×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre ženy texturovaný

Položky 97 až 128 z celkom 362

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Monstar Dildo Beast 18

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Spríjemnite si svoje sexuálne zážitky s úžasným Spartacom, ktorý bol navrhnutý presne tak, aby uspokojil jeho aj ju a oboch spoločne priviedol až k orgazmu. Spája niekoľko preverených hračiek v 1 a funguje tak ako erekčný krúžok, dráždič klitorisu, masírovač semenníkov a návlek na penis zároveň.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hosed 19 Inch Graduated Bead Anal Snake

    Zoznámte svoj análik s guľôčkami, aké ešte nevideliko! Hosed 19 inch je 8 hladkých guľôčiek odstupňovaných podľa veľkosti, ste pripravení začať s análnym tréningom? Táto flexibilná hračka je tu pre začiatočníkov aj pokročilých, začnite s mini guľkou s číslom 1 a pocíťte víťazstvo, až vo vašom zadočku bude aj guľka číslo 8!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 24

    Pôvabné dildo s rôznymi typmi stimulačných výstupkov z naružovelého skla. Elegantný dizajn pripomínajúci morského koníka môžete vystaviť aj ako dekoráciu. Dokonale hladký povrch s použitím lubrikantu krásne kĺže.

    84,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Black

    Senzačný čierny strap-on, s ktorým si užijete veľa zábavy bez nutnosti nosenia postroja. Textúrovaná zavádzacia časť pre nositeľku sadne do vagíny ako uliata, kde bude príjemne sitmulovať bod G. Dlhšia, tiež mierne textúrovaná, časť bude ďalej prenikať do osoby nositeľky a nebude záležať na tom, či to bude žena alebo muž!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Konečne našla hračku, ktorá dokonale uspokojí všetky jej intímne potreby. Miluje vibrácie, prirážanie, krúživé pohyby, teplo a zároveň stimuláciu klitorisu. Nemohla sa dočkať chvíle, kedy ju vyskúša. Chcela všetko hneď a naraz.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos COX 044 Silicone Flesh

    Lahodné dildo, ktoré budete milovať! Je tvrdé ako skutočný penis a jeho krásny šupinkovitý tvar vás bude príjemne stimulovať. Využite tiež silnú koncovú prísavku, použite ju v kombinácii s obľúbeným strap-onom a kombinujte ho len s lubrikantmi na vodnej báze, pretože je vyrobené z kvalitného a pekného silikónu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 indická Červená

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Power Stud Sleeve Grey

    Chcete viac potešenia? Tento návlek môžete použiť na penis alebo vibrátor a transformovať ho do zmyselného, vrúbkovaného strojca slasti. Kvalitný a pružný TPE materiál sa prispôsobí veľkosti a vrúbky neuveriteľne zintenzívnia stimuláciu. Užite si to trochu inak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Two-O

    Radi používate vibračné krúžky, ale často sa hádate pre vibrácie? Vyskúšajte tento vibračný krúžok s dvoma motormi! Jeden je preňho a druhý pre ňu, vibrácie pre všetkých. Krúžok je úžasne pružný a zaistí vám nielen dlhú a pevnú erekciu, ale tiež slastnú stimuláciu nielen klitorisu, ale aj semenníkov. Konečne sa môžete spoločne dostať na vrchol, tak si túto šancu nenechajte ujsť.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Silicone Vibrating Anal Beads

    Luxusné a mäkké, silikónové análne korálky ideálne aj pre začiatočníkov. Doprajte si radosť z análneho vzrušenia! Super hladké korálky z pružného silikónu majú odstupňovanú veľkosť a budú vás napĺňať postupne a vďaka odnímateľnému mini vibrátoru môžete tiež pridať vibrácie. Potešte svoje zadné vrátka!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 65

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Bullets #Fun Vibrating Bullet Fuchsia

    Čo takto si do spálne pozvať niečo zábavné, koketné a neuveriteľne vzrušujúce? Toto malé a ultra hladké silikónové vajíčko s pohonom na USB má báječne silné vibrácie a tiež praktický ovládač, ktorý vám umožní pohodlne prepínať medzi 20 vibračnými režimami. Užite si sexi hravý dizajn a všetky tie OMG pôžitky!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 66

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR MadBull Muzzl Dildo

    Kolekcia análnych hračiek BUTTR tu je pre všetkých skúsených análnych milovníkov! Dosiahnite svoj cieľ a vychutnajte si kvalitné prevedenie a príjemný PVC materiál. Tento kolík s hladkým povrchom a hrebeňovitou hlavou je zakončený účinnou prísavkou a svojím tvarom dopraje vášmu análku poriadnu explóziu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznávať vibráciami a nafukovacím hriadelom. Spojte dve smyslné funkcie podľa svojich prianí a vládnite vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Love Balls

    Viac ako stimulácia! Tieto čierne guľôčky Black Velvets na posilnenie svalov panvového dna bude radosť používať. Ich nosením totiž spojíte príjemné s užitočným, pretože guľôčky v sebe ukrývajú ešte ťažšie kovové gule, ktoré zmyselne narážajú do stien vonkajších guľôčok a spôsobujú tak príjemnú stimuláciu. Užite si tréning, ktorý vám prinesie vzrušujúce benefity.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 29

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovanými detailmi, ktoré vyrážajú dych. Svoju jedinečnosť si získava svojím vzhľadom z fúkaného skla.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Nafukovací silikónový vibrátor, ktorý vám ukáže nové výšiny potešenia! Prispôsobíte si ho svojim fantáziám a pomocou diaľkového ovládača budete prepínať medzi 7 režimami nafukovania a vibrácií. Naplňte svoju vagínu alebo konečník potešením a nechajte Ultimate Expand, aby sa venoval aj klitorisu alebo hrádzi.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojitá stimulácia a mimoriadne ohromujúci orgazmus? So Spottym RC to nebude žiadny problém! Na trh s ním prichádza značka Nomi Tang a oproti jeho predchodcovi ho obohatila o diaľkový ovládač aj schopnosť pohyblivej hlavy otočiť sa až o 360°. Telo tohto stimulátora obsahuje dva motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe. Prvý z nich bude skrz otáčajúcu sa hlavu láskať vašu prostatu a druhý sa prostredníctvom vibrácií pohrá s vašou hrádzou. Vďaka ergonomickému tvaru si môžete byť istí presným zacielením, dychberúcim výkonom a neuveriteľným orgazmom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Roseberry Mask

    Zakryte si oči a ... začnite so zlobivými hrátky! Nechajte sa pohladiť touto hodvábnou látkou na tvári a objavte dokonalé potešenie. Dnes nebudete potrebovať oči - použite svoju predstavivosť! Takže? Už začína vaša fantázia pracovať?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Stimulácia klitorisu a predovšetkým orálny sex dostanú do raja každú ženu, o tom nik nepochybuje. Dámy, predstavte si dokonalú a rôznorodú stimuláciu s pomocníkom, ktorý bude robiť presne to, čo budete chcieť, pokojne každý deň a vždy trochu inak. Ráčte sa zoznámiť s Clitellou, stimulátorom klitorisu napodobujúcim orálny sex, ktorého súčasťou sú aj rôzne nadstavce a, samozrejme, má aj rôzne rýchlosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Vibrátor Ripple Vibe vás na prvý pohľad zaujme zvodnou vlnkovitou textúrou, vďaka ktorej vami prejde nejedna vlna vzrušenia. Ripple Vibe je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a príjemný na dotyk. V jeho útrobách sa skrýva výkonný motor, ktorý pre vás hračku rozvibruje v 5 rôznych režimoch a v 3 rôznych rýchlostiach. Rovnako ako ostatné moderné značky je dobíjací cez USB.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions Be Naughty Black

    Buďte kýmkoľvek chcete byť! Táto unisex sada obsahuje pohodlný postroj a perfektne padnúce duté silikónové nadstavce/ dildá. Postroj je nastaviteľný a elastický, takže báječne padne a zároveň obsahuje vstavaný vibrátor s 10 funkciami, ktorý rozvibruje dildo a poteší oboch partnerov. Uchopte ovládač a vychutnajte si také potešenie, o ktorom už dlho snívate.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Anal Drops

    Vychutnávajte si análne potešenie s týmto kolíkom dymovej farby od značky You2Toys. Je veľmi flexibilný a vďaka svojmu tvaru tiež stimulačný. Vyrobený je z gélového materiálu a ak budete chcieť, poslúži vám aj vaginálne.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Fugu Green

    Hľadáte hračku, ktorá by vám robila spoločnosť, zatiaľ čo bude váš partner preč, alebo vám poslúžila aj pri vašich spoločných hrách? Magic Motion Fugu je hebké, textúrované vibračné vajíčko, ktorého funkcie sa dajú cez aplikáciu ovládať odkiaľkoľvek! A čo viac, môžete si s ním vyraziť i večer von a nechať sa jeho vibráciami rozpáliť na vášnivú noc, ktorá bude nasledovať doma. Takže, kto prevezme kontrolu nad vibráciami a bude vajíčko ovládať?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Prostate Massager

    Dovoľte tomuto stimulátoru roztočiť sa vo vašom anále, pohrať sa s vašou prostatou a ukázať vám nebo zvané orgazmus. You2Toys Prostate Massager je stimulátor s výrazným otáčavým žaluďom, vrúbkovaným povrchom a 5 režimami stimulácie. Vyrobený je z plastu a silikónu, takže má hodvábne hebký povrch a zároveň je bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 75

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR Tactical III Butt Plug

    Kolekcia análnych hračiek BUTTR tu je pre všetkých skúsených análnych milovníkov! Dosiahnite svoj cieľ a vychutnajte si kvalitné prevedenie a príjemný PVC materiál. Tento kolík s hladkým povrchom a premenlivým telom je zakončený účinnou prísavkou a svojím tvarom dopraje vášmu análiku poriadnu explóziu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 38

    Elegantný, prvotriedny, ručne robený, so zameraním na detail a jeho sklenená rukoväť vám vyrazí dych svojou ojedinelosťou a hladkým povrchom. Je vyrobený z hypoalergénneho skla a úplne bezpečný.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Chcete, aby váš nový postroj na pripínací penis bol nielen účinný, ale tiež vyzeral sexi a elegantne? Her Royal Harness toto rozhodne spĺňa! Je vyrobený z veganskej kože, nasadzuje sa ľahko a rýchlo a hebký vnútorný materiál vám bude príjemný a pohodlný. Pripojte svoje obľúbené dildo alebo vibrátor vďaka krúžkom 3 rôznych veľkostí a s otvoreným rozkrokom nezabúdajte ani na svoje vášne!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Sex Kit

    Máte radi análne hry? V tejto sade nájdete všetko, čo na ne potrebujete! Najskôr si svoj zadný otvor vyčistite klystýrom a následne si podľa chuti vyberiete buď kolík, alebo koráliky. Oboje môžete rozvibrovať vďaka odnímateľnému mini vibrátoru, ktorý sa dá použiť aj samostatne na stimuláciu rôznych miest. Doprajte si sadu so všetkým potrebným!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 362

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.