×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory transparentná

Položky 33 až 64 z celkom 130

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FPPR Double-Sided Masturbator Vagina-Anal

    Vychutnajte si intenzívnu stimuláciu vášho penisu, ktorá bude aj potešením pre vaše oči. Predstavujeme masturbátor FPPR Double-Sided. Jeho obojstranné prevedenie vám ponúkne vaginálny vchod alebo anál, je veľmi pružný a poteší vás svojou vnútornou stimulačnou textúrou. Vďaka kompaktnej veľkosti ho môžete vziať kamkoľvek so sebou a vďaka transparentnému prevedeniu sa tešte aj na vizuálne vzrušenie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack

    Milujete výhodné sady za super cenu? Tak dávajte pozor! Báječný QuickShot masturbátor a k tomu nevyhnutne nutný lubrikant na vodnej báze a ešte nutnejší hygienický čistič erotických pomôcok. S touto sadou jednoducho získate všetko, čo je potrebné na okamžité potešenie, tak si tú vzrušujúcu radosť nenechajte ujsť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Stroke Sleeve Clear

    Vzrušujúci, elegantný a moderný. Taký je tento masturbátor s mäkkými stimulujúcimi vrúbkami, ktoré vám pri každom pohybe doprajú novú vlnu potešenia. Alebo si ho otočte naruby a vyskúšajte jeho hladkú stranu. Je super pružný, ale zároveň tesný a je vyrobený z bezpečného TPE materiálu. Dôjdite k svojmu orgazmu po novej, doteraz nevyšliapanej ceste.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy/Ass Transparent

    Kolekcia masturbátorov Stroke It vás bude jednoducho baviť. Tento transparentný kúsok vám ponúkne vaginálny aj análny otvor a stimulujúcu vnútornú textúru. Užite si realistické zážitky s týmto ultra ľahkým a príjemným masturbátorom, ktorému môže obyčajné honenie rukou sotva konkurovať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Rapids Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    S masturbátorom Rapids Sucker Stroker okúsite skutočne intenzívne zážitky simulujúce orálny sex! Disponuje totiž uzavretým koncom, ktorý prináša pocity zameniteľné s pocitmi z poriadnej fajky. Dokonalý zážitok potom ešte zvýrazňuje vnútorná textúra vyrobená z veľmi príjemného a pružného materiálu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Vulva Transparent

    Jeden z najžiadanejších masturbátorov konečne tiež u nás! Je to nádherná replika vulvy s uzatvoreným koncom a úžasnou vnútornou stimulačnou textúrou. Pohodlne padne do ruky a tiež sa ľahko čistí. Zamilujte si realistické pocity, o ktorých snívate.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Potrebujete svoje uspokojenie nielen cítiť, ale aj vidieť? Práve pre vás je tu War Wolf! Je to čiastočne priehľadný masturbátor, ktorý prináša divoký vizuálny zážitok a nielen to. Má mäkkú vnútornú textúru, ktorá poškodí váš penis počas každého ťahu a funkcia prírazových pohybu je vskutku omamná. Vychutnajte si bezkonkurenčný orgazmický aj vizuálny zážitok!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FPPR Double-Sided Masturbator Vagina-Mouth

    Vychutnajte si intenzívnu stimuláciu vášho penisu, ktorá bude aj potešením pre vaše oči. Predstavujeme masturbátor FPPR Double-Sided. Jeho obojstranné prevedenie vám ponúkne vaginálny vchod alebo ústa, je veľmi pružný a poteší vás svojou vnútornou stimulačnou textúrou. Vďaka kompaktnej veľkosti ho môžete vziať kamkoľvek so sebou a vďaka transparentnému prevedeniu sa tešte aj na vizuálne vzrušenie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Quickshot Shower Mount Adapter

    Chcete si svoj obľúbený Fleshlight QuickShot užívať aj v sprche? Nie je problém! Tento transparentný nadstavec naskrutkujete na Shower Mount (nie je súčasťou, nutné dokúpiť zvlášť) a následne doňho zasuniete svoj QuickShot a mokré vyvádzanie sa môže začať!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Super Stroker Transparent

    Páni, nezabudnite si na cesty pribaliť tento dômyselný masturbátor! Blush M for Men si obľúbite pre jeho flexibilitu, zmyselnú mäkkosť a realistické pocity, ktoré vo vás vyvolajú 4 rady perál potešenia, tvoriaci dohromady špeciálne texturovaný kanál. Stimulácia vášho penisu nikdy nebola intenzívnejšia. Masturbačný gél M for Men je dlhý 14 cm, rýchlo sa zahrieva na telesnú teplotu a je príjemne klzký. Používajte ho pri chvíľach sólo lásky, alebo nechajte svoju polovičku, aby vám to s ním urobila ona.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Cyclone Dual Chamber Stroker Transparent

    Doprajte si ešte príjemnejšie pocity! Tento prémiový masturbačný rukáv vás poteší svojim výnimočným designom tak, že sa pri masturbácii dostanete do absolútne nových výšin slasti. Pohodlne padne do ruky a nebude zaviazať, ba naopak! Jeho vnútorný textúrovaný dizajn sľubuje senzačnú stimuláciu a ohromujúce pocity.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Keith Haring Dance

    Masturbátor s revolučným konceptom. Limitovaná edícia Keith Haring s novými textúrami.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Hannx2 Ultimate Handjob Stroker Open Concept 5.5"

    Toto sú kvalitné erotické hračky po mužov, ktorí vedia, čo chcú. Tento masturbátor je vyrobený z prémiového TPR a je tak skvele flexibilný a super pohodlný. Používa sa manuálne, takže si tempo určíte sami podľa toho, čo máte radi. Jeho vnútorná textúra je príjemne stimulujúca, tak ju ráčte okúsiť na vlastný penis.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

    To najlepšie pre váš penis? Jedine masturbátor Tenga! Tento najnovší model vás bude stimulovať ešte intenzívnejšie vďaka vnútorným guľôčkám a ďalším detailom, ktoré z eho robia neuveriteľne príjemnú hračku. Zároveň iste oceníte kvalitný a príjemný materiál a moderný vzhľad. Zverte sa masturbátoru Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Men Downtown BJ Stroker Clear

    Chcete dopriať svojmu miláčikovi deep throat, ale váš krk vám to nedovolí, nech sa snažíte seba viac? Skúste to s touto pomôckou, s ktorou bude orálny sex ešte o niečo intenzívnejší a zábavnejší. Váš parter sa zblázni láskou! Vyfajčite mu ho ako nikdy predtým.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men All In Clear

    Ak vás nebaví robiť veci polovičato, robte ich naplno. Pomôže vám k tomu tento transparentný masturbátor s 3 komorami, sľubujúcimi senzáciu. Vnútorné tvary a textúry sú navrhnuté tak, aby boli realistické, tak nečakajte a vyskúšajte ho na vlastnom penise!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    Kolekcia masturbátorov Stroke It vás bude proste a jednoducho baviť. Tento transparentný kúsok vám ponúkne análny otvor a stimulujúcu vnútornú textúru. Užite si realistické zážitky s týmto ultra ľahkým a príjemným masturbátorom, ktorému môže obyčajné honenie rukou len sotva konkurovať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Quickshot Quick Connect

    Čo takto si užiť ešte viac zábavy spojením 2 Quickshotov dokopy? Pomôže vám k tomu tento špeciálny nadstavec a dvojité potešenie 1 Quickshotov si tak budete môcť užívať osamote alebo s partnerom, to bude už len na vás!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Ripple Dual End Stroker Male Masturbator

    Keď ide o masturbáciu, dávno sú preč tie časy, kedy stačila ruka a trochu gél. Dnes už môžete byť náročný a vybrať si zábavnú hračku na perfektné uspokojenie. Taký je aj tento masturbátor s dvoma otvorenými koncami, ktorý vám ponúkne pocit skutočného sexuálneho stretnutia, tak prijmite pozvanie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Cyclone Triple Chamber Stroker Transparent

    Doprajte si ešte príjemnejšie pocity! Tento prémiový masturbačný rukáv vás poteší svojim výnimočným designom tak, že sa pri masturbácii dostanete do absolútne nových výšin slasti. Pohodlne padne do ruky a nebude zaviazať, ba naopak! Jeho vnútorné textúrované komory sľubujú senzačnú stimuláciu a ohromujúce pocity.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rize! Strokez Clear

    Elegantný, moderný a nabitý senzáciou, taký je RIZE! Vychutnáte si s ním dych vyrážajúce stimulujúce šteklenie a vlny potešenia alebo tiež hladko príjemné ťahy, je totiž obojstranný. Je tiež dostatočne mäkký a pružný, čo vám umožní voliť si tlak. Kombinujte ho s lubrikantmi na vodnej báze a užívajte si prima vzrušujúce jazdy!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Milker TPE Masturbator with Ball Strap Clear

    Aké sú vaše aktuálne chute? Snívate o saní do poslednej kvapky? S týmto textúrovaným, mäkkým a pružným TPE masturbátorom to pôjde samo a ani k tomu nebudete potrebovať ruky, pretože ho koncovým popruhom zaháknete za semenníky. Vkĺznite do rebrovaného tunela a pohoňte si v ňom len tak alebo ho pripojte k Milker Pro a nechajte sa hladkať a sať absolútne bez „práce“.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Clear-Leader Snatch Transparent

    Uspokojenie za všetkých okolností! Tento masturbátor bude váš penis masírovať nádherne realistickým materiálom s premyslenou vnútornou stimulačnou textúrou. Budete sa v ňom cítiť ako v skutočnej vagíne. Zasuňte doňho, tlakom dlane si voľte intenzitu zovretia a sledujte, ako si to váš penis užíva!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.93 Reversible Textured Masturbator Transparent

    Pomerne malá, ale veľmi šikovná a účinná hračka! Je to veľmi účinný, priehľadný masturbátor s vnútornou textúrou a z príjemného a pružného TPE materiálu, ktorý sa prispôsobí vašej veľkosti. Okoreňte svoje chvíle sebalásky!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Sex Shot Xtra

    Malý, diskrétny, ale veľmi efektívny.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hot Rod Xtreme Enhancer Transparent

    Chcete podávať intenzívnejšie erotické výkony a prinášať ešte zmyselnejšie potešenie? Vybavte sa Hot Rod Enhancer a uspokojte svoj náprotivok na maximum. Poteší a orgazmické vzrušenie si tak budete užívať obaja, pretože tento doplnok posilní erekciu, pridá na obvode a ešte podporí stimuláciu. Navlečte si ho ľahko a rýchlo a doprajte si splnenie svojich divokých erotických fantázií!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Male Blow & Go Mega Stroker Clear

    Čo je lepšie než vaša pravačka? Napríklad tento úžasne mäkký a príjemný masturbátor s vnútorným textúrovaným tunelom pre vašu dychberúcu slasť. Je úžasne kompaktný, padne do ruky ako uliaty a je možno lepší než akýkoľvek skutočný zadok. Pozorujte, ako váš penis radostne vyvádza v jeho útrobách, a užite si neuveriteľnú explóziu vášne.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Orb Strong Orange Crash

    To najlepšie pre váš penis? Jedine masturábor Tenga! Tento najnovší model vás bude ešte intenzívnejšie stimulovať vďaka vnútorným guľôčkám a ďalším detailom, ktorý z neho robí neuveriteľne príjemnú hračku. Zároveň iste oceníte kvalitné a príjemné materiály a moderný vzhľad. Zverte sa masturbátoru Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Girl Next Door Sophia

    Sophia vám dá na výber z akého konca do nej preniknete a potom vás vtiahne svojou mäkkou a realistickou textúrou. Je to dievča od vedľa, ktorá vám to jednoducho urobí a bodka. Vyrobená je z príjemného TPE materiálu, ktorý je výborne pružný. Má vagínu a análny otvor a pomocou uzáveru je možné vytvoriť sanie. Vďaka ABS obalu sa pohodlne drží a aj jej čistenie je veľmi jednoduché.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Vrana k vrane sadá, vzrušený penis svoj náprotivok hľadá. Tom of Finland prichádza s vibračným masturbátorom, ktorý si budete užívať súčasne s vaším partnerom. Jeho texturovaná vnútorná časť pohltí vaše mužstvo, vibrácie vás zaplavia vlnou slasti a priehľadný materiál vám umožní to všetko sledovať. Osviežte chvíľky vášne s vaším milým a užite si niečo nové a skvelé!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite ViewTube Pro

    Automatické potešenie, ktoré budete mať priamo pred očami! Viewtube Pro je mastubátor, ktorý si vás podmaní vďaka technológii výkonného prerušovaného sania. Prinesie vám búrku pocitov pre intenzívne sólo hrátky, prispôsobí sa vašej nálade a nachystá vám tie najlepšie zážitky.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 28X Rechargeable Penis Head Teaser with Remote Control

    Chcete poškádliť špičku penisu? Či už sa jedná o váš vlastný úd alebo vášho náprotivku, táto hračka je navrhnutá tak, aby príjemne stimulovala a dráždila. Nasadzuje sa na žaluď, kde svojmu nositeľovi predvedie tú najintenzívnejšiu formu predohry a potešenia. Vyberte si zo 4 rýchlostí a 7 vzorov vibrácií, medzi ktorými budete voliť pomocou diaľkového ovládača.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 130

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.