×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre skúsených

Položky 97 až 128 z celkom 434

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dream Toys Fantasstic Anal Training Kit Red Stone

    Trojica kvalitných análnych kolíkov v sade od značky Dream Toys. Každý z nich je vyrobený z veľmi príjemného a kvalitného silikónu, ktorý si doslova zamilujete. Základňu každého z kolíkov zdobí lesklý červený kamienok a vytvára sexy dojem. Trénujte svoj análik a vychutnajte si poteší s každým kolíkom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Chcete si užiť dlhšie a vzrušujúcejšie milovanie? Pomôže vám k tomu tento erekčný krúžok na penis z kvalitného TPE materiálu od Powering. Zabráni totiž prietoku krvi a vaša erekcia tak bude ešte pevnejšia a vyvrcholenie intenzívnejšie. Vyskúšajte to s ním a je dosť možné, že už nikdy to nebudete chcieť inak.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy King Size Realistic Ladykiller Tapered Double Penetration 14" Flesh

    Snívate o niečom veľkom a dvojitom? Stavíme sa, že dosť možno je to práve toto kvalitné dildo s dvoma koncami. Užijú si s ním ako začiatočníci, tak pokročilí. Zamilujte sa do jeho dokonalého tvaru, žilkovanej textúry a prerážajte ním ako vaginálne, tak análne.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Collins

    Táto unikátna pomôcka z nerezovej ocele pomôže splniť všetky vaše nielen lekárske fantázie.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Addiction Ben 7 Inch Black

    Posuňte svoje hranice s týmto dildom! Jeho jedinečný vzhľad v kombinácii s výraznou textúrou tvoria dohromady hračku, ktorá s vami bude robiť divy. Dildo je zakončenou silnou prísavkou, ktorej silu si užijete v kombinácii s postrojmi alebo na hladkom povrchu. Vychutnajte si každý centimeter tohto dilda s mierne zakriveným tvarom pre optimálnu stimuláciu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 76

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Gypos - Análny kolík 19,5cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky Dinoo.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Colourful Love Strap On Solid Dildo

    Láka vás výmena rolí a chcete to urobiť vo farbách dúhy? Love Dildo so strap-onom bude ideálnou pomôckou priaznivcov Pride! Dildo je vyrobené zo silikónu hebkého na dotyk, neobsahuje ftaláty a zdobia ho jasné dúhové farby v kombinácii s univerzálnou čiernou. Postroj si upravíte podľa svojich proporcií a už vám nebude nič brániť tomu realizovať vaše vášne.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Small

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrajší análny kolík ever! Je dúhovo sfarbený a zakončený skvostným farebným iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Milujete hrátky s močovou trubicou? Tento jedinečný kúsok z nerezovej ocele dodá vašim hrám novú úroveň. Má 4 silné nastaviteľné ramená, čo vám umožní intenzívne roztiahnutie. A čo potom? Až trubicu roztiahnete na požadovanú veľkosť, môžete pokračovať zavádzaním obľúbených pomôcok!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    Chcete sa kochať pevnejšou erekciou? Krúžok Rooster Jason vám k tomu pomôže. Zovretie si s ním nastavíte podľa svojich požiadaviek, pretože krúžok je nastaviteľný do 5 rôznych veľkostí. Manipulácia s ním je veľmi ľahká a vďaka kvalitným materiálom bude na nosenie veľmi príjemný. Objavte dynamické pôžitky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Barcelona Anal Toys Pink

    Chcete skúmať vzrušujúce možnosti vášho análiku a hľadáte ideálne hračky? Ružová dvojica Barcelona je vhodná pre všetkých začiatočníkov s rôznymi (i žiadnymi) skúsenosťami. Obsahuje kolík s koncovým kamienkom a análne koráliky, oboje z hebkého a kvalitného silikónu. Tak otvorte svoje zadné vrátka!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 72 Glow in the Dark

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Good vibes only pre všetky ženy! Dáme, tento rúž budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže je rozhodne z čoho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Flirts Anal Training Kit Gem Stone Pink

    Nádherná sada análnych kolíkov z kolekcie Flirts od prestížnej značky Dream Toys. Užite si krásne farby a obaly pripomínajúce jar, modrú oblohu, slnečné dni a kvety. Obsahuje 3 silikónové kolíky rôznych veľkostí. Ich základňu zdobia blyštivý kamienok v tvare srdiečka a vyzerajú tak super zvodne. Vychutnajte si vytúžené análne potešenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy The Ultra Soft Double Vibrating Strap-On Anal Dildo Skin

    Čo takto vyskúšať dvojnásobné potešenie? Poslúži vám na to táto úžasná pomôcka, poďme sa na ňu pozrieť zblízka! Disponuje krúžkom, ktorý si nasadíte na koreň penisu (alebo na semenníky) a okamžite tak posilníte svoju erekciu. Zároveň získate druhý penis a vysnívaná dvojitá penetrácia sa premení na skutočnosť! Poriadnu šťavu potom dodá mini vibrátor s 10 rýchlosťami!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Guys Johnny Sins Dildo

    Šarmantná Johnny Sins je tu pre vás, aby vám robil nielen radosť! Je to pornoherec na plný úväzok, ktorý je jedným z najžiadanejších fešákov vo svojom odbore. Vo svojom profesijnom živote nezostal nedocenený, a okrem slávy a šarmu sa pýši nádherným, vysekanými telom a penisom, ktorý môže byť aj váš!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set - Sada oceľových dilatátorov 8ks

    Kolekcia prémiových dilatátorov určených na dokonalú a účinnú stimuláciu močovej trubice.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Leather Penis Gag Black

    Zmyselný kolík pre naplnenie vašich divokých fantázií! Vyrobený je za 100% silikónu najvyššej kvality, takže je úplne bezpečný, netoxický a má neutrálnu chuť. Remienok je z kvalitnej kože a na vašich tvárach skvele vynikne. Vychutnajte si pohodlné nosenie, nasadzovanie, a predovšetkým všetky sexy zážitky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Pink

    Chcete erotickú hračku, ktorá vás isto iste nesklame? Snail Vibe bol navrhnutý skutočnými profesionálmi na základe vedeckého výskumu a vývoja. Prispôsobí sa vašim potrebám, poteší vás duálnou stimuláciou a zažijete s ním tie najlepšie orgazmy! Zistite, prečo je taký, aký je a vedzte, že s ním už žiadnu inú hračku potrebovať nebudete.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • My First Taboo Anal Plug Vibrator Pink

    Pôvabný na pohľad a príjemný na zavádzanie! Objavte vzrušujúce možnosti s týmto análnym kolíkom s príjemne vlnitým telom. Nie je ani dlhý, a ani krátky, a jeho priemer 27 mm je tak akurát i pre úplných začiatočníkov. Je vyrobený z príjemne mäkkého lekárskeho silikónu a váš análik bude zmyselne dráždiť skrz vibrácie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    Chcete niečo, čo vás realistickým spôsobom isto iste dostane do neba? Prirážajúci vibrátor je stávka na istotu a značka Paloqueth je stávka na spokojnosť. Krásny dizajn s ozdobným kamienkom je len začiatok, do kolien vás dostane hlavne funkcia prirážania, vibrácie na g-bod a klitoris a dômyselný tvar, ktorý rozumie vášmu telu. Poďte sa dozvedieť viac a presvedčiť sa o tom, že túto hračku naozaj potrebujete!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Tighten and Tense Silicone Jiggle Balls

    Spojte príjemné s užitočným, posilnite svaly panvového dna a zároveň si užite slastné pocity hýbajúcich sa vnútorných guľôčok.

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Blob XL

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Spútajte zápästia alebo členky a užite si dnešný večer trochu nevšedné erotické hrátky. Enchanted Spreader Bar je silná a pevná tyč spájajúca pohodlné putá, ktoré budú vašej pokožke pripadať vskutku zamatovo. Putá sa veľmi jednoducho upevňujú pomocou suchého zipsu a majú nastaviteľnú veľkosť. Tak čo, už sa nemôžete dočkať, až dáte priestor svojej fantázii alebo si od nás necháte poradiť a spútate svojej partnerke zdvihnuté noty tak, aby ste jej mohli ukázať raj cez jej G-bod?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Hollow Strap On 12 Inch - Pevný postroj s luxusným realistickým pripínacím penisom 30cm Telová

    Na veľkosti rozhodne záleží a na kvalite tiež! Postroj s dildom od obľúbenej značky Pipedream tieto dve vlastnosti spája a zaručuje tak skutočne neuveriteľné zážitky.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Super Soft Double Strap-On Purple

    Dvojitý strap-on pre dávanie i prijímanie žiadostivosti a vzrušenia! Super Soft Double Strap-On značky Sweet Smile má dvojité dildo, ktoré poskytuje potešenie z hlbokého prirážania a zároveň nezabudne uspokojiť ani svoju nositeľku. Postroj má sexy vinylový vzhľad a pre dokonalé padnutie je nastaviteľný.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Twist S

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 9" Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Leg Belt Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie a nájdenie perfektne polohy na prenikanie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds - Sada oceľových dilatátorov 8ks

    Dokonalá a krásna sada dilatátorov z najkvalitnejšej nerezovej ocele, vyrobená na účely úžasného zmyslového pôžitku.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 434

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.