×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné masturbátory

Položky 97 až 128 z celkom 269

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Hidden Desire Bangers Super Wet Tight Twat Vibrating Skin

    Chceli by ste vaše chvíle sebalásky doplniť o niečo roztomilé, vlhké a realistické? Túto hračku si zamilujete! Padne vám do ruky ako uliata rovnako ako sadne vášmu penisu. Vyrobený je z príjemného TPR materiálu, ktorý sa po kontakte s vodou stane veľmi hladkým a klzkým. Realistický vaginálny otvor, zvodné ženské tvary a vibrácie potom spolu tvoria potešenie kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Zažite maximálne potešenie s týmto inovatívnym masturbátorom! Je to hračka pre náročných, technická vymoženosť so schopnosťou vibrácií a autentických prírazov. Vyberte si z 10 a 10 funkcií pre širokú škálu vnemov.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Štyri, tri, dva, jedna, štart! Odpočítavanie je na konci a tá najzmyselnejšia raketa všetkých čias s vami práve štartuje, aby vás vzala do nového vesmíru rozkoše! Tak nasadať!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarovný prsteň pre váš žaluď? Áno! Táto hračka povedie skrz prstienok vibrácie priamo do oblasti okolo žaluďa a poteší vaše citlivé miesto hneď 7 vibračnými režimami. Pracuje teraz vaša fantázia na plné obrátky? V tom prípade vám iste napadlo, že vibrátor môžete použiť aj na iné oblasti, napríklad na klitoris alebo bradavky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Vaša pravačka si potrebuje oddýchnuť, ale váš penis potrebuje uspokojiť? Zverte svoje potešenie masturbátoru Rebel s 3 vzrušujúcimi funkciami.. Vaše mužstvo pohltí nielen vibráciami, ale tiež funkciou zahrievania a pohybom hore a dole. Táto trojica vytvára zmyselnú kombináciu, ktorej proste neodoláte! Urobte si dobre a vymeňte svoju pravačku za výkonný a šikovný masturbátor, ktorému sa žiadna obyčajná ruka nevyrovná.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    Užite si s týmto sexy zadočkom dokonale kopirujúcim ten najkrajší zadoček všetkých čias. 2 realistické otvory, análny a vaginálny, už prahnú po vašom penise rovnako ako odnímateľný mini vibrátor, ktorý dodá vašej masturbácii ešte vzrušujúcejšiu úroveň. Obe dierky realisticky kopírujú skutočné otvory lásky, sú príjemne textúrované a vášmu penisu budú nadmieru pohodlné. Celý masturbátor je vyrobený z revolučného X5 materiálu, ktorý je bez ftalátov, bezpečný pre telo a ľahko sa čistí.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Je len pár vecí, na ktorých v živote naozaj záleží a všetci vieme, že jednou z nich je zdravie. Nielen fyzické zdravie ako také, ale aj duševné, ktoré ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosti. Táto dvojica hračiek od prestížnej značky Fun Factory vám dopraje absolútne vzrušenie, neuveriteľné orgazmy a podporu vašej psychickej pohody. Hrajte sa s nimi osamote alebo v páre a ako bude hotovo, uložte ich do puzdra, ktoré je tiež súčasťou balenia.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Jewels Garnet

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, alebo ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky MANTY udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Chcete si masturbáciu užívať ešte o niečo viac? Tento pomocník od Boners vám dovolí skúsiť mnohonásobne lepšiu stimuláciu než vaša pravačka. Jeho otvorený dizajn je vhodný pre všetky veľkosti penisov a používať ho môžu aj muži s erektílnou dysfunkciou. Užite si s ním 10 vibračných režimov v hladkom silikónovom tele.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Horny Fuck Slut Vibrating

    Chcete mať svoju vlastnú kurvičku s dokonalými krivkami a ešte dokonalejším análom a vagínou? Chcete ju nielen plieskať, ale tiež do nej vášnivo prenikať, kedykoľvek dostanete chuť bez ohľadu na to, ako je na tom ona? Máme pre vás tú pravú! Fuck Slub má realistický tvar, sľubuje úžasné zážitky, je mäkká, odolná a tiež vzrušujúco vibruje. Dovoteľ jej, aby bola len vaša!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    Milujete orálny sex a chceli by ste jednu takú šikovnú pusinku len pre seba? Ninja je orálny masturbátor s funkciou zahrievania až na 45 stupňov Celzia. Nechajte svoj žaluď nasávať v 8 intenzívnych vibračných režimoch!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Kvalitnému blowjobu sa len tak niečo nevyrovná! Teda okrem tohto masturbátora. Má zmyselné vnútorné vrúbky a 7 vibračných režimov. Jeho zamatovo mäkký povrch poteší vaše mužstvo a jednoduché ovládanie si osvojíte už pri prvom použití. Ak vám ho zrovna nemá kto vyfajčiť, urobte si to s Glansom sám a lepšie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Všestranný mužský stimulátor vo svojej najnovšej podobe a vo verzii DUO, ktorá bude baviť nielen jeho, ale aj ju! Octopuss Pulse III Duo je oscilačná hračka, vyniká nezameniteľnými funkciami, úplne sa odlišuje od všetkých iných pánskych hračiek na trhu a nemôže sa dočkať, kedy to urobí vám i vašej partnerke zároveň.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Red

    Luxusne hebký a mocne vibrujúci návlek na špičku penisu s diaľkovým ovládaním. Znie vás to ako sen? Práve sa stáva skutočnosťou! Vaše mužstvo dostane dávku vibrácií, po ktorých zje. Tento Extension je vyrobený z prvotriedneho kvalitného silikónu a nabídne vám hneď 7 vibračných režimov.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Existuje niekto, kto by nemal rád orálny sex? A čo sa vám vybaví, keď sa povie vyššia úroveň orálneho sexu? Hurricane od Jamyjob je hračka budúcnosti, ktorá vám ukáže, ako má správny orálny sex vyzerať. Objavte jeho moc a podľahnite dokonalosti najlepšieho orálu ever!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA51 Thrusting Masturbation Cup with 9 Frequency Vibration KlicLok

    Diaľkové ovládanie už nie je len pre ženy, pošlite odkaz, nechajte svojho partnera ovládať vaše zariadenie, nech ste kdekoľvek - z tisíc míľ ďaleko alebo dokonca na verejnosti! Nechajte svojho muža užiť si maximálne vzrušenie.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Emma Olsen Electric Masturbator with Suction

    Túžite po skutočných pocitoch a vagíne, ktorá bude ako živá? Zoznámte sa s Emmou Olsen, ultra realistickou pomôckou, ktorá bola navrhnutá tak, aby presne kopírovala vzhľad a dojem skutočného pohlavia. Zamilujte sa do jej vnútornej textúry, hebkého silikónového materiálu, a hlavne inovatívnej vákuovej funkcii!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Gusto Navy

    Viac ako obyčajný masturbátor. Tento váš nový strojca potešenia vám ponúkne moderné funkcie aj vzhľad, a hlavne realisticky textúrovaný vnútorný rukáv, do ktorého bude radosť vkĺznuť. Objavte sania a vibrácie pre nádherné zážitky!

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Rozpáľte svoje zmysly úžasne autentickým erotickým zážitkom s masturbátorom Pretty Love Sienna! Ponúkne vám 3 úrovne sania a 12 omamných vibračných režimov pre stimuláciu tých najcitlivejších častí penisu. Vnútorný textúrovaný rukáv má mäkké vrúbky a záhyby pre príjemné potešenie a určite si obľúbite aj funkciu chytrej pamäte, ktorá si zapamätá vaše obľúbené nastavenia. A to nie je všetko, pripojte priložené slúchadlá a vychutnajte si slastné stonanie a dráždivý sex talk!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Black

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, či ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky Manta udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    Prvý vyhrievaný orálny masturbátor na svete! Jeho jedinečná vnútorná textúra poskytne každému mužovi dokonalý zážitok a tiež tréning výdrže. Pridajte k tomu ešte 6 druhov vibrácií a diskrétny chod a razom si prezeráte hračku, ktorá je moderná, funkčná a ideálna aj pre tých najnáročnejších. Dajte svojim všedným dňom nádych vzrušujúcej nevšednosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Rear Beauty Light

    Život je príliš krátky na to, aby ste o perfektných erotických zážitkoch iba fantazírovali a nikdy ich nepremenili na skutočnosť. Každý z vašich snov o šťavnatej vagíne a pevnom análiku, zmyselných vibráciách a saní sa stane skutočnosťou s týmto úchvatne realistickým masturbátorom s perfektným tvarom, autenticky vymodelovanými detailmi a stimulačnými vnútornými textúrami.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Skutočné potešenie? Ozajstná slasť? Kedykoľvek? Áno! Áno! Áno! Pulse Solo Essential v8m ukáže úplne nový svet masturbácie a jeho všestranný dizajn poteší úplne každý penis. Či už vám bude stáť alebo nie, pulzujúca technológia vás rozvášni a naštartuje. Ťažko to popisovať, vyskúšajte ho a zmeňte svoj život.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Zephyr Pulasating Stroker & C-Ring Blue

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s ZEPHYR! Je to zvodný all-in-one doplnok, ktorý môžete nosiť ako vibračný krúžok na penis pre intenzívnejšiu erekciu alebo ho môžete použiť ako masturbátor. Vnútorné pulzujúce funkcie zaplavia celé vaše telo príjemnými pocitmi, tak si to nechajte páčiť!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Užite si realistický zážitok so všetkým vrátane vášnivého stonania a nemravných slov s týmto hovoriacim masturbátorom od Pipedream! Okrem vášnivého stonania vám ponúkne 20 sexy fráz a 10 rôznych vibračných režimov, táto kombinácia očarí nielen váš penis, ale aj vašu myseľ! Doprajte si nový level masturbácie a nechajte si od Talk Back Super Storek prehovoriť do duše, k vášmu srdcu a predovšetkým k vášmu penisu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Páni, vyberáte masturbátor? Tak sa zastavte pri Otouch Deven! Predstavuje úplne všetko, na čom pri výbere záleží. Je vyrobený z bezpečného silikónu a ABS, je pohodlný a šetrný k životnému prostrediu. Ponúkne vám 6 frekvenčných vibračných režimov a tiež schopnosť zahrievania. Vďaka vodotesnosti IPX6 sa ľahko čistí a dobíja sa cez USB. Objavte aj ďalšie detaily!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Ste hravý a chcete od masturbácie len to najlepšie? To pravačka sama nezvládne! Vybavte ju týmto dych vyrážajúcim masturbátorom, ktorý je veľmi šikovný a zároveň univerzálny. Bol vyrobený s ohľadom na potreby mužov a prináša skutočne vzrušujúce zážitky. Vybavený je príjemnou textúrou pre úžasné masáže a má aj niekoľko vibračných režimov, ráčte si vybrať!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MAN.WAND Pump One

    Páni, hľadáte niečo, čo vám konečne urobí nekonečne dobre? Pozrite sa na tento elegantný a skvostný masturbátor z hodvábne hebkého a mäkkého silikónu. Okrem úžasných 3 sacích režimov vám tiež ponúkne 7 vibračných režimov, otepľovaciu funkciu a vnútornú stimulačnú textúru si jednoducho zamilujete! Potešte sa!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Všestranný a celosvetovo obľúbený mužský stimulátor teraz v Luxe sade! Octopuss Pulse je obľúbenou oscilačnou hračkou, ktorá vyniká nezameniteľnými funkciami, a úplne sa odlišuje od všetkých ostatných pánskych hračiek na trhu. V tejto sade okrem samotného stimulátora nájdete i praktický ovládací náramok, s ktorým si budete dokonalé oscilácie užívať ešte o niečo viac.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    Keby táto čokoládová pusinka menom Heather vedela hovoriť, povedala by vám, že sa nemôže dočkať, až vám to urobí. Je príjemne mäkká a pružná a vďaka otvorenému koncu môže pojať akokoľvek veľký penis. Jej vnútorná textúra je báječne stimulačná a vo chvíli, keď pridáte vibrácie, budete striekať raz dva.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Chcete svoje potešenie nielen cítiť, ale aj vidieť? Tento masturbátor menom Emily od Pretty Love disponuje priehľadným okienkom, v ktorom budete celú akciu pozorovať. Má tiež odnímateľný vnútorný plášť z príjemného, mäkkého a elastického TPR materiálu, pripomínajúcom kožu. Vrcholom stimulácie je však schopnosť lízania, šteklenia a masírovanai žaluďa! Užite si dokonalé potešenie pre celý váš penis!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Parádna kuřbička aj príjemné teplo! Masturbátor 01 od Wyne vám pohodlne padne do ruky a vzruší vám svojou textúrou aj tvarom vagíny. Ponúkne vám 5 vibračných režimov v 3 rýchlostiach, 3 sacie režimy, a funkciu zahrievania až na 42 °C. Váš penis bude ako v raji. Každá z funkcií má svoje vlastné ovládanie a vy ich tak môžete medzi sebou ľubovoľne kombinovať. Tak zasuňte a preneste sa do vlastného sveta slasti - len vy a Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 269

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.