×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky hladký pre ženy

Položky 65 až 96 z celkom 2527

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Perfect Fit Ergoflo Plastic Nozzle 5 Inch - Análna sprcha plastová 13cm Čierna

    Análny sprcha dlhá 14 cm, ktorá je kompatibilná so štandardným závitom na sprchových hadiciach.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Ružová

    Vibrátor Lydia v tvare motýlika ovládajte smartfónom. Ovládanie cez telefón poskytuje rôzne možnosti ovládania napr. hlasom.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Čierna

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Túžite po neuveriteľnom orálnom sexe a úžasnej stimulácii bodu G? Získajte to najlepšie z oboch svetov s Her Ultimate Pleasure Pro! Táto neuveriteľne šikovná hračka je vylepšenou verziou pôvodného Her Ultimate Pleasure a je ešte lepšia! Dostaňte sa cez okraj strhujúcej extázy a zažite maximálnu slasť!

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Tri Fialová

    Vibe Therapy Tri - je prvý vibrátor na svete, ktorý má tri motorčeky. Je vyrobený z najbezpečnejšieho materiálu - chirurgického silikónu, ktorý je hebučký a príjemný na dotyk.

    71,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret Pink

    Vďaka širokej, plochej základni sa dá model Top Secret z jemného silikónu nosiť diskrétne a pohodlne i mimo domov. Hlboké, silné vibrácie jeho objemného drieku sa navyše dajú ovládať cez aplikáciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Verge - Vibračný krúžok

    Novinka od We-Vibe, s ktorou zažijete nové a vzrušujúce potešenie. Ako všetky krúžky na penis, tak i Verge zaručuje dlhšiu a silnejšiu erekciu, rovnako ako intenzívnejší orgazmus. K tomu však ešte pridáva úžasné vibrácie a plošinku stimulujúcu hrádzu. Je vyrobený z toho najkvalitnejšieho, hodvábne hladkého silikónu a jeho tvar je dokonale ergonomický. Verge je jednoduchý, komfortný, vnímavý a ohromujúci.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic G Grape

    Doprajte vášmu bodu G masáž, po ktorej skutočne túži! S novým Stronic G už nemusíte pre dosiahnutie orgazmu pohnúť ani prstom - je totiž hands-free!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Heavy Balls Silicone Butt Plug

    Nechajte sa očariť týmto análnym kolíkom ukrývajúcim v sebe guličku, ktorá bude pri každom vašom pohybe narážať do stien kolíka a príjemne stimulovať váš análik. Kolík je vyrobený z hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a ľahko sa čistí. Užite si všetky jedinečné pocity, ktoré s týmto kolíkom zažijete a nebojte sa vziať si ho aj von a mať tak vzrušujúce a diskrétne tajomstvo sám so sebou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alvis

    Pretty Love Alvis je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Douche Bulb - Análna sprcha (klystír)

    Vodná sprcha (klystír) Nexus Douche Bulb je kombinovaná výplachová sprcha s pumpičkou v jednom.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka i funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Fucking Machine with Remote Control Black

    Už vás nebaví stále len myslieť na zmyselné prirážanie a chcete to zažiť na vlastnej dierke, či už je to vagína alebo anál? Je na čase si splniť všetky želania šukacím strojom pre každú príležitosť! Toto nie je obyčajný vibrátor, je to kráľ prirážania a hlbokých ťahov o rozsahu až 6 cm. Pridáte si k tomu ešte niektorý zo 7 vibračných režimov? Prestaňte sedieť v kúte a čakať, vezmite svoje šťastie a potešenie do vlastných rúk.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Blob M

    Milujete análnu stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlbšie hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Flogger Black

    Prémiový bič v štýle pokarhaní za bezkonkurenčnú cenu! Chcete si vychutnávať príjemnú bolesť alebo ju dokonca poskytovať? Omotajte si okolo zápästia pútko a chopte sa biča, ktorý vám bezpečne padne do ruky. Mäkkými povrázkami potom môžete svoj náprotivok nežne hladkať alebo mu/jej dopriať sexi výprask!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Golden Moments

    Chcete to najlepšie? Golden Moments je dvojica tých naj erotických hračiek na trhu v luxusnom čiernom prevedení so zlatými detailmi. V pohľadnej krabičke nájdete Womanizer Premium pre ohromujúcu bezdotykovú stimuláciu klitorisu a dychberúce orgazmy a tiež We Vibe Churus pre nezbedné párové hry. Vychutnajte si neprekonateľnú slasť a objavte erotické šťastie!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim O(h!)-thello e-stim dildo

    Zmyselne oválne elektro-stimulačné dildo vhodné na vaginálne i análne použitie. Jeho hladké krivky vám poskytnú intenzívnu stimuláciu, ktorá začne už so zavedením prvého valčeka. Užite si príjemné elektro-chvenie, s ktorým vás Thelle dovedie až k nečakanému orgazmu.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage - Vibračný silikónový návlek na penis

    Premeňte svoj penis na stroj potešenia! Tento revolučný vibračný návlek vám prinesie okrem zväčšenia hrúbky aj pevnejšiu erekciu a výbušné vyvrcholenie pre vás i partnerku.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Hľadáte šikovný vibrátor, ktorý vám ukáže, ako to vyzerá v siedmom nebi? Tento králik od Paloqueth je vhodný pre začiatočníčky aj skúsené milovníčky erotických hračiek. Svojimi funkciami vás bude šokovať! Vie totiž prirážať, vibrovať aj rotovať. Čo z toho vyplýva? Čakajú vás tie najlepšie sexi zážitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Super Slick - Vibrátor Strieborná

    Kvalitný a zároveň lacný vibrátor v striebornom prevedení je vyrobený z príjemného plastového materiálu. Tento strieborný vibrátor má ľahko nastaviteľnú reguláciu vibrácie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Nipple Sucker Pair in Shiny Pink - Prísavky na bradavky

    Bradavky sú veľmi citlivá erotogénna zóna mnohých žien, a preto by bolo chybou podceňovať ich stimuláciu. Títo prísavky z gélového materiálu sú tá pravá pomôcka na tento účel.

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Žiada si váš klitoris alebo vari sa celé telo relaxačné či vzrušujúce vibrácie? Poloqueth Mini Magic Wand je dokonalým nástrojom na odpočinok po dlhom náročnom dni! Nie je totiž novinkou, že vibrácie uvoľňujú unavené a namáhané svaly, zmierňujú bolesti a pri použití na intímnych miestach prinášajú aj rýchle vzrušenie s nádherným vyvrcholením. Mini Magic Wand vaše telo potrebuje, relaxujte!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Fialová

    Silnejší, krajší a diskrétnejší, presne taký je Lily 2. Je perfektný pre sólové hry alebo ako doplnok pri milovaní, pretože vďaka svojej jemnej vôni a úžasným funkciám uspokojí všetky vaše zmysly.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Round Butt Plug Large

    Análny kolík guľovitého tvaru s plochou základňou. Strednú veľkosť 7 cm ocenia predovšetkým experti na análne hry.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Anal Beads

    Priehľadná análna retiazka z korálok s jemným odtieňom ružovej farby. Tvoria ju 4 guličky, ktoré sa od špičky postupne zväčšujú, prvá z nich má pre jednoduché zavádzanie tvar kvapôčky. Korálky sú zakončené prísavkou, s ktorou si môžete vziať hračku do kúpeľne, pripevniť ju na kachličky a užívať si tak výborné hands-free potešenie. Vyrobené sú z TPR materiálu, ktorý neobsahuje ftaláty, je bezpečný pre telo a spĺňa aj prísne EU REACH nariadenia.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Satisfyer Curvy Trinity 3 vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vĺn alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Gia Black

    Túžite po silných vibráciách, ale nemôžete sa rozhodnúť, či si zaobstaráte vibračnú hlavicu alebo vibrátor? Lush Gia je riešenie! Je to elegantná hračka, ktorá je z jednej strany vibrátor pre G-bod a z druhej strany vibračná hlavica. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a samostatné ovládanie pre každý koniec. Vychutnajte si ju z oboch strán.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Small

    Čo si ozdobiť svoj análik niečím dúhovým a ligotavým? Rainbow Booty Jewel je kvalitný análny kolík elegatnej čiernej farby s klasickým tvarom a prekrásnym koncovým drahokamom vo farbách dúhy. Je z prvotriedneho silikónu a je tak hodvábne hebký na dotyk a zároveň bezpečný pre telo. Úplne MUST HAVE!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Breathable Ball Gag - Roubík

    Náhubok patrí k základnej výbave pre S/M sex. Je mimoriadne vzrušujúce, keď vám váš pán alebo pani dá tento kolík z tvrdého plastu.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer 1

    Satisfyer 1 je to, po čom túži každá moderná žena. Jedná sa o dokonalý stimulátor klitorisu, ktorý využíva technológiu bezdotykovej stimulácie pomocou účinných tlakových vĺn. Najnovšia verzia obľúbeného Satisfyeru zaručuje intenzívnejšie, rýchlejšie a viacnásobné orgazmy, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Vďaka 3 výkonným motorom je Satisfyer Curvy Trinity 4 vyrobený zo silikónu všestranne použiteľnou erotickou hračkou. Túto hračku pre potešenie je možné použiť ako vibrátor tlakovej vlny na položenie a pre bod G, ktorý vás prekvapí intenzívnymi vibráciami a pulzujúcimi tlakovými vlnami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Čierna

    Pre všetkých, ktorým nestačí výkon klasických vibrátorov, je určený tento model masážnej hlavice Bodywand. Je špeciálne vytvorená za účelom vysokého výkonu v dĺžke 25 centimetrov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 2527

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.