×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre skúsených

Položky 129 až 160 z celkom 434

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • CoverMe Kegel Kit Purple

    Či už túžite po intenzívnejších orgazmoch, alebo posilnení svalov panvového dna z dôvodu zaistenia si prevencie proti inkontinencii, produkt, ktorý si práve prezeráte, pre vás bude úplne ideálny. Elegantný vzhľad, materiál nielen príjemný na dotyk, ale aj bezpečný pre telo, jemná stimulácia a skutočné výsledky, to všetko od guľôčok CoverMe môžete čakať.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Spreader Bar

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto ručne vyrobená rozperná tyč z vegánskej kože je zakončená 2 x 2 otočnými zlatými karabínami a splní vaše otrocké, milostné priania. Je nádherná a zároveň odolná a rozhodne by vo vašej zbierke neposlušných hračiek nemala chýbať.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Už asi tušíte, že s vibračným krúžkom bude vaše milovanie ešte lepšie a intenzívnejšie, ale pravdepodobne ešte len hľadáte ten pravý. Máme pre vás skvelú správu - už ste ho našli! Dvojitý vibračný krúžok Poloqueth má všetko, čo od takejto pomôcky vyžadujete. Má krúžok na penis aj semenníky, silný motor, zmyselne vibruje na klitorise, báječne sedí, je flexibilný, vodotesný a na diaľkové ovládanie. On je ten pravý!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 70mm

    Chcete ten najkrajší veľký kolík na svete? Vyberte si BIG-S z kvalitnej nerezovej ocele. Jeho lesklý povrch je vskutkuúchvatný a jeho robustné telo zas vzrušujúce. Koncová silikónová slúži ako pohodlná a praktická rukoväť, ktorá zapadne medzi vaše zadok ako uliata. Vaše análne zážitky budú ešte úžasnejšie, tak si ich užite.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Black and White Fox Tail Anal Pleasure L

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi a roztomilým zároveň? Tento prekrásny kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej sliatiny a vo svojej základni má hebučký líščí ocko, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami a možno vás aj trošku štekliť. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a rozdelujte sa s týmto análnym chvostíkom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Rear Assets Rose Gold Heart S Pink

    Potrpíte si na šperkoch a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrásnejší análny kolík ever! Má elegantnú rose-gold farbu, pochrómovaný povrch a je zakončený romantickým srdiečkom s trblietajúcim sa ružovým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie a bezkonkurenčný dizajn!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Japanese Drip Candles 3 pack

    Milujete dobrodružstvo v spálni? Tieto japonské sviečky vás svojim kvapkajúcim voskom poriadne rozpália. Teplý vosk je supe vzrušujúci a dráždivý, takže všetky pôžitky budú úplne nezabudnuteľné. V balení nájdete hneď 3 sviečky rôznych farieb a sú určené skôr skúsenejším milovníkom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojim náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie k posteli vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM výrobkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Sada na spútanie rúk a nôh vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Noir Silky Blinkfold Black

    Objavujte! S luxusnou saténovou maskou Noir Blindfold zakryjete svojmu milencovi či milenke zrak a tým posilníte ostatné zmysly. Vidieť menej totiž znamená cítiť viac!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Anchor Anal Plug Set Black

    Hľadáte sadu análnych kolík, ktorá by vám otvorila dvere na análne potešenie? Táto sada od Kiotos obsahuje 4 úžasné análne kolíky z kvalitného hebkého silikónu. Zamilujete si ich na prvý dotyk, sú totiž úžasne mäkké a príjemné a ocenia ich predovšetkým začiatočníci a začiatočníčky.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženy sa delia na dve skupiny - tie, ktoré svoj G-bod našli, a tie, ktoré naň neveria. Paloqueth G-Spot tu je pre obe skupiny. Vďaka svojmu tvaru a o niečo baňatejšej hlave než je telo s ním pohodlne zacielite na G-bod a stimuláciou tohto slastného miestočka si urobíte pokojne aj mokrý orgazmus. Neveríte? Vyskúšajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB15 Dildo 28cm

    Čierne vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal vás očarí svojím tvarom i rozmermi, predovšetkým dĺžkou, ktorá je 28 cm.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženy a kvety to je neodmysliteľná kombinácia! Kvety vykúzlia úsmev na tvári a sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Ale ktorá kvetina je tá naj? Máme súkromný tip, že to bude práve táto zmyselná ruža od Paloqueth. Všetky rozpaky z erotických pomôcok sú tie tam, z tejto ruže srší romance a láska. Navyše sa postará o klitoris aj o vnútornú časť vagíny a ho mäkký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 9" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Túžite po neuveriteľnom mučení semenníkov? Hardware Ball Crusher and Stretcher je dômyselná pomôcka z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, ktorá bude vaše semenníky napínať a trápiť svojimi hrotmi. Je síce na prvý pohľad elegantná a luxusná, ale nenechajte sa zmiasť, je rovnako ako vy pekne nebezpečná!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Rose Gold Large

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrajších análnych kolíkov na svete! Má láskyplnú rose-gold farbu a zakončený je ružovým iskrivým kamienkom v tvare srdiečka. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR MadBull Muzzl Dildo

    Kolekcia análnych hračiek BUTTR tu je pre všetkých skúsených análnych milovníkov! Dosiahnite svoj cieľ a vychutnajte si kvalitné prevedenie a príjemný PVC materiál. Tento kolík s hladkým povrchom a hrebeňovitou hlavou je zakončený účinnou prísavkou a svojím tvarom dopraje vášmu análku poriadnu explóziu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Keď klietka na penis, tak už teda pekná a kvalitná! Napríklad ako je táto pripomínajúca hada, ktorá vášmu otrokovi obmedzí slobodu, ktorú si rovnako nezaslúži. Do tejto kovovej klietky ho uzamknete a zabránite mu ta dosiahnuť erekciu a spokojnosť. Je to vo vašich rukách, držte si svojho otroka pekne pod zámkom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Chcete sa pýšiť pevnou erekciou? Sľučka Rooster Ragnar vám k tomu pomôže. Zovretie si s ním nastavíte podľa svojich požiadaviek vďaka posuvnej časti. Manipulácia s ním je veľmi ľahká a vďaka kvalitným materiálom bude na nosenie veľmi príjemný. Objavte dynamické pôžitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Chcete sa hrať na doktorov alebo proste iba okoreniť svoje BDSM kratochvíle? Triune pomôcky sú určené skôr pokročilým milovníkom, sála z nich nebezpečia a sú vyrobené z luxusnej nerezovej ocele. Toto Speculum tvoria 3 hroty, ktoré dohromady tvoria guľatú sondu. Skúsite to s ním?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Hung Tyran RR38 Black

    Hračka pre všetkých milovníkov hardcore, atribút, ktorým sa budete môcť pýšiť, dildo plniace fantázie, taký je Dinoo Hung Sly! Jeho rozmery sú neuveriteľné a jeho výhodou je kompatibilnosť s Hung system.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Intake Anal Suction Device

    Toto sacie análne zariadenie rozhodne nie je pre slabé povahy! Vytvoríte s ním vzduchotesné tlakové tesnenie, stačí otočiť gombíkom doprava a vaša koža sa razom vytiahne hore a vytvoríte senzorický tlak, aký ste doteraz nezažili. Je to veľa a potrebujete uvoľnenie? Otočte gombíkom doľava.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos COX 039 Extra Long Flesh 50cm

    Prahnete po niečom dlhom? Toto dildo s dĺžkou 50 cm má hladký povrch a dostane sa až do vašich hlbokých útrob. Vďaka silnej prísavke ho pohodlne pripevníte napríklad na dlaždičky alebo na vaňu a kvalitný tzv. Liquid silikón si obľúbite pre jeho pružnosť a zdravotnú nezávadnosť. Radujte sa z nových pôžitkov!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vibrácie vám už dávno nestačia? Vibrátor Homunculus vám okrem nich ponúkne aj vzrušujúcu elektro-stimuláciu. Nie je k nemu potrebný žiadny zdroj, všetka sila vyžaruje priamo z neho. Je vybavený 12 vibračnými režimami a 5 úrovňami elektro-stimulácie. A čo viac? Jeho funkcie môžete ovládať cez Bluetooth cez aplikáciu v telefóne!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 2 M Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento príjemne tvarovaný kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a dá sa tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke zase stvrdne. Tak nečakajte a poďte sa hrať.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Pevná oceľová tyč určená na spútanie rúk aj nôh od značky Kiotos. Tyč disponuje očkami a karabínami, ku ktorým sa prirobia odolné kožené putá na zápästie a členky, ktoré sú súčasťou balenia. Putá majú čierno-červenú farbu a pre pohodlné nosenie sú mierne polstrované. Naháňajú sa vám hlavou všemožné fantázie, ktoré by sa dali s tou tyčkou vykonávať? Nečakajte a vdýchnite im život, teraz alebo nikdy!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB05 Dildo 20cm

    Čierne vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal vás očarí svojím tvarom i rozmermi.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 75

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Rear Assets Multicolor Small Rainbow

    Potrpíte si na šperky a chcete jeden aj pre svoj análik! Toto je snáď najkrásnejší análny kolík ever! Je dúhovo zafarbený, odľahčený s pochrómovaným povrchom a koncovým dúhovým trblietavým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie a bezkonkurenčný dizajn!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Chub 10" Dildo Mocha

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia působí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žalúd, žilky a pôvabné varlaty. Pripevnite koncovú prísavku na kachličky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 434

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.