×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre ženy

Položky 129 až 160 z celkom 4089

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • ToyJoy Pocket Rocket Fialová

    Dámy, dostaňte samy seba do extázy s touto úžasnou hračkou určenou na stimuláciu klitorisu. Očarí vás jej fialová farba, vreckový rozmer a jedna výkonná rýchlosť.

    7,90 €

    2,29 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 2

    Luxusné sklenené dildo Icicles No. 2 - čarovná, univerzálna erotická pomôcka, ktorú je možné používať análne aj vaginálne. Takto elegantný predmet je súčasne ivhodným - nenápadne vzrušujúcim erotickým darčekom.

    41,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vĺn alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca je univerzálny vibrátor umožňujúci ovládanie cez aplikáciu, s ktorou môže byť váš milenec v rovnakej miestnosti, ale aj pokojne na druhom konci sveta. Vibrátor Esca môžete tiež jednoducho prepojiť s ďalšími Kiiroo produktmi a užívať si interaktívne zážitky so svojím milým. Nie je toto snáď budúcnosť erotických hračiek? Koncová svetelná LED dióda je synchronizovaná s vibráciami a poskytuje vizuálnu spätnú väzbu vášmu partnerovi. Spôsobov ako sa s Esco hrať je nekonečne veľa, vyskúšajte ich všetky!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Seven Creations Jelly Pink Vibrator - Gélový vibrátor

    Tento vibrátor je dokonalým predstaviteľom krásneho penisu so všetkým tým vrúbkovaním, ktoré stimuluje vnútornú časť vagíny.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toyjoy Furry Fun Cuffs - Plyšové kovová putá čierna

    Tieto krásne plyšové putá v čiernej farbe sú nádherne mäkučké, preto sa nemusíte báť nechcených otlakov a iných poranení.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret Pink

    Vďaka širokej, plochej základni sa dá model Top Secret z jemného silikónu nosiť diskrétne a pohodlne i mimo domov. Hlboké, silné vibrácie jeho objemného drieku sa navyše dajú ovládať cez aplikáciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Čierna

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Verge - Vibračný krúžok

    Novinka od We-Vibe, s ktorou zažijete nové a vzrušujúce potešenie. Ako všetky krúžky na penis, tak i Verge zaručuje dlhšiu a silnejšiu erekciu, rovnako ako intenzívnejší orgazmus. K tomu však ešte pridáva úžasné vibrácie a plošinku stimulujúcu hrádzu. Je vyrobený z toho najkvalitnejšieho, hodvábne hladkého silikónu a jeho tvar je dokonale ergonomický. Verge je jednoduchý, komfortný, vnímavý a ohromujúci.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly DUDE! Mega Masturbator

    Snívate o nekonečnej prechádzke na penise, ktorý nikdy nezmäkne? Položte si svojho nového milého na chrbát, ľahko nalubrikujte a vydajte sa s ním na cestu krajinou vzrušenia. Dotýkajte sa jeho sexi tela, vyrysovaných buchtičiek na bruchu, mužnej hrude a vychutnávajte si ho v sebe jeho tvrďáka s veľkosťou 20 cm. Ste pripravení splniť si svoje fantázie?

    649 €

    579 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alvis

    Pretty Love Alvis je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Tak roztomilý, že vám ukradne srdce! So svojim kompaktným dizajnom v tvare srdiečka a zaujímavou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií je Satisfyer Cutie Heart vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Oba motory sú obzvlášť výkonné.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Real Deal Anal - Análny vibrátor

    Realistický análny vibrátor z mäkkého, ľahko kĺzavého materiálu od značky You2Toys. Užite si jeho viacstupňové vibrácie, žilkovanie a menšiu veľkosť, vďaka ktorej sa tento vibrátor stáva ideálnou hračkou pre všetkých, ktorý doteraz nemajú toľko análnych skúseností, aby si trúfli na veľké hračky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní v análi? S Paloqueth Thrusting Massagerom sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 3 rôzne režimy ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 12 vzoroch a zaistí vám tak jemnú predohru alebo pokojne aj super silnú stimuláciu. Užite si novú úroveň vášho zadočkového potešenia!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The F-Machine Gigolo Fuck Machine - Profesionálny šukací stroj

    Štýlový, elegantný, sofistikovaný a sexy. Nie často by ste tieto slová použili na opis stroja, ktorý je navrhnutý tak, aby Vás pretiahol. Avšak F-stroj vyvinuli laboratória vo Veľkej Británii a ukázali svetu to, čo sa predtým považovalo za nemožné. Vďaka najmodernejším technológiám Vám teraz môžeme predstaviť vášho nového osobného robotického šukacieho gigola.

    769 €

    649 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Fetish Collar With Leash

    Udržte si svojho submisívneho partnera alebo partnerku dostatočne blízko s týmto obojkom s vodidlom. Táto sada od EasyToys je vyrobená z kovu a robustnej umelej kože lemovanej mäkkou penou, ktorá zaručuje príjemné pohodlie aj pri hrubom zaobchádzaní. Vodidlo je k obojku pripevnené karabínou, takže ho môžete ľahko oddeliť a použiť napríklad v kombinácii s inými hračkami. Buďte tvoriví a dovoľte svojej divokej fantázii ovládnuť vás!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Shock Therapy Kit

    Shock Therapy je sexuálny stimulátor, slúžiaci na vytváranie elektrických pulzov, ktoré sa prenášajú na akékoľvek partie tela, vrátane intímnych partií. Je vhodný pre začiatočníkov.

    64,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Satisfyer Curvy Trinity 3 vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vĺn alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Golden Moments

    Chcete to najlepšie? Golden Moments je dvojica tých naj erotických hračiek na trhu v luxusnom čiernom prevedení so zlatými detailmi. V pohľadnej krabičke nájdete Womanizer Premium pre ohromujúcu bezdotykovú stimuláciu klitorisu a dychberúce orgazmy a tiež We Vibe Churus pre nezbedné párové hry. Vychutnajte si neprekonateľnú slasť a objavte erotické šťastie!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Tri Fialová

    Vibe Therapy Tri - je prvý vibrátor na svete, ktorý má tri motorčeky. Je vyrobený z najbezpečnejšieho materiálu - chirurgického silikónu, ktorý je hebučký a príjemný na dotyk.

    71,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN The Real One Penisdildo 24cm Čierna

    Využite možnosti realistického dilda s prísavkou. Táto hračka verne kopíruje penis a vďaka prísavke ju možno pripevniť na akýkoľvek hladký povrch. Dĺžka 24 cm a priemer 5 cm.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 64 Squirt

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar Squirt vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zároveň tieto dildá vedia autenticky striekať tekutinou, ktorú do nich pomocou injekčnej striekačky aplikujete. Vychutnajte si slasť z nevšedného dračieho tvaru a výstrekov!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Heavy Balls Silicone Butt Plug

    Nechajte sa očariť týmto análnym kolíkom ukrývajúcim v sebe guličku, ktorá bude pri každom vašom pohybe narážať do stien kolíka a príjemne stimulovať váš análik. Kolík je vyrobený z hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a ľahko sa čistí. Užite si všetky jedinečné pocity, ktoré s týmto kolíkom zažijete a nebojte sa vziať si ho aj von a mať tak vzrušujúce a diskrétne tajomstvo sám so sebou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Gold Chain Nipple Clamps - Zlaté svorky na bradavky s retiazkou

    Buďte krásna, ozdobte sa. Zlatá retiazka na prsia so svorkami. Svorky sú zakončené jemnou gumovou hmotou, ktorá zabraňuje odreninám.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si obľúbi každá žena! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, čím nechala vzniknúť tomuto šperku a zároveň vibrátoru, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Čistá nerezová oceľ a povrch z 24kt zlata sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Ružová

    Vibrátor Lydia v tvare motýlika ovládajte smartfónom. Ovládanie cez telefón poskytuje rôzne možnosti ovládania napr. hlasom.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Douche Bulb - Análna sprcha (klystír)

    Vodná sprcha (klystír) Nexus Douche Bulb je kombinovaná výplachová sprcha s pumpičkou v jednom.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim O(h!)-thello e-stim dildo

    Zmyselne oválne elektro-stimulačné dildo vhodné na vaginálne i análne použitie. Jeho hladké krivky vám poskytnú intenzívnu stimuláciu, ktorá začne už so zavedením prvého valčeka. Užite si príjemné elektro-chvenie, s ktorým vás Thelle dovedie až k nečakanému orgazmu.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Anal Beads

    Priehľadná análna retiazka z korálok s jemným odtieňom ružovej farby. Tvoria ju 4 guličky, ktoré sa od špičky postupne zväčšujú, prvá z nich má pre jednoduché zavádzanie tvar kvapôčky. Korálky sú zakončené prísavkou, s ktorou si môžete vziať hračku do kúpeľne, pripevniť ju na kachličky a užívať si tak výborné hands-free potešenie. Vyrobené sú z TPR materiálu, ktorý neobsahuje ftaláty, je bezpečný pre telo a spĺňa aj prísne EU REACH nariadenia.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze Tassel Choker Čierna

    Premeňte svoje túžby na skutočnosť, otvorte dvere svojej fantázii a oslňte nielen samú seba s týmto náhrdelníkom.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Diskrétne, hravé a kvalitné, presne také je toto vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie! Užívať si s ním môžete sólo alebo môžete ovládač zveriť svojmu partnerovi či partnerke. Vajíčko je dobíjacie cez USB, čo je veľmi praktické, a je vyrobené z kvalitného silikónu platinovej triedy.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Round Butt Plug Large

    Análny kolík guľovitého tvaru s plochou základňou. Strednú veľkosť 7 cm ocenia predovšetkým experti na análne hry.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 4089

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.