×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky oddiaľujúce vyvrcholenie

Položky 33 až 64 z celkom 243

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Mighty One Ring

    Doprajte svojmu mužstvu chvíle neovládateľnej slasti s naším vibrátorom Mighty One. Príjemný flexibilný krúžok sa prispôsobí každej veľkosti, obomkne váš penis a vďaka efektu zastavenia cirkulácie krvi vám umožní dosiahnuť dlhšie potešenie a mimoriadnu výdrž.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Three Amigos

    Predĺži vašu erekciu a zintenzívni orgazmus. Nie ste si istí veľkosťou erekčného krúžku pre váš penis? V tejto sade nájdete hneď 3 veľkosti, z ktorých si kedykoľvek vyberiete ten pravý.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luxusný update zo split kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo. Vďaka dvom praktickým prackám sa prispôsobí vašej veľkosti, stiahne penis a tiež obopne a rozdelí semenníky. Doprajte si kvalitnú a účinnú ozdobu, ktorá bude tešiť vás i váš náprotivok.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.25 Cockring Set Black

    Chcete vyskúšať extrémne a dlhé potešenie? Vyskúšajte túto sadu krúžkov! Určite si hovoríte, že na čo 3, to je zbytočné ... Ale opak je pravdou! Vyhrajte sa s nimi, umiestňujte na penis alebo pokojne aj na semenníky. Oddialia vašu ejakuláciu, zosilnia erekciu a zintenzívnia vyvrcholenie. Sú z príjemne pružného silikónu, ktorý je hebký a nebude vás ťahať za chĺpky.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Large Cock Ring Set

    Užite si intenzívny vzrušujúci zážitok s touto 3 dielňou súpravou erekčných krúžkov! Krúžky sú vyrobené z mäkkého a pružného silikónu pre dobré a pohodlné nosenie. Umiestnite krúžok okolo koreňa penisu, keď je penis ochabnutý. Počas erekcie krúžok obmedzí prietok krvi pre tvrdšie a dlhotrvajúce erekcie. Vďaka tomu sú orgazmy tiež intenzívnejšie.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Power Clit

    Úžasné potešenie pre oboch partnerov! Užívajte si lahodné pocity s týmto erekčným krúžkom, ktorý svojou vibračnou časťou bude dokonale stimulovať ženský klitoris.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Legendary Duo

    Chcete vášmu milovaniu dodať šťavu? Tento krúžok je na to priam ideálny! Pomôže vám posilniť erekciu a udržať si ju čo najdlhšie, pretože stiahne nielen penis, ale druhým vnútorným krúžkom obopne aj semenníky. 12 výkonných vibračných režimov si obľúbi nielen vaša partnerka a spoločné vrcholy budú razom na dosah!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    Vyrobený tak, aby bol pohodlný a navyše k tomu svietil v tme! Pretože pohodlie je pri sexe dôležité a erekčný krúžok, ktorý ťahá a škrtí, urobí samozrejme viac škody ako úžitku. Blush Performance Glo je z príjemného hebkého silikónu, je báječne pružný a bezchybne účinný.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Stačí pridať štipku vibrácií a razom bude vaše milovanie plné ešte slastnejších pôžitkov! Tento silikónový vibračný krúžok od Pretty Love poskytne potešenie obom partnerom. Jej bude slastne vibrovať na klitoris svojou textúrovanou časťou a jemu jedným krúžkom stiahne penis, čím posilní a predĺži erekciu, a druhým krúžkom sa zachytí za semenníky, vďaka čomu bude držať na mieste. Podľahnite väčšiemu vzrušeniu z láskyplného sexu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Lid'L Extra - Návlek na penis

    Túžite po väčšej veľkosti a dokonalom uspokojení svojej milenky? Riešením pre vás je tento návlek na penis s výrazným žaluďom a dráždivými výstupkami. Vyrobený je zo želatínovej gumy, ktorá je pre telo bezpečná, a je vhodné ju kombinovať s lubrikantmi na báze vody.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Potrebuje pri sexe trochu podporiť, aby vaša erekcia bola pevnejšia a vyvrcholenie intenzívnejšie? Táto sada 3 silikónových krúžkov kovového vzhľadu je ideálna pre všetkých, ktorí si nie sú istí veľkosťou vhodného krúžku. Navyše môžete krúžky používať rôznymi spôsobmi a nosiť ich aj viac naraz. Vychutnajte si dlhotrvajúcu erekciu a s flexibilnými krúžkami z bezpečného silikónu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Adjust Ring

    Krúžok s nastaviteľnou veľkosťou od obľúbenej značky Dorcel pre ešte silnejšiu a dlhšie trvajúcu erekciu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Trojica erekčných krúžkov pre 3 rozmanité pôžitky! Užite si dlhšiu erekciu, silné orgazmy a celkovo perfektnú kondíciu. Noste krúžky okolo penisu alebo okolo semenníkov a pocíťte pohodlie, ktoré sľubuje pevný a pružný materiál. Zmysel krúžkov spočíva v tom, že stiahne penis pevne pri koreni a zabráni prietoku krvi, čím intenzívne posilní erekciu. Kúpte si túto sadu krúžkov a prekvapte celý svet svojou nekonečnou erekciou ešte dnes!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Erekčný krúžok Strong One z príjemného a šetrného silikónu sa postará o väčšiu výdrž, vytrvalosť a oddialenie ejakulácie. Hlboké vibrácie navyše stimulujú oboch partnerov zároveň a ako bonus ich možno ovládať pomocou aplikácie.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Chcete si užiť dlhšie a vzrušujúcejšie milovanie? Pomôže vám k tomu tento erekčný krúžok na penis z kvalitného TPE materiálu od Powering. Zabráni totiž prietoku krvi a vaša erekcia tak bude ešte pevnejšia a vyvrcholenie intenzívnejšie. Vyskúšajte to s ním a je dosť možné, že už nikdy to nebudete chcieť inak.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Bullseye

    Dvojitý krúžok pre dvojité pocity! Nielenže stiahne váš penis pri koreni, čím posilní a predĺži erekciu, ale tiež sa postará o vaše semenníky, ktorým dopraje neuveriteľne tesný a vzrušujúci pocit. Jeden krúžok na penis a druhý na semenníky poteší vaše nádobíčko!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Predĺžte penis a zintenzívnite stimuláciu, milovanie s týmto návlekom nebude mať obdobu! Tento transparentný vibračný návlek na penis od značky Crystal Clear je vyrobený z mäkkého a pružného materiálu, má žiadúci realistický tvar a poskytne uspokojenie obom partnerom. Priľne na váš penis, podporí erekciu a vďaka krúžku na semenníky bude vždy držať na svojom mieste. Tak si ho nasaďte a potešte svoju partnerku dlhším mužstvom a vibráciami.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibro Ring Modrá

    Zvýšte svoju sexuálnu silu i potešenie s týmto unikátnym vibračným krúžkom od obľúbenej značky You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Chceli by ste si pri sexe užívať o niečo viac? Tento premyslený krúžok poteší vás oboch a bude radosť ho nosiť! Vzrušujúco rozdelí semenníky, zovrie penis pri koreni, čím podporí jeho erekciu a mini vibrátor svojimi silnými vibráciami môže tešiť klitoris, ak ho umiestníte hore. Pružný silikón sa prispôsobí vašim proporciám a vy si nebudete môcť vynachváliť nosenie krúžku!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    Chcete a potrebujete si urobiť radosť? Potešiť sa hračkou, ktorá vám bude robiť dobre, a ktorá vám dopraje z vašej masturbácie urobiť nezabudnuteľné zážitky? Otouch Airturn 2 je kvalitný masturbátor pre náročných mužov. Mäkký otvor pojme vaše mužstvo, silný a zároveň tichý motor zrealizuje vaše najdivokejšie fantázie simulácie orálneho sexu a vaša spokojnosť bude len vo vašich rukách.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Viete, ako urobiť vaše milovanie ešte lepším? Prizvite si tento jedinečný vibračný krúžok od Magic Motion a ovládajte jeho funkcie skrz aplikáciu v telefóne. Jej klitoris poteší zmyselnými vibráciami a jemu zaistí dlhšiu a silnejšiu erekciu. Je úžasne elastický a pohodlný na nosenie. Vyberte si z 10 rôznych vibračných funkcií a objavte nekonečné možnosti aplikácie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Remote Controlled Penis Extension

    Chýba vám k šťastiu 8 centimetrov navyše a vibrácie? Tento flexibilný návlek na penis s diaľkovým ovládaním od značky Rebel vaše priania vypočuje! Pomôže vám dostať sa do formy a poteší nielen vás, ale aj vašu partnerku, pretože masívny žaluď zaistí predĺženie hneď o 8 cm! Nechajte ho tesne priľahnúť, podporiť erekciu a zachyťte ho za semenníky, aby nespadol!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Konečne nekonečne pevná erekcia je tu! Tento krúžok RingO je silný, ale zároveň parádne flexibilný. Nielenže váš penis ozdobí, ale tiež ho aj stiahne, čím zabráni prietoku krvi, posilní tým erekciu a predĺži ju. Chcete dlhé a intenzívne milovanie? S krúžkom RingO si ho doprajete!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Liquid Silicone Ball Stretcher Grey

    Chcete, aby vaše prirodzenie vyzeralo ešte viac sexi? V tomto elegantnom naťahovači semenníkov bude ešte mužnejšie! Je pomerne široký a vyrobený z mäkkého a pružného silikónu, ktorý je kvalitný a veľmi odolný. Noste naťahovač počas vašich divokých sexuálnych dobrodružstiev a objavte nové pôžitky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Endless Cockring Regular

    Silný a zároveň mäkký silikónový krúžok od značky Shots Toys zlepší vaše sexuálne výkony už pri prvom použití. Nosí sa pri koreni penisu a možno ho používať aj v kombinácii s kondómom. S týmto erekčným krúžkom sa potešenia dočkajú obaja partneri, ona bude nadšená z jeho dlhej a pevnej erekcie a on si užije slastne intenzívne vyvrcholenie.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Hravo uspokojte všetky požiadavky svojej polovičky s týmito erekčnými krúžkami od obľúbenej značky California Exotics. Sada obsahuje 3 kusy krúžkov rôznych veľkostí (stredný, veľký a extra veľký) a ich nosenie vám zaistí skutočne silnú a dlhotrvajúcu erekciu, o akej sa vám doteraz mohlo iba snívať.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    Chcete sa kochať pevnejšou erekciou? Krúžok Rooster Jason vám k tomu pomôže. Zovretie si s ním nastavíte podľa svojich požiadaviek, pretože krúžok je nastaviteľný do 5 rôznych veľkostí. Manipulácia s ním je veľmi ľahká a vďaka kvalitným materiálom bude na nosenie veľmi príjemný. Objavte dynamické pôžitky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Pre spoločné vyvrcholenie! Táto párová hračka kombinuje krúžok na penis a semenníky s flexibilným vibrátorom a stimulátorom klitorisu. Po tom, čo sa krúžky nasadia na penis a semenníky, usadí sa plochý vibrátor so stimulačnou textúrou na penise a bude spríjemňovať prenikanie. Dámy, nebojte sa, vďaka vlnitému stimulátoru si na svoje príde aj klitoris. Zrátané, podčiarknuté – toto bude omamná stimulácia pre všetkých!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Túžite po dlhšej a pevnejšej erekcii? Vyskúšajte erekčný krúžok Blush Camo, ktorý je mäkký a flexibilný, takže vám zaručí maximálne pohodlie. Je plochý, takže nebude kĺzať a je vyrobený z hebkého silikónu, takže vám bude skutočne príjemný. Užite si dlhšie milovanie, zaslúžite si ho!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Spencer & Fleetwood Glow In The Dark Love Rings

    Váš penis s týmto svietiacim erekčným krúžkom prežiari spálňu vášňou. Glow in the dark love rings sú hneď 3 v tme svietiace erekčné krúžky, ktoré môžete použiť naraz alebo každý zvlášť. Krúžky sú super pružné, takže padnú všetkým priemerom od 1,5 do 9 cm.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 243

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.