×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky oddiaľujúce vyvrcholenie

Položky 129 až 160 z celkom 243

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Red

    Dva revolučné krúžky na penis a semenníky navrhnuté presne tak, aby lahodili vášmu telu. Odpovedajú krivkám týchto intímnych miest, sú naťahovacie a pripravené maximalizovať vašu výdrž i potešenie. Noste len jeden alebo oba zároveň a urobte dobre sebe aj svojmu náprotivku, s týmito krúžkami bude pohľad na vašu výbavu vskutku neodolateľný.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Chcete si užívať o niečo viac? Pozvite k svojmu milovaniu tento dvojitý vibračný krúžok zo 100% silikónu. Je úžasne pružný a váš penis stiahne pri koreni, čím posilní erekciu. Druhý krúžok sa zachytí za semenníky a vibračná časť sa rozoznie oproti klitorisu. Vyskúšajte, ako vie krúžok držať na svojom mieste a ako veľmi vie podporiť vzrušenie a vášeň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Clear

    Trojica super pružných krúžkov na penis na použitie jednotlivo alebo naraz! Každý z krúžkov je kvalitný a tiež pružný, aby sa prispôsobil vašim potrebám. Stiahnite s nimi svoj penis pri koreni a zaistite si tak dlhšiu a pevnejšiu erekciu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or JBoa 304 Adjustable Cock Ring

    Potrpíte si na dizajnové doplnky, aj čo sa erotických pomôcok týka? JBoa je nastaviteľná erekčná slučka, ktorá stiahne penis pri koreni a účinne tak podporí erekciu. Zároveň je táto slučka prosto a jednoducho štýlová! Hľadáte erotický, ale zároveň vkusný darček pre muža? JBoa v darčekovej krabičke poteší vás oboch!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toylie Latex Sleeve with Penis and Testicle Ring Gil Black

    Chcete vyzbrojiť a vyzdobiť svoje mužstvo? Gil od Toylies na to bude perfektným doplnkom! Podporí vašu erekciu, oddiali ejakuláciu, a ešte k tomu budete vyzerať skvele. Má anatomický pohodlný tvar, je príjemný na nosenie a zažijete s ním intenzívne chvíle a stimulácie. Vyberte si tú pravú farbu a vychutnajte si nový rozmer intímneho života!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Vyzbrojte sa týmto vibračným silikónovým krúžkom, ktorý bude baviť vás i váš náprotivok! Má silné vibračné jadro, ktoré je pokryté hodvábne hebkým silikónom a prináša luxusné pocity. Okrem toho predĺži erekciu, posilní ju a zintenzívni vyvrcholenie. Okoreňte si svoje milostné hry v páre!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Snívate o tvrdšej a dlhšie trvajúcej erekcii? Saturn vám ju dopraje, pretože stiahne penis pri koreni, čím zamedzí prietoku krvi. Nasadiť ho môžete na penis alebo semenníky a nechať sa hýčkať vibráciami, ktoré vám budú ponúknuté o 3 rýchlostiach a 7 vzoroch. Krúžok je vo vnútri pevný a na povrchu príjemne mäkký a tiež vodotesný. Neváhajte a potešte sa!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Boners V-shape Ball Splitter

    Tento silikónový doplnok pôvabne rozdelí vaše semenníky a stiahne váš penis u koreňa, čím podporí erekciu. Doprajte svojim semenníkom dráždivé pocity ťahania a stlačenia a nastavte si pohodlne veľkosť presne podľa vašich požiadaviek. Záleží len na vás, či si svoj penis a semenníky necháte stiahnuť pevnejšie alebo len ľahko, v každom prípade vám bude silikónový materiál úplne príjemný, pretože je ohybný, mäkký a hebký.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Power Clit Phospho - Vibračný krúžok svietiace v tme

    Značka Dorcel je najďalej zo všetkých, čo sa týka uspokojovania rôznych vášnivých potrieb. Aktuálne na trhu predstavuje novú kolekciu erotických pomôcok, ktoré sú vyrobené zo silikónu žiariaceho v tme.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Užite si silnejšiu erekciu a dlhšie milovanie s jednoduchým, avšak vysoko účinným, erekčným krúžkom z príjemného lekárskeho silikónu.

    13,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 40mm

    Hľadáte účinný a zároveň skvelo vyzerajúci erekčný krúžok? Tento skvost čiernej farby je vyrobený z kvalitného hliníka a je pohodlný na nosenie. Má plochý tvar a príjemne zaoblené hrany a poskytne vám dlhšiu a silnejšiu erekciu, ktorá poteší vás aj váš náprotivok. Vyskúšajte ho, či už ste začiatočník alebo skúsený nositeľ krúžkov na penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento vibračný krúžok je skvelým doplnkom na milovanie! Svojimi 15 vibračnými vzormi a 5 intenzitami bude totiž láskať klitoris a poteší i penis, ktorý krúžok dômyselne stiahne. Pohrajte sa s ním aj pri predohre alebo sólo hrách, ale určite skúste, aké to zažívať spoločné orgazmy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Double Booster Black

    Nastaviteľný krúžok z príjemného silikónu pre poriadne tvrdú a nekonečne dlhú erekciu. Ľahko sa nasadzuje, i dáva dolu, jeho veľkosť je nastaviteľná a cena priaznivá! Čo viac si priať?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Pre všetkých, ktorí si potrpia na kvalitu a účinnosť za rozumnú cenu, je tu tento pôvabný vibračný krúžok. Je silný, ale zároveň úžasne pružný, takže sadne všetkým veľkostiam. Má výkonný vibračný motor, ktorý sa dá pohodlne dobíjať, a mieri priamo na klitoris. Nechajte krúžok BigO, aby sa stal nepostrádateľnou súčasťou vášho milovania!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 50 + 55mm

    Zintenzívnite erekciu a orgazmus pomocou Rimba erekčných krúžkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 45mm

    Hľadáte účinný a zároveň skvelo vyzerajúci erekčný krúžok? Tento skvost čiernej farby je vyrobený z kvalitného hliníka a je pohodlný na nosenie. Má plochý tvar a príjemne zaoblené hrany a poskytne vám dlhšiu a silnejšiu erekciu, ktorá poteší vás aj váš náprotivok. Vyskúšajte ho, či už ste začiatočník alebo skúsený nositeľ krúžkov na penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Snívate o tvrdšej a dlhšie trvajúcej erekcii? Neptún vám ju dopraje, pretože stiahne penis pri koreni, čím zamedzí prietoku krvi. Okrem toho bude tiež vibráciami tešiť buď vás alebo vašu partnerku. Uchopte diaľkový ovládač a vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 vibračných vzorov.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The-O C-Ring 50mm

    Podporte a udržte si svoju tvrdosť! Erekčný krúžok z nerezovej ocele najvyššej kvality má potenciál byť vašou nesmrteľnou erotickou pomôckou na celý život. Zovrie váš penis pri koreni a posilní tak erekciu a zintezívni vyvrcholenie, ale použiť ho môžete pokojne aj na semenníky. Disponuje tiež malým krúžkom, na ktorý sa dá prirobiť závažie, alebo ho využite akokoľvek inak podľa vašej fantázie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Hot Pink

    Trojica super pružných krúžkov na penis na použitie jednotlivo alebo naraz! Každý z krúžkov je kvalitný a tiež pružný, aby sa prispôsobil vašim potrebám. Stiahnite s nimi svoj penis pri koreni a zaistite si tak dlhšiu a pevnejšiu erekciu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Silicon Cock Lasso Black

    Malá slučka pre veľa radosti! Toto laso od Mister B vám poslúži na nastavenie zovretie penisu podľa vašich potrieb. Je pohodlné a tak ľahké, že zabudnete, že ho na sebe máte. Nechajte svoj penis pulzovať a vztýčené sa pýšiť dlhotrvajúci erekciou!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 40 + 45mm

    Zintenzívnite erekciu a orgazmus pomocou Rimba erekčných krúžkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cockring Gold Aluminium 50mm

    Hľadáte účinný a zároveň skvelo vyzerajúci erekčný krúžok? Tento skvost zlatej farby je vyrobený z kvalitného hliníka a je pohodlný na nosenie. Má plochý tvar a príjemne zaoblené hrany a poskytne vám dlhšiu a silnejšiu erekciu, ktorá poteší vás aj váš náprotivok. Vyskúšajte ho, či už ste začiatočník alebo skúsený nositeľ krúžkov na penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Solid Metal Cockring 6mm Thick 7371 50mm

    Erekčný krúžok na penis z kvalitného kovu s priemerom 6 mm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto erekčného krúžku je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Xlarge

    Revolučný a skutočne kvalitný erekčný krúžok! Kolekcia Fusion sú erekčné krúžky z veľmi mäkkého a príjemného tzv. liquid silikónu a vnútornou kovovou časťou a na pevné zovretie. Dovoľte, aby sa vaša erekcia stala pevnejšou a vyvrcholenie intenzívnejšie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs BALLSLING Ball-Split-Sling Clear Ice

    Všetko, čo máte radi v jednom jedinom doplnku od Oxballs. Tento Cocksling je skvele tučný, pevný a flexibilný zároveň. Vyrobený je z kvalitného FlexTpr materiálu a rozdelí vaše semenníky, ktoré zároveň bude mierne tlačiť. Zaujíma vás, ako to bude vyzerať? Mega sexy!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Erection Booster Black

    Nastaviteľný krúžok z príjemného silikónu pre poriadne tvrdú a nekonečne dlhú erekciu. Ľahko sa nasadzuje, aj dáva dole, jeho veľkosť je nastaviteľná a aj cena priaznivá! Čo viac si priať?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Partner Box 3

    Užívajte si zmyselnú zmenu pri milovaní - so Satisfyer Partner Box! Box obsahuje párový vibrátor Double Joy, slipový vibrátor Sexy Secret a krúžok na penis Royal One, pričom všetky sú kompatibilné s aplikáciou Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Chcete so svojím náprotivkom v posteli skúsiť niečo nové? Erekčný krúžok je skvelou voľbou pre všetkých! A keď už krúžok, tak Happy Rabbit s hebkými vzrušujúcimi uškami, ktoré sa budú dotýkať klitorisu a príjemne ho behom milovania dráždiť. Zároveň krúžok mierne stiahne penis, čím podporí jeho erekciu a znásobí vyvrcholenie. Netreba dlho váhať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Tickle C-Rings Purple

    Trojica erekčných krúžkov pre ešte intenzívnejšie pôžitky! Sú štýlové, pružné, príjemné a podporia erekciu. Ich cena je priaznivá, tak neváhajte a objednajte si veľa zábavy za málo peňazí.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 243

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.