×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory

Položky 97 až 128 z celkom 211

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Stroke It Mouth

    Kolekcia masturbátorov Stroke It vás bude proste a jednoducho baviť. Tento telový kúsok vám ponúkne ústny otvor a stimulujúcu vnútornú textúru. Užite si realistické zážitky s týmto ultra ľahkým a príjemným masturbátorom, ktorému môže obyčajné honenie rukou len sotva konkurovať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Značka Toro, ktorá sa zameriava na sexuálne pomôcky pre mužov, práve prichádza s týmto erektívnym masturbátorom, ktorý je určený na koncentrovanú stimuláciu. Jeho malé rozmery sú ideálne na dráždenie žaluďa a tvar kvetu sa vlastne hodí aj na hnevanie akejkoľvek inej časti tela. Je skvele flexibilný a jeho silný motor vám ponúkne 10 vibračných funkcií.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ribbed Gripper Tight Pussy Grip Skin

    S touto umelou pičinkou už nikdy nebudete potrebovať živú! Ona totiž ako živá je! Má anatomický tvar a vnútorný realistickú textúru, z vonkajšej strany je pevná, takže pohodlne padne do ruky a zvnútra je úžasne mäkká a tesná. Tak ju uchopte a vyvrcholte v pôvabnej autentickej vagíne!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Alien's Pie Masturbator #1 Black

    Klasické vagíny vás nudia a chcete skôr niečo trochu mimozemského? Práve sa prezeráte do detailov prepracovaný a ručne vyrobený masturbátor pre autentické zážitky z iného sveta. Vstúpte doň ako neznámy votrelec a užite si každý jediný vzrušujúci pocit.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Stimulator

    Pomocník na priamu stimuláciu žaluďu! Je kompaktný, ľahko použiteľný a vybavený mnohými vrúbkami a schopnosťou vibrácií. Rebel Glans vám ponúkne 10 vibračných režimov pre obľúbenú rozmanitosť, medzi ktorými budete prepínať pomocou tlačidla priamo na hračke. Uchopte ho do ruky a objavte, aký je malý, ľahký a hebký a potom ho už len priložíte na žaluď a áááá.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vulcan Shower Stroker Water-Activated Realistic Pussy

    Vezmite si tento masturbátor so sebou do kúpeľne a sledujte zázrak, ako ho samotná voda príjemne nalubrikuje a vy nebudete môcť odolať a vkĺznete do neho svojím penisom ako po masle! Táto realistická vagína vám bude pripomínať tú skutočnú, pretože je rovnako mäkká, má pôvabné pysky a vnútornú textúru na príjemnú stimuláciu.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM380 Sleeve

    Náhradný vnútorný TPE rukáv pre masturbátor Leten SM380.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Anal Stroker

    Užite si najlepšie análny sex vášho života, ku ktorému budete potrebovať len a len Pipedream Extreme Elite Air Tight Anal Stroker! Robustné vonkajšie púzdro vám pohodlne a pevne padne do ruky a koncový ventil vám jednoducho umožní okúsiť vzrušujúce sania. Príjemne hladký a realistický Fanta Flesh materiál by ste len sotva rozoznali od skutočného tela, avšak najlepšie je na ňom jeho vnútornú textúra, ktorá bude dokonale stimulovať váš penis. Zrátané podčiarknuté dychberúci análny sex ešte nikdy nebol tak nadosah ako s Air Tight Anal Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Hang Dry Drying Rack

    Čistenie vášho obľúbeného masturbátora Fleshlight je teraz ešte jednoduchšie! Stačí si nechať vypomôcť týmto originálnym stojanom, na ktorom váš Fleshlight efektívne uschne. Je určený pre všetky štandardné veľkosti a má hliníkový povrch. Odložte naň vnútorný masturbačný rukáv a nechajte ho bezpečne uschnúť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Real Body Masturbator Hotty Vagina

    Snívate o autentických zážitkoch? S týmto realistickým masturbátorom získate bránu k smyslnej blaženosti! Má nádherné autentické prevedenie a je vyrobený z prvotriedneho pružného materiálu pre veľmi príjemný dotyk. Vychutnajte si vnútornú stimulačnú textúru a zamilujte sa do originálneho vzhľadu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Vzrušujúca vibračná hračka na špičku vášho penisu. Tento čierny masturbátor poteší váš žaluď zmyselnými vibráciami a tiež vnútornými stimulačnými výstupkami. Ponúkne vám hneď 10 vibračných režimov, medzi ktorými si budete vyberať prostredníctvom diaľkového ovládača, ktorý je s hračkou prepojený. Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator je vyrobený z kvalitného silikónu s polyuretánovým povlakom a ABS, neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EU REACH.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Stroke It Pussy/Ass

    Kolekcia masturbátorov Stroke It vás bude proste a jednoducho baviť. Tento telový kúsok vám ponúkne vaginálny aj análny otvor a stimulujúcu vnútornú textúru. Užite si realistické zážitky s týmto ultra ľahkým a príjemným masturbátorom, ktorému môže obyčajné honenie rukou len sotva konkurovať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hot Rod Heating rod

    S touto čarovnou tyčinkou počas chvíľky zahrejete svoj obľúbený Mystim masturbátor na príjemnú realistickú teplotu. Je ideálny pre masturbátory Opus a do zhruba 3 minút sa zahreje na 45 °C. Navyše sa tiež ľahko čistí, pretože je z plastu, má funkciu automatického vypnutia a USB port. Tak si užite zmyselné teplo vo vašom Mystim Opus masturbátore!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics The Gripper Deep Ass Grip

    Milujete šikovné zadočky a chcete jeden aj pre seba? Tento masturbátor je to, čo hľadáte! Simuluje análny sex a jeho vnútorná stimulačná textúra vám ukáže nové výšina extázy. Masturbátor pohodlne padne do ruky a tesne obopne vaše citlivé miesta, takže sa budete cítiť ako v skutočnom zadočku. Vychutnajte si tesné pocity, sanie vďaka uzatvorenému koncu a dômyselnú textúru.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser

    Miluje váš žaluď intenzívne dráždenie? Nasaďte naň tento teaser a nechajte 2 silné mini vibrátory, aby vám poskytli nezabudnuteľný pocit škádlení. Mäkký a pružný TPR materiál disponuje stimulačnými vrúbkami a je príjemný na dotyk. Rozbehnite to o 3 rýchlostiach a 17 vibračných režimoch!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Stroke It Ass

    Kolekcia masturbátorov Stroke It vás bude proste a jednoducho baviť. Tento telový kúsok vám ponúkne análny otvor a stimulujúcu vnútornú textúru. Užite si realistické zážitky s týmto ultra ľahkým a príjemným masturbátorom, ktorému môže obyčajné honenie rukou len sotva konkurovať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Stroke It Pussy

    Kolekcia masturbátorov Stroke It vás bude proste a jednoducho baviť. Tento telový kúsok vám ponúkne vaginálny otvor a stimulujúcu vnútornú textúru. Užite si realistické zážitky s týmto ultra ľahkým a príjemným masturbátorom, ktorému môže obyčajné honenie rukou len sotva konkurovať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Decor1 Path Sleeve

    Pre najlepšie zážitky z masturbácie! Tento masturbačný rukáv je skutočný zdroj čistého potešenia. Je vyrobený z vysoko kvalitného TPE materiálu, ktorý je príjemne hebký na dotyk. Nie je to len tak obyčajná hračka, je to majstrovské dielo pre nezabudnuteľné zážitky!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots FistIt Masturbation Glove Black

    Silikónová rukavice FistIt vám poskytne nekonečné možnosti zábavy. Má účinne rebrovaný a textúrovaný povrch a medzi palcom a ukazovákom sa nachádza malý otvor pripomínajúci ústa, ktorý sa nemôže dočkať vášho penisu. Vyrobená je z hodvábne jemného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo, neobsahuje ftaláty a ľahko sa čistí.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Lumino Play Masturbator Ribbed

    Masturbátory Lumino play ponúkajú množstvo vzrušujúcej zábavy po zhasnutí svetiel. Pružný materiál kĺže po tele hore a dole a masíruje vaše mužstvo dokonalými vnútornými textúrami.

    41,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Tenga Bobble Crazy Cubes

    Hravý, farebný a vzrušujúce! Taký je tento masturbátor Bobble od prestížnej značka Tenga, ktorá dominuje trhu s pánskymi mastrubátormi. Transparentná gélová časť je neuveriteľne pružná a mäkká, zatiaľ čo vnútorné farebné tvary spôsobujúce dokonalú stimuláciu a sú mierne pohyblivé. Zasuňte medzi ne svoj penis a nechajte sa dokonale stimulovať.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow 2 Plus XT Vagina Sleeve B

    Vymeniteľná vložka a realistické pysky pre Autoblow 2+ veľkosti B.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Gen 2 TrueGrip

    Chcete so svojim obľúbeným interaktívnym Handy masturbátorom objaviť niečo nové? Vyskúšajte tento návlek, ktorý je založený na klasickom originálnom dizajne TrueGrip, ale má dlhšiu dĺžku, silnejší okraj a textúrovaný vonkajší povrch pre pohodlné uchopenie alebo úplne nové pocity, pokiaľ ho obrátite naruby. Používajte ho v kombinácii s Handym alebo len tak.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow 2 Plus XT Vagina Sleeve A

    Vymeniteľná vložka a realistickými pyskami pre Autoblow 2+ veľkosti A.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics The Gripper Deep Throat Grip

    Milujete šikovné pusinky a hlboké hrdlá? Tento masturbátor je to, čo hľadáte! Simuluje hlboký orálny sex a jeho vnútorná stimulačná textúra vám ukáže nové výšiny extázy. Masturbátor pohodlne padne do ruky a tesne obopne vaše citlivé miesta, takže sa budete cítiť ako v naozajstnom krku. Vychutnajte si tesné pocity, sanie vďaka uzavretému koncu a dômyselnú textúru.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M For Men Soft and Wet Magnifier Clear

    Vreckový masturbátor sa vždy hodí! Tento však nie je len tak hocijaký, má úchvatnú transparentnú farbu a umožní vám tak celú akciu sledovať, čo ich tiež dosť vzrušujú. Zároveň má schopnosť samo-lubrikácie a vám postačí kvapka vody, aby ste ju aktivovali. Vkĺznite do intenzívne stimulačnej textúry a objavte jedinečné pocity a následné vrcholy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ 3x Replacement Sleeves Tight Fit

    Pokiaľ sa vo svojom obľúbenom masturbátore Kiiroo Onyx chcete cítiť o niečo tesne, vhod vám prídu tieto návleky Tight Fit. Sú exkluzívne navrhnuté pre Kiiroo Onyx 1, 2 a + a ich vnútorná stimulačná textúra vás určite omámi, pretože vás nezabudnuteľne stlačí. Urobte si v Onyxe pohodlie a prispôsobte si ho svojej veľkosti a túžbam.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser

    Páni, čo tak váš penis zoznámiť so vzrušujúcimi vibráciami? Táto šikovná erotická vibračná pomôcka sa nasadí kdekoľvek na penis a svojimi dvoma mini-vibrátormi so silnými motormi na zbláznenie láska váš úd. Uchopte ovládač a nechajte sa uniesť do orgazmického raja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SayberX Motion Tracking X-Ring

    Dômyselný prstienok fungujúci ako ovládač masturbátora SayberX dopraje vašej masturbácii úplné pohodlie. X-Ringom diaľkovo ovládate rýchlosť SayberuX a vyberáte tak svojmu penisu to, čo mu v danú chvíľu urobí zaručene dobre. Alebo nechajte vyberať vašu priateľku! Nasaďte svojej drahej alebo sebe tento čarovný prsteň, upgradujte svoju najobľúbenejšiu hračku a podľahnite svojej túžbe, kreativite a vášni.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson Signature Strokers Jenna Foxx ULTRASKYN Pocket Pussy

    Nezáleží na tom, či je Jenny Foxx vaša tajná láska alebo nie je, jej vagínu budete milovať tak či tak. Tento realistický masturbátor je vyrobený z kvalitného a autentického Ultraskyn materiálu, ktorý je na dotyk dokonale realistický. Zasuňte do masturbátora, vymodelovaného podľa vagíny Jenny Foxx, a užite si nádherné zážitky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy The Urge Small Black

    Odovzdajte sa maximálnemu potešeniu a slasti! Tento masturbátor privíta váš penis mäkkým a poddajným vstupom, ktorý pokračuje úchvatnou stimulačnou textúrou pre príjemné dráždenie. Vonkajšia časť je navrhnutá pre stabilný úchop a je od tej vnútorná odnímateľná, takže sa môžete tešiť na ľahké čistenie.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Emily Masturbator Red

    Prahnete celým svojim penisom po poriadnej stimulácii? Práve pre vás tu je Emily, šikovný masturbátor s vnútorným textúrovaným návlekom. Vaše potešenie s ním bude aj vizuálne, pretože vyniká priehľadným okienkom. Najlepšie je však koncové dráždidlo, ktoré bude olizovať a masírovať váš žaluď tak, kým nedosiahnete silné a dych vyrážajúce vyvrcholenie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 211

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.