×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre ženy texturovaný

Položky 193 až 224 z celkom 357

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • HiSmith HSA98 Metal Pearl Aluminium Anal Dildo KlicLok 8.2"

    Chcete sa nechať omámiť žiarivo lesklým kovom a vyskúšať jeho chlad na vlastný anál? Toto dildo s príjemným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny hliníka, má luxusný guľkovitý tvar a tiež sexi strieborný povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a vybuchnite v cieli omamným orgazmom.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 vyrobený zo silikónu poskytuje extra hlbokú stimuláciu bodu A. Vibrátor so stimulujúcou drážkovanou štruktúrou vás bude rozmaznávať 2 motormi s ergonomickým rovným hriadeľom a úzkou, flexibilnou špičkou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA106 Orochi Monster Dildo Kliclok 10.3" Pink-Purple

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využijte predovšetkým jeho Kliclok konektor na pripojenie k šukaciemu stroju Hismith.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Beau Purple

    Aby boli vaše potreby vždy plne uspokojené, je potrebné mať na to univerzálneho pomocníka. Takým môže byť aj tento vibrátor Beau z hodvábne hebkého silikónu s 12 výkonnými vibračnými funkciami. Má moderný, elegantný vzhľad, je príjemný na dotyk a určite oceníte aj pohodlnú manipuláciu. Poďte sa nechať uniesť úžasným vzrušením.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Pink

    Senzačný ružový strap-on, s ktorým si užijete veľa zábavy bez nutnosti nosenia postroja. Textúrovaná zavádzacia časť pre nositeľku sadne do vagíny ako uliata, kde bude príjemne sitmulovať bod G. Dlhšia, tiež mierne textúrovaná, časť bude ďalej prenikať do osoby nositeľky a nebude záležať na tom, či to bude žena alebo muž!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Green

    Tie najkrajšie venušine guľôčky na svete! Sú totiž zakončené nádherným kryštálom Swarovski, majú pôvabý tvar, farbu a budú pre vás skutočne užitočným šperkom. Posilníte s nimi totiž svoje svaly panvového dna a vďaka ťažšej vnútornej guľôčke si užijete pri ich nosení aj jemnú stimuláciu. Tak nečakajte, spojte príjemné s užitočným a urobte si radosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Satisfyer A-Mazing 2 vyrobený zo silikónu poskytuje extra hlbokú stimuláciu bodu A. Vibrátor so stimulujúcou drážkovanou štruktúrou vás bude rozmaznávať 2 motormi s ergonomickým rovným hriadeľom a úzkou, flexibilnou špičkou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Milé dámy, už ste našli svoj G-bod? Vieme, že nájsť ho nie je žiadna sranda a občas to chce dávku trpezlivosti, ale potom je to aj veľké víťazstvo. S týmto vibrátorom svoj bod maximálnej slasti nájdete raz dva! A pokiaľ patríte medzi tie šťastnejšie a viete, kde svoj G-bod máte, toto je ideálna hračka na jeho dráždenie. Vyberte si z 12 vibračných režimov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Potešte sa príjemnými vibráciami kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť! Táto nová vylepšená verzia vibračného vajíčka Ocen Breeze má ešte silnejší motor a výkonnejšie funkcie! Ocen Breeze 2.0 je vibračné vajíčko z vysoko kvalitného silikónu, ktoré vás bude podpichovať vibráciami o 10 režimoch , medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača . Zverte tento ovládač partnerovi a nechajte ho prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne aj na verejnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Váš sex je fajn, ale chcete, aby bol ešte viac fajn alebo snáď dokonca úplne dokonalý? Tento vibračný krúžok podporí vaše vzrušenie a poskytne vám neuveriteľnú stimuláciu. Je z veľmi pružného materiálu, takže sa pohodlne prispôsobí, a jeho koncový zajačik dosadne na klitoris a bude ho dráždiť vibráciami. Prejdite od obyčajného sexu k nadpozemsky dychberúcemu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA71 Slightly Curved Silicone Vibrating Dildo KlicLok 8.25" Skin

    Realistické dildí vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózne? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru, je mierne zakrivené a má príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a pridajte tiež vibrácie, ktorých úroveň si budete diktovať skrz ovládač.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Glass Dildo & Plug Swirl

    Milujete designové skvosty? Toto krásne sklenené didlo sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku a jeho oba použiteľné konce príjemne stimulovať vaše miesta vášne. A nielen to, taktiež vám poskytne rozmanité vzrušujúce pocity, pretože ho môžete veľmi ľahko zahriať či ochladiť. Užite si mrazivé či hrejivé prenikanie s umeleckým dielom - skleneným dildom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Toto však nie je len tak nejaký stimulátor v štýle "nasávačov", je to víťaz iF Design Award 2018 a vy si tak môžete byť istá, že vášmu klitorisu bude naozaj rozumieť. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvojitý vibračný krúžok pre extrémne potešenie z milovania pre oboch partnerov. Je tak špeciálny a tak účinný! Bude dokonale držať, lebo obopne penis aj semenníky a následne dopraje lahodnú stimuláciu klitorisu. Vibruje v 5 režimoch o 5 rýchlostiach. Nechajte sa ním uniesť do raja!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Slay ThrustMe Purple

    Chcete niečo viac než len vibračné vajíčko? Táto zmyselne textúrovaná hra vás ohromí svojou jedinečnou funkciou prirážania! Je fajn pre sólo i párové použitie, pretože funkcie sa ovládajú skrz ovládač s dosahom 10 m. Tak popusťte uzdu svojej fantázii!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    Cítite, ako vaše telo túži po masáži a vaše intímne miestečka po intenzívnej stimulácii? Naplňte svoje túžby s masážnou hlavicou, ktorej hebučká silikónová hlava vie vibrovať na 5 úrovniach a 7 funkciách. Vezmite ju a rozmaznávajte sa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Pink

    Tie najkrajšie venušine guličky na svete! Zakončené sú totiž nádherným Swarovski kryštálom, majú pôvabný tvar, farbu a budú pre vás naozaj užitočným šperkom. Posilníte s nimi totiž svoje svaly panvového dna a vďaka vnútornej ťažšej guľôčke si užijete pri ich nosení aj jemnú stimuláciu. Tak nečakajte, spojte príjemné s užitočným a urobte si radosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Groovey George e-stim dildo

    Toto masívne dildo Gloovey George je najväčším a najsilnejším z celej ponuky obľúbenej značky Mystim. Stimulovať bude vagínu či anál nielen vďaka svojim úctyhodným rozmerom, ale aj vďaka elektro-stimulácii.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Zažite orgazmickú búrku! Láskyplné vibračné vajíčko George sa schová vo vašej vagíne, zatiaľ čo jeho ovládač spočinie v ruke vašej alebo vášho náprotivku. Následne vás bude rozmaznávať hebký silikónový povch a vibrácie, vďaka ktorým sa vaše kolená začnú triasť. Nechajte sa ním nažhaviť kdekoľvek a kedykoľvek.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Máte viac erotických prianí a túžite ako po stimulácii klitorisu silnými vibráciami, tak po dômyselnom dráždení vnútra vagíny? Elegantný a skvostný Sultry od Pillow Talk splní obe vaše priania! Z jednej strany funguje ako vibračná hlavica a z druhej strany sa jeho zužujúca rukoväť vie zmyselne otáčať a zahrievať. Vychutnajte si vrcholy slasti s jednou z najkrásnejších erotických pomôcok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Petit Shell

    Pre všetkých, ktorí váhajú, čo sa kúpy erotickej pomôcky týka, tu máme tohto jednorázového potešiteľa§ V jednoduchosti je krása, a to potvrdzuje aj Iroha Petit od prestížnej japonskej značky Tenga. Je to mušľa s vláčnou textúrou, ktorá sa z 98% skladá z vody a môžete ju ochladiť v chladničke, alebo zahriať v teplom kúpeli. Následne s ňou prechádzajte po svojom tele a určite nevynechávajte intímne miesta, ktorým sa dotyk tejto nežnej mušle bude páčiť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 77

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Tentacle Glass Dildo Pink

    Milujete designové skvosty? Toto krásne sklenené didlo sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku a jeho vrúbkovaný povrch bude príjemne stimulovať vaše miesta vášne. A nielen to, taktiež vám poskytne rozmanité vzrušujúce pocity, pretože ho môžete veľmi ľahko zahriať či ochladiť. Užite si mrazivé či hrejivé prenikanie s umeleckým dielom - skleneným dildom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Anal Play Sweet Sensation

    Nalubrikujte, zasuňte, vysuňte, hrajte sa a užívajte si. Táto análna hračka od ToyJoy bude potešením pre vaše zadné vrátka. Vyrobená je z príjemného silikónu, takže je kompatibilná iba s lubrikantmi na báze vody, ale tiež je báječne hebká. Koncová základňa zaručuje bezpečné použitie.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Chcete objaviť všetok vzrušujúci potenciál, ktorý vaše telo skrýva? Dual Explorer vám na to milo rád poslúži! Ponúkne vám 9 vibračných režimov a 9 režimov pohybov hore a dole. Stimulátor je úžasne flexibilný a môžete s ním poláskať vagínu, klitoris, konečník, hrádzu alebo bradavky! Tak s čím začnete?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Rugops - Análny kolík 18cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky DINO.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Butt Plug Trio Set

    Aj cesta môže byť cieľ. Začnite s najmenším kolíkom a cez stredný sa dostaňte až k najväčšiemu! Táto sada od Nexus obsahuje 3 super hladké silikónové kolíky s rôznymi veľkosťami, pružným krkom a drobnou textúrou pre stimuláciu análneho otvoru. Vychutnajte si objavovanie vašich zadných vzrušujúcich možností.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Rovnako ako každá žena či dievča, tak aj vy máte svoje potreby a túžby. Aby váš život mohol byť spokojnejší, je potrebné tieto túžby ukojiť, a preto je to Every Girl Rabbit Vibrator, ktorý vám s tým ochotne a rád pomôže! Je to krásny elegán z hebkého silikónu a ukrýva v sebe dva motory, prvý z nich pre vnútro vagíny a druhý pre klitoris. Vychutnajte si maximálnu spokojnosť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Máte viac erotických prianí a túžite ako po stimulácii klitorisu silnými vibráciami, tak po dômyselnom dráždení vnútra vagíny? Elegantný a skvostný Sultry od Pillow Talk splní obe vaše priania! Z jednej strany funguje ako vibračná hlavica a z druhej strany sa vie jeho zužujúca rukoväť zmyselne otáčať a zahrievať. Vychutnajte si vrcholy slasti s jednou z najkrásnejších erotických pomôcok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Double Trouble Glass Dildo

    Milujete skvostné a nepreplácané doplnky? Toto sklenené dildo sa tiež zamilujete! Je to elegantný a predovšetkým dômyselne navrhnutý kúsok, s ktorým si užijete dokonalé vzrušujúce potešenie vďaka dvom použiteľným koncom. Pohodlne s ním dosiahnete na G-bod a prežijete hlboké vnútorné potešenie. Vyskúšajte aj teplotné hrátky a dildo jednoducho zahrejte či ochlaďte!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Aby boli vaše potreby vždy plne uspokojené, je potrebné mať na to univerzálneho pomocníka. Taký môže byť aj tento vibrátor Alice z hodvábne hebkého silikónu s 12 výkonnými vibračnými funkciami. Má moderný, elegantný vzhľad, je príjemný na dotyk a iste oceníte aj pohodlnú manipuláciu. Nechajte sa uniesť úžasným vzrušením.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550760 Black

    Análna sexi smršť pre znalcov! Tento vibračný análny kolík od značky ANOS v špirálovitom dizajne vám poskytne intenzívnejšiu masáž a má tiež diaľkové ovládanie. Tým budete ovládať nielen vibrácie, ale tiež rotujúce masážne guľôčky v spodnej časti kolíka okolo krku. Základňu zdobí guľaté zrkadlo a ním potom samozrejme ozdobíte aj svoj zadoček!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 357

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.