×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory

Položky 65 až 96 z celkom 155

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • InToYou Pyro Advanced Thrusting, Rotating and Moaning Masturbator

    Snívate o intenzívnych zážitkoch? Vaše sny vám dokáže splniť jedine tento masturbátor s 2 neuveriteľne silnými motormi. Ponúkne vám funkciu prírazov a rotácií, ktoré vychádzajú z pokročilej technológie, akú svet ešte nevidel. Vyberte si zo 7 funkcií prírazov a rotácií alebo aktivujte funkciu Turbo, ktorá vám okamžite dopraje tú najväčšiu silu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Victoria June Stars Collection Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Victoria. Ako už napovedá názov, spoločníčkou vám bude prekrásna Victoria June a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať  tiež s Keonom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá oobdobu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Mini Handheld Milker

    Zo všetkého najviac na svete milujete zmyselné sanie vášho penisu? Táto malá, avšak mocná a výkonná diskrétna masturbačná hračka bude počúvať vaše túžby. Vyrobená je z pružného, priehľadného a kvalitného TPE materiálu a vďaka koncovému krúžku bude pekne držať. Do malého otvoru zasuňte mini vibrátor a potom sa chopte ovládač a diktujte si úrovne sania a vibrácií!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Najnovšia verzia masturbátoru Leten, ktorý urobí všetku prácu za vás. Jeho jedinečná technológia tzv. samozaťahovania nahradí mechanickú ručnú prácu a vďaka extra silnému motoru si môžete užívať až 380 ťahov za minútu. Futuristický dizajn modelu X-9 bude príjemný vášmu oku, rovnako ako funkcie tejto pomôcky budú príjemné vášmu penisu. Odnímateľný rukáv z TPE materiálu zaručuje hygienickosť masturbátoru, pretože ho môžete ľahko vyňať a umyť. Vďaka priloženému náradiu rukáv potom pohodlne vrátite do požadovanej polohy.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Štyri, tri, dva, jedna, štart! Odpočítavanie je na konci a tá najzmyselnejšia raketa všetkých čias s vami práve štartuje, aby vás vzala do nového vesmíru rozkoše! Tak nasadať!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    Vaša sebaláska dostane nový rozmer takej úrovne, že len ťažko jej bude môcť niečo konkurovať. Použite lubrikant a potom sa už o nič nestarajte, teleskopický pohyb bude váš penis hýčkať a dopraje mu maximálne potešenie a to aj vďaka funkcii zahriatia. Vyskúšajte 7 rôznych programov, 3 rýchlosti a podporte autentickosť zážitku stonaním.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Milujete to pusou? Moto Stroker bude vaša nová láska! Disponuje totiž funkciou automatického pohybu a vibrácií a vaše ruky si tak budú môcť konečne oddýchnuť. Vychutnáte si 5 rôznych vibračných režimov a prírazy vo 2 vzrušujúcich režimoch. Nájdite dokonalý rytmus a oddajte sa realistickým ústam, ktoré vás vyložene pohltia!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Jewels Garnet

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, alebo ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky MANTY udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA51 Thrusting Masturbation Cup with 9 Frequency Vibration KlicLok

    Diaľkové ovládanie už nie je len pre ženy, pošlite odkaz, nechajte svojho partnera ovládať vaše zariadenie, nech ste kdekoľvek - z tisíc míľ ďaleko alebo dokonca na verejnosti! Nechajte svojho muža užiť si maximálne vzrušenie.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    Moto Bator X zintenzívni vaše pôžitky! Ohromí vás totiž silným piestovým ťahom a poskytne vám dokonalý zážitok. Predstavuje dokonalú senzačnú vzrušujú búrku, ktorú si prispôsobíte svojim potrebám! Pripravte sa na ťahy mäkkého texturovaného rukávu, ktorý vás maximálne poteší!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Pussy Plus Sleeve Kit Hot Pink

    Vzťah na diaľku alebo akékoľvek odlúčenie je jednoducho náročné. Chýba vám objatie, spoločne strávený čas, ale tiež sex a jej jedinečná kvetinka. Spríjemnite si tieto ťažké okamihy! So sadou Clone a pussy si vytvoríte dokonalú repliku jej vagíny, ktorá sa v kombinácii s bielym nadstavcom stane vaším najobľúbenejším masturbátorom. A čo je najlepšie - jeho výroba bude zábavná, vzrušujúca a nezabudnuteľná!

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Gusto Navy

    Viac ako obyčajný masturbátor. Tento váš nový strojca potešenia vám ponúkne moderné funkcie aj vzhľad, a hlavne realisticky textúrovaný vnútorný rukáv, do ktorého bude radosť vkĺznuť. Objavte sania a vibrácie pre nádherné zážitky!

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Apolonia Lapiedra Stars Collection Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom FeelApolonia. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Apolonia Lapiedra a jej vagía bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať tiež s Keonom a užiť si s ním interaktívne potešenie, ktoré nemá obdobu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Existuje niekto, kto by nemal rád orálny sex? A čo sa vám vybaví, keď sa povie vyššia úroveň orálneho sexu? Hurricane od Jamyjob je hračka budúcnosti, ktorá vám ukáže, ako má správny orálny sex vyzerať. Objavte jeho moc a podľahnite dokonalosti najlepšieho orálu ever!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Potrebujete svoje uspokojenie nielen cítiť, ale aj vidieť? Práve pre vás je tu War Wolf! Je to čiastočne priehľadný masturbátor, ktorý prináša divoký vizuálny zážitok a nielen to. Má mäkkú vnútornú textúru, ktorá poškodí váš penis počas každého ťahu a funkcia prírazových pohybu je vskutku omamná. Vychutnajte si bezkonkurenčný orgazmický aj vizuálny zážitok!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand MensWand Black

    Prvá masážna hlavica špeciálna navrhnutá pre mužov! Tento kompaktný masér, dobíjací cez USB kábel, má úžasne flexibilný krk, takže s ním pohodlne vyviniete ako menší, tak väčší tlak, a ľahko sa dostanete na všetky miesta vášho tela. Vyskúšajte tiež viacúčelový nadstavec vhodný pre sólo jazdu, ale aj predohru alebo ako doplnok k orálnemu sexu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Alexis Fawx Stars Collection Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Alexis. Ako už napovedá názov, spoločníčkou vám bude prekrásna Alexis Fawx a jej vagína bude iba vaša. Masturbátor môžete tiež spárovať s Keonom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá obdobu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Užite si realistický zážitok so všetkým vrátane vášnivého stonania a nemravných slov s týmto hovoriacim masturbátorom od Pipedream! Okrem vášnivého stonania vám ponúkne 20 sexy fráz a 10 rôznych vibračných režimov, táto kombinácia očarí nielen váš penis, ale aj vašu myseľ! Doprajte si nový level masturbácie a nechajte si od Talk Back Super Storek prehovoriť do duše, k vášmu srdcu a predovšetkým k vášmu penisu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Rae Lil Stars Collection Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Rae. Ako už napovedá názov, spoločníčkou vám bude prekrásna Rae Lil a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete tiež spárovať s Keonom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá obdobu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential Dragon Eye

    Skutočné potešenie? Naozajstná slasť? Kedykoľvek? Áno! Áno! Áno! Pulse Solo Essential vám ukáže úplne nový svet masturbácie a jeho všestranný dizajn poteší úplne každý penis. Keď vám bude stáť alebo nie, pulzujúca technológia vás rozvášni a naštartuje. Ťažko to popisovať, poďte to vyskúšať a zmeňte svoj život.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Chcete si chvíle sám so sebou užívať naplno? Prizvite si Pulsar a nechajte ho robiť svoju saciu prácu! Je to moderná erotická pomôcka s 3 režimami sania a 4 režimami vibrácií. Je vyrobený z vonkajšej časti z pevného ABS a z vnútornej z príjemného TPE materiálu. Urobte sa Pulsarom dobre, úžasne a skvelo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Jalome Masturbator 3 in 1 Vagina, Mouth and Breast

    Nie ste horniak ani dolniak a jednoducho milujete koziská aj vagínu? To všetko, a ešte pusinku k tomu vám ponúkne tento jedinečný polorealistický mastrubátor. Vyrobený je z úžasne hebkého a mäkkého materiálu, ktorý môžete akokoľvek stláčať a hladkať. Doprajte si všetko, čo máte rád!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Snívate o zadočku, ktorý bude len váš a ktorý budete môcť przniť od rána do večera? Prestaňte s tým! Práve sa vaše sny stávajú skutočnosťou, máme pre vás totiž Extreme Bad Girl Vibrating Ass od značky Pipedream. Je to zadoček v životnej veľkosti vyrobený z príjemného a realistického materiálu Fanta Flesh. Mäkké a guľaté polky tohto zadočku sa nemôžu dočkať, kedy ich budete stláčať a plieskať. Predstavte si ten uspokojivý zvuk, keď napriahnete svoju chlípnu rúčku a poriadne svoju novú Extreme Bad Girl pacnete!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Skutočné potešenie? Ozajstná slasť? Kedykoľvek? Áno! Áno! Áno! Pulse Solo Essential v8m ukáže úplne nový svet masturbácie a jeho všestranný dizajn poteší úplne každý penis. Či už vám bude stáť alebo nie, pulzujúca technológia vás rozvášni a naštartuje. Ťažko to popisovať, vyskúšajte ho a zmeňte svoj život.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Black

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, či ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky Manta udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Keon Multifunctional Pillow

    Svojho Keona už dávno máte a nemôžete si jeho funkcie vynachváliť? V tom prípade nie nemal vašej pozornosti uniknúť tento multifunkčný vankúš, ktorý bude spolupracovať s vašim automatickým mastrubátorom a pomôže vám získať správny uhol pre ešte lepšie zážitky! Keona k nemu ľahko a rýchlo pripevníte a nebudete sa stačiť čudovať, akú príjemnú zmenu zvládne urobiť jeden vankúš!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blowcast Wingman Plus Automatic Masturbator

    Pozor, predstavujeme inovatívne BLOWCAST! Je inšpirovaný vášňou a jeho cieľom je premeniť vaše erotické fantázie na skutočnosť. Wigman PLUS vám dopraje jedinečne vzrušujúci zážitok vďaka hladeniu / naháňaniu nahor a tiež príjemné dráždenie masážnymi perličkami. Disponuje výkonným motorom a taktiež mäkkým textúrovaným návlekom. Nečakajte a objavte pocity ako nikdy predtým.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Puffy Mint Green

    Tenga prichádza s novinkou menom Puffy, ktorá vyniká svojou ultimátnou nadýchanosťou pre úchvatné pocity. Chopte sa silikónového puzdra jemného na dotyk a vkĺznite do okúzľujúceho mäkkého vnútra.

    149 €

    85,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MAN.WAND Pump One

    Páni, hľadáte niečo, čo vám konečne urobí nekonečne dobre? Pozrite sa na tento elegantný a skvostný masturbátor z hodvábne hebkého a mäkkého silikónu. Okrem úžasných 3 sacích režimov vám tiež ponúkne 7 vibračných režimov, otepľovaciu funkciu a vnútornú stimulačnú textúru si jednoducho zamilujete! Potešte sa!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Natalia Starr Stars Collection Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom FeelNatalia. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Natalia Starrs a jej vagía bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať tiež s Keonom a užiť si s ním interaktívne potešenie, ktoré nemá obdobu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Zoznámte sa s najneuveriteľnejším, najintenzívnejším a najpokročilejším rotujúcim masturbátorom, aký bol kedy na svete videný!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    Neveríte, že existuje erotická hračka, ktorá vám splní každé prianie? Tak verte, v dnešnej dobe je všetko možné! Na trh prichádza jedinečný automatický Gonex, masturbátor v tvare vagíny s futuristickým dizajnom a jednoducho použiteľným ovládacím panelom s LED svetielkami. Ponúkne vám omamnú funkciu rotácií a pohybov hore a dole, ktorý pripomínajú prírazy. A pretože je potrebné stimulovať všetky zmysel, na svoje príde aj váš sluch vďaka funkcii stonania.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 155

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.