×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky hladký pre ženy

Položky 97 až 128 z celkom 2526

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Alive U-Tone Love Balls - Venušine guľôčky Ružová

    Posilnite svaly panvového dna štýlovo a účinne. Zároveň si užijete aj príjemnú stimuláciu, ktorú vám nosenie Venušiných guľôčok vždy zaistí.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Nechajte sa zlákať duálnou stimuláciou tohto pôvabného Satisfyera. Vonkajšie zahnuté rameno sa oprie o váš klitoris a dopraje mu vzrušujúcu masáž vibráciami. Druhý motor sa postará o vnútornú časť vagíny a pokiaľ budete chcieť, môžete Hug Me prepojiť s aplikáciou v telefóne a nechať ho vibrovať do rytmu obľúbenej hudby alebo tak intenzívne, ako mu určí váš partner z druhého konca sveta.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 12 rôznych úrovniach a vďaka funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a poznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka ako pôvabný, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je tiež úplne vodotesný.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim John e-stim butt plug

    Hladký, kovový, zužujúci sa análny kolík od obľúbenej značky Mystim. Určený je predovšetkým na elektro-stimuláciu a v jeho špičke nájdete oddelený kladný aj záporný pól. Bude vo vás tak vyvolávať mäkké mravčenie, ale pokojne aj rytmické pulzovanie, záleží len na vás, aké tempo si zvolíte. Jedno je však isté, pocity, ktoré zažijete, budú dokonalé! Objavte nové, neočakávane úžasné orgazmy!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibrátor Josephine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktorým nepôjde nepodľahnúť. S Josephine vďaka jej dokonalému tvaru a flexibilnej hlave dosiahnete na všetky citlivé miesta, ktoré si to  vyžadujú. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Fialová

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Portable Fucking Machine Black

    Portable Fucking Machine v preklade znamená prenosný šukací stroj a tento názov hovorí úplne za všetko! Vďaka silnej prísavke priľne na akomkoľvek vhodnom hladkom mieste a razom je pripravený predviesť vám ohromujúce prirážanie v 3 rýchlostiach a tiež vzrušujúcich 7 vibračných režimov. Nechajte sa perfektne uspokojiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Thai Toy Beads Fialová

    Cenovo dostupné análne koráliky pôsobivej fialovej farby, vhodné pre úplnych análnych začiatočníkov, ale aj pre pokročilých milovníkov. 10 guľôčok sa postupne zväčšuje, čo príjemne zvyšuje intenzitu stimulácie.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Orgasm Wonder Čierna

    Zažite úžasný pocit nekonečného sexu!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Wanderlust

    Silikónová masážna hlavica na potešenie celého tela vrátane vagíny! Jeden jej koniec totiž slúži ako klasická hlavica, uvoľní napäté svaly, poláska klitoris a druhý koniec je potom dômyselne zahnutý vibrátor na príjemnú penetráciu. Vo svojom tele ukrýva 2 výkonné motory, ktoré spolu ponúkajú 49 rôznych kombinácií funkcií a rýchlostí.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultimate Douche Clear - Análna sprcha (klystír)

    Praktická análna sprška vo forme klystíru, s ktorou si môžete byť istí, že ste pre svoju análnu hygienu urobili všetko.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision SexMax WetGAMES plachta Čierna

    Plachta je určená predovšetkým pre hrátky s erotickými olejmi a k ďalším mokrým zábavkám. Plachta je veľmi ľahko umývateľná.

    33,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hush 2 Butt Plug S 38mm

    Hush 2 je druhá generácia výkonného análneho kolíka ovládaného cez aplikáciu v telefóne. Zaujíma vás, čo všetko vie a aký vlastne je? Oproti svojmu predchodcovi je o niečo viac elegantný, má hladký dizajn a je veľmi pohodlný na krátke i dlhé nosenie. Vyskúšajte to s ním v pohodlí domova alebo pokojne aj na verejnosti, bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bling Plug Small Black

    Vaše hry so zadnými dvierkami môžu teraz byť ešte estetickejšie! Kolík Blush Temptasia je totiž zakončený pôvabným kamienkom v tvare srdiečka! Okrem toho je vyrobený z príjemne hebkého silikónu, má ideálny tvar aj na dlhšie nosenie a sľubuje slasť, ktorá poteší ako anál, tak aj oči.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Black

    Túžite po ničom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug je tu pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Black

    Vibračné vajíčka patria medzi obľúbené hračky, ktoré si páry berú so sebou na verejnosť! Pokiaľ s nimi nemáte zatiaľ skúsenosti, vyskúšajte toto cenovo dostupné vajíčko väčších rozmerov s 10 úrovňami vibrácií ovládané skrz diaľkový ovládač s dosahom až 20 metrov. Vajíčko má hodvábne hladký povrch a nenápadný vzhľad ovládača priamo nabáda k tomu, aby ste si ho pripli na kľúče a vajíčko zasunuli do vagíny.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations - Bezdrôtové vibračné vajíčko

    Vajíčko Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg je všestranná orgazmická hračka, ideálna pre hry v páre aj sólo. Nabíja sa cez USB a ovláda diaľkovým ovládačom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Love Balls Pink

    Venušine guľôčky, s ktorými si vzrušujúce chvenie užijú nielen začiatočníčky. Vyrobené sú z príjemného plastu bezpečného pre telo a spojené sú šnúrkou. Vnútri každej guľôčky sa ukrýva ďalšia guľôčka, ktorá pri prudších pohyboch naráža do stien vonkajšej guľôčky a spôsobuje jemnú, avšak vzrušujúcu stimuláciu vnútra vagíny.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bcute Classic Ružová

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Nipple Teasers Metal

    Ak práve čítate tento text, tak pravdepodobne premýšľate nad tým, že vyskúšate svorky na bradavky. Chcete poradiť? Áno, vyskúšajte ich! Tieto svorky sú ideálne nielen pre začiatočníkov, sú cenovo dostupné, unisex a ľahko sa používajú. Poďte objaviť niečo nové!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Fialová

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Držte si nohavičky, až v nich pristane nový Lovens Ferri, bude to poriadna jazda. Vďaka praktickému magnetu sa v nohavičkách uvelebí pohodlne a bezpečne a vy si jeho mocné vibrácie budete môcť užívať pri chôdzi, sedení, tancu alebo ležaní. Bude vzrušujúco podpichovať váš klitoris a najlepšie je, že ich budete môcť ovládať skrz aplikáciu v telefóne!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Curvy Anal Plug Pink

    Chcete potešiť svoje zadné vrátka? Nechajte do nich vstúpiť tento pôvabný análny kolík s jedinečým tvarom. Jeho design a praktická ergonomická základňa dohromady tvoria produkt, ktorý perfektne sedí a je vhodný aj pre úplných začiatočníkov. Urobte si zadočkovú radosť!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Red Gems

    Vychutnávajte si svoje análne hry romanticky a vkusne! Sada čiernych análnych kolíkov je ideálna pre začínajúcich i skúsenejších objaviteľov svojich zadných vrátok. Kolíky sú vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, zakončené pôvabným kamienkom a svojim tvarom umožňujú veľmi pohodlné zavádzanie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    Vy, váš miláčik a Vick = dokonalá trojka. Vick bude váš vzrušujúci parťák, je špeciálne navrhnutý na použitie v páre a má dva výkonné a oddelené motory na intenzívnu stimuláciu zvonku aj zvnútra. Jej bude stimulovať G-bod a klitoris zároveň a jemu prostatu a hrádzu. Takže kto prvý vezme do ruky ovládač? Vy alebo váš partner? Rozhodnite sa!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dych vyrážajúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný sací stimulátor na použitie na klitoris alebo pokojne na aj bradavky. Disponuje silným motorom s 3 nastaveniami sacej sily od ľahkých až po silné. Dodatočné vzrušenie prinesie pohyblivý jazyk s 9 rytmami pohybu. Jeho tvar vám zmyselne dráždený zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre podtlakom a šikovným jazykom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Joy Black

    Chcete dať vášmu milovaniu väčší zmysel s modernou hračkou s nekonečnými možnosťami? Poďte do toho! Párový vibrátor Satisfyer Double Joy je revolučnou hračkou pre ešte intenzívnejšie zážitky z milovania. Jeho funkcie si budete voliť skrz aplikáciu v mobile, tak nečakajte a objavte, čo všetko môžete teraz so svojou drahou polovičkou zažiť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret Pink

    Vďaka širokej, plochej základni sa dá model Top Secret z jemného silikónu nosiť diskrétne a pohodlne i mimo domov. Hlboké, silné vibrácie jeho objemného drieku sa navyše dajú ovládať cez aplikáciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Masážna hlavice Celine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Celine vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit smyslného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vln, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Čierna

    Zdieľajte vaše intímne tajomstvo so svojou láskou doma či na verejnosti. S týmto multifunkčným vibračným vajíčkom to už nebude žiadny problém! Vajíčko je vodotesné!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Fialová

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 2526

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.