×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre ženy

Položky 193 až 224 z celkom 4089

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Easytoys Metal Butt Plug 150CLR - Análny šperk Strieborná/Transparentná

    Nádherný análny kolík z lešteného hliníka s ešte nádhernejším koncovým krištáľom nie je nič iné ako šperk, ktorý elegantne a príťažlivo ozdobí váš zadoček. Keďže je vyrobený z hliníka, reaguje na teplotu a môžete ho ľahko zahriať alebo naopak ochladiť v chladničke či v studenej vode. Má cibuľovitý tvar, ktorý spája dômyselnú stimuláciu s eleganciou, a vzniká tak jedinečná a neodolateľná erotická pomôcka pre všetkých vášnivých milovníkov análu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Breathable Ball Gag - Roubík

    Náhubok patrí k základnej výbave pre S/M sex. Je mimoriadne vzrušujúce, keď vám váš pán alebo pani dá tento kolík z tvrdého plastu.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Squirt Extreme Dildo 11" Flesh

    Snívate o skutočne autentických zážitkoch vrátane výstrekov? Toto nádherné dildo vám vaše prianie s radosťou splní! Ohromí vás nielen schopnosťou výstrekov akejkoľvek tekutiny, ale tiež každou svojou precízne vytvarovanou žilkou za žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie razom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer 1

    Satisfyer 1 je to, po čom túži každá moderná žena. Jedná sa o dokonalý stimulátor klitorisu, ktorý využíva technológiu bezdotykovej stimulácie pomocou účinných tlakových vĺn. Najnovšia verzia obľúbeného Satisfyeru zaručuje intenzívnejšie, rýchlejšie a viacnásobné orgazmy, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Čierna

    Pre všetkých, ktorým nestačí výkon klasických vibrátorov, je určený tento model masážnej hlavice Bodywand. Je špeciálne vytvorená za účelom vysokého výkonu v dĺžke 25 centimetrov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Aligator Nipple Clamps

    Urobte radosť svojim bradavkám a doprajte im ako potešenie, tak príjemnú bolesť so svorkami Aligator Nipple Clamps. Sú vhodné aj pre úplných začiatočníkov! Tvoria ich trvanlivé, kovové spony s mäkkými, gumovými vložkami a spájajúca retiazka. Intenzitu tlaku si sami nastavíte pomocou otáčacej skrutky a retiazkou potom môžete tlak o niečo zväčšiť, stačí jemné uchopenie a uvidíte, čo sa bude diať.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Vďaka 3 výkonným motorom je Satisfyer Curvy Trinity 4 vyrobený zo silikónu všestranne použiteľnou erotickou hračkou. Túto hračku pre potešenie je možné použiť ako vibrátor tlakovej vlny na položenie a pre bod G, ktorý vás prekvapí intenzívnymi vibráciami a pulzujúcimi tlakovými vlnami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si obľúbi každá žena! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, čím nechala vzniknúť tomuto šperku a zároveň vibrátoru, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Čistá nerezová oceľ a povrch z 24kt zlata sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Spiked 5 Row Pinwheel - Stimulačné koliesko

    XR Brands Spiked 5 Row Pinwheel sa od ostatných erotických pomôcok líši tým, že spája hneď 5 veterníkov v jednu superúčinnú pomôcku pre to najintenzívnejšie potešenie.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Brighty

    Pretty Love Bright je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN All Black AB13 Hand - Fistingové ruka 21cm

    Ak milujete fisting a chcete si ho dopriať aj o samote, alebo ho predviesť svojmu partnerovi či partnerke - je táto pomôcka dokonalá. Dĺžka 20 cm a priemer 7,3 cm.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CalExotics Silicone Dilator Kit - Sada silikónových vaginálnych dilatátorov 5ks

    Sada jemne ružových luxusných dilatátorov, ktoré pomáhajú ženám obnoviť vaginálnu pevnosť, pohodlie a komfort.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Diskrétne, hravé a kvalitné, presne také je toto vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie! Užívať si s ním môžete sólo alebo môžete ovládač zveriť svojmu partnerovi či partnerke. Vajíčko je dobíjacie cez USB, čo je veľmi praktické, a je vyrobené z kvalitného silikónu platinovej triedy.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Trilogy Orgasm Balls

    Guľôčky Trilogy majú úplne ideálnu váhu na posilnenie svalov panvového dna.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Silicone Ball Gag - Silikónový kolík s koženým remienkom Čierna

    Kvalitný silikónový roubík s pevným koženým remienkom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajnová a skutočne silná masážna hlavice od značky Adrien splní všetky vaše priania. Bola špeciálne navrhnutá presne tak, aby pre vás bola diskrétne tichou a zároveň výkonnou pomôcku určenou nielen na intímne potešenie, ale aj na masáže celého tela. Má precízny ergonomický tvar, ľahko sa ovláda a je vyrobená z bezpečného a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Max Twist XL Nipple Sucker - Prísavky na bradavky

    Prísavky na bradavky, ktoré vďaka skrutkovaciemu mechanizmu vytvárajú veľmi silný podtlak a maximálne prekrvia tieto citlivé miesta. Pri vyvinutí dostatočného podtlaku nie je potrbené prísavky pridržiavať rukou.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Louisiana Lounger - Šukací stroj

    Lousiana Lounger šukací stroj poskytuje výkonné potešenie kedykoľvek budete chcieť. Nafukovacie anatomicky tvarované ležadlo s možnosťou pripojenia jedného z 3 vibrátorov ponúka veľa možností.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Dobíjací G-Spot Rabbit vibrátor

    Greedy Girl Rechargeable Rabbit Vibrator spája hodvábny silikónový povrch s 36 možnými kombináciami vibrácií tak, aby vám zaistil neuveriteľný orgazmus. Nabíja sa cez USB, je vodotesný a nenáročný na prenášanie, má 2 silné motory a 15 možných rýchlostí a rôznych obmien chodu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Fat Cock with Balls

    Popisok pripravujeTen najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!me.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Arthur - Wave vibrátor

    Rozvlňte sa s masážnym strojčekom, ktorý vás vo vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Japanese Silk Rope - Bondážne lano Čierna 10,5m

    Fetish Fantasy Japanese Silk Rope - Bondážne lano čierne - milostné lano v čiernej farbe z príjemného, ​​bavlneného materiálu, ktorý drží a nešmýka sa.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Perleťová biela

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej perleťovej bielej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Elegantný, dômyselný a účinný, taký je tento vibrátor určený pre váš bod G, vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu. Užito si tie najlepšie orgazmy všetkých čias! Bude vám stačiť 1 AA batéria, aby sa váš nový milovník rozvibroval a vy ste sa zamilovali.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ultraviolett Nipple Sucker - Vibračné přísavky na bradavky

    Vibračné prísavky na bradavky od značky You2Toys sa iste stanú vašou obľúbenou pomôckou. Disponujú minivibrátormi, ktoré vaše bradavky budú skutočne veľmi intenzívne dráždiť. Použitie tejto hračky je veľmi jednoduché, stačí prísavky nasadiť na bradavky, pomocou balónika odsať vzduch, zapnúť vibrácie a užívať si slastnú stimuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Snívate o zmyselnej stimulácii jedným prstom? S týmto prstovým vibrátorom je všetko možné! Má príjemne textúrovanú hlavu a ponúkne vám 9 intenzívnych vibračných režimov. Jeho tvar je dômyselne zakrivený, aby s ním šlo pohodlne zacieliť na klitoris, kde bude dráždiť citlivé nervové zakončenia, ale nakuknúť s ním môžete aj dovnútra. Objavujte sama svoje vášne alebo sa hrajte aj s partnerom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Silicone Anal Beads Black

    Prémiové análne korálky za bezkonkurenčnú cenu! Táto láskyplná análna hračka s rukoväťou v tvare srca je tvorená 4 korálkami rôznych veľkostí, ktoré sa zväčšujú smerom k základni. Vychutnáte si s nimi dokonalú stimuláciu a ich zavádzanie aj vyberanie bude jedna veľká slasť. Tak sa chopte srdiečkovej rukoväte pre ľahkú manipuláciu a užite si dotyk kvalitného hebkého silikónu za vašimi zadnými vrátkami.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Platinum Silicone Pegging Set Čierna

    Úplne dokonalá sada od obľúbenej značky Doc Johnson. Ste pripravení na poriadne vyvádzanie? Táto sada obsahuje postroj, na ktorý pomocou Vac-U-Lock systému pripevníte jedno z 3 díld rôznych rozmerov. Dildá sú špeciálne tvarované, aby účinne stimulovali tak citlivú prostatu, a ich veľkosti sú rozdielne, aby ste si mohli vybrať práve takú, ktorá zodpovedá vašim skúsenostiam a potrebám.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit Long 2851504 Black

    Váš vinylový sen sa stane skutočnosťou jedine v tomto overale, ktorý vás zmyselne lesklého materiálu zahalí od hlavy až po päty. Pochádza z dielne Black Level a je zvodne priliehavý a má dlhé rukávy aj nohavice. Najlepší je však praktický a erotický obojsmerný zips, ktorý začína pri stojačiku, pokračuje cez rozkrok a končí v hornej časti zadku.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Ultra-soft Silicone Dildo Purple

    Hľadáte kvalitné a zároveň cenovo dostupné dildo? Paloqueth Realistic by nemalo uniknúť vašej pozorosti! Je príjemne mäkké a jemné, flexibilné, veľké tak akurát a vyrobené z bezpečného a veľmi príjemného TPE materiálu. Pripevnite si ho vďaka silnej koncovej prísavke napríklad na dlaždičky v kúpeľni a užite si s ním všetky svoje obľúbené polohy!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Duálne stimulujúca luxusná hračka, ktorú budete milovať! Hračky od Lelo sa neustále posúvajú a tie najviac top veci, ktoré súčasný erotický trh ponúka. Ak chcete to najlepšie, tak rozhodne chcete Lelo. Poďte sa zoznámiť s Enigmou. Je to luxusná hračka, ktorá poteší G-bod aj klitoris a poskytne vám naozaj nadpozemský orgazmus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Ružová

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 4089

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.