×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory transparentná

Položky 65 až 96 z celkom 130

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Toro Hannx1 Ultimate Handjob Stroker Open Concept 5.9"

    Toto sú kvalitné erotické hračky po mužov, ktorí vedia, čo chcú. Tento masturbátor je vyrobený z prémiového TPR a je tak skvele flexibilný a super pohodlný. Používa sa manuálne, takže si tempo určíte sami podľa toho, čo máte radi. Jeho vnútorná textúra je príjemne stimulujúca, tak ju ráčte okúsiť na vlastný penis.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Stroker Attachment

    Naozaj jedinečný doplnok! Podčiarknite funkciu svojej masážnej hlavice Bodywand a premeňte ju na výnimočný vibračný masturbátor.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rize! Squeezy Clear

    S RIZE! Squeezy bude vaša masturbácia príjemne pohodlná, pretože sa pekne drží, ale aj úchvatne uspokojujúca. Kvapnite trochu obľúbeného lubrikantu na vodnej báze, vložte prsty do praktických otvorov a vstúpte do multi-texturovaných komôr prinášajúcich neuveriteľnú radu vnemov. Svoje potešenie budete mať pod kontrolou!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hand Job Stroker Clear

    Dajte nový rozmer svojim chvíľam sebalásky a kúpte si masturbátor Hand Job Stroker čírej farby so stimulujúcou textúrou. Je vyrobený z vysoko mäkkého a pružného materiálu, ktorý si váš penis zamiluje. Navyše disponuje viac ako 100 výstupkami pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Masturbátor je vyrobený z priehľadného TPR materiálu, má dva konce a veľmi ľahko sa čistí. Užite si divokú masturbáciu a objavte tie najsilnejšie orgazmy s touto jednoduchou, ale účinnou pomôckou.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Extreme Wet Stroker Slide & Glide Transparent

    Milujete, keď to poriadne kĺže? Tento masturbátor zvlhne aj bez lubrikantu! Nechajte sa zaplaviť vzrušením po tom, čo do otvoru kvapnete trochu vody a vnútro sa premení na zónu potešenia a mokrej orgazmickej zábavy. Masturbátor je navyše skvele hebký a realistický, pretože je vyrobený z kvalitného a príjemného materiálu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Blow Tornado Sleeve for Masturbator Transparent

    Masturbačný rukáv, ktorý môžete používať samostatne alebo v kombinácii s puzdrom Deep Blow. Pomôže vám znásobiť zážitok z masturbácie a vďaka tomu, že je priehľadný, neunikne vám ani vizuálne potešenie. Vnútorná textúra so super vzrušujúcou a TPE materiál je kvalitný, príjemný na dotyk a pružný.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Crystal Clear Pussy & Bum Masturbator

    Viete, že pri masturbácii hrá veľkú rolu vizuálne potešenie? Jedine s týmto mäkkým masturbačným rukávom si na svoje príde váš penis aj oči. Má dva otvorené konce, jeden v tvare zadočku druhý v tvare vulvy. Doprajte si vzrušujúce uspokojenie s každým ťahom vďaka vnútornej stimulačnej textúre.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Crystal Clear Pussy & Mouth Masturbator

    Viete, že pri masturbácii hrá veľkú rolu vizuálne potešenie? Jedine s týmto mäkkým masturbačným rukávom si na svoje príde váš penis aj oči. Má dva otvorené konce, jeden v tvare vulvy druhý v tvare úst. Doprajte si vzrušujúce uspokojenie s každým ťahom vďaka vnútornej stimulačnej textúre.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM380 Sleeve

    Náhradný vnútorný TPE rukáv pre masturbátor Leten SM380.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Talk Dirty Rotobator

    Ste pripravení na najlepšiu masturbáciu vo vašom živote? Áno, ak budete v ruke držať Elite Talk Dirty Rotobator! Bude vám do uška šepkať sexi slovíčka aj nežne vzdychať ak tomu rotáciami stimulovať váš úd. Vyberte si zo 7 režimov rotácií a nechajte sa poriadne rozvádzať!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stroker Pocket Masturbator Twister

    Pre sexi rýchlovku v medzičase! Tento masturbátor Stroker Pocket budete milovať pre jeho jednoduché použitie, priehľadné zafarbenie i vreckovú veľkosť. Jeho vnútorná vzrušujúca textúra vás bude maximálne stimulovať a bodkovaný povrch z vonkajšej strany zaistí, že vám masturbátor nebude vypadávať z ruky. Tak sa ho chopte a zahrajte si svoje sólo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Dream Lips

    Chcete so svojim obľúbeným interaktívnym Handy masturbátorom objaviť niečo nové? Vyskúšajte tento návlek, ktorý vám ponúkne hlboký blow job. Jeho pery sú navrhnuté tak, aby napodobňovali orálny sex, takže či je práve orál presne to, čo milujete zo všetko najviac, nie je potrebné váhať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    Rozvibrujte váš penis s tým úžasným krúžkom s jedinečným tvarom! Nasadzuje sa na penis a na semenníky, takže perfektne drží. Podporí a posilní vašu erekciu a zároveň vám vďaka mini vibrátoru dopraje vibrácie, ktoré si bude užívať aj váš náprotivok. Zamilujte sa do príjemného pružného materiálu a objavujte nové zážitky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stroker Pocket Masturbator Speed

    Pre sexi rýchlovku v medzičase! Tento masturbátor Stroker Pocket budete milovať pre jeho jednoduché použitie, priehľadné zafarbenie i vreckovú veľkosť. Jeho vnútorná vzrušujúca textúra vás bude maximálne stimulovať a bodkovaný povrch z vonkajšej strany zaistí, že masturbátor vám nebude vypadávať z ruky. Tak sa ho chopte a zahrajte si svoje sólo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Blow Extrem Sleeve for Masturbator Transparent

    Masturbačný rukáv, ktorý môžete používať samostatne alebo v kombinácii s puzdrom Deep Blow. Pomôže vám znásobiť zážitok z masturbácie a vďaka tomu, že je priehľadný, neunikne vám ani vizuálne potešenie. Vnútorná textúra so super vzrušujúcou a TPE materiál je kvalitný, príjemný na dotyk a pružný.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Gen 2 TrueGrip

    Chcete so svojim obľúbeným interaktívnym Handy masturbátorom objaviť niečo nové? Vyskúšajte tento návlek, ktorý je založený na klasickom originálnom dizajne TrueGrip, ale má dlhšiu dĺžku, silnejší okraj a textúrovaný vonkajší povrch pre pohodlné uchopenie alebo úplne nové pocity, pokiaľ ho obrátite naruby. Používajte ho v kombinácii s Handym alebo len tak.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Main Squeeze Optix

    Pocíťte novú úroveň masturbácie a sledujte sám seba v tejto jedinečnej erotickej hračke z dieľne Doc Johnson. Vďaka mäkkému ULTRASKYN materiálu si váš penis užije autentické pocity a zároveň ho môžete pozorovať, keďže masturbátor je vyrobený z transparentného materiálu. Vnútorná textúrovaná časť vám dopraje stimulačný zážitok najvyššej úrovne a len na vás bude, aký si zvolíte tlak, či otvoríte koncový ventil a užijete si tak nezameniteľné sacie pocity. Urobte si nielen radosť a zabezpečte si elegantný a dokonalý Optix.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M For Men Soft and Wet Magnifier Clear

    Vreckový masturbátor sa vždy hodí! Tento však nie je len tak hocijaký, má úchvatnú transparentnú farbu a umožní vám tak celú akciu sledovať, čo ich tiež dosť vzrušujú. Zároveň má schopnosť samo-lubrikácie a vám postačí kvapka vody, aby ste ju aktivovali. Vkĺznite do intenzívne stimulačnej textúry a objavte jedinečné pocity a následné vrcholy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stroker Pocket Masturbator Rave

    Pre sexi rýchlovku v medzičase! Tento masturbátor Stroker Pocket budete milovať pre jeho jednoduché použitie, priehľadné sfarbenie, i vreckovú veľkosť. Jeho vnútorná vzrušujúca textúra vás bude maximálne stimulovať a bodkovaný povrch z vonkajšej strany zaistí, že vám masturbátor nebude vypadávať z ruky. Tak sa ho chopte a zahrajte si svoje sólo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Milker TPE Masturbator Clear

    Aké sú vaše aktuálne chute? Snívate o saní do poslednej kvapky? S týmto textúrovaným, mäkkým a pružným TPE masturbátorom to pôjde samo, pokiaľ ho pripojíte k Milkeru Pro. Vkĺznite do rebrovaného tunela a pohoňte si v ňom len tak alebo v kombinácii so spomínaným prístrojom, ktorý vás bude príjemne hladkať a sať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Mouth Full Transparent

    Masturbátor a DVD s 3 hodinami filmov pre dospelých, to je kombinácia, po ktorej prahne každý muž. Tento transparentný a dokonale tvarovaný masturbátor z kvalitného a bezpečného materiálu vám zaistí slastné chvíle sebalásky. Vnútorné guličky zaisťujú dômyselnú stimuláciu a jazýček zas autentický vzhľad. Kombinujte ho s lubrikantmi na báze vody a užívajte si, čo hrdlo ráči.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Ribbed Stroker Transparent

    Dajte nový rozmer svojim chvíľam sebalásky a kúpte si masturbátor Ribbed Stroker čírej farby so stimulujúcou textúrou. Je vyrobený z vysoko mäkkého a pružného materiálu, ktorý si váš penis zamiluje. Navyše má obojstranný dizajn, takže si zakaždým budete môcť vybrať, na akú textúru budete mať práve náladu. Uzavretý koniec vytvorí príjemný podtlak a vám nezostane nič iné ako podľahnúť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Clear Shot Pussy & Ass Masturbator

    Viete, že pri masturbácii hrá veľkú rolu vizuálne potešenie? Jedine s týmto mäkkým masturbačným rukávom v pevnom puzdre si na svoje príde váš penis aj oči. Puzdro ukrýva príjemný masturbačný rukáv s dvoma otvorenými koncami v tvare zadočku a vulvy. Doprajte si vzrušujúce uspokojenie s každým ťahom vďaka vnútornej stimulačnej textúre.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM400 Sleeve

    Náhradný vnútorný TPE rukáv pre masturbátor Leten SM400.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Nubby Stroker Transparent

    Dajte nový rozmer svojim chvíľam sebalásky a kúpte si masturbátor Nubby Stroker čírej farby so stimulujúcou textúrou. Je vyrobený z vysoko mäkkého a pružného materiálu, ktorý si váš penis zamiluje. Navyše má obojstranný dizajn, takže si zakaždým budete môcť vybrať, na akú textúru budete mať práve náladu. Uzavretý koniec vytvorí príjemný podtlak a vám nezostane nič iné ako podľahnúť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Goodhead Helping Head

    Chcete zažívať ešte viac vzrušujúcich pocitov? Tento príjemný návlek vám poslúži pri masturbácii, ale aj pri párových hrátkach. Skvelú prácu odvedie, pokiaľ si ho nasadíte pri orálnom sexe, a navyše po nasvietení septembra v tme. Doprajte svojmu penisu jeho pružnosť, stimulačnú textúru aj mäkký dotyk.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Blow Multi Sensation Sleeve for Masturbator Transparent

    Masturbačný rukáv, ktorý môžete používať samostatne alebo v kombinácii s puzdrom Deep Blow. Pomôže vám znásobiť zážitok z masturbácie a vďaka tomu, že je priehľadný, neunikne vám ani vizuálne potešenie. Vnútorná textúra so super vzrušujúcou a TPE materiál je kvalitný, príjemný na dotyk a pružný.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Mini Masturbator Transparent

    Chcete si pri masturbácii užíť niečo viac? V tom prípade budete potrebovať aj niečo viac, než je vaša pravačka. Experience Alive je rad mini masturbátorov, ktoré sú flexibilné az vnútornej časti príjemne textúrované. Objevte vzrušujúce pocity a intenzívne vrcholy!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Schag's Luscious Lager Frosted

    Máte chuť si dnes večer zajsť na jedno? Kvapnite trochu vody alebo slieň a „napite“ sa to najvzrušivejšieho piva ever. Masturbátor s dizajnom pripomínajúcim pivo vás potešenie vnútornou stimulačnou textúrou pre dokonalý zážitok. Sacím ventilom si budete korigovať sací efekt a vzhľadom na to, že je masturbátor samolubrikačný, bude na príjemné kĺzanie stačiť len kvapka vody.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Clear Shot Double Masturbator

    Viete, že pri masturbácii hrá veľkú rolu vizuálne potešenie? Jedine s týmto mäkkým masturbačným rukávom v pevnom puzdre si na svoje príde váš penis aj oči. Puzdro ukrýva dva masturbačné rukávy s dvoma otvorenými koncami v tvare zadočku, vulvy a úst. Doprajte si vzrušujúce uspokojenie s každým ťahom vďaka vnútornej stimulačnej textúre.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Uni Diamond Sleeve

    Unisex, univerzálny a unikátny! Presne taká je táto novinka od inovatívnej Japonskej značky Tenga. UNI je séria pružných textúrovaných návlekov s príjemného a kvalitného materiálu. Tento číry model Diamant sa hodí pre páry aj sólo hrátky a bez ohľadu na detaily vašej sexuality vás bude príjemne hladkať a stimulovať svojou efektívnou textúrou.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Dream Touch

    Chcete so svojim obľúbeným interaktívnym Handy masturbátorom objaviť niečo nové? Vyskúšajte tento návlek, ktorý vám poskytne skutočne divokú jazdu. Má otvorený koniec a hlavne strategicky umiestnené stimulačné „okvetné lístky“, ktoré napodobňujú pevný úchop ručnej práce.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 130

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.