×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné masturbátory

Položky 129 až 160 z celkom 269

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Zažite tú najlepšiu sólo jazdu vášho života s mastrubátorem Optimum Power Head Exciter. Táto kompaktná hračka sa chváli intenzívnymi ťahmi a tiež zmyselným rotovaním pre dôkladné orgazmy! Zasuňte dovnútra penis a vstúpte do raja. Vnútro masturbátora je vyrobené z pružného TPR materiálu a je odnímateľné pre jednoduché čistenie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Chcete si dopriať príjemnú stimuláciu? Zoznámte sa s týmto vibračným masturbátorom od Jamyjob! Ukrýva v sebe 2 silné motory s 9 vibračnými režimami, ktoré vás vezmú do extázy. Interiér je z príjemného gélového silikónu, ktorý sa veľmi rýchlo prispôsobí vašej telesnej teplote. Vychutnajte si svoju chvíľu naplno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand MensWand Black

    Prvá masážna hlavica špeciálna navrhnutá pre mužov! Tento kompaktný masér, dobíjací cez USB kábel, má úžasne flexibilný krk, takže s ním pohodlne vyviniete ako menší, tak väčší tlak, a ľahko sa dostanete na všetky miesta vášho tela. Vyskúšajte tiež viacúčelový nadstavec vhodný pre sólo jazdu, ale aj predohru alebo ako doplnok k orálnemu sexu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Chcete si svoje sólo zážitky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si k nim tento masturbátor od značky Rebel s 2 vzrušujúcimi funkciami, vie sať aj vibrovať. Ponúkne vám 3 režimy sania a 6 režimov vibrácií pre zmyselnú rozmanitosť. Jeho ovládanie je veľmi jednoduché a vnútorná časť je nielen príjemne mäkká, ale aj posiata masážnymi bodmi a drážky. Až budete hotoví, vnútornú časť stačí jednoducho vytiahnuť a vymyť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Zažite najlepšiu masturbáciu vášho života! PDX Elite Hydrobator vám dopraje neuveriteľnú vodnú stimuláciu a jeho inovatívny dizajn s dvoma otvorenými koncami si jednoducho zamilujete. Vezmite si ho do sprchy alebo do vane, nechajte sa unášať dutým tunelom plným potešenia a vyberte si z 3 rýchlostí a 7 režimov vibrácií.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential Dragon Eye

    Skutočné potešenie? Naozajstná slasť? Kedykoľvek? Áno! Áno! Áno! Pulse Solo Essential vám ukáže úplne nový svet masturbácie a jeho všestranný dizajn poteší úplne každý penis. Keď vám bude stáť alebo nie, pulzujúca technológia vás rozvášni a naštartuje. Ťažko to popisovať, poďte to vyskúšať a zmeňte svoj život.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Chcete si chvíle sám so sebou užívať naplno? Prizvite si Pulsar a nechajte ho robiť svoju saciu prácu! Je to moderná erotická pomôcka s 3 režimami sania a 4 režimami vibrácií. Je vyrobený z vonkajšej časti z pevného ABS a z vnútornej z príjemného TPE materiálu. Urobte sa Pulsarom dobre, úžasne a skvelo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Masturbácia bez práce! Táto jedinečná hračka je založená na automatickom a pravidelnom pohybe tam a späť pre skutočne autentické zážitky! Disponuje aj silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Nastavte si ho, do akého uhla budete potrebovať, zapnite si funkciu stonania a užite si vzrušujúci a realistický zážitok!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Snívate o lahodnom saní vášho údu? S touto jedinečnou modernou hračkou ho môžete mať kedykoľvek si spomeniete! Ponúkne vám hneď 5 výkonných sacích režimov ak tomu 7 vibračných vzorov. Zamilujte sa do realistického tvaru vagíny, futuristického dizajnu a vnútornej stimulačnej textúry.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nový rozmer vašich chvíľ sebalásky! Takáto malá vecička je šikovnejšia, ako si myslíte. Sir Richard ju vymyslel tak, aby vás maximálne uspokojila. Je pružná a prispôsobí sa vášmu penisu. Úroveň tlaku bude záležať len na vás rovnako ako to, aký vibračný režim z 8 ponúkaných si vyberiete. A vďaka vodotesnosti budú aj vaše kúpele alebo sprchy o niečo vzrušujúcejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Nova Pulsating Squeezable Stroker Blue

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Nova! Je to luxusný silikónový masturbátor, ktorý môžete pri používaní ľubovoľne stlačiť a prispôsobiť si tak tlak na penis. Jeho pulzačná funkcia vo vašom tele prebúdza nezabudnuteľné vlny extázy. Zvýšte intenzitu príjemných pocitov a pohlaďte svoje túžby.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Toro vie, čo muži chcú! Ponúka im pokročilé technológie ukryté v moderných a účinných erotických pomôckach, ktoré premenia všednú masturbáciu na nezabudnuteľný zážitok. Do Toro kolekcie patrí aj Cuper, pohodlný a flexibilný masturbátor z prémiového silikónu as rotačnou funkciou o 360 °. Objavte vzrušujúce rotácie, optimálny úchop a dokonalé potešenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizajn, sila a elegancia, to sú slová, ktoré vystihujú túto jedinečne výkonnú erotickú pomôcku pre mužov. MAN.WAND posunie vaše potešenie o niekoľko levelov ďalej a vy sa nebudete stačiť čudovať, ako úžasná a dychberúca masturbácia vôbec môže byť. Tešte sa na 8 rôznych rýchlostí a 20 ohromujúcich vibračných režimov. Flexibilná hlava ruka v ruke s výkonným motorom vám ponúknu jedinečné pocity a revolučné zážitky. Orgazmus je garantovaný!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA65 Rotating Masturbation Cup with 10 Spinning Modes KlicLok

    Jedinečný rotačný masturbátor pre váš obľúbený šukací stroj HiSmith!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Novinka od obľúbenej značky Tenga, Flip Zero 0 vás nechá burácať na vlnách vibrujúceho vzrušenia! Elegantné puzdro v sebe ukrýva stimulujúcu elastickú textúru a tiež dve očarujúce vibračné centrá. Gyrosensor („rukoväť“) umožňuje pohodlné ovládanie smeru a rýchlosti jednoduchým náklonom ruky. Okrem vibrácií sa môžete tešiť aj na zmyselné rotácie. Zažite pocity ako nikdy predtým s touto luxusnou hračkou!

    739 €

    459 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa ManQ Threesome Play Tonight 3D Doll

    Je vašim najväčším sexi snom trojka? Tento nezbedný mastubátor je pripravený vás potešiť kedykoľvek si budete priať! Okúste zmyselnú tesnosť roztomilého zadočku a nekonečné vzrušenie prameniace z realistickej vagíny.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Ste moderný muž a milujete technicky pokročilé vymoženosti? Zažite novú dych vyrážajúcu úroveň potešenia s výkonným sacím a vibračným masturbátorom Bionic! Dopraje vám vskutku omamné zážitky z masturbácie a jeho funkcie si prispôsobíte svojim potrebám Tešte sa tesnú vnútornú textúru, 4 intenzívne funkcie sania a 7 funkcií vibrácií!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Chcete, aby bola vaša masturbácia perfektná a dokonalá? Masturball je horúcou novinkou na trhu a ponúkne vám nielen vibrácie, ale tiež funkcie kompresie, čo znamená, že masturbátor bude váš penis vzrušivo stláčať. Vnútorné senzory zaisťujú senzáciu pri každom pohybe a Masturball sa prispôsobí takmer všetkým veľkostiam. Nechajte sa unášať modernou pomôckou!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Chcete mäkučkú vreckovú vagínu? Zoznámte sa s Tracey! Je nádherne realistická a príjemne textúrovaná z vnútornej strany. Je to jednoducho dievča od viedla, ktorá vám to parádne urobí. Vyrobená je z odolného TPE materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Je tiež skvele flexibilná a jej otvorený tunel lásky sa tu bez obáv prispôsobí vašej veľkosti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Barrel of Fun Masturbator Black

    Snívate o maximálnom potešení? Doprajte si ho s týmto jedinečným masturbátorom s 2 otvorenými koncami. Ponúkne vám 12 výkonných vibračných rýchlostí a pohltí vás vnútornou zmyselnou textúrou zo super príjemného TPE materiálu. Vkĺznite dovnútra, chopte sa rukoväte a urobte si to tak, až sa vám z toho zatočí hlava.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Inscup3 Intelligent Thrusting & Contraction Masturbator

    Tak šikovný a elegantný! Tento automatický masturbátor posunie vaše potešenie do nových a ešte lepších výšin. Disponuje funkciou inteligentných ťahov a funkciou kontrakcií o 360 ° Toto jednoducho musíte zažiť na vlastný penis a dosť možno už potom nebudete chcieť inak!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Vrana k vrane sadá, vzrušený penis svoj náprotivok hľadá. Tom of Finland prichádza s vibračným masturbátorom, ktorý si budete užívať súčasne s vaším partnerom. Jeho texturovaná vnútorná časť pohltí vaše mužstvo, vibrácie vás zaplavia vlnou slasti a priehľadný materiál vám umožní to všetko sledovať. Osviežte chvíľky vášne s vaším milým a užite si niečo nové a skvelé!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Túžite na začiatku zimy po niečom príjemne hrejivom pre váš penis? Tento pôvabný masturbátor je pripravený sa pre vás ohriať až na 40 °C aj poláskať váš penis vzrušujúcimi vibráciami. Jedná sa o moderný produkt, takže nie je prekvapením, že sa dobíja cez USB kábel. Je vodotesný a vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Inscup 2 Luxury Masturbator

    Zamilujte sa do luxusu, ktorý predstavujete tento inovatívny mastrubátor Inscup 2! Je skutočne krásny, diskrétny a má úžasné funkcie. Zahreje sa pre vás na omamných 43 stupňov a ponúkne vám 5 zmyselných kontrakcií a 7 vibračných vzorov.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Ultra Soft Vibrating Silicone Masturbator

    Máte chuť na trochu sebalásky, ale zrovna vám nestojí? Tento vibračný silikónový masturbátor vám ho postaví raz dva, trochu ho tiež príjemne rozčertí a nakoniec vás nekonečne príjemne urobí. Stimulačné drážky vás budú masírovať v kombinácii s jedným z 10 vibračných režimov a kedykoľvek hračke dôjde šťava, stačí ju dobiť skrz USB.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Adel Onahole Masturbator Vibrating

    Hľadáte niečo naozaj skutočné, čo by vám dokonale nahradilo živú vagínu či anál? Hoci sa to môže zdať ako nereálna úloha, opak je pravdou a vy si práve prezeráte nádhernú Adel, ktorá sa vám nastaví kedykoľvek len budete chcieť. Pýši sa dokonalými telesnými proporciami a jej milostné otvory majú úchvatné stimulačné textúry i schopnosť vibrácií.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Nápaditý a premyslene navrhnutý masturbátor na intenzívnu stimuláciu! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré vám ponúknu hneď 10 slastných vibračných funkcií. Je príjemne flexibilný a prispôsobí sa vašej veľkosti. Dráždite ním žaluď i celý penis a vychutnajte si nadpozemské pôžitky, ktoré by vám sama vaša pravačka nemohla dopriať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    Umocnite svoje zážitky zo sebalásky s týmto silikónovým masturbátorom ideálnym predovšetkým pre začiatočníkov. Jeho šikovne umiestnený motor vám ponúkne 9 vibračných režimov, ktoré pohltia váš žaluď a doprajú vám neuveriteľné potešenie. A vďaka vodotesnosti budú aj vaše kúpele či sprchy o niečo vzrušujúcejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CM06 je úžasne diskrétny a ponúkne vám hneď 10 vzrušujúcich vibračných nastavení. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity. Nezabudnite tiež na sexi hlasové funkcie, ktoré podporia vaše chvíle sebalásky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Milker TPE Masturbator with Ball Strap Clear

    Aké sú vaše aktuálne chute? Snívate o saní do poslednej kvapky? S týmto textúrovaným, mäkkým a pružným TPE masturbátorom to pôjde samo a ani k tomu nebudete potrebovať ruky, pretože ho koncovým popruhom zaháknete za semenníky. Vkĺznite do rebrovaného tunela a pohoňte si v ňom len tak alebo ho pripojte k Milker Pro a nechajte sa hladkať a sať absolútne bez „práce“.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Zariaďte si to tak, aby vaša masturbácia bola ešte lepšia! Tento masturbačný rukáv vás ohromí svojou stimulačné textúrou a intenzívnymi vibráciami. Vyrobený z kvalitného silikónu a vy sa môžete tešiť na prémiovú kvalitu. Pridajte tiež vibrácie a nechajte sa unášať 3 vibračnými rýchlosťami a 7 vibračnými vzory.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Dameron Suction & Vibration Masturbator Red

    Hľadáte hračku, ktorá by zvládla uspokojiť aj vaše najhlbšie túžby? Masturbátor Dameron od Jamyjob vám ponúkne novú úroveň potešenia, ktoré nepôjde odolať. Je to luxusná intímna pomôcka, ktorá pozdvihne vašu intimitu do nových výšin. Ešte váhate? Čítajte sa ďalej a nechajte sa presvedčiť o tom, že toto je jediný produkt, ktorý potrebujete k svojmu vzrušujúcemu šťastiu.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 269

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.