×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre náročných

Položky 33 až 64 z celkom 938

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump - Vibračná vákuová pumpa

    Nechajte vašu cicu explodovať a doprajte jej intenzívne sanie s vibračnou vákuovou pumpou Vibrating Pussy Pump. Jej použitie je veľmi jednoduché, avšak dokonale efektívne. Umiestnite transparentnú nádobku cez celú vagínu, urobte si pohodlie a uchopte čerpadlo do jednej ruky, ovládač do druhej, počúvnite, čo vám šepkajú vaše tajné túžby a podľahnite saniu a vibráciám pokojne aj zároveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    Fuck-O-Matic premení vašu masturbáciu na nezabudnuteľné zážitky. Ponúkne vám totiž zmyselné a silné sanie, ktoré vás skutočne ohromí. Bude to búrka senzačných pocitov! Prispôsobte si ho svojim osobným a aktuálnym preferenciám a vychutnajte si to s ním na maximum!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Scarlett 7kg Cute Youthful Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Scarlett a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Dual Density UltraSkyn Set - Set ultrarealistických pripinákov

    Sada s postrojom a realistickými dildami s Vac-U-Lock systémom od obľúbenej značky Doc Johnson. Táto sada vám ponúkne hneď niekoľko možností, ako sa pohrať so svojou polovičkou. Obsahuje nielen postroj, odnímateľné O-krúžky, lubrikant na vodnej báze, ale predovšetkým Ultraskyn dildá, ktoré majú pevné vnútorné jadro, ktoré stimuluje stoporený penis, a inak sú z materiálu úplne podobného ľudskej pokožke.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Double Trouble

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu týmto nasadzovacím dildom. Nasaďte si tohto pomocníka a môžete si užiť dvojitú penetráciu bez zapojenia ďalšieho partnera.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM Future Pro Super Masturbator

    Chcete to najlepšie? Chcete všetko? Chcete masturbátor budúcnosti? Leten Future Pro splní všetky požiadavky vrátane tých, o ktorých zatiaľ ani neviete! Funguje na pevné 220 V pripojenie, pohybuje sa hore a dole v niekoľkých režimoch, hovorí, vonia, dokáže sa zúžiť, sám sa vysuší a vie sa aj zahriať. Buďte nároční a chcite masturbátor s najviac funkciami, chcite Leten Future Pro, budúcnosť bude vaša!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Bondage Swing

    Užite si sex bez tiaže v neobmedzených polohách! Táto bondage hojdačka je unikátna svojimi putami na zápästie a členky, ktoré ešte podporia rozmanitosť dostupných sexuálnych polôh. Navyše sa veľmi jednoducho zavesuje na strop a jej výšku a uhol si nastavíte, ako budete chcieť. Rozhojdajte sa k orgazmu!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Všetko, čo potrebuje v jednej jedinej praktickej sade za naozaj sympatickú cenu. Základ sady tvorí hladký vibrátor, na ktorý si nasadíte jeden z 3 nadstavcov. Ďalej Complete Lovers Kit obsahuje venušine guľôčky, análne koráliky a erekčný krúžok. Tieto fialové hračky sľubujú nekonečnú zábavu pre oboch partnerov a vzrušenie, ktoré len tak neomrzí.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Squeezable Automatic Deep Throat 3D Realistic Structured Pussy Masturbator

    Chcete si určovať úroveň tesnosti, ako sa vám to zapáči? Tento masturbátor sa prispôsobí vašim prianiam! Vďaka širokej doske na vonkajšom obale si môžete určiť tlak a tesnosť. Vnútorná odnímateľná časť realisticky pripomína skutočnú vagínu. Vyrobená je z úžasného materiálu Real Skin a jej vnútorná textúra vám vezme dych. Pridajte vibrácie a zbláznite sa slaťou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Twist L

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Mega Fuck Slut Mega Masturbator

    Predmet vašich snov - dokonalá a poslušná žena, prsia déčka, okrúhle boky a tesný pas. Poďte tento sen premeniť na skutočnosť! Máme pre vás takú, po ktorej už dlho túžite. Je úžasná, nechá si všetko páčiť a nemôže sa dočkať, až spozná všetky vaše obľúbené polohy a tie najtajnejšie fantázie.

    1 149 €

    939 €

    +

    -

    Skladom

  • The F-Machine Gigolo Fuck Machine - Profesionálny šukací stroj

    Štýlový, elegantný, sofistikovaný a sexy. Nie často by ste tieto slová použili na opis stroja, ktorý je navrhnutý tak, aby Vás pretiahol. Avšak F-stroj vyvinuli laboratória vo Veľkej Británii a ukázali svetu to, čo sa predtým považovalo za nemožné. Vďaka najmodernejším technológiám Vám teraz môžeme predstaviť vášho nového osobného robotického šukacieho gigola.

    769 €

    649 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Čierna

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • MotorBunny Original Sex Machine + Link Bluetooth Bundle

    Túžite po intenzívnej stimulácii? Stačí si nasadnúť! Volá sa MotorBunny a je to super výkonná sexuálna mašina, ktorej použitie je skutočne pohodlné a vďaka nadstavcom tiež vždy iné. Diaľkovým ovládaním si budete diktovať úroveň vibrácií a otáčok, alebo si môžete stiahnúť aplikáciu do telefónu a nastaviť si vlastné vibračné a rotačné režimy, prípadne môžete telefón zveriť svojmu partnerovi a nechať ho ovládať vaše vzrušenie pokojne aj z druhého konca sveta.

    1 349 €

    1 149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Túžite po neuveriteľnom orálnom sexe a úžasnej stimulácii bodu G? Získajte to najlepšie z oboch svetov s Her Ultimate Pleasure Pro! Táto neuveriteľne šikovná hračka je vylepšenou verziou pôvodného Her Ultimate Pleasure a je ešte lepšia! Dostaňte sa cez okraj strhujúcej extázy a zažite maximálnu slasť!

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka i funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Fucking Machines Power Banger

    Šukací stroj od obľúbenej značky Doc Johnson vám zaručuje vynikajúci výkon a nekonečné hlboké potešenie. Má nastaviteľné rameno, ktoré si nakloníte podľa svojich potrieb do všetkých obľúbených pozícií, kým 4 silné prísavky na základni budú celý stroj držať na svojom mieste bez ohľadu na to, ako divoko sa budete práve hrať.

    919 €

    579 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cox MEGA 04 Black

    Čím väčší, tým lepší? Áno, na veľkosti občas záleží a my to veľmi dobre vieme! Preto pre vás máme Coxa. Má pôvabný realistický vzhľad a bude ho všade plno. Zakončený je praktickou a silnou prísavkou, takže ho budete môcť pripevniť na akýkoľvek hladký povrch. Urobte si hlbokú radosť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Golden Moments

    Chcete to najlepšie? Golden Moments je dvojica tých naj erotických hračiek na trhu v luxusnom čiernom prevedení so zlatými detailmi. V pohľadnej krabičke nájdete Womanizer Premium pre ohromujúcu bezdotykovú stimuláciu klitorisu a dychberúce orgazmy a tiež We Vibe Churus pre nezbedné párové hry. Vychutnajte si neprekonateľnú slasť a objavte erotické šťastie!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Transparentná

    Extra silný erekčný krúžok, s ktorým bude váš penis väčší a silnejší. Vyrobený je z vysoko flexibilného materiálu FLEX TPR, ktorý sa natiahne až do 5x väčšej veľkosti. Neprichádza s ním na trh nik iný ako obľúbená značka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink The Perfect Cock Dual Density UltraSKYN Vac-U-Lock 10.5 Inch 26cm Black

    Hrajte sa s ním, hladkajte ho, užívajte si ho a uctievajte ho, je totiž dokonalý. The Perfect Cock je ručne vyrobený z jedinečného ULTRASKYN materiálu, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočnej kože, je totiž príjemne mäkký, ale zároveň vďaka vnútornému jadru pevný a vytvára tak pocit ozajstného tvrdého penisu nadpozemské krásy. Súčasťou balenia je aj odnímateľná prísavka a dildo je kompatibilné s Vac-U-Lock produktmi.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fleshlight Turbo Core

    Okúste presnú simuláciu orálneho sexu na vlastný penis! Fleshlight Turbo Core vám ponúkne niekoľko stimulačných vrstiev navrhnutých tak, aby zamávali s vašimi pocitmi. Užite si hladenie výstupkov a vrúbkov, absolútne pohltenie aj dvojicu plávajúcich vnútorných krúžkov pre pohodlné uchopenie. Exkluzívna textúra a nerealistický otvor vám predvedú novú úroveň sexuálneho uspokojenia!

    109 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12 - Extra veľký realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 12 je extra veľký vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh tento vibrátor na prvý pohľad a dotyk pôsobí ako ľudská koža.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 2 e-stim Cock Cage

    Klietka cudnosti Enemy No 2 má transparentnú farbu a elektro-stimulačné funkcie. Držte búrlivú túžbu svojho partnera pod zámkom, obmedzte jeho slobodu, zabráňte erekcii a sama rozhodnite, kedy ho pustíte von a predovšetkým, koľko elektro-stimulačných šokov dneska dostane. Klietka disponuje 3 odnímateľnými vodivými plochami, z ktorých 2 sú postranné a tretia je vo forme soundingu, teda malého dilatátora, ktorý sa zavedie do močovej trubice.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anal Thrusting Plug with Remote Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní v anále? S Paloqueth Anal Thrusting plug sa vaše želanie stane skutočnosťou. Rozsah jeho ťahu je 1 cm a skrz bezdrôtový diaľkový ovládač budete môcť pridať tiež vibrácie. Užite si novú úroveň vášho zadečkového potešenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Black Edition

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Rim Seat 2.0

    Robustné, pevné as nastaviteľnou výškou, toto Brutus sedátko určené na slastný rimming má všetko, čo od neho potrebujete! Choďte do toho naplno a hlboko, bude to príjemné a pohodlné!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD32 Tornado Dildo 25.7cm Pink-Purple

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu odlišné? Toto dildo s nevšedným zatočeným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu,  má luxusnú textúru a tiež príjemný, mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Louisiana Lounger - Šukací stroj

    Lousiana Lounger šukací stroj poskytuje výkonné potešenie kedykoľvek budete chcieť. Nafukovacie anatomicky tvarované ležadlo s možnosťou pripojenia jedného z 3 vibrátorov ponúka veľa možností.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Mistress Double Trouble Anna & Olivia Vibrating Double Butt Masturbator

    Snívate o trojke, ale nemáte ani jednu babu, kde ešte dve? Anna a Olivia vám s radosťou vaše prianie splnia. Obidve vám ponúkne nielen svoje vagínky, ale tiež svoje análiky, a keď to bude málo, môžete pridať i vibrácie. Vnútorná stimulačná textúra, tesné vchody a hebké polky si zamilujete a pokojne sa o ne môžete podeliť i s kamarátom. Pozvite Annu a Oliviu k sebe domov a užívajte si skupinový sex večer čo večer.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Perleťová biela

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej perleťovej bielej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Twist M

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 938

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.