×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre náročných

Položky 129 až 160 z celkom 938

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Príjemne vkĺzne do vášho zadočku a bude vás vzrušujúco láskať, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster

    Roztiahnite svoj análny otvor do nových šírok s nafukovacím dildom. Detailne tvarovaná pomôcka z vinylu pre náročných zákazníkov sa po stlačení pumpičky nafúkne a naplní análny otvor širokou stimuláciou.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Queening / Kinging Chair

    Je čas, by kráľ alebo kráľovná zasadli na svoj trón! Tento nádherný kúsok BDSM nábytku je pohodlný, praktický a kvalitný. Pre svojho kráľa bude pohodlným sedadlom a pre poddaného bude ideálne na vykonávanie svojho poslania, pretože si oprie hlavu do nastaviteľnej podpierky. Objavte kráľovu úroveň orálneho vzrušenia a BDSM zároveň, posaďte sa a nezabúdajte ani na spútanie rúk svojho submisívneho náprotivku.

    859 €

    539 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Spreader Bar with Shackles Black

    Chcete zažiť, aké vzrušenie prináša obmedzenie pohybu? Tento doplnok k tomu bude nielen ideálny, ale aj nevyhnutný! Jeho pomocou spútate ruky ku členkom. Tyč je potiahnutá mäkkou látkou a obsahuje kovové jadro, takže je pevná. Putá sú nastaviteľné pomocou suchých zipsov a vďaka šikovným upevňovacím prvkom je možné tiež rýchlo nasadiť a zložiť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Xiong - Dildo 29,5cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky Dinoo.

    87,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo TPE Dildo 02 Black

    Milujete veľké hračky? Máme pre vás novú životnú lásku! Toto dildo z vysoko kvalitného TPE materiálu vás naplní tak, že na seba budete môcť byť hrdí. Zapojte svoju fantáziu a doprajte seba alebo svojmu protivníku niečo pořádne, toto poriadne dildo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down - Gélový multifunkčné rotačný vibrátor

    Multifunkčnéý, gélový, rotačný vibrátor pre ženy so sériou rotujúcich kovových guľôčok a s rotujúcou špičkou, ktorá sa pri zapnutí pohybuje hore a dole, simuluje tak prirážajúce pohyby.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Kto by nemiloval orálny sex a uspokojenie, ktorému sa nič nevyrovná? Kto by nemiloval nový Autoblow 2 Extra Tight? Realistické pocity vďaka technológii piatich pružiniek z guličiek s pohybom hore a dole si vezmú do parády váš penis a pevne ho obopnú, lebo nový Autoblow 2 je o 50% tesnejší než predchádzajúci model. Čakajú vás ešte intenzívnejšie a lepšie orgazmy. Nechajte svoje ruky oddýchnuť si, Autoblow 2 ich k svojej práci potrebovať nebude.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Keon Duo Pack Including Stroker

    Chcete niečo viac? Kiiroo predstavuje nový štandard v interaktívnom potešení! Buďte medzi prvými, kto ho objaví, a vstúpte do interaktívneho sveta s výkonným automatizovaným masturbátorom pre mužov pre tie najrealistickejšie zážitky!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • HellHound Cerberus Dildo Black Purple L

    Prejdite bránou pekla a vstupte do kráľovstva zla! Je tu nový vládca trónu rozkoše a bolesti, ohňa, vody, temnoty a svetla, jeho meno je HellHound! Je to pekelný pes, bestie, ktoré potrebuje nakŕmiť, nenasýtne monštrum, ktoré sa chce zaboriť do vašej diery a prinútiť vás vyť rozkošou.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP02 je úžasne diskrétny a ponúkne vám vzrušujúci pohybe hore a dole, a tiež vibrácie v 5 rýchlostiach a 10 režimoch. Okrem toho si istotne obľúbite špirálovitý rotačný pohyb. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Anklecuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojim náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie vám ukáže, aké to je stratiť slobodu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cox MEGA 05 Flesh

    Čím väčší, tým lepší? Áno, na veľkosti občas záleží a my to veľmi dobre vieme! Preto pre vás máme Coxa. Má pôvabný realistický vzhľad a bude ho všade plno. Zakončený je praktickou a silnou prísavkou, takže ho budete môcť pripevniť na akýkoľvek hladký povrch. Urobte si hlbokú radosť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    Pre náročných: s dvadsiatimi štyrmi karátovou, pozlátenou močovou trubicou a dvoma zlatými guľôčkami Plunging Pete stimulujú aj zvonku, aj zvnútra.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Fascinator Throw Velvish Merlot - Luxusný prehoz cez posteľ Červená

    Neodolateľne hebký prehoz zo špeciálneho materiálu, ktorý absorbuje tekutiny, lubrikanty, mazivá a ďalšie tekutiny počas sexuálnych hier. Z jednej strany je prehoz saténovo hladký a z druhej je hebučký ako huňatý plyšák.

    189 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Rabbit Vibrator with Vibrating, Thrusting, Rotating & Warming Function

    Dámy, pozor, tento krásavec vie všetko! Jeho ohnivá farba je rovnako vášnivá ako funkcia zahrievania až na 42 °C! Vaša vagína si zamiluje dômyselné prirážanie koncovej hlavy hračky a až ju prestane baviť, môžete vyskúšať rotáciu. Aby toho nebolo málo, klitorisu budú dopriate zmyselné vibrácie. Vibrátor je z kvalitného hebkého silikónu, je nabíjateľný a vodotesný, takže čo viac si priať?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Upevnite celé pazuchy vášho partnera za jeho chrbtom pevne, elegantne, účinne, ale aj pohodlne so Strict Full Sleeve Armbinder. Dodajte svojim nebezpečne vzrušujúcim hrám trochu luxusu a upgradujte ich s týmto jedinečným doplnkom. Vďaka šnurovaniu a prackám budú pazuchy vášho otroka efektívne zovreté ako nikdy predtým, navyše majú všetky popruhy nastaviteľnú dĺžku, takže pohodlie je jednoznačne zaručené. V dolnej časti sa potom nachádza D-krúžok, ktorý dáva priestor vašej fantázii, pretože ho môžete využiť na pripevnenie ďalších pomôcok. Ste pripravení rozplynúť sa pod vplyvom bolestného potešenia?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • World Cage Vegas Penis Chastity Set

    Klietka cudnosti od značky World Cage! Prečo si ju vybrať? Pretože sa ľahko nasadzuje, je určená na dlhodobé nosenie a disponuje inovatívnym silikónovým bezpečnostným štítom, ktorý zabraňuje vytiahnutiu. V porovnaní s inými klietkami, ktoré sú vyrobené z polykarbonátu, ktorý obsahuje zmäkčovadlá, sú klece World Cage vyrobené z ABS plastu bez obsahu BPA. Súprava obsahuje aj väčšie krúžky a nie je tak potrebné nič dokupovať.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Animals Frison Horse Dildo AN15

    Vitajte vo zvieracom kráľovstve a ráčte objaviť túto jedinečnú hračku. Toto dildo je presnou anatomickou kópiou skutočného konského penisu a je vyrobené z príjemne mäkkého vinylu, ktorý je úplne bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Yoo-Hoo HT03

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a efektívnych díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť, a užiť si tak veľa zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Yoo-Hoo je vyrobené v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Buttplug S Fox Tail Black

    Splňte si svoje líščie sny. S týmto chvostíkom sa z vás stane autentická líška! Nezáleží na tom, koľko máte skúseností, kolík je celkom malý a zvládnu ho aj úplné začiatočníčky. Vyrobený je z lesklého a kvalitného hliníka a chvostík je mäkký a hebký.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu týmto nasadzovacím silikónovým dildom. Nasaďte si tohto pomocníka a môžete si užiť dvojitú penetráciu bez zapojenia ďalšieho partnera.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Vzrušujúce tlakové vlny stimulujú klitoris bezdotykovo v 11 intenzitách. Okrem toho tento model Love Breeze nadchne hlavou z mäkkého silikónu, dobíjacou batériou a ergonomickým, vodotesným prevedením.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Extreme Bondage Table

    Čo tak posunúť erotické zväzovanie na ďalšiu úroveň? Extreme Bondage Table je jedinečné lehátko/stôl navrhnuté presne pre nezbedné BDSM radovánky. Disponuje dvoma otvormi, prvý z nich je na tvár a druhý na rozkrok. Celkovo je stôl veľmi príjemný, polstrovaný a hladký. Využite všetky príležitosti, ktoré vám ponúkne!

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Nič nemá väčšiu silu než tento sexuálny prístroj, ktorý disponuje až 2000 otáčkami za minútu! Užívajte si s ním buď pomalé prenikanie, alebo poriadne rýchle a tvrdé šukanie. Vďaka bezpečnostnému tlačidlu sa nemusíte báť, že by sa hrátky vymkli vašej kontrole. Prirážky realistického dilda si môžete užívať bez akýchkoľvek obáv. Pripojte dildo k prístroju, okúste pocit akoby ste v rukách držali motorovú pilu a ukážte sebe alebo svojmu náprotivku extra penetračnú silu, ktorú vám dokáže ponúknuť len a len Lovebots Thrust Bot Handheld Versitile Sex Machine.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Ball Gag with Dildo - Roubík s dildom

    Niekedy nie je potrebné nič hovoriť, stačí použiť luxusný roubík a róbertka. Tento roubík dva v jednom poteší oboch partnerov. Kožený opasok a sponu môžete jednoducho prispôsobiť vašej veľkosti.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Blindfold Set Red/Black 2 pack

    Zakryte oči a zvýraznite ostatné zmysly! Taký malý trik, vďaka ktorému budete všetko prežívať o dosť intenzívnejšie. Balenie obsahuje jednu čiernu a jednu červenú masku a ak ich nebudete chcieť používať na erotické hry, môžu vám slúžiť ako ochrana pred svetlom na spanie. Veľa zábavy za málo peňazí!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jeden spoločný cieľ a dva druhy stimulácie. Silver Delights Collection je spojením originálneho a neprekonateľného Womanizer Premium a najvýkonnejšieho mini vibrátora We-Vibe v jednej exkluzívnej krabičke zo zvýhodnenú cenu. Oslavujte kvalitu, lásku, potešenie a vzrušenie!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 je druhá generácia výkonného análneho kolíka ovládaného cez aplikáciu v telefóne. Zaujíma vás, čo všetko vie a aký vlastne je? Oproti svojmu predchodcovi je o niečo viac elegantný, má hladký dizajn a je veľmi pohodlný na krátke i dlhé nosenie. Vyskúšajte to s ním v pohodlí domova alebo pokojne aj na verejnosti, bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 39

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý je úplne jedinečný. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket L

    Najradšej by ste svoj nadržaný submisívny protivník zviazali do pytle? No, ako sa líči! Táto zvieracia kazajka splní vaše túžby, o ktorých sa vám možno ešte ani nezdalo. Vyrobená je z vysoko kvalitného PVC materiálu, ľahká sa oblieka, zapína sa na zips, a ešte ide stiahnuť pomocou popruhov. K dispozícii sú 2 dýchacie otvory na nos, takže aj bezpečnosť je zaručená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Perfect 10 Torso Skin

    Bude stačiť jeden jediný pohľad na jej dokonale kypré prsia, pôvabné krivky a neodolateľnú pičinku a zadoček, aby ste pochopili, prečo sa jej hovorí Perfect! Vyzerá tak neuveriteľne živo, realisticky a sexi, že až ju doma rozbalíte, nebudete to môcť dlhšie vydržať a proste si ju vezmete! Poďte zasúvať, krútiť ju s prsiami, tlačiť a urobiť sa do nej, ako by bola živá!

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 938

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.