×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky plast

Položky 161 až 192 z celkom 636

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Malý, ale šikovný a tiež roztomilý vibrátor z kolekcie Cuties! Má zamatovo mäkký povrch, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Má tiež úžasne pružnú hlavu pre ľahké zacielenie na tie správne miesta a ponúkne vám hneď 7 vibračných režimov. Užite si s ním vo vani či v sprche, je totiž vodotesný!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Elite Pump with Advanced PSI Gauge Transparent

    Keď potrebujete podať fantastické výkony a vychutnať si ešte lepšie zážitky, je potrebné mať po ruke vákuovú pumpu! Klinické štúdie ukázali, že vákuové zariadenia pomáhajú dosiahnuť tvrdšiu erekciu i trvalé zväčšenie penisu. Vyskúšajte to aj vy, táto Elite Advanced pumpa je ideálna nielen pre začiatočníkov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Prijmete výzvu zažiť to okázalé potešenie s novou generáciou legendárneho vibrátora na prostate Loki Wave 2? Ak áno, môžete sa tešíš na ešte väčšiu flexibilitu a 2 výkonné motory, ktoré splnia sen všetkým, ktorí chcú zažiť dlhé a intenzívne orgazmy. Hrajte sa s ním sólo alebo so svojím náprotivkom a odmykajte nové vzrušujúce tajomstvo svojho tela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Smooth Vibrating Pleasure Set Black

    V tajte sade nájdete všetko, čo potrebujete pre dokonalú stimuláciu a uspokojenie. Obsahuje totiž účinný a nastaviteľný postroj, vibračný nadstavec Vac-U-Lock na diaľkové ovládanie a zvlnené silikónové dildo. Nadstavec je však kompatibilný aj s inými hračkami, ktorým dodá vzrušujúce chvenie, a s dildom si môžete samozrejme užívať aj postroj, nie je to skvelé?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť ďalej zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Myslíte si, že keď sa rozdávali G-body, tak sa na vás nedostal rad? Trebárs ste ho zatiaľ len nemali šťastie nájsť! Tento vibrátor vám pomôže, nebojte, on totiž vie, že bez jeho pomoci je to niekedy ťažké. Má dokonalý tvar na nájdenie centra slasti a ponúkne mu hneď 7 výkonných vibračných funkcií.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Progasm Jr. Intermediate Prostate Massager Black

    Túži váš análik po mrštnom spoločníkovi na každý deň? Junior je kompaktný stimulátor z dielne Aneros vhodný na každodenné používanie. Jeho dokonale premyslené telo a hlava budú intenzívne stimulovať vašu prostatu pri každom pohybe. Či už ste pokročilý milovník prostaty alebo iba ich možnosti začínate objavovať, Aneros Progasm Junior vás nesklame!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Zrodila sa nová hviezda medzi vibrátormi, volá sa Lily 3 as ňou môžete osláviť svoju sexualitu! Je vhodná pre všetky príležitosti, či už sólo alebo v páre a poteší váš exkluzívny cenou, ktorá je oslavou 20. výročia značky Lelo. Vyberte si z 10 výkonných vibračných nastavení a vychutnajte si diskrétne a nezabudnuteľné orgazmické zážitky!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý mimo iné bude aj skvelo vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Double Vibe pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho ergonomický tvar sa postará o vonkajšiu a vnútornú časť vagíny, a keďže je úžasne flexibilný, prispôsobí sa všetkým vašim požiadavkám a prianiam pohrať sa s ním môžete akokoľvek. Nechajte sa nažhaviť 2 silnými motormi a dostaňte sa do raja štýlovo a príjemne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Clear

    Jedinečný stimulátor prostaty s pôvabný dizajnom. Je vyrobený z vysoko kvalitného, zdravotne nezávadného plastu, ktorý pripomína sklo, je ekologický a príjemný. Nechajte sa unášať slastnými pocitmi a noste Aneros Progasm stále pri/ v sebe.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Back End Chubby Pink

    Hľadáte zmyselne realistický zážitok? Ružový Chubby je tu pre začiatočníkov i pokročilých. Je z pružného materiálu a disponuje silnou prísavkou. Chubby je realistický nielen na pohľad, ale realistické budú predovšetkým vaše pocity pri jeho používaní. Nechajte sa unášať takmer skutočnou penetráciou!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Big Teaze Toys I Rub My Duckie 2.0 Classic Yellow

    Zoznámte sa s touto veselou, usmievavou a priateľskou kačičkou, ktorá nie je len tak hocijaká, je to totiž vibračná kačička! Môžete sa s ňou hrať kdekoľvek budete chcieť, jej silné vibrácie vám pomôžu uvoľniť sa a pocítiť skutočnú pohodu, ktorú môžete uskutočniť v spálni aj v kúpeľni. Čo by to predsa bolo za kačičku, keby nebola vodotesná, však?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Rachel Starr Stars Collection Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Rachel Starr. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Rachel Starr a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať aj s Keonom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá obdoby!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Felix Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Felixa, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie, a to vďaka 30 vibračným funkciám. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol g-bod, ale zároveň si do parády vezme aj toľko citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Felixa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    So žiadnym iným rúžom sa nebudete cítiť tak sexi ako s Bad Bitch Lipstick! Jej krásne zlaté prevedenie v sebe skrýva váš obľúbený odtieň v podobe 10 výkonných vibračných funkcií, ktoré vás vezmú na vrchol vzrušenia. Nechajte ho, aby vynikol na vašom nočnom stolíku, alebo ho noste všade so sebou, nikdy neviete, kedy sa môže hodiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Váš kámoš do nepohody s koncovým zahnutým hrotom na pohodlné zacielenie, kamkoľvek budete potrebovať. Vychutnajte si 5 báječných funkcií, vodotesnosť a napájanie na 1 AA batériu, ktorú zoženiete kedykoľvek a kdekoľvek. Chcete mať orgazmus vždy po ruke? Máte ho mať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Nipple Enhancer Set

    Bradavky sú tak citlivé a ona miluje, keď sú ešte citlivejšie. Stvrdli neuveriteľným spôsobom vďaka drobnej pumpičke. Jemne ju tlačila a potom sanie pomaly uvoľnila. Celá sa začervenala nielen vášňou, ale tiež prietokom krvi, vďaka ktorému sa bradavka zväčšila. Vzrušujúce pocity prechádzajú celým jej telom a prinášajú vzrušenie, ktoré skončí absolútnou spokojnosťou. Táto chvíle je jej.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Macho Work1 Penis Pump

    Chcete posilniť vašu erekciu a zlepšiť vašu výdrž? Jedine s touto pumpou od Otouch docielite tie najlepšie výsledky. Na rozdiel od bežných púmp využíva technológiu plynulého sania, ktorá je nielen vzrušujúca, ale aj super účinná. Počas malej chvíle ucítite a uvidíte, ako sa váš penis zväčšuje! Nechajte pumpu, nech zvýši váš prietok krvi a radujte sa z pevnej a silnej erekcie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock E-stim Cockcage Black

    Prestaňte túžiť po intenzívnejších BDSM hrátkach a urobte zo svojich snov o moci a utrpení skutočnosť raz a navždy. Kvalitná polykarbonátová klietka cudnosti je super spôsob, ako mať pod kontrolou sexualitu svojho náprotivku. Nielenže zabraňuje erekcii, ale predovšetkým disponuje funkciou elektro-stimulácie. Nebude potrebovať žiadny externý zdroj, postačí ovládač, ku ktorému klietku pripojíte a ktorým budete vyberať intenzitu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Zámok s časovačom, ktorý pripevníte na krabičku, v tej môžu byť buď kľúče alebo klietka. Alebo ho môžete pripevniť priamo na klietku! Vzrušenie vášho otroka bude vo vašich rukách a len vy rozhodnete, koľko času mu dáte a ako s ním naložíte! Predstavte si jeho prosiaci pohľad hypnotizujúci zámok a odpočítavajúci čas. Vzrušujúce, že? A je, samozrejme, jedno, či v skrinke bude kľúč od klietky na penis alebo od pásu cudnosti pre ženy.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Small 2 pcs

    Chcete vyskúšať, aké to je, keď sú vaše bradavky extrémne citlivé? Tieto prísavky sú aj tomu priamo ideálne a použiť ich môžete nielen na bradavky, ale pokojne aj na klitoris, ktorý sa razom stane maximálne citlivým. Prísavky priľnú k vašim prsiam či klitorisu a vytvoríte nimi vzrušujúci podtlak, ich použitie je veľmi jednoduché a efektné. Nechajte sa vyburcovať k novým zážitkom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Premium Gauge Pump

    Prémiová ručná pumpa s príjemnou rukoväťou a profesionálnym manometrom na monitorovanie tlaku vo valci. K valcu sa pripája skrz bezpečné spojovacie konektory a disponuje kvalitnou hadicou, ktorá je flexibilná aj robustná a má ventil na rýchle uvoľnenie podtlaku. Použite ju na bradavky, penis alebo klitoris, váš sexuálny život bude zábavnejší a miestečka slasti o niečo väčšie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Slay ThrustMe Purple

    Chcete niečo viac než len vibračné vajíčko? Táto zmyselne textúrovaná hra vás ohromí svojou jedinečnou funkciou prirážania! Je fajn pre sólo i párové použitie, pretože funkcie sa ovládajú skrz ovládač s dosahom 10 m. Tak popusťte uzdu svojej fantázii!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-spot Panty Vibe Pink

    Čo takto si svoj všedný deň spestriť nevšednými zážitkami? Tento šikovný vibrátor tu bude pre vás vždy pripravený schovať sa vašej vagíny a súčasne láskať aj klitoris. Je veľmi diskrétny a vyraziť si s ním môžete i von. Nech už budete kdekoľvek, nadiktujte si intenzitu vibrácií podľa svojich aktuálnych prianí, na výber dostanete hneď z 10 režimov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Roztomilý vibrátor, ktorý sa vojde do každej kabelky! S týmto mini vibrátorom môžete mať svoju slasť kdekoľvek a kedykoľvek po ruke. Má vzrušujúcu drážkovanú štruktúru a zamatovo hebký povrch, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Vychutnajte si 7 vibračných režimov a radujte sa z ľahkého použitia i elegantného dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Cokey s tvarom a textúrou pre perfektnú a presnú stimuláciu G-bodu a ramienkom na láskanie klitorisu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Reverb Lilac

    Snívate o dokonalom potešení všetkých svojich citlivých miest? ROMP Reverb je duálne stimulačná hračka v zábavne farebnom prevedení. Vie nielen vibrovať, ale tiež disponuje technológiou Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Každý úsmev je malý zázrak, a preto bol tento roztomilý obšťastňovač pomenovaný na počesť dobrej nálady. Tá na seba totiž nenechá dlho čakať, keď so svojimi ergonomickými krivkami zavíta do vašich zákutí. Ako raz prepadnete jeho kúzlu, zvedie vás svojím priliehavým povrchom Silk Touch, zmyselne zaobleným tvarom a 12 intenzívnymi vibračnými programami, z ktorých sa vám zatají dych.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Butt Plug Black

    Šikovná a kvalitná hračka pre zmyselné naplnenie a objavenie análnej rozkoše či skúšanie análneho strečingu. Tento flexibilný vibrátor má nielen krásny, ale aj praktický tvar. Použiť ho môžete k súčasnej stimulácii prostaty a hrádze, ktorú bude príjemne dráždiť svojou textúrou. Jeho dofukovacia funkcia zaistí pocit plnosti. Pridajte k tomu aj vibrácie o 7 režimoch a zbláznite sa slasťou.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Príjemne hebký minivibrátor, s ktorým budete môcť stimulovať čokoľvek, čo budete chcieť! Okrem toho je kompatibilný s väčšinou stimulátorov prostaty od Zero Tolerance. Je tiež vodotesný a dobíjací, takže paráda!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Sprchovanie nemusí byť viac len o sprchovaní, ale jeho nedeliteľnou súčasťou sa môže vstať aj vzrušenie! Nesprchujte sa sami, sprchujte sa s týmto stimulátorom prostaty od Zero Tolerance! Poteší vás totiž 10 silnými vibračnými funkciami, hebkým silikónovým materiálom a koncovým očkom. Tým ho zavesíte na háčik s prísavkou, ktorý je súčasťou balenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    Táto pôvabná a štíhla hračka bola dokonale navrhnutá pre absolútnu slasť vášho klitorisu. Jej veľmi tenkým koncom sa dotknete priamo tých miest, ktoré si to vyžadujú, a tlačidlom vyberiete jedno z 12 nastavení vibrácií. Pôvabný vibrátor Senzi môžete uložiť do praktickej škatuľky, ktorá je súčasťou balenia, a mať ho kedykoľvek po ruke. Potešte sa úplne presnou pomôckou a ochutnajte orgazmické vzplanutie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 636

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.