×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre ženy texturovaný

Položky 129 až 160 z celkom 362

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Black

    Chcete si vymeniť úlohy a skúsiť lahodnú penetráciu bez nutnosti nosenia popruhu? Tento Strap-On vám poskytne lahodné vibračné potešenie. Svojím tvarom padne ako uliaty do vagíny nositeľky, kde ho ľahko udržia svaly panvového dna, a ešte poteší jej klitoris. Druhá dlhšia časť sa potom zameria na prostatu či bod G náprotivku. Uchopte ovládač a nechajte sa unášať silou 2 výkonných motorov.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive A710 Mask Black

    Zabudnite na nudu a užite si koketný doplnok od značky Obsessive. Neváhajte, ani nečakajte. Zatočte s nudou v spálni a prekvapte svoj náprotivok vzrušujúcim pohľadom cez túto jedinečnú masku, ktorej sotva odolá!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Život je príliš krátky, aby ste zažívali len priemerné orgazmy. So Stronicem Surf zasiahnete všetky citlivé nervové zakončenia, zažijete uspokojivý pocit plnosti a stimuláciu najvyššieho levelu. Ľahnite si a nechajte Stronic Surf ukázať vám svoje schopnosti a silu v 10 rôznych režimoch. Stronic Surf pracuje hands-free, takže ruky vám zostanú voľné a jeho tichučký motorček vám zaistí úplnú diskrétnosť.

    169 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Kegel Vibe Purple

    Spojte príjemné s užitočným! Tieto guľôčky vedia zmyselne vibrovať, čo vám bude vzrušujúco príjemné a tiež s nimi posilníte svoje panvové dno, čo zas bude vášmu zdraviu prospešné. Tak uchopte ovládač a vyberte si úroveň vibrácií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Túžite po vzrušení a rozmanitosti? Táto štvorica erotických doplnkov privanie do vašej spálne ešte viac zmyselnej intimity. Láskajte sa vzájomne so svojím náprotivkom, vychutnávajte si vibrácie, nové pôžitky s návlekom na penis a nezabúdajte sa pomilovať ani s vibračným krúžkom, ktorý vám dá okúsiť spoločné vyvrcholenie!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Zoznámte sa s Anyou, výkonným vibrátorom s funkciou ohrevu. Vďaka svojej strednej veľkosti vám pohodlne padne do ruky a zacielite s ním na všetky dôležité miesta. Anya kombinuje obľúbené funkcie, prvotriedny silikónový materiál najvyššie kvality a moderný dizajn. Ponúkne vám všetko, po čom každá žena túži, a to vkusne, diskrétne a účinne.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Ste pripravení na orgazmické potešenie? My Orgasm Egg poláska vaše erotogénne zóny nielen silnými vibráciami, ale tiež rotujúcou špičkou. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou, 7 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 18

    Luxusné sklenené dildo Icicles No. 18 - čarovná univerzálna erotická pomôcka, ktorú je možné používať análne aj vaginálne. Takto elegantný predmet je súčasne aj vhodným - nenápadne vzrušujúcim - erotickým darčekom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 17

    Popisok pripravujemeNudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Zoznámte sa s kráľovnou, je talentovaná, má vytriebený vkus a samozrejme šarm. Zalo Queen vyniká jedinečnou inovatívnou technológiou PulseWave, ktorá vášmu bodu G dopraje intenzívne vzrušujúcu stimuláciu. Odhaľte nekonečne slastné zážitky a okrem stimulácie bodu G technológiou PulseWave si užijete funkciu zahrievania, intenzívne vibrácie, ovládanie cez aplikáciu, prekrásny kryštál Swarovski a sanie klitorisu či bradaviek pomocou nadstavca. Čo viac si už len my ženy môžeme priať?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Anal Probe Kit Black

    Chcete objaviť vzrušujúce pocity za vašimi zadnými dvierkami? Nazrite do nich s týmito kolíkmi! Práve si prezeráte sadu, ktorá obsahuje hneď 3 kúsky odstupňovaných veľkostí. Každý z kolíka má praktický koncový krúžok a príjemne stimulujúci textúrovaný povrch. Spoľahnite sa na bezpečné používanie a úplnú spokojnosť!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Luxusné všestranné vibračné guličky! Na povrchu sú hodvábne hebké a vo vnútri príjemne pevné. Sú flexibilné a ohýbateľné a omámi vás svojou vibračnou funkciou. Vhodné sú pre vaginálne aj análne použitie, zvonku aj zvnútra. Vyberte si za 6 vibračných vzorov a užite si tú úžasnú slasť guličku po guličke.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 73 Glow in the Dark

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Mr. Swirly Double Ended Glass Dildo & Butt Plug

    Milujete skvostné doplnky? Toto sklenené dildo si tiež zamilujete! Je to elegantný výstavný kúsok na pomedzí umeleckého diela, s ktorým budú erotické hry ešte o niečo zábavnejšie. Kvalitné sklo možno zahriať alebo ochladiť a dildo má zámerne 2 rôzne konce pre viac možností stimulácie. Vychutnajte si jeho možnosti vo svojom análiku aj vagíne!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Duchess

    Chcete, aby váš nový postroj na pripínací penis bol nielen účinný, ale tiež vyzeral sexi a elegantne? Her Royal Harness toto rozhodne spĺňa! Je vyrobený z veganskej kože, má nízky posed na tele a hebký vnútorný materiál vám bude príjemný a pohodlný. Pripojte svoje obľúbené dildo alebo vibrátor vďaka krúžkom 3 rôznych veľkostí a s otvoreným rozkrokom nezabúdajte ani na svoje vášne!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Ribbed S

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik či vagínu a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Domi Female Attachment

    Chcete od svojej Domi masážnej hlavice ešte viac rozmanitej slasti? Možnosť ju upgradovať získate s týmto nadstavcom, ktorého rameno bude nekonečne vášnivo stimulovať váš citlivý bod G a textúrovaná časť zase rozvyvádza váš klitoris. Objavte ešte viac potenciálu vašej milovanej Domi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Heavy Beads

    Niečo pre vaše zadné vrátka? Áno! Doprajte im 145 gramov vášne! Tento kolík v tvare troch spojených korálikov je ideálny pre začiatočníkov a vďaka svojej robustnej základni sľubuje bezpečnosť. Jeho hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako ten pocit pri prenikaní korálikov.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Feelz Toys Fonzie Fialová

    Neodolateľne fialový vibrátor uspokojí nielen váš bod G, ale tiež aj klitoris. Veľmi tichý a výkonný Feelz Toys Fonzie je vodovzdorný a disponuje 7 divokými vibračnými režimami.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chrystalino Planets Blue

    Túžite po niečom výnimočnom? Táto vkusná sklenená pomôcka z kolekcie Chrystalino bola ručne vyrobená so srdcom plným vášne. Jej vyšperkovaný tvar si obľúbi ako vagína, tak anál a vaše zmysly sa nechajú uniesť teplotnou hrou, pretože sklo môžete jednoducho zahriať alebo ochladiť. Urobte si celoživotnú radosť nádherným skleneným dildom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Rechargeable Couples Sleeve Blue

    Chceli by ste si to spoločne užívať ešte o niečo viac? Vychutnávať si extrémne príjemnú stimuláciu a zároveň tesné zovretie penisu? Sweet Smile pozorne počúva slastichtivé páry a plní ich priania! Nasadzuje sa na penis, ktorý efektívne sťahuje, čím podporuje erekciu a predlžuje milovanie. Zároveň flexibilným textúrovaným stimulátorom dráždi klitoris hneď 10 vibračnými režimami. Skúste spoločné orgazmy a už nikdy nebudete chcieť nič iné!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Twist Kit Set of Three Black

    3 Twist dildá pre akékoľvek hrátky! Máte dneska chuť na menšie alebo na väčšie? Nemôžete si to rozmyslieť? Tak si vyberte prostredie. Twistová textúra sľubuje príjemnú stimuláciu G-bodu aj análu a silná koncová prísavka v tvare sŕdc budí láskyplný dojem. Príjemný silikón si zamilujete nielen pre jeho hebkosť, ale aj pre jeho ľahké čistenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Glass Romance Ripple G-Spot Dildo GS06C Clear

    Toto priezračné obojstranné dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla a na trh s ním prichádza značka LoveToy. Sklenený materiál má nespočetne veľa výhod, môžete ho jednoducho a ľahko zahriať alebo ochladiť (postačí horúca voda alebo mraznička), materiál je bezpečný pre telo, neporézny, veľmi ľahko sa čistí a môže vám vydržať pokojne aj celý život. Toto dildo je navyše tak nádherné, že si ho vo svojej spálni aj radi vystavíte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Happiness Knock Knock Eggstavagant Purple

    Ste pripravená na orgazmické potešenie? Happiness Knock Knock polaská vaše erotogénne zóny intenzívnymi vibráciami a pulzáciami. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou a 8 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Zoznámte sa s kráľovnou, je talentovaná, má vytriebený vkus a samozrejme šarm. Zalo Queen vyniká jedinečnou inovatívnou technológiou PulseWave, ktorá vášmu bodu G dopraje intenzívne vzrušujúcu stimuláciu. Odhaľte nekonečne slastné zážitky a okrem stimulácie bodu G technológiou PulseWave si užijete funkciu zahrievania, intenzívne vibrácie, ovládanie cez aplikáciu, prekrásny kryštál Swarovski a sanie klitorisu či bradaviek pomocou nadstavca. Čo viac si už len my ženy môžeme priať?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Vychutnajte si šteklenie bradaviek s touto krásnou, ligotavou retiazkou od California Exotics. Vzrušenie bude skutočné a možno bolestivé, svorky sú nastaviteľné a vy tak budete môcť dosiahnuť takú úroveň, po akej práve túžite. Otáčajte gombíkom a objavujte vzrušujúcu bolesť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 67

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Zo všetkého najviac milujete análne prenikaniu? S týmto kolíkom si ho budete môcť užívať neustále! Na krku má totiž drobné pohyblivé koráliky, ktoré sa pohybujú hore a dole a napodobňujú tak pocit podobný rpenikaniu. Okrem toho vie aj vibrovať a vonkajšia texturovaná časť bude príjemne podpichovať hrádzu. Vychutnajte si zážitky podobné rimmingu a oddajte sa svojím vášňam.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Finger Swirls 4 pack

    Dajte obyčajnej stimulácii nový rozmer a vyskúšajte tieto hodvábne hebké silikónové návleky na prsty. Ich povrch je príjemne textúrovaný a zamiluje si ho váš klitoris aj G-bod. Balenie obsahujte 4 rôzne farby návlekov na 4 rôzne nálady! Užívajte si osamote alebo s partnerom a maximalizujte svoje stimulačné zážitky!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Vaše túžby nie sú ukojené, je vám smutno a potrebujete rozveseliť? Toto je Tracy, váš nový milenec, ktorý je pripravený vám do života priniesť slastné šťastie! Je príjemne hladký, báječne flexibilný a dokonale tvarovaný tak, aby potešil ako bod G, tak i klitoris. Nechajte sa unášať 7 intenzívnymi režimami a noc čo noc zažívajte orgazmus za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Chcete, aby váš nový postroj na pripínací penis bol nielen účinný, ale tiež aby vyzeral sexi a elegantne? Her Royal Harness toto rozhodne spĺňa! Je vyrobený z veganskej kože, jeho zadnej časti dominuje sexi šnurovačka a hebký vnútorný materiál vám bude príjemný a pohodlný. Pripojte svoje obľúbené dildo alebo vibrátor vďaka krúžkom 3 rôznych veľkostí a s otvoreným rozkrokom nezabúdajte ani na svoje vášne!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Hung Scyther RR39 Black

    Hračka pre všetkých milovníkov hardcoru, atribút, ktorým sa budete veľmi pýšiť, dildo plniace fantázie, taký je Dinoo Hung Sly! Jeho rozmery sú neuveriteľné a jeho výhodou je kompatibilita s Hung systémom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 362

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.