×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory texturovaný

Položky 129 až 160 z celkom 290

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Svakom Hedy Magic Shiver

    Hedy je štýlové vajíčko ukrývajúce v sebe pánsky masturbátor, ktorý je vyrobený z veľmi mäkkého a príjemného TPE materiálu a vyniká výrazne stimulujúcou textúrou. Vďaka jeho cestovnej veľkosti ho môžete mať stále pri sebe, oživiť svoje chvíľky sebalásky a užiť si realistické a vzrušujúce pocity. Hedy je vďaka svojmu dizajnu ideálnym darčekom pre akéhokoľvek muža.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Aero Masturbator Cobalt

    Nadčasová značka Tenga prináša nadčasový masturbátor! Čo dokáze? Vie neuveriteľne nasávať penis tak, že sa zbláznite silou podtlaku a tesnosti. Vychutnajte si dokonalé pôžitky s masturbátorom od japonských znalcov, ktorí vedia, čo všetci muži chcú!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Stroker Vagina Dark Brown

    Chcete, aby bola vaša masturbácia dôverne podobný skutočnému styku? Je potrebné si dopriať vagínu, ktorá bude neuveriteľne realistická! A presne taká je táto od značky Kiiroo. Jej patentovaný materiál RealFeel vám poskytne tie najpríjemnejšie zážitky, ktoré budú úplne autentické!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Super Stroker Transparent

    Páni, nezabudnite si na cesty pribaliť tento dômyselný masturbátor! Blush M for Men si obľúbite pre jeho flexibilitu, zmyselnú mäkkosť a realistické pocity, ktoré vo vás vyvolajú 4 rady perál potešenia, tvoriaci dohromady špeciálne texturovaný kanál. Stimulácia vášho penisu nikdy nebola intenzívnejšia. Masturbačný gél M for Men je dlhý 14 cm, rýchlo sa zahrieva na telesnú teplotu a je príjemne klzký. Používajte ho pri chvíľach sólo lásky, alebo nechajte svoju polovičku, aby vám to s ním urobila ona.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges and Orbs

    Tuzi do neustále vlhkej kundičky? Tento praktický masturbátor ukrýva v diskrétnom obale pôvabnú vagínu So schopnosťami samolubrikace, takže bude vždy úžasne klzká. Stlačte ju a podľa potreby otvor Alebo Zátvor vzduchový ventil po sací efekt. Neváhajte a podľahnite kozľa mäkké a pružné vagíny sa Senzačný vnútornej textúry.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Masturbator Dildo Butt Skin

    Nástroj ultimátneho potešenia - Kiotos Dildo Butt! Táto hračka je navrhnutá tak, aby vám za všetkých okolností poskytla ohromujúci zážitok a intenzívne vzrušujúce pocity. Je to masturbátor a dildo zároveň, vyrobené z vysoko kvalitného TPE materiálu, ktorý je skvele mäkký a pružný, takže verne napodobňuje skutočnú kožu. Vkĺznite dovnútra a objavte úžasnú stimulačnú textúru, ktorá vás svojimi vyvýšeninami a hrbolčekmi vezme do raja.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Keith Haring Dance

    Masturbátor s revolučným konceptom. Limitovaná edícia Keith Haring s novými textúrami.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Tornado

    Chcete zažiť ešte viac potešenia a slasti? Vymeňte svoju holú pravačku za toto revolučné vajíčko! Ukrýva v sebe flexibilný masturbátor s hodvábne jemnou vnútornou textúrou, ktorá vás rozparádi až na zbláznenie. Okúste niečo viac!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Silky II

    Chcete zažiť ešte viac potešenia a slasti? Vymeňte svoju holú pravačku za toto revolučné vajíčko! Ukrýva v sebe flexibilný masturbátor s hodvábne jemnou vnútornou textúrou, ktorá vás rozparádi až na zbláznenie. Okúste niečo viac!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Snívate o lahodnom saní vášho údu? S touto jedinečnou modernou hračkou ho môžete mať kedykoľvek si spomeniete! Ponúkne vám hneď 5 výkonných sacích režimov ak tomu 7 vibračných vzorov. Zamilujte sa do realistického tvaru vagíny, futuristického dizajnu a vnútornej stimulačnej textúry.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Butplug Masturbator 2 in 1 Skin

    Ako asi naložíte s týmto kolíkom a masturbátorom zároveň? Obľúbite si viac prenikanie do rozkošného zadočku v základni hračky alebo budete zbožňovať nosenie kolíka za svojimi zadnými dvierkami? Či to bude tak či onak, túto hračku budete mať radi pre jej možnosti aj hebkosť kvalitného TPE materiálu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Hannx2 Ultimate Handjob Stroker Open Concept 5.5"

    Toto sú kvalitné erotické hračky po mužov, ktorí vedia, čo chcú. Tento masturbátor je vyrobený z prémiového TPR a je tak skvele flexibilný a super pohodlný. Používa sa manuálne, takže si tempo určíte sami podľa toho, čo máte radi. Jeho vnútorná textúra je príjemne stimulujúca, tak ju ráčte okúsiť na vlastný penis.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Male Masturbator Vagina Karen

    Moderné puzdro av ňom ukrytá úžasne hebká vagína, to je sen, ktorý sa môže stať vašou každodennou skutočnosťou! Práve si prezeráte kvalitný mastrubátor s neuveriteľne realisticky vytvarovanou vulvou. Je z hodvábne mäkkého materiálu, ktorý pohltí váš penis na prvý zásun, tak ráčte vstúpiť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CM04 je úžasne diskrétny a ponúkne vám vzrušujúci rotačný špirálovitý pohyb v troch rýchlostiach. Budete to mať radšej doprava alebo doľava? Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Masturbator Egg Set Riffle,Bubble,Fierce 3 pack

    Naše SF masturbačné vajíčka majú štruktúru podobnú koži a potešia ako penis, tak špičku. Rôzne vnútorné tvary prekvapujú a potešia príjemnými pocitmi. A vďaka inovatívnej Cyberskin nie je potrebné pridávať žiadne lubrikačné gély.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Girl Next Door Stacey

    Chcete mäkučkú vreckovú roštenku? Zoznámte sa s Stacey! Je nádherne tvarovaná a príjemne textúrovaná z vnútornej strany. Je to jednoducho dievča od vedľa, ktorá vám to parádne urobí. Vyrobená je z odolného TPE materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Je tiež skvele flexibilná a jej otvorený tunel lásky sa tu bez obáv prispôsobí vašej veľkosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Toro vie, čo muži chcú! Ponúka im pokročilé technológie ukryté v moderných a účinných erotických pomôckach, ktoré premenia všednú masturbáciu na nezabudnuteľný zážitok. Do Toro kolekcie patrí aj Cuper, pohodlný a flexibilný masturbátor z prémiového silikónu as rotačnou funkciou o 360 °. Objavte vzrušujúce rotácie, optimálny úchop a dokonalé potešenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Brick

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA65 Rotating Masturbation Cup with 10 Spinning Modes KlicLok

    Jedinečný rotačný masturbátor pre váš obľúbený šukací stroj HiSmith!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Soft Tube Cup Ultra Size

    Sila zovretia, ktorú riadite vy! Pocit úplnej kontroly. Sami si určujete intenzitu stimulácie menším či väčším stiskom masturbátora. XXL veľkosť.

    16,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Váš žaluď si zaslúži pozornosť! Tú mu s gráciou dodá táto šikovná hračička, ktorá vie vibrovať o 7 intenzívnych režimoch. Okrem toho zvláda aj funkciu automatického sania a má aj tlačidlo pre rýchle uvoľnenie tlaku, ak by toho na vás bolo už trochu veľa. Tak nasaďte návlek na špičku penisu, chopte sa ovládača a diktujte si dávku vzrušenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Bobble Magic Marbles

    Hravý, farebný a vzrušujúce! Taký je tento masturbátor Bobble od prestížnej značky Tenga, ktorá dominuje trhu s pánskymi mastrubátormi. Transparentná gelová časť je neuveriteľne pružná a mäkká, zatiaľ čo vnútorné farebné tvary spôsobujúce dokonalú stimuláciu a sú mírne pohyblivé. Zasuňte medzi ne svoj penis a nechajte sa dokonale stimulovať.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Squeeze Strong

    Kombinácia mäkkých vankúšikov a technológie Air-Flow a Air-Tech dala vzniknúť tomuto poddajnému masturbátoru pre opakované potešenie a predovšetkým dokonalé potešenie. Ovláda sa stlačením ruky, do ktorej vďaka svojmu tvaru padne úplne pohodlne a vy si tak budete môcť ľahko voliť úroveň tlaku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Masturbator Egg Riffle

    Páni, ste znudení svojou vlastnou pravačkou a pokukujete, čím by ste si mohli svoje chvíle sebalásky vylepšiť? Vyskúšajte masturbátor ukrytý v tomto vajíčku od prestížnej značky Satisfyer! Je báječne flexibilný, extrémne pružný a postará sa o stimuláciu celého penisu. Tak neváhajte svoju dlaň vybaviť týmto textúrovaným pomocníkom a objavte novú úroveň masturbácie!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Wonder Wind

    Chcete zažiť ešte viac potešenia a slasti? Vymeňte svoju holú pravačku za toto revolučné vajíčko! Ukrýva v sebe flexibilný masturbátor s hodvábne jemnou vnútornou textúrou, ktorá vás rozparádi až na zbláznenie. Okúste niečo viac!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Wonder Mesh

    Chcete zažiť ešte viac potešenia a slasti? Vymeňte svoju holú pravačku za toto revolučné vajíčko! Ukrýva v sebe flexibilný masturbátor s hodvábne jemnou vnútornou textúrou, ktorá vás rozparádi až na zbláznenie. Okúste niečo viac!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Wonder Tube

    Chcete zažiť ešte viac potešenia a slasti? Vymeňte svoju holú pravačku za toto revolučné vajíčko! Ukrýva v sebe flexibilný masturbátor s hodvábne jemnou vnútornou textúrou, ktorá vás rozparádi až na zbláznenie. Okúste niečo viac!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Strokers Leo of Leolulu ULTRASKYN Pocket Pussy Vanilla

    Vytvorte pár s krásavicou Leo z LeoLulu! Teraz môže mať jej kvetinku len pre seba v podobe masturbátora, ktorému stála vzorom. Je ručne vyrobený z dokonalého ULTRASKYN materiálu, vo vnútri je príjemne tesný a textúrvaný, rýchlo sa zahreje na telesnú teplotu a vy sa v ňom budete cítiť ako v skutočnej vagíne.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Orb Masturbator Blue Rush

    Flexibilná guličková textúra vo vnútri nového masturbátoru Tenga Flip Orb bude vzrušujúcim nebíčkom pre váš penis. Pevné, ale elastické a mäkké guličky vám doprajú intenzívne pocity, kým telo masturbátoru vám padne pohodlne do ruky. Tlakom stisku si volíte tlak stimulácie, takže si to urobíte presne tak, ako si budete priať.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Chcete si svoje sólo zážitky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si k nim tento masturbátor od značky Rebel s 2 vzrušujúcimi funkciami, vie sať aj vibrovať. Ponúkne vám 3 režimy sania a 6 režimov vibrácií pre zmyselnú rozmanitosť. Jeho ovládanie je veľmi jednoduché a vnútorná časť je nielen príjemne mäkká, ale aj posiata masážnymi bodmi a drážky. Až budete hotoví, vnútornú časť stačí jednoducho vytiahnuť a vymyť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Zažite najlepšiu masturbáciu vášho života! PDX Elite Hydrobator vám dopraje neuveriteľnú vodnú stimuláciu a jeho inovatívny dizajn s dvoma otvorenými koncami si jednoducho zamilujete. Vezmite si ho do sprchy alebo do vane, nechajte sa unášať dutým tunelom plným potešenia a vyberte si z 3 rýchlostí a 7 režimov vibrácií.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Masturbator Nubbed

    S týmto zábavným masturbátorom môžete sebe alebo svojmu partnerovi dopriať príjemnú stimuláciu! Naneste lubrikant na penis alebo vnútro masturbátora. Pretiahnite hračku cez žaluď a pohybujte s ňou hore a dole po penise vo vašom obľúbenom rytme. Masturbátor má na vnútornej strane stimulujúce rebrá. Je vyrobený z veľmi mäkkého a pružného materiálu, ktorý je príjemný na pokožke. Hračku po použití očistite vodou a čistiacim prostriedkom na hračky.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 290

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.