×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre mužov

Položky 129 až 160 z celkom 3720

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Bijoux Indiscrets Tickle Me Tickler - Jemné šteklítko

    Šteklenie, hladenie a jemný dotyk rozhodne patrí k technikám, ktoré dokážu vzbudiť vášeň. Tickle Me Tickler je určený na najjemnejšie dotyky na tele partnera či partnerky.

    9,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM Future Pro Super Masturbator

    Chcete to najlepšie? Chcete všetko? Chcete masturbátor budúcnosti? Leten Future Pro splní všetky požiadavky vrátane tých, o ktorých zatiaľ ani neviete! Funguje na pevné 220 V pripojenie, pohybuje sa hore a dole v niekoľkých režimoch, hovorí, vonia, dokáže sa zúžiť, sám sa vysuší a vie sa aj zahriať. Buďte nároční a chcite masturbátor s najviac funkciami, chcite Leten Future Pro, budúcnosť bude vaša!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Duster and Riding Crop Black

    Keď budete premýšľať o tom, že by to chcelo priniesť do vašej spálne trochu divokosti a ozvláštniť vaše hrátky, prijmite naše odporúčanie a mrknite sa na pôvabné produkty značky Secret Play. Vyskúšajte napríklad tento čierny bičík s dômyselnou placačkou na jednej strane a jemným pierkom na strane druhe. Táto hračka spája nežné s nebezpečným!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Ultimate Fantasy Dolls Bianca Flesh

    Je krásna, je jahodovo blond a je nadržaná. Má dokonalé prsia, perfektne upravené nechty, úprimné oči a dychtivú vagínu. Je vypracovaná, je ako živá a je pripravená plniť vám všetky sny. Je dokonalá. Volá sa Bianca a môže byť iba vaša!

    2 309 €

    1 729 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Lisa Sex Doll 2.2kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vagínke a oddanom análiku ako domovu pre vás opustený penis? Premeňte svoje sny na skutočnosť s týmto realistickým masturbátorom. Je to úžasne hebká časť ženského tela s vaginálnym aj análnym otvorom pre vašu maximálnu spokojnosť. Tak na čo ešte čakáte?

    87,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Pussy Stroker Flesh

    Vychutnávajte si pri svojich chvíľach sebalásky dokonalé pocity s masturbátorom, ktorému sa vaša pravačka sotva môže vyrovnať. Extreme Elice Vibrating Pussy Stroker je vibračný realistický masturbátor, ktorý je na prvý pohľad nenápadný, lebo je ukrytý v diskrétnom čiernom puzdre. Vo vnútri tohto puzdra sa nachádza dokonalá vagína z príjemne hebkého Fanta Flesh materiálu, ktorý je zvnútra pre intenzívnu stimuláciu textúrovaný. K ohromujúcemu zážitku prispejú aj vibrácie, ktoré môžete, ale aj nemusíte zapínať.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Girls Vina Sky Exotica

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je nič prekvapujúce. Ide totiž o skutočné odliatky vagín z dokonalého materiálu Super Skin, z ktorých tento patrí obľúbenej pornoherečke menom Vina Sky. Celosvetovo obľúbené Fleslighty vynikajú svojím realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero

    Kvalitné materiály a najmodernejšie technológie spolu kráčali ruka v ruke tak dlho, až dali vzniknúť masturbátoru Tenga Flip Zero. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil pre únik vzduchu vytvárajúci neodolateľný sací efekt. Telo Flip Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Twist L

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Margaret Sex Doll 7.7kg

    Ženské telo ako živé! Áno, to je ona, Margaret, vaše nové dievča, ktoré už teraz vie, čo chcete a potrebujete zo všetkého najviac. Už sa nemôže dočkať, až spolu budete objavovať vaše vášnivé túžby a prežívať divoké chvíľky. Podľahnite jej krásnemu telu!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 2

    Luxusné sklenené dildo Icicles No. 2 - čarovná, univerzálna erotická pomôcka, ktorú je možné používať análne aj vaginálne. Takto elegantný predmet je súčasne ivhodným - nenápadne vzrušujúcim erotickým darčekom.

    41,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

    Obľúbená masturbačná pomôcka s Fleshlight je teraz obohatená o vzrušujúce vibrácie, obsahuje totiž 3 vibračné valčeky, ktoré jednoducho zasuniete do silikónovej výplne a zvýšite tak stimulačné schopnosti a tiež intenzitu vášho vyvrcholenia. Užite si vibrácie, vrúbkovaný tunelček tvorený desiatkami dráždiacich výstupkov a urobte si to lepšie než kedykoľvek predtým.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Clear Extender Curved Penis Sleeve

    Tento návlek na penis pridá vášmu penisu neskutočných 5 cm navyše! Jeho realistický povrch v podobe realistických žiliek a baňatého žaluďa budú príjemne stimulujúce. Vďaka koncovému očku, ktoré sa zachytí o semenníky, bude návlek držať na svojom mieste. TPR materiál je potom veľmi príjemný a kompatibilný s lubrikantmi na báze vody i silikónu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Mega Fuck Slut Mega Masturbator

    Predmet vašich snov - dokonalá a poslušná žena, prsia déčka, okrúhle boky a tesný pas. Poďte tento sen premeniť na skutočnosť! Máme pre vás takú, po ktorej už dlho túžite. Je úžasná, nechá si všetko páčiť a nemôže sa dočkať, až spozná všetky vaše obľúbené polohy a tie najtajnejšie fantázie.

    1 149 €

    939 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Pleasure Ring - Erekčný krúžok

    Nový Durex Pleasure Ring - Erekčný krúžok je jednoduché, bezpečné a efektívne riešenie pre silnejšiu a dlhšie trvajúcu erekciu. Dlhotrvajúce intenzívne potešenie pre oboch partnerov.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The F-Machine Gigolo Fuck Machine - Profesionálny šukací stroj

    Štýlový, elegantný, sofistikovaný a sexy. Nie často by ste tieto slová použili na opis stroja, ktorý je navrhnutý tak, aby Vás pretiahol. Avšak F-stroj vyvinuli laboratória vo Veľkej Británii a ukázali svetu to, čo sa predtým považovalo za nemožné. Vďaka najmodernejším technológiám Vám teraz môžeme predstaviť vášho nového osobného robotického šukacieho gigola.

    769 €

    649 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Ergoflo Plastic Nozzle 5 Inch - Análna sprcha plastová 13cm Čierna

    Análny sprcha dlhá 14 cm, ktorá je kompatibilná so štandardným závitom na sprchových hadiciach.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Blob M

    Milujete análnu stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlbšie hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Ružová

    Dildo BOSS je ideálne pre všetkých, ktorí preferujú väčšie a realistickejšie tvary s oblou špičkou. Svojím tvarom a veľkosťou sa ideálne hodí na internú stimuláciu bodu G i P. Prezývaný "Kráľ nemeckých díld".

    52,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní v análi? S Paloqueth Thrusting Massagerom sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 3 rôzne režimy ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 12 vzoroch a zaistí vám tak jemnú predohru alebo pokojne aj super silnú stimuláciu. Užite si novú úroveň vášho zadočkového potešenia!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toyjoy Furry Fun Cuffs - Plyšové kovová putá čierna

    Tieto krásne plyšové putá v čiernej farbe sú nádherne mäkučké, preto sa nemusíte báť nechcených otlakov a iných poranení.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Shock Therapy Kit

    Shock Therapy je sexuálny stimulátor, slúžiaci na vytváranie elektrických pulzov, ktoré sa prenášajú na akékoľvek partie tela, vrátane intímnych partií. Je vhodný pre začiatočníkov.

    64,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Overall Men

    Perfektné padnutie a zároveň pohodlné nosenie. Tento overal budete mať ako druhú kožu, je totiž extrémne elastický a ideálny na akékoľvek hry. Má kovový zips, ktorý prechádza aj rozkrokom a vďaka nemu sa dostanete k tomu najdôležitejšiemu ľahko a rýchlo.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #5 Black

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má nádherne ružovkasté pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná a nechýbajú jej ani pevné prsia akurát do ruky. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktorý budete hladkať, maznať aj przniť.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Valentina Masturbator

    Vaše sny sa stanú skutočnosťou len a iba s prekrásnou Valentinou a jej vyšpúlenou vagínou! Podľahnite jej hebkému telu aj sexy tvári s pootvorenou pusinkou, ktoré pohltia váš penis, rovnako ako jej análik a pošvička. Valentina k vám síce bude otočená chrbtom, ale tým správnym spôsobom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Love Doll Ocean - Nafukovacia panna

    Nafukovacia panna v životnej veľkosti s tromi milostnými otvormi (ústa, vagína, anál). Túto krásavicu chce mať každý doma.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate HydroXtreme 7

    S HydroXtreme 7 získate to najmocnejšie, čo v súčasnosti značka Bathmate ponúka! Jej unikátny patentovaný dizajn disponuje mnohými účinnými doplnkami, napríklad ručnou pumpou, ktorá pre skutočne extrémne výsledky pracuje s vodou a prináša aj absolútnu pohodlie nielen vo funkcii ovládania, ale aj pre váš penis. Ak pochybujete o svojej veľkosti a túžite po niečom väčšom, HydroExtreme je tým najlepším riešením!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN The Real One Penisdildo 24cm Čierna

    Využite možnosti realistického dilda s prísavkou. Táto hračka verne kopíruje penis a vďaka prísavke ju možno pripevniť na akýkoľvek hladký povrch. Dĺžka 24 cm a priemer 5 cm.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Girls Autumn Falls Cream

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je nič prekvapujúce. Ide totiž o skutočné odliatky vagín a zadočkov z dokonalého materiálu Super Skin, z ktorých tento patrí obľúbenej pornoherečke menom Autumn Falls. Celosvetovo obľúbené Fleslighty vynikajú svojím realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Vacuum Controller - Vákuová pulzačný pumpa

    Zažite jedinečný zážitok sacieho efektu a následného uvoľnenia s novým nadstavcom k TENGA masturbátorom. Vákuové sacie zariadeniae sa pridáva k TENGA masturbátorom pre ešte lepšiu stimuláciu.

    95,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Misty

    Misty - mikroskopické výstupky zahalia váš nástroj do závoja z potešenia. Ponorte sa do vlhkej hmly a jemne vystúpite až na vrchol.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration

    Novinka od obľúbenej značky Tenga, Flip Zero 0 vás nechá burácať na vlnách vibrujúceho vzrušenia! Elegantné puzdro v sebe ukrýva stimulujúcu elastickú textúru a tiež dve očarujúce vibračné centrá. Kvalitné materiály a najmodernejšie technológie spolu išli ruka v ruke tak dlho, až dali vzniknúť masturbátoru Tenga Flip Zero 0. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil pre únik vzduchu vytvárajúci neodolateľný sací efekt. Telo flip Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    349 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 3720

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.