×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre mužov

Položky 65 až 96 z celkom 3720

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lovense Gush Glans Massager

    Čo tak nasadiť vášmu žaluďu vzrušujúcu čiapočku? Zoznámte sa Gushem, najnovším prírastkom do rodiny Lovense, pre ktorú je typická možnosť ovládania na diaľku cez aplikáciu. Gush je flexibilný masér žaluďa, ktorý sa hodí pre všetky veľkosti a ponúkne vám celú radu vzrušujúcich zážitkov, objavte ich všetky!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 10” Vibrating Hollow Strap-On Vibračný pripínací penis 25cm

    Pripínací penis 10 "Vibrating Hollow Strap-On je vhodný pre pokročilých, lesbické hry, ako aj na spestrenie erotických hier medzi mužom a ženou. Dĺžka 25cm.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Girls Angela White Indulge

    Masturbátory Fleshlisght dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je nič prekvapujúce. Jedná sa totiž o skutočné odliatky vagín z dokonalého materiálu Super Skin, z ktorých tento patrí obľúbenej porno herečke Angele White. Celosvetovo obľúbené Fleshlighty vynikajú svojím realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Fanny Hill's Vibračný nafukovací análny kolík

    Nafukovacie kolíky patria medzi najobľúbenejšie análne stimulácie vôbec. Nafúknutie kolíka prebieha veľmi jednoducho pomocou balónika. Vnútri kolíka je vibračné zariadenie s plynulou reguláciou vibrácií.

    33,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Čierna

    Dildo BOSS je ideálne pre všetkých, ktorí preferujú väčšie a realistickejšie tvary s oblou špičkou. Svojím tvarom a veľkosťou sa ideálne hodí na internú stimuláciu bodu G i P. Prezývaný "Kráľ nemeckých díld".

    52,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN The Real One Penisdildo 24cm Telová

    Využite možnosti realistického dilda s prísavkou. Táto hračka verne kopíruje penis a vďaka prísavke ju je možné pripevniť na akýkoľvek hladký povrch. Dĺžka 24 cm a priemer 5 cm.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Keep Still Over the Bed Cross Restrain - Bondážna súprava

    Objavte nový štýl bondážnych hrátok s touto jedinečnou sadou Päťdesiatich odtieňov sivej Keep still over the Bed Cross Restrain, ktorá umožňuje držať putá členkov a zápästí vertikálne či horizontálne.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Ion Black

    Patentovaná technológia tlakových vĺn konečne aj pre mužov! Ráčte sa zoznámiť s prvým masturbátorom na svete, ktorý vás bude dráždiť skrz neuveriteľné, pulzujúce tlakové vlny, vďaka ktorým zažijete úplne nové druhy orgazmu!

    309 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Orion One Time - Vibračný krúžok

    Vibračný krúžok na penis z pružného a veľmi elastického silikónového materiálu.

    5,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Metal Butt Plug 124PNK - Análny šperk Strieborná/Ružová

    Tento úžasný análny kolík z lešteného hliníku na prvý pohľad vyzerá ako luxusný šperk, a to vďaka krásnemu koncovému kryštálu. Jeho tvar je úplne dokonalý, kužeľovitý hrot uľahčí zavádzanie, hladké telo poteší váš konečník a štíhly krk dá možnosť vyniknúť koncovému kryštálu. Keďže je vyrobený z hliníku, reaguje na na teplotu a môžete ho ľahko ohriať, alebo naopak schladiť v chladničke či v studenej vode.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #3 Black

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má nádherne ružovkasté pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny ponúkne aj análik.

    61,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Moto-Bator 2

    Moto-Bator sú 3 funkcie v jednom produkte, vďaka ktorému si vaše ruky navždy odpočinú od honenia. S Moto-Batorom už nikdy nebudete chcieť honiť rukou, zamilujete sa totiž do ťahu, sania a vibrácií. Dáte si kombo a všetko naraz alebo postupne? Super silný dobíjací motor je tu pre vás, aby vám plnil priania pokojne každý deň, hodinu, minútu... .

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine - Luxusný automatický podtlakový masturbátor

    The Milker je dokonalý podtlakový masturbačný stroj zaručujúci úžasnú stimuláciu penisu, ktorej intenzitu si určujete sami. Jeho systém a funkcie sú veľmi premyslené a Milker pri masturbácii odvedie všetku prácu za vás.

    1 149 €

    849 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Lovebotz Robo Fuk Deluxe Adjustable Sex Machine

    Všestranný milovník vybavený diaľkovým ovládaním rýchlosti od značky LoveBotz. Umožní vám zvoliť si ideálnu ťahovú úroveň a dokonca i uhol a výšku prieniku, ktoré si ľahko a rýchlo nastavíte pomocou otočných gombíkov na ráme. Súčasťou jeho balenia sú dva rôzne vymeniteľné konce, flexibilné a ohybné dildo a hebká ružová šušuľka.

    689 €

    579 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Magnum ostružinová

    Magnum je dildo pre všetkých, ktorí túžia po veľkej láske! Zavádzanie je vďaka jeho hladkému povrchu veľmi jednoduché a jeho falický tvar je prísľubom vzrušujúcej stimulácie.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #4 Black

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má nádherne ružovkasté pysky a zmyselne odhalenú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny ponúkne aj análik.

    87,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Vibrating Ring Black

    Vyskúšajte niečo nové a znásobte príjemné pocity počas svojich intímnych zážitkov s týmto dômyselným erekčným krúžkom, ktorý poteší aj partnerkin klitoris.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotic Julian's Stud Ring - Erekčný krúžok

    Škrtiaci krúžok na penis s plynulou reguláciou stiahnutia. Krúžok zaistí vaše perfektné stoporenie.

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision SexMax WetGAMES plachta Červená

    Plachta je určená predovšetkým pre hrátky s erotickými olejmi a k ďalším mokrým zábavkám. Plachta je veľmi ľahko umývateľná.

    33,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Suck N’ Stroke Head Pump

    Vychutnajte si stimuláciu prirovnateľnú k orálnemu sexu, ktoré ohromí váš žaluď a koriguje sa pomocou čerpadla. Tento ľahko použiteľný set dokáže vytvoriť naozaj silnú saciu akciu, ktorá stimuluje citlivé nervové zakončenia okolo žaluďa.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme B.J. Betty Oral Sex Love Doll

    Betty nikdy nebolí hlava a je stále nadržaná. Vytiahnite túto prsnatá krásku z krabice, pripravte si poriadnu dávku lubrikantu a ukážte jej, čo ste zač.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #5 Skin

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má nádherne ružové pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná a nechýbajú jej ani pevné prsia akurát do ruky. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktorý budete hladkať, maznať aj przni.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Skinlike Soft Cock 7.5" Flesh

    Snívate o realistickom dilde, ktoré bude tak skutočné, že si ho možno aj spletiete so skutočným penisom? Skinlike Soft Cock vyniká svojím dvojvrstvovým spracovaním, kedy je vo vnútri tvrdý a pevný ako ten najvzrušenejší penis, zatiaľ čo jeho povrch je mäkký a hebký ako jemnučká kožička. Užite si jeho ohybnosť a potešte sa ním ako so skutočným penisom!

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator

    Masturbátor v tvare ženského tela s dokonalými krivkami v životnej veľkosti. Fuck Me Silly 2 je prepracované torzo s úzkym pásom, veľkými prsiami, pevnými bradavkami a 2 milostnými otvormi.

    379 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Dilators Set - Sada silikónových uretrálnych dilatátorov 3ks

    Sada 3 zvlnených a veľmi pružných dilatátorov s rôznymi priemermi. Zakončené sú bezšvovým guľatým hrotom, ktorý uľahčuje ich zavádzanie. Majú lákavú tmavo modrú farbu a sú vyrobené zo silikónu. Ten je nielen príjemne hebký a prakticky flexibilný, ale tiež úplne bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty a spĺňa nariadenie EÚ REACH.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Deluxe Mega Bator

    Luxusný a vysoko inovatívny masturbátor, ktorý odvedie všetku prácu za vás. Spája hands-free rotácie a stimulačné tlačenie. Na výber s ním budete mať 10 unikátnych vzorcov pre ideálne prispôsobenie. Doprajte si to najlepšie, čo v oblasti masturbátorov súčasný trh ponúka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Classic

    Partnerské vibrátory si od doby svojho vzniku získali priazeň miliónov párov z celého sveta a Partner celkom iste nebude výnimkou.

    68,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The RingO Black - Erekčný krúžok

    Tvrdá erekcia pre akýkoľvek veľký penis s jediným erekčným krúžkom! Stačí ho roztiahnuť a nasadiť na koreň penisu. Tým spôsobí tvrdšiu erekciu vďaka väčšiemu prekrveniu, ale zároveň zabraňuje predčasnej ejakulácii a prináša intenzívnejšie pocity.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly Mega Masturbator

    Zaspávate a snívate o vlhkej a vzrušenej dierke, idete električkou a myslíte na to, ako chcete, aby na vás doma čakala pripravená doma, pozeráte sa na ženy okolo a túžite po dokonalom zadočku, ktorý bude len a len váš... Prestaňte s tým a premeňte svoje sny na skutočnosť s úžasným realistickým zadočkom s tou najkrásnejšom vagínkou, akú poznáte zo svojich predstáv"

    459 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Heat Vibration

    Satisfyer Men Heat Vibration je vybavený inovatívnou funkciou vyhrievania, ktorá vám poskytne neuveriteľne realistický zážitok. Funkciu vyhrievania si môžete v 3 krokoch nastaviť na teplotu až 40 stupňov Celzia a nechať sa príjemným teplom v tuneli lásky unášať na vlnách slasti. Keď v extáze zatvortíe oči a necháte sa doviesť až k samotnému vrcholu rozkoše, v okamihu zabudnete, že ide len o pomôcku! Neveríte? Tak ju vyskúšajte!

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Automatic Soft Silicone Masturbator with 4 Thrust Functions and Vibrations

    Toto je váš nový „bro“, s ktorým vaša masturbácia už nikdy nebude, čo bývala. Bro totiž vie vzrušivo prirážať a prevezme tu úplne všetku „prácu“ za vás. Vám bude stačiť sa pohodlne posadiť a užiť si, ako kĺže hore a dole, tak intenzívne až sa vám z toho zatočí hlava a pri orgazme sa pod vami prepadne zem!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Amor Čierna

    AMOR, vyrobený zo 100% silikónu, upúta svojím aerodynamickým, veľmi elegantným a zároveň realistickým tvarom. Je prispôsobivý a bez ostrých hrán, ľahko sa udržiava a je hypoalergénny.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 3720

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.