×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky príslušenstvo

Položky 33 až 64 z celkom 280

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Alive Fury BDSM Kit Black

    Pôvabná sada všetkých nevyhnutností pre nezbedné BDSM hrátky. Čo v nej nájdete? Tešiť sa môžete na 10 kúskov, z ktorých ani jeden nie je k ničomu. Putá na zápästie a na členky, obojok, vodítko, kolík, plácačka, bič, lano, maska, svorky na bradavky a hracia kocka.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • F-Machine Pro 3 Fuck Machine Pink

    F-Machine Pro 3 je nový šukací stroj, ktorý je teraz ešte silnejší, stabilnejší, rýchlejší, všestrannejší a prispôsobiteľnejší! Doprajte si maximálne potešenie a spokojnosť na mieru vašich potrieb a až budete mať dosť, schovajte svojho profi pomocníka do praktickej a diskrétnej tašky, kde na vás bude verne čakať.

    1 229 €

    759 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Series Automatic Smart Pump Sleeve

    Náhradný nadstavec do vákuovej pumpy Optimum, ktorý ale môžete používať aj ako účinný masturbátor. Je totiž vyrobený z príjemného flexibilného TPE materiálu, je tenký a vo vnútri dômyselne textúrovaný. Doprajte vašim citlivým miestečkám niečo milé a vzrušujúce, bude to radosť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys All Time Favorites Anal Douche Black

    Čistý análik je nevyhnutný pre bezstarostné zadné hry. A rovnako nevyhnutná je aj táto sprchová  tryska pre dokonalé čistenie. Má zaoblenú špičku, takže sa ľahko zavádza, a poloha otvorov po celom obvode zaručuje stopercentné vyčistenie. Nezabúdajte na hygienu!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Beads 8 Pcs Set

    Luxusná sada pomôcok z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Otvorte čierne puzdro a pohľaďte na 8 lesklých krásavcov na červenom hebkom podklade. Každý z dilatátorov má inú veľkosť a vy si užijete rozmanité zážitky. Naplňte svoje túžby!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos 3 Heads Enema Shower Attachment

    Luxusná strieborná análna sprška z kvalitného hliníku. Disponuje 3 vymeniteľnými nadstavcami so 7 striekajúcimi otvormi. Sprcha sa hodí pre všetky štandardné sprchové hadice a je navrhnutá tak, aby vám váš análik čistila dlhé roky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Sleeve Tornado Bliss

    Toranado Bliss je vymeniteľná vnútorná vložka pre váš obľúbený Satisfyer Men. Už na prvý pohľad je poznať, že toto bude veľmi vzrušujúca jazda! Stovky mäkkých vrúbkov vytvárajú dômyselnú textúru tesného tunelu, ktorého svetlo na konci nie je ničím iným ako nezabudnuteľným a ohromujúcim orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Ripple Weighted Silicone Attachment

    Silikónový nadstavec pre dobíjaciu masážnu hlavicu Le Wand. Dodajte vašej obľúbenej pomôcke nový rozmer s týmto nadstavcom a užite si očarujúce pocity, ktoré vám prinesú stimuláciu tak citlivého G-bodu alebo P-bodu.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Discreet Box Black

    Diskrétny domček pre vaše erotické hračky a doplnky! Toto pevné puzdro na zámok s osobným kódom pojme tak 4 až 5 stredne veľkých hračiek a ochráni ich pred zvedavými zrakmi aj prachom. Vnútorné sieťované vrecko pomôže udržať prehľadný poriadok. Dajte svojim hračkám bezpečný domov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Výnimočne výkonný Pock Rock poláska nielen váš klitoris, ale aj všetky ďalšie citlivé miestočká, s ktorými ho zoznámite. Disponuje 4 rôznymi hlavami, ktoré sa ľahko vymieňajú, a každá z nich vám poskytne iný spôsob stimulácie. Toto malé, ale účinné dráždidlo je vyrobené z ABS plastu s hebkým PU povlakom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Max 2 Vagina Shaped Sleeve

    Náhradný nadstavec na masturbátor Lovense Max 2! Vychutnajte si pôvabne realistickú vagínu, prekrásnu na pohľad a autentickú na dotyk.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA26 Monster Series Huge Silicone Dildo KlicLok Brown 25cm

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si silný realistický penis z prvotriedneho PVC s dlhou životnosťou. Má KlicLok koncovku a donúti vás zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného lepšieho sveta!

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Excellent Power Erection Assistant Hollow Strap-On

    Snívate o tom, aby váš penis bol vždy tvrdý a pripravený na akciu? Niektoré priania sú nesplniteľné a iná zas áno. To vaše splní toto duté realistické dildo pripevnené k pružnému, nastaviteľnému a pohodlnému postroju. Zahoďte obavy, toto dildo sa bude páčiť vám i vašej drahej polovičke.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Hook

    Pre skutočných milovníkov bondage! Tento análny kolík je ideálnou hračkou pre vzrušujúce BDSM hry profesionálnej úrovne. Koncový krúžok umožňuje pripevnenie lana, ktoré potom môžete priviazať napríklad k rukám alebo ku krku. Každý pohyb potom bude jeho nositeľ cítiť i vo svojom análiku. Tak vyskúšajte ho a prehĺbte svoje otrocké análne potešenie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Sleeve Tri Delights

    Tri Delights je vymeniteľná vnútorná vložka pre váš obľúbený Satisfyer Men. Jeho vnútorná rebrovaná textúra bude váš penis dráždiť po celej jeho dĺžke a čím hlbšie bude do tohto raja potešenie vstupovať, tým väčšie vzrušenie budete pociťovať. Mäkké vrúbky z hodvábne príjemného materiálu vám ukážu svoje kúzlo cez intenzívny orgazmus, ktorý je s touto vložkou bližšie než na dosah.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovense USB Bluetooth Adapter

    Bluetooth adaptér pre všetky počítače a notebooky, ktoré funkciou Bluetooth nedisponujú, ale i napriek tomu by ste ich chceli použiť na ovládanie svojej Lovense hračky. Toto jednoduché riešenie urobí z každého počítača Bluetooth prijímač a zároveň aj ovládač vašich obľúbených erotických pomôcok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Inflatable Hot Seat Black

    Len sa posaďte a užívajte si rytmus! Toto nafukovacie sedlo je vybavené integrovaným vibrátorom v tvare penisu s nádherne vymodelovanými žilkami. Robustné rukoväte vám poskytnú oporu aj pri vášnivejšej jazde, kedy sa budete pohybovať hore a dole. Vyberte si intenzitu vibrácií skrz ovládač na lanku a rozbehnite to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scandal Blackout Eyemask Black

    Čo takto skúsiť zakryť oči a sústrediť sa všetkými ostatnými zmyslami na vzrušujúce zážitky? Neznie to zaujímavo? Jasne, že áno! Maska na oči Scandal je perfektný doplnok pre každého milovníka zmyselných hier. Nielenže je pekná a elegantná, ale predovšetkým vám vďaka svojej dvojitej vrstve poskytne úplne zatmenie. Vychutnajte si svoje milovanie a všetky pocity s ním spojené ešte viac ako obvykle.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The F-Machine USB Universal Suction Base Adapter

    Zdokonaľte svoj F-Machine Pro II alebo Gigolo. Táto fantastická inovácia od skúsených a perverzných inžinierov z F-Machine vám ukáže nový rozmer potešenia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Charging Cable Lush/Lush2/Hush/Edge/Osci

    Došla vášmu Lovense miláčikovi šťava a vy nemôžete nájsť kábel? A tak hľadáte a hľadáte. A stále nič. Vy máte problém a my riešenie! Náhradný nabíjací kábel na Lovense hračičky Lush / Lush 2 / Hush / Edge / Osci.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx I Love You

    Hľadáte ideálny darček pre svoju lásku? Práve ste ho našli! Tento láskyplný sáčok dá vášmu náprotivku najavo, čo k nemu cítite. Nájdete v ňom totiž vzrušujúce doplnky, s ktorými si užijú aj tí, ktorí zostali doteraz erotickými pomôckami nepobozkaní. Spoznajte novú úroveň romantických emócií a pohrajte sa spolu nežným, avšak vzrušujúcim spôsobom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Advanced Bondage Black

    Nič vás tak nerozpáli ako BDSM hry? A máte k nim všetko, čo potrebujete? Táto sada poteší aj pokročilejších milovníkov neposlušného hrania. Okrem klasických pomôcok ako je náhubok, plácačka alebo putá, obsahuje hojdačku na dvere a súpravu na pripútanie k matracu. Všetko v jednom, užite si to!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Zbožňujete funkcie svojho Milkera? S týmto nadstavcom ho budete milovať ešte viac! Jeho textúrovaný povrch bude ešte väčšmi stimulovať váš penis a pružná guma, ktorá nadstavec lemuje, zaručuje dokonalé tesnenie a realistické ťahy. Tento valec pohltí celý váš úd a bude ho nasávať dômyselne a účinne, až kým sa nedotknete dychberúceho vrcholu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Elastic Harness

    Snívate o prenikaní hlboko do svojho partnera či partnerky, ale tak nejak vám na to chýba penis? Je na čase dopriať si postroj na pripojenie vibračného alebo nevibračného dilda do priemeru až 5 cm. Popruhy sú elastické, takže vám postroj perfektne padne, a na nosenie bude veľmi príjemný vďaka svojej mäkkosti. Spoznajte nové vzrušenie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz G-Spot Attachment for Saddle Sex Machine Flesh

    Pevne sa držte, táto jazda bude divoká a váš bod G sa totiž zblázni orgazmom. Tento nadstavec na vašu obľúbenú sexuálnu mašinu bude cieliť na bod G a zároveň stimulovať váš klitoris dychberúcimi vibráciami. Upgradujte svoj Saddle a užívajte si ešte viac! Hebký materiál poteší vaše intímne partie a tie najintenzívnejšie orgazmy všetkých čias zdvihnú kvalitu celého vášho života!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSC07 Extension Rod 30cm

    Kvalitný a praktický doplnok pre váš HiSmith šukací stroj. Táto tyč slúži na predĺženie a je vyrobený z odolnej nerezovej ocele. Je vhodná pre HiSmith Premium, ktoré majú konektor KlicLok. Predĺžte si svoje potešenie o 30 cm!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA20 Dual Layer Ultra Lifelike Soft Silicone Dildo KlicLok Flesh 22cm

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si úchvatný realistický penis z báječne hebkého silikónu a s pevným vnútorným jadrom. Má KlicLok koncovku a donúti zalapať po dychu každú ženu túžiacu po penise. Nechajte sa ním uniesť do iného lepšieho sveta!

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The F-Machine Anchor Tie Down Kit

    Šikovný doplnok, ktorý zabraňuje kĺzaniu vášho obľúbeného šukacieho stroja F-Machine po hladkom povrchu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 280

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.