×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky plast

Položky 129 až 160 z celkom 635

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • HiSmith HSA15 Soft TPE Masturbation Cup with 10 Vibrating Patterns KlicLok

    Viete, že šukacie stroje HiSmith môžu potešiť aj váš penis? Stačí k nemu pripojiť tento masturbátor s 10 vibračnými režimami s vnútorným realistickým TPR materiálom. Nechajte si to urobiť od šukacieho stroja, alebo si masturbátor vezmite do ruky a užite si cestu za slastným vyvrcholením v príjemnom prostredí.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamávajte krídlami a vzlietnite do neba vzrušenia. Tento motýlik poletí s vami, dopraje vám duálnu stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň, trepotať láskou sa pre vás bude na takej úrovni, ktorú si sama zvolíte pomocou ovládača. Na súši či vo vode, v spálni alebo v meste, nad zemou alebo priamo v zemi, poleťte s motýlikom Butterfly Effect do raja!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Ergoflo Silicone Flex Tip 8 Inch - Análna sprcha silikónová 20cm Čierna

    Veľmi kvalitná análna sprcha pre dôkladnú a potrebnú hygienu.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Ružová

    Zdieľajte vaše intímne tajomstvo so svojou láskou doma či na verejnosti. S týmto multifunkčným vibračným vajíčkom to už nebude žiadny problém! Vajíčko je vodotesné!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Beaded Cat-O-Nine Tails Čierna

    Nechajte svojho otroka mňaukať a kňučať pod taktovkou tohto pôvabného biča.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Magic Egg 3.0 Black

    Chceli by ste vyskúšať, koľko zábavy a vzrušenia je možné si užiť s vibračným vajíčkom? Tak smelo do toho, vajíčko Alive Magic Egg 3.0 je značka ideál! Bezdrôtovým ovládačom budete vyberať z 10 vibračných režimov a hebký silikónový povrch si obľúbite na prvý dotyk. Vyjdite si s vajíčkom von, zverte ovládač svojmu partnerovi a domov sa vráťte nekonečne rozpálená.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

    Potrebujete trochu vytrénovať svoje šteniatko? Skúste obojok poskytujúci elektrošoky!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Ružová

    Elegantný, hladký vibrátor pre všetky moderné ženy, ktoré túžia po niečom vkusnom a zároveň účinnom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Massage Wand Black

    Doprajte zmyselné vibrácie akejkoľvek časti vášho tela! Táto ultra silná, ale zároveň ultra tichá masážna hlavica bude svojou mäkkou silikónovou hlavou stimulovať nielen váš klitoris, ale pokojne aj unavené svaly na krku alebo kdekoľvek inde. Rýchlo sa prispôsobí telesnej teplote a nesklame vás ani za túto bezkonkurenčne nízku cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Čo sa dneska trochu rozhnevať? S týmto čiernym vibrátorikom si užijete stimuláciu klitorisu, vagíny, análu alebo bradaviek, použiť ho môžete kdekoľvek! Jeho malé vreckové rozmery sú viac ako praktické a hladké odolné telo z ABS plastu sa pre vás rozvibruje až v 10 000 otáčkach za minútu! Vybavte sa univerzálnou hráčkou pre rozmanité sexy podpichovanie!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Chcel by ste sa nechať poriadne nasať, nafúknuť a posilniť tak erekciu i následné vyvrcholenie? Táto automatická vákuová pumpa váš penis vytrénuje pomocou 3 režimov. Je elegantná, inteligentná, ľahko sa ovláda a vnútorný rukáv sa dá vyňať a použiť samostatne. Posilnite svoj penis príjemným spôsobom a dopracujte sa pravidelným používaním k väčšej veľkosti svojho mužstva!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Máte radi čokoľvek, čo je 2v1? V tom prípade budete Double Penetration Vibrating Stroker priamo milovať! Spája totiž nežné ústa a dokonalú vagínu v jednu jedinú masturbačnú pomôcku, ktorá vás uchváti nielen vibráciami, ale aj materiálom Fanta Flesh, ktorý by ste nerozoznali od ľudskej kože.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY B BALL Uno Šedo-Čierna

    B BALL UNO je originálna análna pomôcka, ktorá dokáže priamo reagovať na každý váš alebo partnerov pohyb počas milovania či predohry. Hračka zostáva po vložení úplne na mieste, rovnako ako klasický análny kolík.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Opus E-Masturbator Vagina

    Majstrovský mastrubátor vo všetkých smeroch, ktorému len sotva odoláte! Nechajte sa unášať elektrickými impulzami v jemne štekliaceja elbo búrlivej intenzite, ponorte svoj penis do super príjemného materiálu a vychutnajte si textúru pripomínajúi skutočnú vagínu. Bonusom je potom ľahké čistenie a štýlový dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Black Small

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenie, a najlepšie hneď tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zaistí, že nositeľov penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý, ako dlho bude jeho pán potrebovať, pretože klietka má hygienický otvor na močenie. A pán alebo pani tak tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas vypustiť vtáka z klietky na slobodu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Mini Wanachi Massager - Masážna hlavica Čierna

    Užívajte si upokojujúce vibrácie kdekoľvek, kam idete s týmto bezdrôtovým mini masérom. Poháňaný tichým motorom, Mini Wanachi masér je popredná voľba pre vzpruženie unavených svalov.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Pump Bang Bang Black

    Užite si zábavu, vzrušenie a väčší penis zároveň. Táto jednoduchá a praktická pumpa od You2Toys vďaka vákuu dopraje vášmu penisu efektívnu pevnosť a veľkosť. Manipuláciu s ňou je veľmi jednoduchá a osvojíte si ju počas prvého použitia. Pohráte si osamote alebo s partnerkou? Je to na vás!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu análnym vibrátorom na ovládanie. Prestaňte sa hádať o ovládač a užite si dvojitú penetráciu bez zahrnutia ďalšieho partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Lilac

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dych berúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition Spreader Bar

    Kovová, rozperná tyč s dvoma odnímateľnými neoprénovými putami na členky. Putá sa pomocou karabínky pripevnia k reťazi pretiahnutím vnútrom tyče.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Beck Purple

    Hľadáte úžasnú a vzrušujúcu radosť za prijateľnú cenu? Vibrátor Beck si zamilujete! Jeho hodvábne hebký silikónový povrch vás dostane na prvý dotyk a mierne zakrivená hlava dosiahne všade, kam budete potrebovať. Vychutnajte si 10 intenzívnych funkcií a každý jediný orgazmus, ktorý vo vás vyvolajú!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

    Vibračná vákuová pumpa Extender disponujúca technológiou IST! Vychutnajte si realistické sanie a potešte sa plne automatickými vibráciami, bude to intenzívne a ohromujúce. Vnútorný TPE materiál si zamilujete pre jeho pružnosť a zaujímavá je aj funkcia predĺženia rúrky presne na vašu veľkosť.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

    Chcete vnímať svoje potešenie všetkými zmyslami? S týmto masturbátorom ho ucítite na vlastný penis, budete počuť a tiež uvidíte! Priehľadné okienko vám umožní sledovať, ako si váš penis užíva rotáciu alebo prírazy a pripadá si ako v prostredí vzrušujúceho hlbokého hrdla. Zapnite režim búrky a vychutnajte si maximálnu možnú stimuláciu!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Je kompaktný, je elegantný, je účinný, je vibračný, je samostatný a je pripravený uspokojiť vás, kedykoľvek budete potrebovať. Zasuňte dovnútra svoj úd a nechajte sa unášať. Niekoľko korálkových radov bude po vašom penise prechádzať hore a dole v 3 rýchlostiach a pridať môžete tiež vibrácie? Ready na super jazdu?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Menzstuff Dual Power Ball Play Sleeve

    Chcete si dopriať vzrušujúcu intímnu chvíľku spojenú so stimuláciou semenníkov? V tom prípade nie je nič jednoduchšie než sa zabývať v tomto návleku a poslať im takú dávku vibrácií, ktorá vám zrovna urobí dobre. Drôtový ovládač sľubuje pohodlné ovládanie a vodotesnosť umožňuje aj hrátky vo vani. Vypočujte, čo vám vaše guľôčky šepkajú a splňte ich tajné priania.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Max-Precision Power Pump - Vákuová pumpa

    Objavte pevnú, pulzujúcu erekciu, ktorá trvá a trvá. Bezpečná a dostupná alternatíva zväčšenia penisu bez chirurgického zákroku, chemických tabletiek a vedľajších účinkov.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe

    Pocíťte motýliky nielen v bruchu, ale aj na vašom najcitlivejšom mieste. Tento motýlik doletí k vášmu klitorisu a poteší ho intenzívnymi vibráciami, s ktorými sa razom dotknete neba. Kombinuje intímnu stimuláciu s parádnym hands-free zážitkom, ktorým vylepšíte intímne chvíle so svojou drahou polovičkou. Motýlik vibruje na celom svojom tele a je pripevnený k dvojitému krúžku, ktorý sa napne okolo koreňa penisu a tiež okolo semenníkov.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Glitter Masquerade Rabbit Mask 3760 Black

    Nie je králik ako králik. Niektorí sú malí a nevýrazní, iný zase extravagantný a pútajúci pozornosť. A presne taká budete v tejto maske aj vy! Nasaďte si túto trblietavú plastovú králičiu masku a nadýchnite sa tajomna!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Čierna

    Skvelý vibračný dilatátor, určený na čoraz viac obľúbený sounding, teda stimuláciu penisu zvnútra.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Banger Remote Controlled Fucking Machine

    Malý a luxusný šukací stroj pre úžasné potešenie kedykoľvek si spomeniete. Hoci je kompaktný, je neuveriteľne silný, pretože je napájaný zo siete. Prichádza v balení s 2 dildami a 1 mastrubátorom pre opaľovanie všetkých vašich fantázií. Je ľahký, výkonný, vďaka prísavkám drží na mieste a môžete si nastaviť uhol prieniku. Tak sa chopte ovládača a vychutnajte si poriadnu slasť!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax 9 Blue

    Bathmate Hydromax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonale hydrotechnológiu a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows tak predstavuje mäkký, tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a semenníkov. Ako bonus je tiež odnímateľný a ľahko sa čistí.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Men Extension Sleeve Vibrating Flesh

    Chceli by ste ho mať trochu dlhší a tiež vibračný, aby sa s prehľadom vyrovnal všetkým pomocníkom vašej partnerky? Tento skvelý nadstavec vám pomôže! Predĺži váš penis o 3 centimetre, má prirodzený realistický vzhľad a vďaka koncovému krúžku, ktorý sa natiahne na semenníky, sa nepohne z miesta. Potom už len pridajte vibrácie a užívajte si slasť vy aj vaša drahá polovička!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 635

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.