×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Pripínacie penisy - Strap-on čierna

Položky 97 až 128 z celkom 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • strap-on-me P&G-Spot Dildo Black Size M

    Chcete skúsiť nové výšiny potešenia? Toto silikónové dildo vás presne do tých výšin vezme! Je kompatibilné s postrojmi a zakončené silnou prísavkou pre hands-free hry. Zakrivený tvar pohodlne dosiahne na bod G alebo na prostatu, takže si s dilsom P&G svoje nebeské potešenie vychutná ona i on.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vibration Dildo Strap-On Remote Control 5" Black

    Pohodlný strap-on s vibračným dildom je kombinácia, ktorá vás len tak neprestane baviť! Postroj si nastavíte podľa svojich potrieb a medzi 7 výkonnými vibračnými funkciami dilda budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. S dildom si užívajte bez postroja, je odnímateľné a zakončené silnou prísavkou.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Strap-On Black

    Snívate o prenikaní do svojho náprotivku? Váš sen pomôže splniť tento elegantný čierny strap-on od značky Ouch! Pýsky postroja sú nastaviteľné, takže vám pohodlne padne, a dildo je odnímateľné aj na iné hry. Vyzbrojte sa čiernym strap-onom, vymeňte si úlohy a objavte nové vesmírne vzrušenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Pegger Beginner Vibrating Double Dildo + Harness Black

    Nie je väčšia slasť, než potešenie dávať a získavať zároveň! Tento jedinečný postroj dopraje svojej nositeľke slastný pocit naplnenia a zároveň jej dá veľmi prenikať do svojej partnerky či partnera. Ak vám to príde málo, pridajte ešte 4 vibračné rýchlosti a 7 vzorov! Čerešničkou na torte je diaľkové ovládanie, ktoré vám padne do ruky ako uliate.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Navy Rubber O Ring Black 4 Pack

    Šikovná štvorica krúžkov od Sportsheets! Sú pevné, ale zároveň príjemne pružné, takže sa prispôsobia vašej veľkosti. Ich hlavným posolstvom je posilnenie a predĺženie erekcie, pokiaľ si jeden z nich nasadíte na penis. Poslúžiť vám však môžu aj na stabilizáciu základne dilda pri postroji. Objavujte ich možnosti a hrajte sa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hünkyjunk Double Thruster Penetrator Tar Ice

    Žiadny postroj a ani žiadne popruhy! Toto „dildo navyše“ sa umiestni pomocou koncového krúžku a drží presne ako má. Nezáleží na tom, či máte práve erekciu, môžete s ním zakúsiť dvojitú penetráciu alebo ho jednoducho použiť namiesto penisu, ktorému sa práve nechce. Vyrobené je z vysoko kvalitného Plus+Silikón materiálu, ktorý je príjemný a hladký.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Body Dock SE Strap On Harness Black

    S týmto strap-on postrojom si jeho výrobcovia naozaj dali záležať! Umožňuje totiž veľmi jednoduchú výmenu dild, a to vďaka silikónovej okrúhlej doske, ku ktorej sa prísavka každého koncového dilda dokonale prisaje a bude dildo držať na svojom mieste. Už žiadne krúžky, žiadne problémy, žiadne starosti, len vy, vaša vášeň a váš nový postroj.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Smooth Silicone Dong Black

    Hladké dildo so žaluďom, kompatibilné s Vac-U-Lock pre všetky vaše obľúbené nezbedné hrátky. Užite si dômyselnú stimuláciu, ktorú vám dopraje! Vyrobené je z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je samozrejme bezpečný pre telo a nemôže sa dočkať, až obohatí vašu zbierku erotických hračiek.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Supreme Harness with Vibrating Plug Black

    Báječná sada obsahujúca nielen patentovaný nadstavec Vac-U-Lock, ktorý rozvibruje všetky vaše hračky, ale tiež pevný a účinný postroj. Umožňuje pripojenie k akejkoľvek vašej obľúbenej hračke! Bezdrôtový diaľkový ovládač sľubuje pohodlnosť a 7 vibračných funkcií zaručuje vzrušenie. Užite si vibrujúcu revolúciu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson G-Spot Vibrating Pleasure Set Black

    V tajte sade nájdete všetko, čo potrebujete pre dokonalú stimuláciu a uspokojenie. Obsahuje totiž účinný a nastaviteľný postroj, vibračný nadstavec Vac-U-Lock na diaľkové ovládanie a zvlnené silikónové dildo. Nadstavec je však kompatibilný aj s inými hračkami, ktorým dodá vzrušujúce chvenie, a s dildom si môžete samozrejme užívať aj postroj, nie je to skvelé?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me P&G-Spot Dildo Black Size S

    Chcete skúsiť nové výšiny potešenia? Toto silikónové dildo vás presne do tých výšin vezme! Je kompatibilné s postrojmi a zakončené silnou prísavkou pre hands-free hry. Zakrivený tvar pohodlne dosiahne na bod G alebo na prostatu, takže si s dildom P&G svoje nebeské potešenie vychutná ona i on.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Body Dock Lap Strap Harness Black

    Žiadne krúžky, žiadne zložitosti, žiadne problémy! Tento postroj Body Dock posunie vašu hru so strap-onmi na úplne novú a lepšiu úroveň a užiť si s ním môžete aj sexy tanec na kolenách. Nasadzuje sa totiž na nohu/stehná a je štýlový aj pohodlný na nosenie. Výmena dilda nikdy nebola jednoduchšia a rýchlejšia. Postroj funguje na princípe prísavky a dildo jednoducho „prisajete“ k prednej doštičke.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson G-Spot Silicone Dong Black

    Chcete potešiť svoj bod G? Toto Vac-U-Lock dildo z hladkého silikónu má dômyselný zakrivený tvar a dá sa použiť v kombinácii so strap-onom alebo s čímkoľvek, čo je kompatibilné s Vac-U-Lock. Vychutnajte si nielen jeho design, ale tiež príjemne hebký materiál, ktorý sa rýchlo zahreje na telesnú teplotu, a následný ohromujúci orgazmus.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • No-Parts Taylor Adjustable Strap On Harness with double O-Ring

    Tento postroj je tak príjemný na nosenie, že budete mať pocit ako by bol vašou súčasťou! Vychutnáte si s ním fantastické zážitky a splníte erotické sny o dvojitej penetrácii nielen sebe, ale aj svojej partnerke či partnerovi. Pripevnite k nemu obľúbené dildo a ide sa na to.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Ingen Easy Strap-on Set Vibrating 8.5" Black

    Prahnete po uspokojení? Prahnete po výmene rolí a vzrušujúcich vibráciách? Prahnete po kvalitnom strap-one? LoveToy prichádza s realistickým dildom pre autentické zážitky v kombinácii so stabilným postrojom, ktorý pohodlne padne a drží. Je totiž navrhnutý tak, aby sa prispôsobil vašim proporciám vďaka suchému zipsu. Užite si zábavu, o ktorej už dlho snívate!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Ultra Thigh Strap On

    Objavte novú úroveň intimity! Tento strap-on na nohu je 15,2 cm široký pás z mäkkého a pružného materiálu, ktorý je pohodlný pre všetky typy postáv. Vybavený plne prešitým a zosilneným O krúžkom o rozmere 4,5 cm. Nenatiahnutá dĺžka 73,7 cm a zapínanie na suchý zips je skvele pohodlné. Užite si tento flexibilný doplnok a doprajte svojmu náprotivku penetráciu na vašom stehne či paži.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Harness & Dong Black

    Hrajte sa po svojom! Tento veľmi pohodlný postroj z vegánskej kože je podšitý tenkým a príjemne priedušným materiálom. Jednoduchý otvor v prednej časti umožňuje ľahké pripevnenie tenkého silikónového dilda a potom už nezostane nič iné ako prevziať kontrolu nad prenikaním!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Bliss Velvet Kiss Strap-On Harness

    Jednoduchý, elegantný a pohodlný! Tento Velvet Kiss postroj obopne vaše boky a stehná a pohladí vás svojou zamatovou vnútornou podšívkou. Nebude vám brániť v pohyboch, naopak si ho nastavíte podľa svojich potrieb. Vyberte si z 3 krúžkov a pripojte obľúbené dildo.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me P&G-Spot Dildo Black Size XL

    Chcete okúsiť nové výšiny potešenia? Toto silikónové dildo vás presne do tých výšin vezme! Je kompatibilné s postrojmi a zakončené silnou prísavkou pre hands-free hrátky. Zakrivený tvar pohodlne dosiahne na G-bod alebo na prostatu, takže si s dildom P&G svoje nebeské potešenie vychutná ona aj on.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Dual Penetration Thigh Strap On

    Objavte novú úroveň intimity! Tento strap-on na nohu je široký pás z mäkkého a pružného materiálu, ktorý je pohodlný pre všetky typy postáv. Vybavený je 2 plne prešitými a zosilnenými O krúžkami s rozmermi 3,2 cm a 4,4 cm. Nenatiahnutá dĺžka je 73,6 cm a zapínanie na suchý zips je skvele pohodlné. Užite si tento flexibilný doplnok a doprajte svojmu náprotivku duálnu penetráciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Textured Curved Hollow Strap-on 8" 20cm Black

    Zabudnite na predsudky, trápenia a jednoducho na všetko, čo by vás mohlo vzďaľovať od vašej spokojnosti. Tento Hollow Strap-On vám prinesie vášeň a potešenie, o ktoré sa vám možno ani nesnívalo. Je príjemne zakrivený a textúrovaný, takže nádherne zacieli na tie najdôležitejšie citlivé miesta. Navyše tiež nositeľovi či nositeľke pohodlne padne a nebude ho/ju obmedzovať v žiadnych pohyboch!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Perfect Fit Strapless Strap-on Black

    Ľahká hračka pre silné zážitky! Tento strap-on bez postroja je príjemný na nosenie a bohatý na vzrušenie. Časť tvorená mäkkým drôtikom potiahnutým silikónom sa vkladá do pošvy, kde ju na mieste držia vaginálne svaly, a dá sa podľa potreby ľubovoľne ohnúť. Dildem potom nositeľka poteší svoj náprotivok a splní jeho/jej tajné erotické sny!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Curved Hollow Strap-on 8" 20cm Black

    Zabudnite na predsudky, trápenia a jednoducho na všetko, čo by vás mohlo vzďaľovať od vašej spokojnosti. Tento Hollow Strap-On vám prinesie vášeň a potešenie, o ktoré sa vám možno ani nesnívalo. Je príjemne zakrivený a nádherne zacieli na tie najdôležitejšie citlivé miesta. Navyše tiež nositeľovi či nositeľke pohodlne padne a nebude ho/ju obmedzovať v žiadnych pohyboch!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Ribbed Hollow Strap-on with Balls 8" 21cm Black

    Zabudnite na predsudky, trápenia a jednoducho na všetko, čo by vás mohlo vzďaľovať od vašej spokojnosti. Tento Hollow Strap-On vám prinesie vášeň a potešenie, o ktoré sa vám možno ani nesnívalo. Je príjemne zakrivený a jeho vlnitá textúra sľubuje nádhernú stimuláciu. Navyše tiež nositeľovi či nositeľke pohodlne padne a nebude ho/ju obmedzovať v žiadnych pohyboch!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Bliss Lover’s Thigh Harness

    Nechajte svoj náprotivok prejsť na vašom stehne! Tento výnimočný postroj na stehno je vyrobený z odolného a pružného neoprénu. Je príjemne hladký a polstrovaný, takže je tiež veľmi komfortný. Materiál vie pekne absorbovať a postroj sa nasadzuje pomocou zadného suchého zipsu. Vložte do 3,8 cm o-krúžku obľúbené dildo a nasadať.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Briefs 2950260 Black

    Popisok pripravujeme.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions BE Ready Black

    Buďte takí, akí chcete byť s týmto unisex strap-onom od prednej značky Doc Johnson. Nová dokonalá kolekcia strap-onov je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, rozumie anatómii tela nositeľa aj jeho náprotivku a pohodlne padne ženám aj mužom. Silikónový postroj a dildo tvoria dohromady produkt sľubujúci maximálne pohodlie a potešenie zároveň.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Ultra Harness With Plug Black

    Báječná sada obsahujúca nielen patentovaný nadstavec Vac-U-Lock, ale aj pevný a účinný postroj. Umožňuje pripojenie akejkoľvek vašej obľúbenej hračky, ktorá je s Vac-U-Lock kompatibilná! Otvorený rozkrok postroja prináša maximálne pohodlie a jeho nositeľ či nositeľka bude mať plnú kontrolu nad celou akciou.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Body Dock Strap-On Suspenders Black

    Žiadne krúžky, žiadne zložitosti, žiadne problémy! Tento postroj Body Dock posunie vašu hru so strap-onmi na úplne novú a lepšiu úroveň. Je nielen štýlový, ale hlavne funkčný a poskytne vám maximálnu oporu a pohodlie vďaka polstrovaniu, odnímateľným trakom a ďalším vychytávkam. Výmena dilda nikdy nebola jednoduchšia a rýchlejšia. Postroj funguje na princípe prísavky a dildo jednoducho „prisajete“ k prednej doštičke.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Twisted Hollow Strap-on 8" 20cm Black

    Zabudnite na predsudky, trápenia a jednoducho na všetko, čo by vás mohlo vzďaľovať od vašej spokojnosti. Tento Hollow Strap-On vám prinesie vášeň a potešenie, o ktoré sa vám možno ani nesnívalo. Je príjemne textúrovaný a nádherne zacieli na tie najdôležitejšie citlivé miesta. Navyše tiež nositeľovi či nositeľke pohodlne padne a nebude ho/ju obmedzovať v žiadnych pohyboch!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.