×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky oddiaľujúce vyvrcholenie

Položky 65 až 96 z celkom 243

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    S týmto zajačikom si budete užívať obaja! Jeho pri koreni penisu a okolo semenníkov príjemne stiahne a jej bude uškami vzrušene vibrovať na klitoris. Je vyrobený zo silikónu, takže je úžasne flexibilný a nielenže dokonale sadne na penis, ale tiež sa svojimi uškami prispôsobí ženskému telu. Má 10 silných vibračných funkcií, dobíja sa cez USB a nemôže sa dočkať, kedy sa už bude s vami milovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Heavy Gear Cock Ring & Ass Plugs

    Erekčný krúžok s ťažkými plugmi pre (análnu) stimuláciu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    Chcete zintenzívniť potešenie z milovania? Vibračný krúžok Casual Love je roztomilá pomôcka s macíkovým designom vhodná nielen pre začiatočníkov. Je z flexibilného TPR, takže sa prispôsobí akejkoľvek veľkosti a svojimi vibráciami potom macík poteší kitoris. Vyskúšajte niečo nové a vychutnajte si doteraz neobjavené pôžitky.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Už asi tušíte, že s vibračným krúžkom bude vaše milovanie ešte lepšie a intenzívnejšie, ale pravdepodobne ešte len hľadáte ten pravý. Máme pre vás skvelú správu - už ste ho našli! Dvojitý vibračný krúžok Poloqueth má všetko, čo od takejto pomôcky vyžadujete. Má krúžok na penis aj semenníky, silný motor, zmyselne vibruje na klitorise, báječne sedí, je flexibilný, vodotesný a na diaľkové ovládanie. On je ten pravý!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Štartovacia sada na objavovanie vibračného vzrušenia! Táto 3 dielna sada erotických pomôcok obsahuje vibrátor so zacielením na bod G, pružný erekčný krúžok so stimulátorom klitorisu a mini vibrátor. Hračky môžete používať samostatne alebo všetky zároveň! Tak čo skúsite ako prvé?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent S

    Chcete, aby váš penis bol Nielen Väčší a širší, ale tiez, aby skvostný vyzeral? Vsuňte ho do transparentného návleku Renegane a pýši sa posilneným obvodom ai dlzka a tiez pohľadom na vaše nádobíčko, ktore bude v návleku Neuveriteľne Zvodné!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Objavte ešte intenzívnejší raj s týmto dvojitým krúžkom od NS Novelties. Je perfektne flexibilný, preto pohodlne padne aj vašej veľkosti. Vyrobený je z vysoko príjemného silikónu, ktorý je zároveň bezpečný pre telo. Predĺžte svoju erekciu a maximalizujte potešenie.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? Alpha-Pro 7X P-STRAP premasíruje aj vašu hrádzu a váš penis a semenníky zovrie v príslušných otvoroch. Užite si silnejšiu a dlhšiu erekciu, zmyselné vibrácie, a hlavne presný pohyb v špičke pomôcky cieliacej na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Snívate o väčšom potešení, a to doslova? Ten návlek tesne obopne váš penis, čím navýši obvod a maximalizuje vzrušenie. Jeho guličková textúra v kombinácii so zmyselným zovretím podporujúci erekciu nachystajú ohromujúci zážitok pre neho aj pre ňu. Extrémne pružný materiál si zamilujete na prvý dotyk a koncový krúžok zaistí dostatočnú oporu aj podporu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent M

    Chcete, aby váš penis bol Nielen Väčší a širší, ale tiez, aby skvostný vyzeral? Vsuňte ho do transparentného návleku Renegane a pýši sa posilneným obvodom ai dlzka a tiez pohľadom na vaše nádobíčko, ktore bude v návleku Neuveriteľne Zvodné!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Chcete si vychutnať dlhšiu erekciu a zmyselné vibrácie? Nasaďte si túto klasickú erekčnú slučku, zovretie si upravte podľa svojich potrieb a zapnite vibrácie, ktoré si pri milovaní bude užívať aj vaša partnerka. Užite si všetky svoje erotické fantázie a milujte sa vzrušujúco a dlho!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Two-O

    Radi používate vibračné krúžky, ale často sa hádate pre vibrácie? Vyskúšajte tento vibračný krúžok s dvoma motormi! Jeden je preňho a druhý pre ňu, vibrácie pre všetkých. Krúžok je úžasne pružný a zaistí vám nielen dlhú a pevnú erekciu, ale tiež slastnú stimuláciu nielen klitorisu, ale aj semenníkov. Konečne sa môžete spoločne dostať na vrchol, tak si túto šancu nenechajte ujsť.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 30 + 35mm

    Pevne zvarené kovové krúžky na penis, ktoré sú určené na udržanie a zintenzívnenie erekcie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 40 + 45mm

    Pevne zvarené kovové krúžky na penis, ktoré sú určené na udržanie a zintenzívnenie erekcie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je úžasný krúžok na penis a semenníky, ktorý vám dopraje príjemnú stimuláciu pri nosení. Poskytne vám totiž ľahký tlak na váš penis, čím posilní a predĺži erekciu a zároveň oddiali vyvrcholenie. Je úžasne pružný a pohodlný na nosenie, tak ho vyskúšajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Užívajte si štýlovo, intenzívne a hravo. Tento erekčný krúžok posilní vašu erekciu a vibráciami bude intenzívne dráždiť partnerkin klitoris. Vyrobený je z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je flexibilný a prispôsobí sa vašej veľkosti. Jedným tlačidlom spustíte intenzívne vibrácie a poriadna jazda môže začať!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Krúžok na penis a semenníky tvorený hneď zo 4 krúžkov rôznych veľkostí! Najväčší krúžok (4 cm) sa nosí priamo pri tele, druhý okolo penisu a zvyšné dva malé rozdelia vaše semenníky. Vychutnajte si pocit obmedzeného prietoku krvi, čo zaistí ešte pevnejšiu a tvrdšiu erekciu a tiež intenzívnejšie vyvrcholenie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Chcete sa pýšiť pevnou erekciou? Sľučka Rooster Ragnar vám k tomu pomôže. Zovretie si s ním nastavíte podľa svojich požiadaviek vďaka posuvnej časti. Manipulácia s ním je veľmi ľahká a vďaka kvalitným materiálom bude na nosenie veľmi príjemný. Objavte dynamické pôžitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Zintenzívnite erekciu a orgazmus pomocou Rimba erekčných krúžkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Pevne zvarené kovové krúžky na penis, ktoré sú určené na udržanie a zintenzívnenie erekcie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Transparentná 2ks

    Sada 2 pružných krúžkov určených pre jeho potešenie od značky ToyJoy. Každý z krúžkov má iný tvar i textúru, čo znamená, že vám každý z nich poskytne odlišné pocity. Sú vyrobené z kvalitného TPE materiálu, ktorý je bezpečný pre telo, neobsahuje ftaláty a je vodotesný. Preskúmajte svoje vzrušenie a znásobte ho s krúžkami Manpower ToyJoy.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent L

    Chcete, aby váš penis bol nielen väčší a širší, ale tiež, aby skvostne vyzeral? Vsuňte ho do transparentného návleku Renegane a pýši sa posilneným obvodom aj dĺžkou a tiež pohľadom na vaše nádobíčko, ktoré bude v návleku neuveriteľne zvodné!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Prečo je erekčná slučka zaručene pohodlná pre každého? Pretože je nastaviteľná a prispôsobí sa tak akejkoľvek veľkosti. Táto slučka je dokonca dvojitá! Vyrobená je z kvalitného čierneho silikónu a podporí vašu erekciu k maximálnej tvrdosti. Rychlo a ľahko sa nasadzuje aj dáva dole a je perfektná aj pre dlhodobé nosenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    "Kupujte žetóny, čaká vás predĺžená jazda!!!" Kupujte erekčnú slučku na predĺženú jazdu! Stiahnite s ňou penis pri koreni a zaistite si pevnejšiu a dlhšiu erekciu a aj intenzívnejší orgazmus.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Maximize Ring

    Maximalizujete svoj výkon a predĺžte si erekciu!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Ringer Cockring Clear 3 Pack

    Jednoduchý, avšak výnimočný erekčný krúžok od obľúbenej značky Oxballs v sade po 3 kusoch pre nekončiace chvíle vzrušenia.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto trojicu erotických hračiek, ktoré zvelebia vaše milostné hrátky. Silikónový vibrátor pohladí bod G, nastaviteľná erekčná slučka oddiali vyvrcholenie a pošteklí klitoris a transparentý masturbátor s 2 koncami poteší penis. Vyskúšajte, aké to je zažiť dokonalú predohru aj milovanie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Tri oriešky pre Popolušku, tri zlaté vlasy deda Vševeda, Traja veteráni a tiež 3 erekčné krúžky pre vašu až trojnásobne silnejšiu, pevnejšiu a dlhšiu erekciu! Zintenzívnite svoje pôžitky a vyvrcholenie a doprajte sebe i svojej milovanej princeznej rozprávkovo dlhý sex.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojitý krúžok na penis vyrobený z vysoko kvalitnej kože a gumy. S jeho pomocou posilníte a predĺžite svoju erekciu a tiež si užijete intenzívnejšie vyvrcholenie. Vychutnajte si nosenie tejto štýlovej a účinnej pomôcky a nádherne dlhý sex.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Hľadáte účinný a zároveň skvelo vyzerajúci erekčný krúžok? Tento skvost čiernej farby je vyrobený z kvalitného hliníka a je pohodlný na nosenie. Má plochý tvar a príjemne zaoblené hrany a poskytne vám dlhšiu a silnejšiu erekciu, ktorá poteší vás aj váš náprotivok. Vyskúšajte ho, či už ste začiatočník alebo skúsený nositeľ krúžkov na penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Jedinečný troj-krúžok na penis a semenníky! Všetky tri krúžky, ktoré ho tvoria, sú k sebe napevno pripevnené a majú rôzne priemery. Najväčší z nich (4 cm) sa nosí priamo pri tele, druhý (3 cm) bude nasadený okolo semenníkov a najmenší (2 cm) na penise. Vychutnajte si pocit obmedzeného prietoku krvi, čo zaistí ešte pevnejšiu a tvrdšiu erekciu a tiež intenzívnejšie vyvrcholenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Výkonný vibračný krúžok Lingus od značky Adrien Lastic spríjemní erotické zážitky všetkým vášnivým párom. Disponuje silným motorom, ktorý sa pre vás rozvibruje hneď v 3 rôznych režimoch, vyrobený je zo super mäkkého, príjemného a flexibilného silikónu, má ergonomický tvar, je vodotesný a diskrétne tichý. Napájenie 3x LR 44 batérie (nie sú súčasťou balenia).

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 243

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.