×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory

Položky 129 až 155 z celkom 155

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic Pro

    Chcete, aby vaša mastrubácia bola dokonalý zážitkom? S Fap-O-Matic PRO to presne tak bude! Ponúkne vám silné sanie spôsobujúce vzrušujúce ťahy. Bude to dokonalá búrka pocitov pri intenzívnych sólo hrách, ktoré prispôsobíte svojej aktuálnej nálade. Vychutnajte si automatické ťahy okolo vaše penisu, ktoré budú simulovať prirážanie, vibrácie pre semenníky a dostaňte sa na tie najlepšie vrcholy.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Keon Table Clamp

    Efektívny vylepšovák pre vás obľúbený Kiiroo Keon, s ktorým konečne získate ten správny uhol bez použitia rúk! Stačí ho pripevniť k stolu a nastaviť si podľa vašich potrieb. Manipulácia je jednoduché a rýchla!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Romi Chase Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Romi. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Romi Chase a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať aj s Keonom a užiť si interaktívne potešenie, ktorá nemá obdoby!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Reya Sunshine Stars Collection Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Reya Sunshine. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Reya Sunshine a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať aj s Keonom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá obdoby!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Stars Collection Strokers Feel Kayley Gunner

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Kayley Gunner. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Kayley Gunner a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať aj s Keonom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá obdobu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Elite Pro Stroker Black

    Hľadáte špičkový high-tech masturbátor? Optimum Power Elite Pro Stroker je ideálny kandidát! Jeho vnútorná časť je zmyselne texturovaná a otvorený dizajn vám umožní zvoliť si taký tlak, aký práve budete chcieť. Podľahnite trojitým motorom a ich neuveriteľnej sile!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Airturn1 Masturbator

    Chcete a potrebujete si urobiť radosť? Potešiť sa hračkou, ktorá vám bude robiť dobre a ktorá vám dopraje si z vašej masturbácie urobiť nezabudnuteľné zážitky? Otouch Airturn1 je kvalitný masturbátor pre náročných mužov. Mäkký otvor pojme vaše mužstvo, silný a zároveň tichý motor zrealizuje vaše najdivokejšie fantázie a vaša spokojnosť bude len vo vašich rukách.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Leten SM320 Automatic Masturbator with Heating, Thrusting and Moaning Function

    Chcete pre seba a svoje potešenie len to najlepšie? V tom prípade nesmie vašej pozornosti uniknúť tento jedinečný masturbátor Leten SM 320. Je vybavený vzrušujúcou funkciou zahrievania, prírazov a stonania, to všetko len pre vás a pre vaše výbušné orgazmy.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Pow Stroker Black

    Chcete pre seba len to najlepšie? Tento prémiový masturbátor s dômyselnou sacou schopnosťou, textúrovaným silikónovým puzdrom a dvojitým vstupom splní všetky vaše intímne priania. Volá sa Pow a počas používania sa príjemne uťahuje a pohlcuje tak penis, ventil na uvoľnenie tlaku spôsobí intenzívne sanie a na vás budú čakať nové a absolútne neuveriteľné vrcholy.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Functions

    Inovatívny vibračný masturbátor pre extrémne príjemnú stimuláciu žaluďa. Tento pomerne kompaktný Glans od Rebel pojme špičku vášho penisu do mäkkého vrúbkovaného vnútra, ktorý sa automaticky zužuje a rytmicky mení priemer. Čaká vás intenzívna masáž podporená silnými vibráciami!

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 07 Masturbator Vibrating & Sucking Function

    Relaxujte a nechajte masturbátor Wyne 07, nech vás rozmaznáva silnými vibráciami a stimuluje žaluď intenzívnym saním. Áno, čaká vás skutočne rozmanité a ultra príjemné potešenie s týmto plne automatickým masturbátorom moderného vzhľadu a LED displejom a jednoduchým ovládaním.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Puffy Latte Brown

    Tenga prichádza s novinkou menom Puffy, ktorá vyniká svojou ultimátnou nadýchanosťou pre úchvatné pocity. Chopte sa silikónového puzdra jemného na dotyk a vkĺznite do okúzľujúceho mäkkého vnútra.

    149 €

    85,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Molly Steward Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Molly. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Molly Steward a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať aj s Keonom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá obdobu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Gyro Stroke Black

    Intenzívne potešenie ako na dlani! Jedine s týmto masturbátorom si vychutnáte jedinečne vzrušujúce pocity, ktoré vám prinesie predovšetkým výkonné „kyvadlo“ s krúživým pohybom. Užite si hlboké kruhové vibrácie, ktorým sa nič nevyrovná!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Puffy Sugar White

    Tenga prichádza s novinkou menom Puffy, ktorá vyniká svojou ultimátnou nadýchanosťou pre úchvatné pocity. Chopte sa silikónového puzdra jemného na dotyk a vkĺznite do okúzľujúceho mäkkého vnútra.

    149 €

    85,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Inscup1 Vibrator

    Či už ste na tento masturbátor klikli cielene alebo omylom, verte, že nič nie je náhoda a že je to ten pravý adept pre vaše príjemné potešenie a uvoľnenie! Rozvášnia vás svojou vibračnou funkciou a okrem toho sa vedia zahriať na teplotu tela. Bude vám v ňom ako v skutočnej vagíne! Využíva najnovšie technológie, tak sa nenechajte prehovárať a vychutnajte si tie najlepšie pocity.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M Elite Platinum Stroker Black

    Premýšľate o tom, ako by si šlo spríjemniť masturbáciu? Ste na správnej adrese! Táto šikovná hračka od Blush poteší vaše mužstvo dych vyrážajúcou vnútornou textúrou z mäkkého silikónu a uchváti vás 10 vibračnými režimami. Kvapnite trochu lubrikantu na vodnej báze, nech to pekne kĺže a poďte na to!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M Elite Platinum Wrapt Black

    Premýšľate o tom, ako by si šlo spríjemniť masturbáciu? Ste na správnej adrese! Táto šikovná hračka od Blush obopne vaše mužstvo krídelkami z mäkkého silikónu a poteší vás 10 vibračnými režimami. Kvapnite trochu lubrikantu na vodnej báze, nech to pekne kĺže a poďte na to!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Cherry Masturbator

    Zadoček ako čerešnička a len a len pre vás! Tento veľký masturbátor v štýle torza je nepostrádateľným doplnkom pre každého muža s obrovskou túžbou. Ako zadok, tak vagína pôsobia absolútne realisticky a 2 otvory vás rozdovádzajú svojou vnútornou stimulačnou textúrou. Položte Cherry na posteľ, stôl alebo pohovku, kvapnite trochu lubrikantu a podľahnite svojim vášniam.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Telio Advance Thrusting & Rotating & Moaning Masturbator with Suction Cup

    Pokrok v oblasti masturbátorov je nezastaviteľný a Telie je toho dôkazom! Je to high-tech automatický masturbátor určený všetkým, ktorí hľadajú intenzívne potešenie. Ukrýva v sebe výkonný motor so 7 funkciami otáčania a teleskopického pohybu hore a dole. Zabudnúť nesmieme ani na funkciu stonania a turbo funkciu pre okamžitý extra výkon.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Automatic Thrusting Masturbator with Rotation Function

    Prahnete po čo najviac realistických zážitkoch? Vyskúšajte to s týmto automatickým masturbátorom, ktorý dôveryhodne napodobňuje sex vďaka funkcii prírazov a rotácií. Jeho mäkký vnútorný rukáv má 3D textúru pre extra dráždenie a pýši sa aj funkciou príjemného zahrievania na teplotu tela. Tak si doprajte niečo luxusné a šikovné.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Interactive Mini Fuck Me Silly Flesh

    Toto nie je len tak nejaká obyčajná prcina, je to hovoriaci a stonajúci masturbátor, ktorému nechýbajú ani vibračné funkcie. Ukrýva v sebe pohybové senzory, ktoré vo vnútri textúrovaných otvorov spúšťajú pri každom ťahu sexy stonanie. Čím rýchlejšie budete prenikať, tým viac bude stonať a zároveň vibrovať!

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Main Squeeze The Original Vibro ULTRASKYN Stroker Pussy Vanilla

    Vagína s vibráciami pre tie najintenzívnejšie zážitky. Najpopulárnejšie masturbátor od Doc Johnson teraz prichádza na trh vo verzii s odnímateľným mini vibrátorom s 9 funkciami a diaľkovým ovládaním. Vnútro masturbátora je príjemne tesné, textúrované a vďaka koncovému uzáveru sľubuje príjemný sací efekt. Hračka je vyrobená z materiálu Ultraskyn, ktorý len sotva rozoznáte od ľudskej pokožky, takže sa môžete tešiť na skutočne autentický zážitok!

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Jasmine Turner Realistic Masturbator

    Milujete pôvabné prdelaté krásavice? V tom prípade budete milovať aj Jasminu, ktorá premení všetky vaše vášnivé túžby na skutočnosť. Je ako živá, skvele hebká a dokonale mäkká. Jej vnútorná textúra vás počas penetrácie bude príjemne stimulovať a TPR materiál sa prispôsobí vášmu rytmu. Obľúbite si viac jej análik alebo vagínu? Milujte oba otvory rovnako!

    149 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X A Handful Light

    Masturbátor ako živý! Vaše erotické fantázie s ním získajú nádych ozajstnosti a vy sa tak necháte konečne poriadne uspokojiť. Tento zadoček má oblé krivky a zmyselné tvary a je vyrobený z kvalitného TPE materiálu. Tesný kanál vám dopraje realistický zážitok, tak sa chopte jeho šťavnatých polovičiek a vkĺznite do flexibilného análika.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Sauce Extra Sauce Electronic Masturbator with White Sauce Cup White

    Máte chuť to poriadne roztočiť? Pokiaľ si prizvete Sauce Elektronic masturbátor, zvládnete to len s ním a sám so sebou! Je to revolučná hračka a nová definícia potešenia zároveň. Je vybavený špičkovým tlakovým senzorom 5D Touch a svoje zážitky s ním budete mať úplne pod kontrolou. Čítajte ďalej a nechajte sa presvedčiť, že tento masturbátor vám jednoducho zmení život k lepšiemu.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Olivia Masturbator

    Olivia je čistá a nepoškvrnená. Môžete to byť práve vy, kto ju zprzní prvýkrát a potom znovu a znovu a znovu. Je úzka, pevná a zároveň pružná. Má dva zmyselné otvory a každý z nich má inú vnútornú textúru tvorenú výstupkami a vrúbkami, ktoré vás budú vzrušovať až do chvíle, keď sa vaše telo otrasie orgazmickou explóziou.

    149 €

    95,90 €

    Nie je skladom

Položky 129 až 155 z celkom 155

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.