×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory

Položky 33 až 64 z celkom 211

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream PDX Elite ViewTube See-Thru Stroker

    Užívajte si masturbáciu ešte viac! Tento transparentný masturbátor vám k tomu pomôže. Je ukrytý v protišmykovom priehľadnom puzdre a disponuje praktickým ochranným viečkom. Je ideálny pre dych vyrážajúcu ručnú prácu, ktorú budete mať pod kontrolou vlastných očí.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Tetra

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapujúcich pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Cleo Masturbator

    Masturbátor Cleo vám poskytne všetko, čo každý muž potrebuje ku šťastiu. Jeho guľatý zadok vám perfektne padne do ruky a vaginálny otvor svojim textúrovaným vnútrom poteší váš penis. Cleo je vyrobený z vysoko príjemného a flexibilného materiálu verne podobného ľudskej koži. Vďaka plochému zakončeniu ho pohodlne umiestnite na hladký povrch, kde splní všetky vaše túžby.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga 3D Zen

    Tenga 3D Zen, to je nový krok do budúcnosti masturbácie. Táto kreatívne vytvorená vagína pre najlepšie uspokojenie mužskej potreby sa radí medzi popredné výrobky pre mužskú masturbáciu na trhu.

    45,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Horny Fuckslut Mega Stroker

    Potešenie nielen na cesty! Táto vagínka vás bude tešiť všade, kam si ju vezmete so sebou. Je kompaktná a vyrobená z Fanta Flesh materiálu, ktorý je super mäkký, príjemný a realistický. Vnútorná textúra bola vyvinutá tak, aby pripomínala skutočnú vagínu, je vzrušujúco tesná a uzavretý koniec dokonca vytvorí sexi podtlak. Tak zasuňte!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Shell

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Emily Onahole Masturbator Double Layer

    Zoznámte sa s Emily, ktorá je tu len a len pre vás a vaše uspokojenie! Je to pôvabná vrecková vagína vyrobená za účelom extrémneho potešenia a slasti. Jej vnútorný design je úplne autentický až sa vám z toho zatočí hlava, miernym stlačením masturbátora si pohodlne zvolíte tlak na penis. Tak nechajte Emily si vás úplne podmaniť.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Big Dick Dipper

    Chcete to pevne, pohodlne, realisticky a do zadočku? Tento masturbátor vám to umožní, rozumie totiž potrebám penisu, pretože sám je penisom! Vyrobený je z kvalitného TPR materiálu, je na dotyk hodvábne hladký a realistický je tak z vonku, ako zvnútra. Poďte si užiť príjemne tesnú a vzrušujúcu masturbáciu s touto penisovo-análnou hračkou!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Tight Twat Vibrating Skin

    Chceli by ste vaše chvíle sebalásky doplniť o niečo roztomilé, vlhké a realistické? Túto hračku si zamilujete! Padne vám do ruky ako uliata rovnako ako sadne vášmu penisu. Vyrobený je z príjemného TPR materiálu, ktorý sa po kontakte s vodou stane veľmi hladkým a klzkým. Realistický vaginálny otvor, zvodné ženské tvary a vibrácie potom spolu tvoria potešenie kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga 3D Module

    Tenga 3D Module, to je nový krok do budúcnosti masturbácie. Táto kreatívne vytvorená vagína pre najlepšie uspokojenie mužskej potreby sa radí medzi popredné výrobky pre mužskú masturbáciu na trhu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Traning Master Double Side Stroker Mouth and Pussy Flesh

    Túžite po skutočných pocitoch? Dajte šancu tomuto masturbátoru, ktorý vás dostane do realistického raja a potrénuje vašu výdrž. Je obojstranný, báječne pružný a príjemný, lebo jeho vnútorná časť je vyrobená z kvalitného TPE materiálu. Zasuňte a nechajte sa rozparádiť stimulačnou autentickou textúrou!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga 3D Pile

    Tenga 3D Pile, to je nový krok do budúcnosti masturbácie. Táto kreatívne vytvorená vagína pre najlepšie uspokojenie mužskej potreby sa radí medzi popredné výrobky pre mužskú masturbáciu na trhu.

    45,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Hexa

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarovný prsteň pre váš žaluď? Áno! Táto hračka povedie skrz prstienok vibrácie priamo do oblasti okolo žaluďa a poteší vaše citlivé miesto hneď 7 vibračnými režimami. Pracuje teraz vaša fantázia na plné obrátky? V tom prípade vám iste napadlo, že vibrátor môžete použiť aj na iné oblasti, napríklad na klitoris alebo bradavky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Pick Your Pleasure Stroker Brown

    Pre tie najlepšie a najvzrušujúcejšie pôžitky z masturbácie! Tento masturbátor vám padne do ruky ako uliaty a realistickým tvarom pôvabnej pošvy a maškrtného análiku vás dostane na prvý pohľad. Je vyrobený z jedného z najkvalitnejších materiálov na erotickom trhu, ktorým je Fanta Flesh, ktorý sa autenticky podobá ľudskej pokožke a je príjemný na dotyk. Nechajte sa potešiť vnútornou stimulačnou textúrou oboch kanálov a stlačte svoju novú milenku tak silno, ako chcete na svoje mužstvo vyvinúť tlak.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy/Ass Transparent

    Kolekcia masturbátorov Stroke It vás bude jednoducho baviť. Tento transparentný kúsok vám ponúkne vaginálny aj análny otvor a stimulujúcu vnútornú textúru. Užite si realistické zážitky s týmto ultra ľahkým a príjemným masturbátorom, ktorému môže obyčajné honenie rukou sotva konkurovať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Angie Lynx Pocket Pussy Skin

    Pôvabná jemnučká vagína prekrásnej Angie Lynx môže byť iba vaša! Tiež túto seňoritu jednoducho zbožňujete? Napokon ju môžete mať len pre seba! Jej vagína je skvele pružná a vy si v nej budete pripadať ako v skutočnej Angie. Pohodlne padne do ruky, je príjemne mäkká a realistická, stlačte jej a užite si jej tesnosť, bude to skutočná orgazmická radosť!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Gloria Masturbator

    Zoznámte sa s Glóriou! Je príjemne mäkká a hebká. Vďaka pružnosti bude môcť vaša ruka udávať úroveň tlaku a masturbácia prebehne úplne podľa vašich predstáv, pretože Gloria vie počúvať a prispôsobiť sa. Jej vnútro vás ohromí! Ste zvedavý? Gloria môže byť vaša!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Three Sisters Virgin Masturbator

    Táto vagína je ešte panna, takže sa nečudujte, že je vo vnútri tak úzka. Čaká len na vás, až ju ukážete, aké to je v sebe mať poriadneho muža. Je hebká, mäkká, príjemná a pohodlne vám padne do ruky. Vychutnajte si realistické pocity a doprajte jej jedinečné po prvýkrát.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Beads

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Chcete si masturbáciu užívať ešte o niečo viac? Tento pomocník od Boners vám dovolí skúsiť mnohonásobne lepšiu stimuláciu než vaša pravačka. Jeho otvorený dizajn je vhodný pre všetky veľkosti penisov a používať ho môžu aj muži s erektílnou dysfunkciou. Užite si s ním 10 vibračných režimov v hladkom silikónovom tele.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Regular Vacuum Controller Compatible

    Nový Air-Tech môžete pripojiť k špeciálnej vákuovej pumpe Tenga Vacuum Controller, ktorá v masturbátore vytvorí podtlak podľa vášho želania a tým ešte mnohonásobne zintenzívni váš zážitok z masturbácie.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Chcete svoje potešenie nielen cítiť, ale aj vidieť? Tento masturbátor menom Emily od Pretty Love disponuje priehľadným okienkom, v ktorom budete celú akciu pozorovať. Má tiež odnímateľný vnútorný plášť z príjemného, mäkkého a elastického TPR materiálu, pripomínajúcom kožu. Vrcholom stimulácie je však schopnosť lízania, šteklenia a masírovanai žaluďa! Užite si dokonalé potešenie pre celý váš penis!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Squeeze Regular

    Kombinácia mäkkých vankúšikov a technológie Air-Flow a Air-Tech dala vzniknúť tomuto poddajnému maturbátoru na opakované a predovšetkým dokonalé potešenie. Ovláda sa stiskom ruky, do ktorej vďaka svojmu tvaru padne úplne pohodlne, a vy si tak budete môcť veľmi ľahko voliť úroveň tlaku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Cleo Anus Masturbator

    Masturbátor Cleo vám poskytne všetko, čo každý muž potrebuje ku šťastiu. Jeho guľatý zadok vám perfektne padne do ruky a análny otvor svojím textúrovaným vnútrom poteší váš penis. Cleo je vyrobený z vysoko príjemného a flexibilného materiálu verne podobného ľudskej koži. Vďaka plochému zakončeniu ho pohodlne umiestníte na hladký povrch, kde splní všetky vaše túžby.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Cyclone Dual Chamber Stroker Transparent

    Doprajte si ešte príjemnejšie pocity! Tento prémiový masturbačný rukáv vás poteší svojim výnimočným designom tak, že sa pri masturbácii dostanete do absolútne nových výšin slasti. Pohodlne padne do ruky a nebude zaviazať, ba naopak! Jeho vnútorný textúrovaný dizajn sľubuje senzačnú stimuláciu a ohromujúce pocity.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Masturbator Dildo Butt Skin

    Nástroj ultimátneho potešenia - Kiotos Dildo Butt! Táto hračka je navrhnutá tak, aby vám za všetkých okolností poskytla ohromujúci zážitok a intenzívne vzrušujúce pocity. Je to masturbátor a dildo zároveň, vyrobené z vysoko kvalitného TPE materiálu, ktorý je skvele mäkký a pružný, takže verne napodobňuje skutočnú kožu. Vkĺznite dovnútra a objavte úžasnú stimulačnú textúru, ktorá vás svojimi vyvýšeninami a hrbolčekmi vezme do raja.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Butplug Masturbator 2 in 1 Skin

    Ako asi naložíte s týmto kolíkom a masturbátorom zároveň? Obľúbite si viac prenikanie do rozkošného zadočku v základni hračky alebo budete zbožňovať nosenie kolíka za svojimi zadnými dvierkami? Či to bude tak či onak, túto hračku budete mať radi pre jej možnosti aj hebkosť kvalitného TPE materiálu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker

    Užite si najlepší sex vášho života, ku ktorému budete potrebovať len a len Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker! Robustné vonkajšie púzdro vám pohodlne a pevne padne do ruky a koncový ventil vám jednoducho umožní okúsiť vzrušujúce sanie. Príjemne hladký a realistický Fanta Flesh materiál by ste len sotva rozoznali od skutočného tela, avšak najlepšia je na ňom jeho vnútorná textúra, ktorá bude dokonale stimulovať váš penis. Zrátané podčiarknuté, dychberúci sex ešte nikdy nebol tak nadosah ako s Air Tight Pussy Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider Strong Suction Cup Vaginal - Masturbátor

    Easy Rider s prísavkou poskytuje nekonečné potešenie z penetrácie bez držania. Nebolí ho hlava a nie je nikdy mimo prevádzku. Praktický masturbátor môžete pripevniť na akýkoľvek hladký, pevný povrch a užívať si stimuláciu bez nutnosti držania.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Hľadáte krúžok, ktorý vám pomôže s erekciou? Tento od Malesation sa nasadzuje na penis a semenníky a pokiaľ si ho na sebe necháte pri milovaní, bude myslieť aj na klitoris. Vie vibrovať o 10 výkonných funkcií a poskytuje tak úplne výnimočnú stimuláciu, tak si ju užite.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Male Masturbator Vagina Karen

    Moderné puzdro av ňom ukrytá úžasne hebká vagína, to je sen, ktorý sa môže stať vašou každodennou skutočnosťou! Práve si prezeráte kvalitný mastrubátor s neuveriteľne realisticky vytvarovanou vulvou. Je z hodvábne mäkkého materiálu, ktorý pohltí váš penis na prvý zásun, tak ráčte vstúpiť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 211

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.