcholenie a potešenie, o akom sa vám doteraz ani nesnívalo. Stane sa Lusty Tongues vašou obľúbenou vnútornou textúrou?

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Beads

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Ste hravý a chcete od masturbácie len to najlepšie? To pravačka sama nezvládne! Vybavte ju týmto dych vyrážajúcim masturbátorom, ktorý je veľmi šikovný a zároveň univerzálny. Bol vyrobený s ohľadom na potreby mužov a prináša skutočne vzrušujúce zážitky. Vybavený je príjemnou textúrou pre úžasné masáže a má aj niekoľko vibračných režimov, ráčte si vybrať!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup

    Prémiové potešenie s masturbátorom Tenga! Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Tenga a objavte ďalšiu úroveň slasti. Jeho zložité vnútorné detaily a prvotriedne materiály vás budú rozmaznávať až k orgazmickému vyvrcholeniu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Hard

    Objavte nový rozmer masturbácie! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga má špeciálnu štruktúru a poskytne vám tiež neuveriteľné sanie, pokiaľ zakryje vzduchový otvor v dobrej časti. Užite si dych vyrážajúce potešenie a silne stimulujúce dizajn.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Vulva Transparent

    Jeden z najžiadanejších masturbátorov konečne tiež u nás! Je to nádherná replika vulvy s uzatvoreným koncom a úžasnou vnútornou stimulačnou textúrou. Pohodlne padne do ruky a tiež sa ľahko čistí. Zamilujte si realistické pocity, o ktorých snívate.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Masturbator Egg Bubble

    Páni, ste znudení svoju vlastnú pravačkou a pokukujete, čím by ste si mohli svoje chvíle sebalásky vylepšiť? Vyskúšajte masturbátor ukrytý v tomto vajíčku od prestížnej značky Satisfyer! Je báječné flexibilný, extrémne pružný a postará sa o stimuláciu celého penisu. Tak neváhajte Svoju dlaň vybaviť tymto textúrovaným pomocníkom a Objavte NOVÚ úroveň masturbácie!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • FPPR Vagina Masturbator White

    Doprajte si intenzívnu stimuláciu a nezabudnuteľné vyvrcholenie s masturbátorom od značky FPPR. Vchod do masturbátoru tvorí realistická vagína decentnej bielej farby a vnútorná časť je potom príjemne textúrovaná, čo zaručuje maximálne intenzívnu stimuláciu penisu. Za pozornosť stojí tiež na prvý pohľad diskrétne prevedenie produktu, vďaka ktorému nik nepozná, že sa jedná o nástroj sebauspokojenia. FPPR Vagina Masturbator je veľmi hygienický, pretože jeho vnútro môžete po použití pohodlne vyňať a opláchnuť teplou mydlovou vodou alebo použiť špeciálny čistič erotických pomôcok.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Regular Vacuum Controller Compatible

    Nový Air-Tech môžete pripojiť k špeciálnej vákuovej pumpe Tenga Vacuum Controller, ktorá v masturbátore vytvorí podtlak podľa vášho želania a tým ešte mnohonásobne zintenzívni váš zážitok z masturbácie.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Squeeze Regular

    Kombinácia mäkkých vankúšikov a technológie Air-Flow a Air-Tech dala vzniknúť tomuto poddajnému maturbátoru na opakované a predovšetkým dokonalé potešenie. Ovláda sa stiskom ruky, do ktorej vďaka svojmu tvaru padne úplne pohodlne, a vy si tak budete môcť veľmi ľahko voliť úroveň tlaku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Parádna kuřbička aj príjemné teplo! Masturbátor 01 od Wyne vám pohodlne padne do ruky a vzruší vám svojou textúrou aj tvarom vagíny. Ponúkne vám 5 vibračných režimov v 3 rýchlostiach, 3 sacie režimy, a funkciu zahrievania až na 42 °C. Váš penis bude ako v raji. Každá z funkcií má svoje vlastné ovládanie a vy ich tak môžete medzi sebou ľubovoľne kombinovať. Tak zasuňte a preneste sa do vlastného sveta slasti - len vy a Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 290

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.