×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky hladký pre ženy

Položky 97 až 128 z celkom 2527

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Easytoys Metal Butt Plug 150CLR - Análny šperk Strieborná/Transparentná

    Nádherný análny kolík z lešteného hliníka s ešte nádhernejším koncovým krištáľom nie je nič iné ako šperk, ktorý elegantne a príťažlivo ozdobí váš zadoček. Keďže je vyrobený z hliníka, reaguje na teplotu a môžete ho ľahko zahriať alebo naopak ochladiť v chladničke či v studenej vode. Má cibuľovitý tvar, ktorý spája dômyselnú stimuláciu s eleganciou, a vzniká tak jedinečná a neodolateľná erotická pomôcka pre všetkých vášnivých milovníkov análu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Tak roztomilý, že vám ukradne srdce! So svojim kompaktným dizajnom v tvare srdiečka a zaujímavou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií je Satisfyer Cutie Heart vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Oba motory sú obzvlášť výkonné.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Trilogy Orgasm Balls

    Guľôčky Trilogy majú úplne ideálnu váhu na posilnenie svalov panvového dna.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Dobíjací G-Spot Rabbit vibrátor

    Greedy Girl Rechargeable Rabbit Vibrator spája hodvábny silikónový povrch s 36 možnými kombináciami vibrácií tak, aby vám zaistil neuveriteľný orgazmus. Nabíja sa cez USB, je vodotesný a nenáročný na prenášanie, má 2 silné motory a 15 možných rýchlostí a rôznych obmien chodu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Brighty

    Pretty Love Bright je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si obľúbi každá žena! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, čím nechala vzniknúť tomuto šperku a zároveň vibrátoru, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Čistá nerezová oceľ a povrch z 24kt zlata sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Arthur - Wave vibrátor

    Rozvlňte sa s masážnym strojčekom, ktorý vás vo vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Silicone Ball Gag - Silikónový kolík s koženým remienkom Čierna

    Kvalitný silikónový roubík s pevným koženým remienkom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CalExotics Silicone Dilator Kit - Sada silikónových vaginálnych dilatátorov 5ks

    Sada jemne ružových luxusných dilatátorov, ktoré pomáhajú ženám obnoviť vaginálnu pevnosť, pohodlie a komfort.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Čierna

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Diskrétne, hravé a kvalitné, presne také je toto vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie! Užívať si s ním môžete sólo alebo môžete ovládač zveriť svojmu partnerovi či partnerke. Vajíčko je dobíjacie cez USB, čo je veľmi praktické, a je vyrobené z kvalitného silikónu platinovej triedy.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajnová a skutočne silná masážna hlavice od značky Adrien splní všetky vaše priania. Bola špeciálne navrhnutá presne tak, aby pre vás bola diskrétne tichou a zároveň výkonnou pomôcku určenou nielen na intímne potešenie, ale aj na masáže celého tela. Má precízny ergonomický tvar, ľahko sa ovláda a je vyrobená z bezpečného a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Ružová

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Elegantný, dômyselný a účinný, taký je tento vibrátor určený pre váš bod G, vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu. Užito si tie najlepšie orgazmy všetkých čias! Bude vám stačiť 1 AA batéria, aby sa váš nový milovník rozvibroval a vy ste sa zamilovali.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Perleťová biela

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej perleťovej bielej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Silicone Anal Beads Black

    Prémiové análne korálky za bezkonkurenčnú cenu! Táto láskyplná análna hračka s rukoväťou v tvare srca je tvorená 4 korálkami rôznych veľkostí, ktoré sa zväčšujú smerom k základni. Vychutnáte si s nimi dokonalú stimuláciu a ich zavádzanie aj vyberanie bude jedna veľká slasť. Tak sa chopte srdiečkovej rukoväte pre ľahkú manipuláciu a užite si dotyk kvalitného hebkého silikónu za vašimi zadnými vrátkami.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Nechcete putovať až na koniec dúhy, aby ste našli svoje šťastie? To ani nemusíte, pretože vás od nej delí iba jedno kliknutie! Mnohostranný Satisfyer Multifun 3 vám prináša číre potešenie v podobe neuveriteľných 33 možností použitia, ktoré zaručene vzpružia váš milostný život! Okrem svojej rozmanitosti sa táto vzrušujúca pomôcka môže pochváliť aj svojimi "vnútornými hodnotami": v zakrivenom tele Satisfyeru Multifun 3 sa skrývajú nie jeden, nie dva, ale rovno tri výkonné motory!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Desirable Black

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku? Desirable je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa bude zmietať vzrušením, vďaka bezdotykovej stimulácii tlakových vĺn. Nechajte sa rozmaznávať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Ultra-soft Silicone Dildo Purple

    Hľadáte kvalitné a zároveň cenovo dostupné dildo? Paloqueth Realistic by nemalo uniknúť vašej pozorosti! Je príjemne mäkké a jemné, flexibilné, veľké tak akurát a vyrobené z bezpečného a veľmi príjemného TPE materiálu. Pripevnite si ho vďaka silnej koncovej prísavke napríklad na dlaždičky v kúpeľni a užite si s ním všetky svoje obľúbené polohy!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ultraviolett Nipple Sucker - Vibračné přísavky na bradavky

    Vibračné prísavky na bradavky od značky You2Toys sa iste stanú vašou obľúbenou pomôckou. Disponujú minivibrátormi, ktoré vaše bradavky budú skutočne veľmi intenzívne dráždiť. Použitie tejto hračky je veľmi jednoduché, stačí prísavky nasadiť na bradavky, pomocou balónika odsať vzduch, zapnúť vibrácie a užívať si slastnú stimuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Platinum Silicone Pegging Set Čierna

    Úplne dokonalá sada od obľúbenej značky Doc Johnson. Ste pripravení na poriadne vyvádzanie? Táto sada obsahuje postroj, na ktorý pomocou Vac-U-Lock systému pripevníte jedno z 3 díld rôznych rozmerov. Dildá sú špeciálne tvarované, aby účinne stimulovali tak citlivú prostatu, a ich veľkosti sú rozdielne, aby ste si mohli vybrať práve takú, ktorá zodpovedá vašim skúsenostiam a potrebám.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Silný 7-rýchlostný mini vibrátor

    Táto nová elektráreň potešenia z limitovanej edície Rocks-Off vás bude štekliť čistou návykovou extázou so 7 stupňami intenzity! Pôvodný RO-80mm je celosvetový bestseller Rocks-Off, plný vášnivých intenzívnych vibrácií, ktoré vás dostanú do kolien.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Anal Dildo Black

    Prémiové dildo za bezkonkurenčnú cenu! S týmto pružným a dômyselne zakriveným dildom so zaoblenou špičkou si užijete zmyselné masáže prostaty alebo pokojne aj G-bodu. Koncovú prísavku môžete upevniť na hladký povrch a zároveň zabráni prílišnému zasunutiu. Vyrobené je z kvalitného silikónu a zaisťuje tak príjemné pohodlie aj bezpečnosť pre telo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Bed Boots 0252700

    Neuveriteľne zvodné nohy, stehná, lýtka, chodidlá! Čierne "čižmy" z mäkkého PVC s pružným postranným popruhom a nášľapkou pre dokonalé padnutie. Elastický materiál umožňuje voľný pohyb.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Snívate o zmyselnej stimulácii jedným prstom? S týmto prstovým vibrátorom je všetko možné! Má príjemne textúrovanú hlavu a ponúkne vám 9 intenzívnych vibračných režimov. Jeho tvar je dômyselne zakrivený, aby s ním šlo pohodlne zacieliť na klitoris, kde bude dráždiť citlivé nervové zakončenia, ale nakuknúť s ním môžete aj dovnútra. Objavujte sama svoje vášne alebo sa hrajte aj s partnerom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Duálne stimulujúca luxusná hračka, ktorú budete milovať! Hračky od Lelo sa neustále posúvajú a tie najviac top veci, ktoré súčasný erotický trh ponúka. Ak chcete to najlepšie, tak rozhodne chcete Lelo. Poďte sa zoznámiť s Enigmou. Je to luxusná hračka, ktorá poteší G-bod aj klitoris a poskytne vám naozaj nadpozemský orgazmus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Feel it Baby! - Vibračný krúžok

    Výkonný erekčný krúžok s neuveriteľne silnými vibráciami, vyrobený z pevného pružného silikónu. Inovatívny dizajn vysiela vibrácie priamo na klitoris.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Black

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doteraz zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste i vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Silver Metal Balls - Venušine guľôčky

    Strieborné Venušine guľôčky Silver Balls s bodkami na povrchu. Guľôčky sú mäkčené, odolné, bez vône a zápachu, neporézne, vyrobené zo zdravotne nezávadného, príjemného materiálu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Little John e-stim butt plug

    Hladký, kovový, zužujúci sa análny kolík od obľúbenej značky Mystim. Určený je predovšetkým na elektrostimuláciu a v jeho špičke nájdete oddelený kladný i záporný pól. Bude vo vás tak vyvolávať mäkké mravčenie, ale pokojne aj rytmické pulzovanie, záleží len na vás, aké tempo si zvolíte. Jedno je však isté, pocity, aké zažijete, budú dokonalé! Objavte nové, neočakávane úžasné orgazmy!

    139 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Njoy Medium Pure Plug

    Chcete pre seba vždy ľan to najlepšie? Pokiaľ áno, tak si z dostupných análnych kolíkov vyberiete práve tento od Njoy. Vyrobený je z kvalitnej nerezovej ocele, ktorá vás dopraje príjemný pocit plnosti, a ešte pred použitím môžete ľahko zahriať alebo ochladiť. Otvorte luxusnú krabičku a potešte sa pohľadom na tento nezbedný kolík, ktorý vo vás prebudí žiaru presne tam, kde slnečno nesvieti!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 2527

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.