×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Pripínacie penisy - Strap-on čierna

Položky 33 až 64 z celkom 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fetish Fantasy Stay-Put Harness

    Hľadáte cenovo dostupný postroj na splnenie všetkých vašich fantázií? Tento vychytaný kúsok Stay-Put je ideálny predovšetkým pre nováčikov. Vyrobený je z mäkkého neoprénu, ktorý nedráždi pokožku a je príjemný a elegantný. Nylonové popruhy si budete môcť nastaviť podľa vašej veľkosti a do o-krúžku na kovových západkách vložíte svoje obľúbené dildo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Strap-on

    Chcete sa dostať na vrchol potešenia? V tom prípade budete potrebovať profesionálne pomôcky ako je tento kožený strap-on od značky Zado. Jeho kvalitné spracovanie vás ohromí a obľúbite si ho iste aj pre nastaviteľnú veľkosť a mierne polstrovanú semišovú kožu so štýlovými detailmi, vrátane ružového lemu. Splnenie vašich fantázií je nadosah!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Double Penetration Strap On Harness Black

    3 dildá na jednom strap-on! Užite si pocit, kedy prenikáte a sama ste pri tom úplne naplnená. Tento postroj má hneď 3 odnímateľné dildá, 2 nich poteší nositeľku, a to ako v análi, tak vo vagíne, a posledným dildom bude penetrovať svojho partnera či partnerku. Znie vám to, ako niečo, po čom už dlho túžite? Naplňte svoje túžby a dildá si v postroji ľubovoľne meňte podľa toho, ako vám to bude najviac vyhovovať.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Strap-On Lace Panties with Suspender 2493608 Black

    Môže byť postroj na strap-on sexy? Áno, ak si oblečiete tento v podobe nádherných erotických nohavičiek s čipkou od Bad Kitty. Ušité sú z mäkkého pružného materiálu a ich predná vsadka s krúžkom s priemerom 3,5 cm bez problémov udrží dildo či vibrátor s koncovou prísavkou. Pridajte k podväzkom obľúbené pančuchy a nezabudnite sa potom ukázať aj zozadu, kde majú nohavičky zmyselný a hlavne strategicky umiestnený výstrih.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Harness Diva

    Jedinečný postroj kombinujúci čipkovú eleganciu a nezbedný otvor cez zadoček. Jeho čistý a zmyselný dizajn vytvárajú predovšetkým nastaviteľné popruhy pre podväzky a pohodlie sľubuje elastický pás. Vymeňte si úlohy a chopte sa moci štýlovým spôsobom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Herrules Strapless Strap-On Double Vibrator with Remote Control Black

    Chcete si naplno užiť so svojou partnerkou či výmenu rolí so svojím náprotivkom? Prizvite si do spálne Herrules, ku ktorému nebude potrebovať žiadny postroj. Disponuje 10 omamnými vibračnými režimami pre oboch a obe a vyberať si z nich budete pomocou diaľkového ovládania. Tak na čo ešte čakať? Splňte si svoje erotické sny!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Elastic Harness

    Snívate o prenikaní hlboko do svojho partnera či partnerky, ale tak nejak vám na to chýba penis? Je na čase dopriať si postroj na pripojenie vibračného alebo nevibračného dilda do priemeru až 5 cm. Popruhy sú elastické, takže vám postroj perfektne padne, a na nosenie bude veľmi príjemný vďaka svojej mäkkosti. Spoznajte nové vzrušenie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Strap-on 2001012 Black

    Umožnite si úžasné potešenie z prirážania! Tento nastaviteľný postroj je vyrobený z veľmi kvalitnej kože a pochádza z dielne značky Zado. Skombinujete ho s obľúbenými dildami či vibrátormi, ktoré majú koncovú prísavku či základňu, vďaka ktorej budú držať v kovovom krúžku (4 cm a 5 cm). V tomto postroji sa budete cítiť sexi a nebezpečne zároveň!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme 7" Silicone Hollow Strap-On

    Buďte mužom, akým ste vždy chceli byť. Fetish Fantasy Extreme Silicone Hollow Strap-On je ideálny doplnok nielen pre začiatočníkov, ale pre všetkých, ktorí túžia po ultra vášni a zážitkoch. Dildo je duté a veľkosť postroja nastaviteľná, takže sa prispôsobí každému a bude vždy držať na svojom mieste. Silicone Hollow Strap-On je vyrobený zo 100% zdravotného silikónu, takže je bezpečný pre telo a hypoalergénny, navyše sa tento materiál rýchlo zahreje na telesnú teplotu. Užite si ten najrealistickejší zážitok, o akom sa vám doteraz mohlo iba zdať.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Double Penis Mouth Gag

    Nie je kolík ako kolík! Tento je vybavený realistickým dildom, ktorého dlhšiu časť môže do úst dostať či nositeľ alebo nositeľka alebo ten druhý z páru. Ako to bude prebiehať u vás? Tak či tak si s týmto kolíkom užijete veľa nebezpečne vzrušivej zábavy s výrazným nádychom BDSM.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Harness Rebel

    Jedinečný postroj inšpirovaný francúzskym vkusom pre módu. Jeho čistý a zmyselný dizajn vytvárajú predovšetkým nastaviteľné popruhy na podväzky a pohodlie sľubuje elastický pás. Vymeňte si úlohy a chopte sa moci štýlovým spôsobom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions Be Daring Hollow Silicone Strap-On Set

    Buďte takí, akí chcete byť s týmto unisex strap-onom od prednej značky Doc Johnson. Nová dokonalá kolekcia strap-onov je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, rozumie anatómii tela nositeľa aj jeho náprotivku a pohodlne padne ženám aj mužom. Silikónový postroj a dildo tvoria dohromady produkt sľubujúci maximálne pohodlie a potešenie zároveň.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Strap-On Tong with Suspenders 2493578 Black

    Môže byť postroj na strap-on sexy? Áno, ak si oblečiete tento v podobe nádherných erotických nohavičiek s podväzkami od Bad Kitty. Ušité sú z mäkkého pružného materiálu a ich predná vsadka s krúžkom s priemerom 3,5 cm bez problémov udrží dildo či vibrátor s koncovou prísavkou. Pridajte k podväzkom obľúbené pančuchy a nezabudnite sa potom ukázať aj zozadu, kde majú nohavičky zmyselný tangá strih.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Dual Vibrating Rechargeable 10 Speed Silicone Ribbed Strap-On Adjustable Black

    Karty sú rozdané a role vymenené? Ak áno, nič vám už nebráni tomu, nasadiť si tento postroj a dopriať tak sebe i svojej polovičke fantasticky vzrušujúce okamihy. Vibračné dvojité dildo na postroji je vyrobené z hodvábne hladkého silikónu a vy si ho zamilujete na prvý dotyk. Nechajte seba aj svojho partnera či partnerku podľahnúť jeho vibráciám o 10 režimoch so silou až 14500 otáčok za minútu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Black

    Senzačný čierny strap-on, s ktorým si užijete veľa zábavy bez nutnosti nosenia postroja. Textúrovaná zavádzacia časť pre nositeľku sadne do vagíny ako uliata, kde bude príjemne sitmulovať bod G. Dlhšia, tiež mierne textúrovaná, časť bude ďalej prenikať do osoby nositeľky a nebude záležať na tom, či to bude žena alebo muž!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Dildo & Gag 2020254 Black

    Snívate o úplne tichom prenikaní? Nasaďte svojmu náprotivku tento kolík s odnímateľným dildom a nechajte ho plniť vaše priania a rozkazy. Dildo a kolík sú vyrobené z latexu a obaja majú realistický tvar penisu s výrazným žaluďom. Opasok okolo hlavy je z hovädzej kože a je nastaviteľný.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy For Him or Her Hollow Strap-On Black

    Radi by ste si navzájom urobili radosť? K tomu sa vám bude skvele hodiť toto realistické duté dildo s varlatami! Je pripevnené na pružný a pohodlný strap-on a hodí sa úplne pre všetkých. Špestrite s ním svoje milostné hrátky a objavte nový svet rozkoše!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Comfortable Adjustable Strap-On Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka Vegan Fetish prichádza na trh s týmto pohodlným postrojom z materiálu, ktorý síce vyzerá ako kožený, ale okolo kože rozhodne ani neprešiel, je totiž 100% vegánsky! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce hrátky a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Harness with Dildos Set Black S/M/L

    Kto bude mať dnes veľa? Budete to ONA, kto bude zmyselne prenikať? Všetko je možné! Táto sada vám umožní vymeniť si role. Stačí si obliecť pohodlný postroj a pridať k nemu mäkké a dômyselné zakrivené dildo? Vyberte si malé, stredné alebo veľké.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Strap-On Lace Panties 2493586 Black

    Môže byť postroj na strap-on sexy? Áno, ak si oblečiete tento v podobe nádherných erotických nohavičiek s čipkou od Bad Kitty. Ušité sú z mäkkého pružného materiálu a ich predná vsadka s krúžkom s priemerom 3,5 cm bez problémov udrží dildo či vibrátor s koncovou prísavkou. Pridajte obľúbenú hračku a zahaľte svoj zadoček do čipky!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Domina Wide Band Strap On Harness - Postroj pre pripínací penis

    Zbožňujete šantenie s pripínacím penisom? V tom prípade je pre vás tento postroj nevyhnutnou nutnosťou.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock & Ball Ring

    Erekčný krúžok na semenníky a análne koráliky, chcete všetko? Máte to mať! Cock Ball ring obopne váš penis pri koreni a pozadu nenechá ani semenníky. Ako bonus s ním budete môcť potešiť aj vašu drahú polovičku análnymi korálikmi, takže vo finále si s touto hračkou užijete obaja. Kvalitný silikón si obľúbite pre jeho pružnosť, hebkosť i bezpečnosť a nič vám už nebude brániť v tom, aby ste realizovali svoje divoké sny.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Strap on! Black

    Pre neho, pre ňu, proste pre všetkých! Vymieňajte si role alebo sa len uspokojujte. S touto sadou strap-onu a čiernych díld to pôjde ľahko a príjemne. Dildá majú realistické prevedenie, vyrobené sú z TPR materiálu a potešia všetky vagínky i análiky.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions Be Naughty Black

    Buďte kýmkoľvek chcete byť! Táto unisex sada obsahuje pohodlný postroj a perfektne padnúce duté silikónové nadstavce/ dildá. Postroj je nastaviteľný a elastický, takže báječne padne a zároveň obsahuje vstavaný vibrátor s 10 funkciami, ktorý rozvibruje dildo a poteší oboch partnerov. Uchopte ovládač a vychutnajte si také potešenie, o ktorom už dlho snívate.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Harness Deluxe

    Snívate o prenikaní hlboko do svojho partnera či partnerky, ale tak nejak vám na to chýba penis? Je na čase dopriať si postroj vybavenými dvoma rôzne veľkými krúžkami pre dildá s priemerom až 5,8 cm. Popruhy sú elastické, takže vám postroj perfektne padne, a na nosenie bude veľmi príjemný vďaka svojej mäkkosti. Spoznajte nové vzrušenie!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Silicone Bendable Dildo Black S

    Užite si najrealistickejší dotyk, technológiu, ktorá vám zaistí pohodlné a potrebné ohýbanie a tuhé vnútro dilda, maximálny komfort a potešenie! Toto dildo má všetko, po čom túžite! Je vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, končí silnou prísavkou a ľahko sa čistí.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Ultimate Adjustable Harness

    Vyzerá úžasne a navyše skvele padne! Tento postroj je totiž nastaviteľný a vojdú sa doň dildá väčšiny veľkostí. Pre svoju nositeľku bude pohodlný a nebu ho chcieť dať dolu. Experimentujte s vymieňaním úloh a tešte sa na nové pôžitky pre oboch.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition The Pegger Strap

    Šteklenie jazykom alebo prstom nemôže nikomu trvalo stačiť, a preto je tu Pegger Strap, ktorý vám dopraje to pravé uspokojenie, po ktorým tak túžite. Bude skvelým pomocníkom náruživým lezbičkám, ale aj análnym milovníkom.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Black

    Chcete si vymeniť úlohy a skúsiť lahodnú penetráciu bez nutnosti nosenia popruhu? Tento Strap-On vám poskytne lahodné vibračné potešenie. Svojím tvarom padne ako uliaty do vagíny nositeľky, kde ho ľahko udržia svaly panvového dna, a ešte poteší jej klitoris. Druhá dlhšia časť sa potom zameria na prostatu či bod G náprotivku. Uchopte ovládač a nechajte sa unášať silou 2 výkonných motorov.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Double Take 10X Double Penetration Vibrating Strap-on Harness Black

    Chcete dávať, ale aj brať? Toto dvojité vibračné dildo bude tešiť ako svoju nositeľku, ktorá oblečie postroj, tak jej náprotivok, ktorým môže byť muž aj žena, pretože druhé dildo je tvarované tak, aby pošteklilo bod G i prostatu. Rovnoprávnosť existuje a táto hračka sľubuje vzrušenie pre oboch partnerov, tak poďte preskúmať 3 rýchlosti a 7 vibračných vzorov duálnych motorov!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Double Vibrating Silicone Strap-On Adjustable Black

    Dávať znamená aj prijímať a tento strap-on je toho dôkazom! Tvorí ho dvojitý vibrátor a spokojnosť tam bude na oboch stranách. Vyrobený je zo 100% hodvábne hebkého lekárskeho silikónu a súčasťou balenia aj upevňovací systém, vďaka ktorému bude vibrátor držať na mieste za všetkých okolností!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Blush Temptasia Twist Kit Set of Three Black

    3 Twist dildá pre akékoľvek hrátky! Máte dneska chuť na menšie alebo na väčšie? Nemôžete si to rozmyslieť? Tak si vyberte prostredie. Twistová textúra sľubuje príjemnú stimuláciu G-bodu aj análu a silná koncová prísavka v tvare sŕdc budí láskyplný dojem. Príjemný silikón si zamilujete nielen pre jeho hebkosť, ale aj pre jeho ľahké čistenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.