×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre náročných

Položky 97 až 128 z celkom 938

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Oxballs Do-Nut 2 Large Ledově Modrá

    Extra silný erekčný krúžok, s ktorým bude váš penis väčší a silnejší. Vyrobený je z vysoko flexibilného materiálu FLEX TPR, ktorý sa natiahne až do 5x väčšej veľkosti. Neprichádza s ním na trh nik iný ako obľúbená značka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Neck Restraint and Handcuffs

    Milujete pekné elegantné doplnky a tiež BDSM radovánky? V tom prípade budete milovať aj tento doplnok! Vyzerá nežne, ale zároveň je robustný. Upevníte ho za krk a následne k nemu pripojíte putá presne do takej výšky, kam budete potrebovať. Ostatné D-krúžky ponúkajú ďalšie možnosti, tak ich vyskúšajte!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD38 Orochi Monster Dildo 25.7cm Turquoise

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózne? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack Realistic Hung - Luxusné realistické dildo 31cm Čierna

    Uspokojte svoju túžbu po poriadne veľkom dildu s týmto obrom od obľúbenej značky Doc Johnson. Jeho masívna dĺžka 31 cm a obvod 7,5 cm vás dostanú do kolien rovnako ako realistické zachytenie žaluďa a pokrivené žilky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Hera 1 Masturbator

    Ten zmyselný pohľad očí a tak rajcovné krivky jej tela, ach! Zoznámte sa s Herou, vašou novou milenkou, ktorá vás nikdy nesklame a kedykoľvek vám ochotne ponúkne svoju vagínku, prdelku aj pusinku. Vaše túžby sú jej poslaním, tak sa ponorte do jej mäkkého a pružného tela ešte dnes!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ride Skin

    Prahnete celým svojím telo po divokých jazdách a análnom potešení? Toto extrémne realistické torzo Perfect Ride vám nabídne penis pohybujúce sa v ľubovoľnom smere, veľké varlaty a príjemný análny otvor. Je to sympaťák so svalnatým hrudníkom a sixpackom. Spoznajte jeho vášne a skombinujte ich s tými svojimi, čaká vás úplná slasť!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Ball Gag Training System - Sada roubíkov

    Ball Gag Training System je sada troch roubíkov s koženkovým nastaviteľným popruhom. Roubíky sú vyrobené z kvalitného plastu bez toxických prímesí v troch veľkostiach.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jessy Summer Sofia

    Skutočný pôvab a sexi krivky! Ťažko by ste hľadali nejaké zásadné rozdiely medzi touto realistickou bábikou a skutočnou ženou. Volá sa Jessy Summer Sofia, má krásnu tvár, dlhé riasy a zvodné pery. Jej hlboké hnedé oči môžete kedykoľvek vymeniť za zvodné zelené očká a trochu jej tak zmeniť vzhľad. Jej koža je vyrobená z vysoko kvalitného TPE materiálu a je úžasne hebká. A čo viac?

    3 079 €

    1 919 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Jedine s týmto vibračným krúžkom bude vo vzduchu ešte viac lásky, potešenia a vzrušenia! Vďaka 9 vibračným režimom, hodvábnemu silikónu a dráždivo pevnému úchopu si užijete bzučivú stimuláciu a zároveň pevnejšiu erekciu. Tak uchopte diaľkové ovládanie a milujte sa ešte intenzívnejšie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Šedá

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej striebornej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Automatic Penis Vacuum Pump Rechargeable

    Dobíjacia automatická pumpa so 4 intenzitami sania posilní a zintezívni vašu erekciu! Vďaka priehľadnému valcu bduete môcť sledovať zväčšovaie a zároveň sa tak rovo radovať z toho, ako sa váš penis stáva silnejším, dlhším a tvrdším. Stlačte tlačidlo a nechajte sa pohltiť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD01 Curved Giant Silicone Purple Starry Animal Dildo Suction Cup 8" Purple-Pink

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu odlišné? Toto dildo s nevšedným zvieracím tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 15" Black

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Telová

    Jeho meno hovorí za všetko .. Svojou impozantnou postavou dostane Big Boss každého, kto ocení XL potešenie!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Flip Ramp Black - Erotická podložka pre milovanie Čierna

    Všestrannosť nebola ešte nikdy tak sexy. Flip Ramp od amerického výrobcu erotického nábytku Liberator je dokonalou kombináciou funkčnosti a voľnosti.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Špeciálna edícia vyrobená zo zliatiny hliníka a titánu. Momentálne najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine - Luxusný super silný šukací stroj

    Predstavujeme vám nový vibračný stroj The Saddle Deluxe Sex Machine od celosvetovo obľúbenej a uznávanej značky LoveBotz. Jedná sa o úplne revolučnú novinku na poli ženských masturbačných pomôcok.

    1 349 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Je tisíckrát lepší ako váš najobľúbenejší kolík, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Absolútne dokonalá stimulácia s erekčným krúžkom a análnym kolíkom. Pevnejšia erekcia a intenzívnejší orgazmus. Každým pohybom stimulujete prostatu pripojeným kolíkom. Veľmi flexibilný materiál sa prispôsobí vašej veľkosti a ľahko nadvihne semenníky.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

    Nechajte sa vy sami potrestať alebo potešiť touto dômyselnou hračkou, do ktorej môžete, samozrejme, uzamknúť aj svoj submisívny náprotivok. Pripútajte ho za krk, zápästia a členky a následne mu doprajte tvrdé čierne dildo. Všetky časti tejto jedinečnej konštrukcie sú nastaviteľné, takže si môžete prispôsobiť dĺžku základnej lišty aj výšku dilda a obojku. Konštrukcia výrobku je jednoduchá, ale účinná a dômyselná. Luxusné putá sú navrhnuté tak, aby boli odolné a dlho vydržali. Sú navyše vybavené aj zámkom, aby vám váš otrok nemohol uniknúť. Vdýchnite život svojim BDSM fantáziam a vybavte si svoju mučiareň týmto neprekonateľným produktom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    10 neuveriteľných pomôcok prekypujúcich eleganciou v nádhernej darčekovej krabičke, taký je tento set od Fifty Shades of Grey. Objavte zmyselné potešenie, intenzívne vzrušenie, aj ľahké BDSM hrátky, ktoré okorenia vaše zážitky v spálni. Vychutnajte si všetky pomôcky naraz alebo postupne jednu za druhou, záleží len na vás a vašej nekonečnej fantázii. So sadou 10 Days of Pleasure dostanete možnosť realizovať aj tie úlisnejšie predstavy.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Suck-O-Mat

    Zažite najlepšiu masturbáciu všetkých čias a nepohite pri tom ani prstom! Inovatívna technológia, ktorá bola pri výrobe tejto jedinečnej hračky použitá, vám vezme dych. Už žiadne unavené ruky a natiahnuté zápästia, pohodlne sa uvelebte a nechajte Suck-O-Matt urobiť všetku prácu za vás. Mäkkučký silikón si váš penis zamiluje na prvý dotyk a vo chvíli, keď sa hračka rozpohybuje a bude vzrušujúcim saním bude simulovať vášnivo rozpálené pusinky, si uvedomíte, že je to láska na celý život!

    379 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black Steroid En-Garde Dildo

    Je vaša dierka stále viac hladná? Ukojte jej potreby týmto nadpozemským ľudom! Dostane vás svojim vzrušujúcim zvlneným tvarom. Bude to jazda na horskej dráhe, strmá zjazdovka, nekonečný tobogán. Ste pripravení?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Dick Rambone Cock - Dildo 42cm Čierna

    Legendárne dildo značky Doc Johnson s úctyhodnými rozmermi - dĺžka 42 cm a priemer 6 cm. Dildo má výrazné žilkovanie a veľkú prísavku. Vyrobené z vysoko kvalitného PVC s antibakteriálnou zložkou Sil-A-Gel.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Inflatable Luv Log Black

    Vydajte sa na sexi prechádzku! Toto nafukovacie sedlo čaká až ho osedláte a vezmete si za svoj viacrýchlostný realistický vibrátor v tvare penisu. 3 robustné rukoväte vám budú k dispozícii, aby ste sa pevne držali aj pri divokejšom rajtovaní a intenzitu vibrácií si zvolíte skrz drôtový diaľkový ovládač. Tak nasadať!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Ringer Cockring Čierna 3ks

    Jednoduchý, avšak výnimočný erekčný krúžok od obľúbenej značky Oxballs v sade po 3 kusoch pre nekončiace chvíle vzrušenia.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Transparentná

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepším erekčným krúžkom, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hrátky, orálny sex, vytvaruje vám v trenkách neodolateľnú guču...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Najpredávanejšie séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Preskúmajte svoju spokojnosť s týmto moderným masturbátorom s poddajným vnútorným rukávom a širokou škálou sonických intenzít a 4 pulzujúcimi programami. Je vybavený 10 najmodernejšími senzormi pre spätnú väzbu v reálnom čase skrz aplikáciu LELO, čo vám umožní vytvoriť si tú najpríjemnejšiu sadu programov. Dajte život svojim fantáziám!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Skin

    Snívate o sexi prdelke, ktorá sa bude vášnivo chvieť? Nič vám neurobí tak dobre ako táto Elite Milk Me Silly Mega zadnica! Váš penis si v nej užije to najintenzívnejšie a najrealistickejšie dráždenie ever. Je obrovská a vybavená 2 výkonnými motormi, ktoré vibrujú a masírujú súčasne. Vyberte si z 5 funkcií rotácií a 5 vibrácií pre neskutočne vzrušujúce pocity.

    1 169 €

    729 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Červená

    Extra silný erekčný krúžok, s ktorým bude váš penis väčší a silnejší. Je vyrobený z vysoko flexibilného materiálu FLEX TPR, ktorý sa natiahne až na 5x väčšiu veľkosť. A neprichádza s ním na trh nik iný než obľúbená značka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black Steroid The Home Run Dildo

    Chcete pretekať a nechýba vám vytrvalosť? To je dobre, pretože práve tu budete potrebovať, aby ste pokorili toto nadpozemské dildo. Pocíťte na vlastný anál každý jeho hrebeň a vychutnajte si absolútne naplnenie. Vďaka základni na dildo pohodlne zasadnete a razom sa budete cítiť ako by ste v sebe mali celú baseballovú pálku!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 938

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.